roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αγγλικά combo 1.80-1.85, G/G και ΑΕΚ

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/12) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση σε δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη και η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού. Στην Premier League διεξάγονται οι αναμετρήσεις: Τσέλσι-Έβερτον Λίβερπουλ-Νιούκαστλ.

ΟΦΗ – Άρης (17:00)

Ο ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, καθώς υπήρχαν κρούσματα Covid στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση στις 04/12, όταν και ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Άκρως ικανοποιητική μέχρι στιγμής η πορεία του, μετά από 12 αγωνιστικές έχει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην εξάδα. Ο Άρης ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τον Ολυμπιακό, με γκολ στο 54ο λεπτό. Μετράει πέντε νίκες στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν συνέπεια στο σκοράρισμα. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του καλοπληρωμένου Goal/Goal.

Ιωνικός – ΑΕΚ (19:30)

Ο Ιωνικός απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Παναιτωλικό. Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 68ο λεπτό, δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε με την ισοφάριση στο τέλος της αναμέτρησης. Πολύτιμος βαθμός που θα φανεί χρήσιμος ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ΑΕΚ έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Μέτρια εμφάνιση σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Πλέον απέχει στο -8 από την κορυφή.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από την ΑΕΚ και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Προβάδισμα στο διπλό (2).

Τσέλσι – Έβερτον (21:45)

Η Τσέλσι νίκησε εντός έδρας με το αγχωτικό 3-2 την αξιόμαχη Λέστερ. Χρειάστηκε το πέναλτι στις καθυστερήσεις για να κάμψει την σθεναρή αντίσταση των φιλοξενούμενων. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ και στις πέντε τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον επέστρεψε άμεσα στις απογοητευτικές εμφανίσεις, ηττήθηκε σχεδόν με κάτω τα χέρια και σκορ 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις 10 πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και επτά ήττες.

Προγνωστικό: Η Τσέλσι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη σταθερά αποκαρδιωτική Έβερτον. Λογικά θα συνδυάσει τη νίκη με πειστική εμφάνιση. Πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals.

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ (22:00)

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε αρκετά με την Άστον Βίλα. Χρειάστηκε το πέναλτι στο 67ο λεπτό για να επικρατήσει εντός έδρας 1-0. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε σε απόσταση βολής από την κορυφή, μετράει πέντε σερί επιτυχίες στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Νιούκαστλ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-0 από τη Λέστερ. Σταθερά σε καθοδική πορεία, παραμένει σε θέση υποβιβασμού και έχει μία νίκη μετά από 16 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Ευκαιρία για τη Λίβερπουλ να μεγαλώσει το νικηφόρο της σερί. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Νιούκαστλ μοιάζει δύσκολο να αποφύγει τον διασυρμό. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 3.5 Goals.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...