roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με combo της Νάπολι και ισπανικό 2.07

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (28/10) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από δύο πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στη LaLiga διεξάγονται οι αναμετρήσεις: Θέλτα-Σοσιεδάδ και Λεβάντε-Ατλέτικο Mαδρίτης. Στη Serie A, η Νάπολι υποδέχεται την Μπολόνια.

Θέλτα – Σοσιεδάδ (20:00)

Η Θέλτα επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, με το εκτός έδρας 3-0 απέναντι στη Χετάφε. Πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, αποσπάστηκε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Σοσιεδάδ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 48ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και την ισοφάριση με πέναλτι στο 77′. Αήττητη και εννέα σερί αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Εξαιρετική η Σοσιεδάδ στο φετινό πρωτάθλημα και έχει προβάδισμα απέναντι στην ασταθή Θέλτα. Επιλογή το combo X2+Over 1.5 Goal.

Νάπολι – Μπολόνια (21:45)

Η Νάπολι κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Ρόμα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των οκτώ αγωνιστικών, ενώ απέτυχε να σκοράρει και για πρώτη φορά στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας. Η Μπολόνια ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-2 από τη Μίλαν, σε αναμέτρηση που το πάλεψε όσο μπορούσε. Καθοριστικό παράγοντα έπαιξαν οι δύο αποβολές (20′, 58′) και λύγισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από τη Νάπολι μετά την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η Μπολόνια, πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals.

Λεβάντε – Ατλέτικο Mαδρίτης (22:30)

Η Λεβάντε ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 5-3 στην έδρα της Σεβίλλης. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα και συνέχισε την καθοδική πορεία. Μετά από 10 αγωνιστικές στη φετινή Λα Λίγκα αγνοεί τη χαρά της νίκης, με απολογισμό: πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Ατλέτικο Mαδρίτης απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Σοσιεδάδ. Μετράει μόλις μία ήττα μετά από εννέα (5 νίκες, 3 ισοπαλίες) φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λεβάντε χρειάζεται αποτέλεσμα και το διπλό χρειάζεται κάλυψη. Ποντάρισμα στο Χ2+Over 1.5 Goal.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...