roumeliotis

Carwiz

Με πέντε ντέρμπι από 1.65 μέχρι 2.35

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (06/11) περιλαμβάνει πέντε επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στην Premier League, η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Τσέλσι. Στη Serie A διεξάγονται τα ντέρμπι: Ρόμα-Λάτσιο και Γιουβέντους-Ίντερ. Στη LaLiga, η Μπέτις φιλοξενεί τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Τσέλσι – Άρσεναλ (14:00)

Η Τσέλσι έκανε τραγική εμφάνιση και διασύρθηκε με σκορ 4-1 στην έδρα της Μπράιτον. Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τρίτη σερί αγωνιστική στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Άρσεναλ ήταν απολαυστική και διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πήρε την πέμπτη νίκη στις έξι τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, δίνει σκληρή μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Η Τσέλσι διαγράφει καθοδική πορεία και προβληματίσει έντονα με την απόδοσή της. Η Άρσεναλ βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, πάμε με το combo X2+Over 1.5 Goals σε απόδοση 2.00.

Ρόμα – Λάτσιο (19:00)

Η Ρόμα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με ανατροπή και σκορ 3-1 απέναντι στη Βερόνα. Μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Λάτσιο υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τη Σαλερνιτάνα. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο θετικό σερί των έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η Ρόμα έχει αρχίσει να βρίσκει σταθερότητα στο παιχνίδι της. Η Λάτσιο δεν πατάει γερά στα πόδια της, το τελευταίο διάστημα και δέχεται εύκολα γκολ. Οριακό προβάδισμα στον άσο (1) με 2.02 απόδοση.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:30)

O Παναθηναϊκός πραγματοποίησε καταιγιστική εμφάνιση, διαλύοντας εκτός έδρας τον Βόλο με το εντυπωσιακό 5-1! Συνεχίζει την ανοδική πορεία στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, μετά από 10 αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες και διατηρείται σταθερά στην κορυφή. O Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Λαμία. Τέταρτο τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, απέχει στο -10 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Προγνωστικό: Αναμένεται τεράστια μάχη στο ντέρμπι αιωνίων για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό προβάδισμα λόγω μομέντουμ, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός λογικά θα παίξει κλειστά και δύσκολα θα ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Επιλογή το Under 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Γιουβέντους – Ίντερ (21:45)

Η Γιουβέντους νίκησε στις λεπτομέρειες εκτός έδρας με σκορ 1-0 τη Λέτσε. Τρίτη σερί νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας, σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε όλες (3) τις περιπτώσεις. Η Ίντερ επιβλήθηκε πανεύκολα της Σαμπντόρια με το εντός έδρας 3-0. Διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές, δείχνει να βρίσκει ρυθμό και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Θα δοθεί μεγάλη μάχη για τη νίκη στο ντέρμπι ντι Ιτάλια, με το διπλό (2) να έχει τον πρώτο λόγο σε τιμή 2.35.

Μπέτις – Σεβίλλη (22:00)

Η Μπέτις προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στη Σοσιεδάδ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η Σεβίλλη έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Βαγιεκάνο. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τρεις διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Η Μπέτις βρίσκεται σε μακράν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τη Σεβίλλη. Έχει προβάδισμα στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και καταλήγουμε στο combo 1X+Under 3.5 Goals με 1.70 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...