roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 2.22 ΚΠΡ και αντίδραση Κλαμπ Μπριζ

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/11) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ δοκιμάζεται στην έδρα της Μαλίν. Την ίδια ώρα (21:45), η ΚΠΡ υποδέχεται τη Λούτον για τη 18η αγωνιστική στην Championship Αγγλίας. Στη LaLiga, η Λεβάντε που ακόμα δεν έχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο.

Μαλίν – Κλαμπ Μπριζ (21:45)

Η Μαλίν πήγε στη διακοπή με την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Σιντ Τρούιντεν. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Βελγίου. Η Κλαμπ Μπριζ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων και την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή. Μετά από 14 αγωνιστικές έχει μαζέψει 27 βαθμούς, απέχει στο -4 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από την Κλαμπ Μπριζ, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2) σε ικανοποιητική απόδοση.

ΚΠΡ – Λούτον (21:45)

Η ΚΠΡ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Μπλάκπουλ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρεις (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) αναμετρήσεις στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, βρίσκεται οριακά μέσα στην εξάδα. Η Λούτον ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Στόουκ, δεχόμενη το κρίσιμο γκολ στο 34ο λεπτό του παιχνιδιού. Απέτυχε να σκοράρει στις δύο από τις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές, βρίσκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Πιο σταθερή η εικόνα της ΚΠΡ, που εμπνέει περισσότερο εμπιστοσύνη από τη Λούτον. Επιλογή ο άσος (1).

Λεβάντε – Μπιλμπάο (22:00)

Η Λεβάντε συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα και ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Αλαβές. Μετά από 13 φετινές αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Μπιλμπάο προέρχεται από ήττα 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κάντιθ. Δέχθηκε το γκολ στο 6ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των πέντε (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες καλούνται να αντιδράσουν, η Λεβάντε έχει σαφέστατα μεγαλύτερη ανάγκη το τρίποντο. Πιο ποιοτική ομάδα η Μπιλμπάο, σε παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα, πάμε με τα 2-3 γκολ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...