roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 1.95 στην Tούμπα και combo Σίτι

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (02/10) περιέχει φουλ αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στην Premier League διεξάγεται το ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τη Σίτι να φιλοξενεί τη Γιουνάιτεντ. Στη LaLiga, η Εσπανιόλ αντιμετωπίζει τη Βαλένθια. Στη Ligue 1 Γαλλίας, η Μονακό κοντράρεται με τη Ναντ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Εσπανιόλ – Βαλένθια (15:00)

Η Εσπανιόλ μετράει μόλις μία νίκη μετά από έξι (1 ισοπαλία, 4 ήττες) αγωνιστικές τη φετινή σεζόν στην ισπανική Λα Λίγκα. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις σε μία αναμέτρηση. Η Βαλένθια προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-0 επί της Θέλτα. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, που δεν παραβιάστηκε η εστία της.

Προγνωστικό: Αμφότερες δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, σε παιχνίδι που περιμένουμε γκολ και στις δύο εστίες. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.75.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση με σκορ 3-0 απέναντι στη Γουλβς. Μετά από επτά φετινές αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει αήττητη με απολογισμό: 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Δείχνει να αφήνει πίσω το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν, ωστόσο έχει ακόμα δρόμο μέχρι να σταθεροποιήσει την απόδοσή της.

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο ντέρμπι της πόλης. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals με 1.75.

Μονακό – Ναντ (18:05)

Η Μονακό πήγε στη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, με τρεις σερί νίκες στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Σημείωσε τουλάχιστον από ένα γκολ και στις οκτώ φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία. Η Ναντ αγνοεί τη χαρά των τριών βαθμών στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα έχει απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η εστία της παραβιάστηκε έξι φορές σε συνολικά οκτώ αναμετρήσεις.

Προγνωστικό: Η Μονακό σκοράρει με συνέπεια, τη στιγμή που η Ναντ έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Πάμε με το Goal/Goal σε τιμή 1.75.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (21:30)

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος μετά από πέντε φετινές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Έχει απολογισμό: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, αποτελέσματα που τον βρίσκουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί ονειρικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, προερχόμενος από πέντε νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις. Καταλαμβάνει πανάξια την κορυφή και έχει διαφορά +4 βαθμών από τον σημερινό του αντίπαλο.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες διαθέτουν ικανότατους μεσοεπιθετικούς και όλα προδιαθέτουν ανοιχτό ματς με ρυθμό και φάσεις. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του καλοπληρωμένου Goal/Goal με 1.95 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...