roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αγγλικά combo 1.70-1.80, Γκενκ και G/G

underarmor
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (06/08) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Premier League, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Φούλαμ, ενώ η Τότεναμ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον. Στη Superligaen Δανίας, η Νόρτζελαντ φιλοξενεί τη Βίμποργκ. Στην Pro League Βελγίου, η Γκενκ αντιμετωπίζει την Έουπεν. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Φούλαμ – Λίβερπουλ (14:30)

Η Φούλαμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Τερμάτισε στην 1η θέση με 90 βαθμούς και δίκαια επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρωταρχικός στόχος να καθιερωθεί στην κατηγορία και να μην αποτελεί ομάδα ασανσέρ. Η Λίβερπουλ κατέλαβε τη 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα, τερματίζοντας στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Κατέκτησε το Κύπελλο και Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ ηττήθηκε 1-0 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικό: Η Λίβερπουλ αναμένεται να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε με το combo 2+Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

Νόρτζελαντ – Βίμποργκ (17:00)

Η Νόρτζελαντ συνέχισε θα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Λίνγκμπι. Τρίτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα Δανίας, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Βίμποργκ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, με το εντός έδρας τρίποντο 4-2 κόντρα στην Κοπεγχάγη και μάλιστα με ανατροπή. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν και τα τρία φετινά παιχνίδια στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε πρώτο πλάνο το Goal/Goal με απόδοση 1.60.

Γκενκ – Έουπεν (17:00)

Η Γκενκ έκανε σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα Βελγίου, καθώς στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα. Στις 31/07 νίκησε πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-1 τη Σταντάρ Λιέγης, σημειώνοντας όλα τα γκολ μέχρι το 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Έουπεν έκανε την έκπληξη της αγωνιστικές, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-1 της Κλαμπ Μπριζ. Μάλιστα το τελικό σκορ την αδικεί, καθώς είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Προγνωστικό: Η Γκενκ υπερέχει σε ποιότητα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Έουπεν παίζει ανοιχτά, γεγονός που ευνοεί για πολλά γκολ. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Τότεναμ – Σαουθάμπτον (17:00)

Η Τότεναμ πραγματοποίησε ικανοποιητική σεζόν στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ. Τερμάτισε οριακά στην 4η θέση και εξασφάλισε δίκαια τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαουθάμπτον έκανε καλή σεζόν σε γενικές γραμμές και εξασφάλισε πανεύκολα την παραμονή στην κατηγορία. Νούμερο ένα στόχος για φέτος να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Προγνωστικό: Η Τότεναμ έχει ενισχυθεί σημαντικά και θα επιδιώξει να τρομάξει στην πρεμιέρα. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...