roumeliotis

lentiamo

«Ήρθαμε για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

under armor
redwell

Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χαρακτήρισε την επιστροφή του στο Champions League ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον Θρύλο, με τον Πορτογάλο τεχνικό της Μαρσέιγ να υπογραμμίζει ότι στόχος της ομάδας του στο Καραϊσκάκη είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί:

«Δεν ήρθαμε για διακοπές. Θέλουμε να προκριθούμε και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό που πέρυσι είδαμε τι έκανε στον όμιλο με Τότεναμ, Μπάγερν, Ερ. Αστέρα. Ήρθαμε για μια μάχη, θα παίξουμε για την ιστορία της Μαρσέιγ. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ για την εμπειρία, αλλά τώρα θέλουμε να προκριθούμε», τόνισε ο προπονητής των Μασσαλών και έπλεξε το εγκώμιο των Μαρτίνς, Σα και Σεμέδο.

- Πως αισθάνεστε για επιστροφή της Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα, είναι επιτυχία για εμάς. Θέλουμε τη νίκη, θα παίξουμε απέναντι σε ένα δυνατό και οργανωμένο αντίπαλο. Θα κάνουμε ένα καλό ματς αύριο μετά και την εμφάνιση με την Μπορντό και θα αποκτήσουμε μεγάλη εμπειρία».

- Είναι πρόκληση το αυριανό ματς για εσάς;
«Έχω παίξει με Νάποιλι και Ζενίτ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλιστα με τη Ζενίτ είχαμε κάνει έξι νίκες. Γύρισα από την Κίνα για να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας όμιλος με τρεις Πορτογάλους προπονητές μαζί με τον Πεπ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

- Θα είναι έτοιμοι οι Τσαρ, Μπενεντέτο και Παγιέτ;
«Η προπόνηση θα δείξει τι θα γίνει με τους τραυματίες. Ο Παγιέτ θα παίξει για ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα για τον συγκεκριμένο παίκτη».

- Το όνειρο είναι να προκριθείτε αλλά και ότι θα πάρετε εμπειρία;
«Δεν ήρθαμε για διακοπές. Θέλουμε να προκριθούμε και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό που πέρυσι είδαμε τι έκανε στον όμιλο με Τότεναμ, Μπάγερν, Ερ. Αστέρα. Ήρθαμε για μια μάχη, θα παίξουμε για την ιστορία της Μαρσέιγ. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ για την εμπειρία, αλλά τώρα θέλουμε να προκριθούμε».

- Για την τακτική που θα επιλέξετε;
«Η προπόνηση είναι σημαντική. Στα ευρωπαϊκά ματς η προηγούμενη μέρα μας δείχνει το δρόμο. Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε στο ίδιο σύστημα που χρησιμοποιούμε τις τελευταίες εβδομάδες, θα αποφασίσουμε στην προπόνηση»

- Για τον Τοβέν που κάνει καλή σεζόν;
«Είναι σημαντικό να δείξει στο γήπεδο περισσότερα πράγματα, αποτελεσματικότητα και δεινότητα. Περιμένουμε ασίστ και γκολ και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

- Για όσα είπε ο Μαρτίνς περί ανοιχτού αγώνα θα θέλατε να σχολιάσετε κάτι;
«Να ευχαριστήσω τον Μαρτίνς, είναι τζέντλεμαν του ποδοσφαίρου. Ξέρουμε την πορεία του και πώς παίζουν οι ομάδες του από την εποχή της Γκιμαράες. Θα είναι ενδιαφέρον ματς, θα ακολουθήσουμε στρατηγική απέναντι σε μια ομάδα καλά προετοιμασμένη που της αρέσει η επίθεση. Τα στατιστικά του Πέδρο είναι απαράμιλλα στην Ελλάδα, δεν θα περιμένω κάτι διαφορετικό από αυτόν και στο αυριανό ματς».

- Θα σας λείψουν οι οπαδοί;
«Η ιστορία της Μαρσέιγ είναι συνδεδεμένη με το Βελοντρόμ. Πάντα είναι καλύτερο σε γεμάτο γήπεδο. Το Σάββατο με την Μπορντό νιώσαμε πολύ καλύτερα που ήταν εκεί».

- Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς Πορτογάλους στο ρόστερ του. Αυτό βοηθάει στη μελέτη του αντιπάλου;
«Όταν μελετάς μια ομάδα βλέπεις εκείνη τη στιγμή. Δεν παρακολουθείς όλη την καριέρα. Ο Σεμέδο και ο Σα δείχνουν ότι έχουν ανέβει επίπεδο. Είναι στην Εθνική πομάδα κι αυτό δείχνουν κάτι για το επίπεδό τους. Δε σημαίνει κάτι όμως για τη δική μου ανάλυση».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...

Πρωτοσέλιδα 19-03-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...