roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Tρεις «τελικούς» και 2.45 στο ματς Ελλάδας

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (14/11) περιέχει τέσσερις επιλογές από την τελευταία αγωνιστική στους ομίλους των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Ελλάδα υποδέχεται το Κόσοβο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις «τελικούς», που δίνουν το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ. Η Κροατία υποδέχεται τη Ρωσία, η Ισπανία φιλοξενεί τη Σουηδία και η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Σερβία.

Κροατία – Ρωσία (16:00)

Η Κροατία διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 7-1 τη Μάλτα. Μετράει μόλις μία ήττα στις εννέα (7 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές στον 8ο προκριματικό όμιλο. Η Ρωσία επικράτησε πανεύκολα με το εντός έδρας 6-0 απέναντι στην Κύπρο. Έχει μαζέψει 22 πόντους και βρίσκεται στην κορυφή με 22 βαθμούς. Στο +2 από τον σημερινό αντίπαλο, της αρκεί η ισοπαλία για να πάρει το απευθείας εισιτήριο στην τελική φάση.

Προγνωστικό: Αναμένεται μεγάλη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει νόημα στην επιλογή της ισοπαλίας (Χ) στο πρώτο ημίχρονο.

Ελλάδα – Κόσοβο (21:45)

Η Ελλάδα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Ισπανία. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ με πέναλτι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, έμεινε και μαθηματικά εκτός αναφορικά με την πρόκριση στην τελική φάση. Το Κόσοβο είχε ρεπό, με πιο πρόσφατη επίσημη υποχρέωση στις 12/10. Ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Γεωργία, συμπληρώνοντας τέσσερις (1 ισοπαλία, 3 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Με τέσσερις βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ελλάδα θα επιδιώξει να ολοκληρώσει θετικά τις υποχρεώσεις. Το Κόσοβο μπορεί να απειλήσει μέχρι ένα σημείο, πάμε με το combo 1X+Goal/Goal.

Ισπανία – Σουηδία (21:45)

Η Ισπανία νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 την Ελλάδα. Το πέναλτι του Σαράμπια στο 26ο λεπτό ήταν αρκετό για τους Ίβηρες. Σε συνδυασμό με την ήττα της Σουηδίας σκαρφάλωσε στην κορυφή του 2ου ομίλου. Η Σουηδία έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Γεωργίας. Απογοητευτικό αποτέλεσμα, πλέον χρειάζεται μόνο νίκη στο φινάλε για να πάρει την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ το 2022.

Προγνωστικό: Η Ισπανία θα παίξει για δύο (1Χ) αποτελέσματα. τη στιγμή που η Σουηδία θέλει μόνο νίκη. Επιλογή το συνδυαστικό 1X+Goal/Goal.

Πορτογαλία – Σερβία (21:45)

Η Πορτογαλία κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Ιρλανδία. Μετά από επτά (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικές έχει 17 πόντους στον 1ο προκριματικό όμιλο. Η Σερβία ισοβαθμεί με τους Ίβηρες και στο φινάλε χρειάζεται μόνο νίκη για να τερματίσει στην κορυφή του γκρουπ. Αποτέλεσμα που θα της δώσει το απευθείας εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022.

Προγνωστικό: Η Σερβία καλείται να ρισκάρει, η Πορτογαλία βολεύεται με δύο αποτελέσματα και αναμένεται να βρει αρκετούς χώρους. Κρατάμε το Goal/Goal σε ικανοποιητική απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...