roumeliotis

Carwiz

Άρης-Ολυμπιακός 64-68 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Tην 12η σερί εκτός έδρας νίκη του επί του Άρη σε ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Ολυμπιακός ο οποίος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 68-64 των αντιπάλων του στο "Nick Galis Hall" για την 4η ημέρα της Basket League.

Μια ενδιαφέρουσα όπως εξελίχθηκε αναμέτρηση ανάμεσα σε Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες τόσο για το σύνολο του Ντέβιντ Μπλατ όσο και για εκείνο του Βαγγέλη Αγγέλου...

*** Ο Βασίλης Σπανούλης με τους 11 πόντους που σημείωσε έφτασε τους 5.363 στην κατηγορία για να προσπεράσει τον Μάνθο Κατσούλη που αποχώρησε από την ενεργό δράση με 5.356 πόντους.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 1.000 στην καριέρα του στην Basket League και έγινε ο 16ος κατά σειρά παίκτης που... σπάει αυτό το φράγμα.

*** Ο ερυθρόλευκος φόργουορντ είχε συνολικά έξι ριμπάουντ στο ενεργητικό του με τα οποία έφτασε τα 1.389 στην Α1 και προσπερνώντας τον Δήμο Ντικούδη (1.383) έγινε ο 19ος ριμπάουντερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

*** Με τα τρία αμυντικά του ριμπάουντ, ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε τα 600.

*** Με τη μία ασίστ που έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε στην 22η θέση της σχετικής λίστας του πρωταθλήματος τον Τζον Κόρφα στις 648.

*** Μένοντας στους 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός “φλέρταρε” με τη χειρότερη επίδοση μέχρι τώρα στη φετινή Basket League αφού 24 είχε ο Ήφαιστος απέναντι του, στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο ΣΕΦ.

*** Ο Λάκι Τζόουνς, στο 50ο παιχνίδι του στην Basket League σημείωσε και ρεκόρ καριέρας σε αυτήν. Ο Αμερικανός οδήγησε επιθετικά τον Άρη με 25 πόντους, πέντε περισσότερους από την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του (20) σε ντέρμπι της περασμένης σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

*** Ευστοχώντας έξι φορές έξω από τη γραμμή του τριπόντου ο Τζόουνς ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση την οποία κατέγραψε ο Στίβεν Γκρέι στο παιχνίδι του Περιστερίου με την Κύμη.

*** Το κατάφερε επιχειρώντας 11 προσπάθειες από τα 6,75, επίδοση που είναι η μεγαλύτερη των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών αφού ο Γκρέι χρειάστηκε προχθές εννιά. Εννιά είχε επιχειρήσει και ο Νταρνέλ Χάρις του Πανιωνίου κόντρα στον Ήφαιστο στη 2η αγωνιστική.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...