roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ακυρώνονται οι πτήσεις προς το Μιλάνο…

underarmor
redwell
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναμένεται να εισηγηθεί την ακύρωση όλων των πτήσεων προς το Μιλάνο ως ένα ακόμη μέτρα για τον κοροναϊό και την προστασία των Ελλήνων πολιτών από την έκθεση σε μία περιοχή, η οποία έχει εμφανίσει πάμπολλα κρούσματα.
 
Αυτό φυσικά επηρεάζει και το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) του Ολυμπιακού με την Αρμάνι το οποίο πάντως ήταν εξ αρχής εξαιρετικά δϋσκολο να διεξαχθεί στο Μιλάνο.
 
Την ίδια ώρα η Alitalia αναστέλλει όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο του Μιλάνου, Μαλπένσα λόγω κορωνοϊού.
 
Στο μεταξύ, οι περισσότερες περιφέρειες της Κάτω Ιταλίας ζήτησαν επίσημα από τους πολίτες που τις ώρες αυτές επιστρέφουν από την Λομβαρδία και άλλες περιοχές του ιταλικού Βορρά να παραμείνουν στα σπίτια τους για τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Την απόφαση αυτή έλαβαν οι περιφερειάρχες της Καλαβρίας, Απουλίας, Καμπανίας και Μπαζιλικάτα. Και στις περιοχές Αμπορούτσο και Μολίζε, στην κεντρική Ιταλία, ελήφθη η ίδια ακριβώς απόφαση.
 
Ο κατ΄οίκον περιορισμός οφείλεται στην μαζική αναχώρηση πολιτών από το Μιλάνο, την περασμένη νύχτα, με προορισμό περιοχές της νότιας Ιταλίας. 
 
Σύμφωνα με πολλούς γιατρούς, υπάρχει έντονη ανησυχία διότι τα δημόσια νοσοκομεία της Νάπολης, του Μπάρι, της Σικελίας και της Καλαβρίας, συχνά δεν διαθέτουν τον ίδιο εξοπλισμό με τα νοσοκομειακά συγκροτήματα του ιταλικού Βορρά και θα ήταν πιο δύσκολο να μπορέσει να αντιμετωπισθεί μια νέα κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
 
Ο γνωστός Ιταλός καθηγητής ανοσολογίας Ρομπέρτο Μπουριόνι δήλωσε ότι με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες βράδυ από την κυβέρνηση της Ρώμης υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί η εξάπλωση του ιού και στην υπόλοιπη χώρα από την στιγμή που η νέα, διευρυμένη κόκκινη ζώνη δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ.
all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...