roumeliotis

Carwiz

Με 1.72 στο ντέρμπι, ΑΕΚ και Νάπολι

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (10/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Στην ελληνική Super League 1, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη. Στη Serie A, η Νάπολι αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα. Στη LaLiga, η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Λεβάντε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Νάπολι – Φιορεντίνα (16:00)

Η Νάπολι νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 την Αταλάντα, σε αναμέτρηση που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Τρίτο σερί τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -1 από την κορυφή και βρίσκεται γερά στη μάχη του τίτλου. Η Φιορεντίνα αν και και δυσκολεύτηκε επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην Έμπολι. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Νάπολι, με νίκη θα σκαρφαλώσει έστω και προσωρινά στην κορυφή. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.80.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (18:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +1 από τη δεύτερη θέση. Η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας 3-1 την Μπενφίκα και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αγγλικό πρωτάθλημα μετράει 10 διαδοχικά τρίποντο και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την 1η θέση.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο ομάδες, παίζουν πανέμορφο ποδόσφαιρο και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.72.

ΑΕΚ – Άρης (19:30)

Η ΑΕΚ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Μετράει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Άρης προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες (0-0) απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, θα δώσει μεγάλη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: Οριακά σε καλύτερη κατάσταση η ΑΕΚ και έχει προβάδισμα για να πάρει τη νίκη. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 2.02 απόδοση.

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα (22:00)

Η Λεβάντε επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα. Πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και συνεχίζει να ελπίζει στη μάχη της παραμονής. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει έξι σερί τρίποντα και διατηρείται σταθερά εντός τετράδας.

Προγνωστικό: Η Λεβάντε παίζει ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες. Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.60.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display