roumeliotis

Carwiz

Olympiacos-Fenerbahce Bullets

casino loutrakiou
redwell

Τρίτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην Euroleague, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τη Φενέρ για την 7η στροφή της κανονονικής περιόδου. Μια σπουδαία αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** Στη δεύτερη θέση των ριμπάουντερ στη φετινή Euroleague είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να κατεβάζει 7.5 ριμπάουντ σε κάθε του συμμετοχή.

*** Την 284η παρουσία του σε ματς της Euroleague θα καταγράψει ο Βασίλης Σπανούλης απέναντι στη Φενέρ και θα "πιάσει" τον Γιάννη Μπουρούση στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

*** Ο Kill-Bill καταλαμβάνει την 4η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 418 φορές, με τον Λούκα Μπαζίλε να είναι στην 3η θέση με 421.

*** Ο αρχηγός του Θρύλου είναι 5ος καλύτερος ασίστμαν φέτος στη διοργάνωση με 5.8 ασίστ κατά μέσο όρο και ο κορυφαίος στην ιστορία της Euroleague με 1.322.

*** Με 91.19% στις ελεύθερες βολές ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο 5ος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι "διψήφιος" σε πόντους και στο σύστημα αξιολόγησης στις 4 τελευταίες του παρουσίες.

*** Ο "Πριντ" με συνολικά 1.086 ριμπάουντ στο ενεργητικό του βρίσκεται στην 10η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται 31 για να "πιάσει" τον Μάικ Μπατίστ στην 9η θέση.

*** Ο Σάσα Βεζένκοφ με 64.57% είναι ο 10ος πιο εύστοχος παίκτης σε δίποντα στην ιστορία της Euroleague.

*** Με 3 τρίποντα στο ενεργητικό του ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 στην καριέρα του στη διοργάνωση.

*** Ο Λουίτζι Ντατόμε έχει τουλάχιστον ένα επιτυχημένο τρίποντο στα 6 τελευταία του παιχνίδια ενώ με 5 ακόμα θα φτάσει τα 200.

*** Ο Κώστας Σλούκας έχει βρει το στόχο έξω από τα 6,75μ. τουλάχιστον μια φορά στις 15 από τις 16 τελευταίες του παρουσίες.

*** Ο Μπόμπι Ντίξον με 23 ακόμα πόντους θα φτάσει τους 1.000 στην Euroleague ενώ με μόλις 1 επιτυχημένο τρίποντο θα γίνει... 200άρης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display