roumeliotis

Carwiz

Ρίσκο...ΠΑΟ-ΑΕΚ, Φράιμπουργκ και γκολ 1.70

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (11/09) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Στη Serie A, η Μπολόνια φιλοξενεί τη Φιορεντίνα. Στην Bundesliga, η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ. Στη Ligue 1 Γαλλίας διεξάγεται το παιχνίδι Ρεν-Οσέρ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μπολόνια – Φιορεντίνα (16:00)

Η Μπολόνια προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Σπέτσια. Αποτέλεσμα που την άφησε για ακόμα μία αγωνιστική χωρίς τρίποντο στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας. Συνολικός απολογισμός: 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Φιορεντίνα έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Γιουβέντους, σε αναμέτρηση που ήταν καλύτερη και άξιζε το κάτι παραπάνω. Συμπλήρωσε τέσσερις (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο.

Προγνωστικό: Αμφότερες «καίγονται» για το θετικό αποτέλεσμα, σε ματς που περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες. Επιλογή το Goal/Goal με 1.70 απόδοση.

Ρεν – Οσέρ (18:05)

Η Ρεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Στην πρεμιέρα νίκη στην Κύπρο με σκορ 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας, με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Μετράει μόλις μία ήττα στις έξι τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Οσέρ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την ανώτερη ποιοτικά Μαρσέιγ. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα στη Λιγκ 1 Γαλλίας.

Προγνωστικό: Η Ρεν έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται να συνεχίσει με νίκες τις υποχρεώσεις της. Πάμε με το combo 1+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.70.

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ (18:30)

Η Φράιμπουργκ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-1 της Κάραμπακ. Είχαν προηγηθεί τρία διαδοχικά τρίποντο στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής. Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Μάιντζ. Συμπλήρωσε δύο αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, σε γενικές γραμμές χρειάζεται να παρουσιαστεί πιο σταθερή.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Φράιμπουργκ, αναμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) σε τιμή 2.00.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21:30)

Η Παναθηναϊκός νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τον Λεβαδειακό. Τρίτη επιτυχίες σε ισάριθμες φετινές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ. Η ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε άμεσα στις νίκες. Με No Goal ολοκληρώθηκαν και οι τρεις φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ο Παναθηναϊκός πάει στο αθηναϊκό ντέρμπι με το απόλυτο. Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρει ψυχολογία. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με 3.20 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...