roumeliotis

Carwiz

Με 3.30... Ολυμπιακό και Άρσεναλ combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (08/09) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την 1η αγωνιστική των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η πρεμιέρα του Ολυμπιακού, που δοκιμάζεται στην έδρα της Ναντ. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Ζυρίχη για το Europa League. Χαρτς-Μπασάκσεχιρ και Σίβασπορ-Σλάβια Πράγας, οι δύο αναμετρήσεις από την πρεμιέρα του Conference League. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ζυρίχη – Άρσεναλ (19:45)

Η Ζυρίχη συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Λουγκάνο. Μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ελβετίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Άρσεναλ υπέστη την ήττα με σκορ 3-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των πέντε αναμετρήσεων στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Άρσεναλ αναμένεται να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πάμε με το combo 2+Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

Χαρτς – Μπασάκσεχιρ (19:45)

Η Χαρτς ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Λίβινγκστον, με γκολ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Βρίσκεται στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς αποκλείστηκε από τη Ζυρίχη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπασάκσεχιρ προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παραμένει αήττητη (7 νίκες, 3) και στις 10 φετινές υποχρεώσεις. Για να βρεθεί στη φάση των ομίλων απέκλεισε την Αντβέρπ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Χαρτς και Μπασάκσεχιρ σκοράρουν διαθέτουν ικανότητα στο σκοράρισμα και δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν. Επιλογή το Goal/Goal σε τιμή 1.80.

Ναντ – Ολυμπιακός (22:00)

Η Ναντ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μετά από έξι αγωνιστικές στη φετινή Λιγκ 1 Γαλλίας, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έξι πόντους. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-1 κόντρα στον Ιωνικό. Για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε στα πλέι οφ τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία (Χ) με απόδοση 3.30.

Σίβασπορ – Σλάβια Πράγας (22:00)

Η Σίβασπορ πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας. Μετά από πέντε αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, απολογισμός: 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Βρίσκεται στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς αποκλείστηκε από τη Μάλμε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σλάβια Πράγας προέρχεται από αήττητο σερί έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς στα πλέι οφ ξεπέρασε το εμπόδιο της πολωνικής Ράκουφ Τσενστοχόβα.

Προγνωστικό: Η Σίβασπορ αναμένεται να βγάλει αντίδραση μετά την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα. Η Σλάβια Πράγας διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και όλα οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.80 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Πρωτοσέλιδα 07-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...