roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Γκολ Λονδίνο-Μιλάνο και ισπανικό combo 2.05

underarmor
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (01/10) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από ισάριθμα διαφορετικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στην Premier League διεξάγεται το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Τότεναμ. Στη Serie A, η Ίντερ φιλοξενεί τη Ρόμα. Στη LaLiga, η Ατλέτικο Mαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Σεβίλλης. Στην Allsvenskan, η Μάλμε αντιμετωπίζει τη Χάμαρμπι. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άρσεναλ – Τότεναμ (14:30)

Η Άρσεναλ πήγε στη διακοπή με έξι νίκες μετά από επτά φετινές αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Αποτελέσματα που την βρίσκουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παίζει με ψυχολογία και σκοράρει με ευκολία. Η Τότεναμ απέχει στο -1 από τη μισητή συμπολίτισσα, αλλά παραμένει αήττητη και στις επτά φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Συνολικός απολογισμός: 5 νίκες και 2 ισοπαλίες για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε.

Προγνωστικό: Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται μάχη στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου. Επιλογή το Goal/Goal με 1.60 απόδοση.

Μάλμε – Χάμαρμπι (16:00)

Η Μάλμε προέρχεται από δύο σερί νίκες στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Μετά από 23 αγωνιστικές έχει μαζέψει 40 βαθμούς, βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τζουργκάρντεν. Η Χάμαρμπι δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, προερχόμενη από τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα μετράει: 3 νίκες και 1 ισοπαλία, με το Goal/Goal να εμφανίζεται σε τρεις περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Η Μάλμε είναι πιο σταθερή και εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσει την αντίσταση της Χάμαρμπι. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 2.02.

Ίντερ – Ρόμα (19:00)

Η Ίντερ ηττήθηκε δίκαια με σκορ 3-1 και ανατροπή στην έδρα της φορμαρισμένης Ουντινέζε. Μετράει μόλις δύο νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -5 από την από κορυφή και το δίδυμο Νάπολι-Αταλάντα. Η Ρόμα βρίσκεται στο +1 από τους «νερατζούρι». Προέρχεται από την ήττα με σκορ 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αταλάντα.

Προγνωστικό: Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Μιλάνο με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal σε τιμή 1.65.

Σεβίλλη – Ατλέτικο Mαδρίτης (19:30)

Η Σεβίλλη πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία μέχρι στιγμής στην ισπανική Λα Λίγκα. Μετά από έξι αναμετρήσεις μετράει μόλις ένα τρίποντο, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Αποτελέσματα που την βρίσκουν σταθερά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η Ατλέτικο Mαδρίτης ηττήθηκε στο ντέρμπι της πόλης, με το εντός έδρας 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών, βρίσκεται οριακά εκτός εξάδας.

Προγνωστικό: Μακράν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Ατλέτικο Mαδρίτης και έχει προβάδισμα στο παιχνίδι της Ανδαλουσίας. Ποντάρισμα στο combo X2+Over 1.5 Goals με 2.05 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...