roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Εύχομαι να μείνω όσο και ο Μπαρτζώκας»

underarmor
redwell
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (12/05, 20:00) στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στην τεράστια επιτυχία της ομάδας η οποία πέρασε στον τελικό του Conference League. Επιπλέον, σχολίασε την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα λέγοντας πως θέλει να μείνει στους Πειραιώτες, όσο και ο τεχνικός του μπασκετικού Ολυμπιακού...
 
Για την εναλλαγή από Ευρώπη σε Ελλάδα: «Σίγουρα θα υπάρχει κούραση γιατί οι παίκτες μας έτρεξαν πολύ! Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα με όσους αγωνίστηκαν απέναντι στην Άστον Βίλα ούτε την Παρασκευή, ούτε το Σάββατο. Η καλή ψυχολογία που μας έδωσε η νίκη, θα μας βοηθήσει πολύ! Θα δούμε τι θα συμβεί την Κυριακή».
 
Για τις πιθανές αλλαγές: «Θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές, γιατί κάποιοι ολοκλήρωσαν το ματς με ενοχλήσεις. Θα περιμένουμε και τη σημερινή ημέρα (σ.σ. Παρασκευή), ωστόσο σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές».
 
Για την πρόκληση του 3/3 στο πρωτάθλημα: «Το 3/3 είναι μια μεγάλη πρόκληση! Αν κερδίσουμε και τα τρία ματς θα είμαστε πρωταθλητές. Αυτός ήταν ο στόχος μας και ελπίζαμε να φτάσουμε σ’ αυτή την κατάσταση. Παίζουμε το πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκεί θα κριθούν όλα. Ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα αν κερδίσει και τα τρία παιχνίδια, θα πάρει τον τίτλο. Θα αγωνιστούμε για να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος».
 
Για τις αρετές του ΠΑΟΚ: «Έχω συναντήσει δύο φορές τον ΠΑΟΚ και η δεύτερη φορά, στην έδρα μας, μας δυσκόλεψε αρκετά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο, που δεν παραδίδεται πότε. Τα δίνουν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό και το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Για να κερδίσουμε θα χρειαστεί ποιότητα και συγκέντρωση».
 
Για τη viral φωτογραφία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Δεν ήξερα πως αυτή η φωτογραφία κυκλοφόρησε! Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο Final Four της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως κι εμείς θα διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Εγώ και ο Μπαρτζώκας είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι.
 
Η αλήθεια είναι πως όταν είδα την ομάδα μπάσκετ από κοντά δεν κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα, αλλά στη συνέχεια είχαν τη δύναμη και την ικανότητα να γυρίσουν τη σειρά. Είναι ένας έμπειρος προπονητής με πλούσια θητεία στον Ολυμπιακό, εγώ είμαι λίγους μήνες εδώ. Εύχομαι να μείνω στον Ολυμπιακό, όσο και ο Μπαρτζώκας».
all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • GEO
    GEO Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Φανέλα με το όνομα σού θέλω και φυσικά του Ελ Καμπι όπου έστειλε έναν απ τους κορυφαίους στραικερ όλων τον εποχών που πέρασε από τη χώρα τον Αραμπι στην συνταξιοδοτηση Καμπι, Καμπι και όπου θέλει ας μπει Υγ στην αρχή δεν τον είχα για τόσο ψηλά ίσως και γιατί δεν είχε αγωνιστεί σε γνωστά ευρωπαϊκά πρωτάθληματα παρόλα αυτά επιβεβαίωνομαι στο ότι η Βόρεια Αφρική και κυρίως Αλγερία, Μαρόκο και Αίγυπτος έχουν πολύ ταλαντούχους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές είναι σχεδόν δίπλα σε μας και σε ιδισυγκρασια έχουν αρκετά κοινά με μας και προσαρμόζονται σχεδόν αμέσως σε αντίθεση με άλλους

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να κάτσει όσα χρόνια θέλει . Δεν είναι προπονητάρα , είναι ένας όμως κανονικός προπονητ´ς που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία του Ολυμπιακού . Επανέφεραι την πειθαρχία αρχικά και μετα έπεισε τους παίχτες να ακωλουθ´βσουν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Είναι Βάσκος μέ ότι αυτο συναιπάγεται για την προσωπικότητα του . Σίγουρα δε θα ανεχτεί να του φέρνουν μια καραβια σάπιους μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθει ο Μέντες . Αυτόν τον άνθρωπο τον αφήνεις να εκμεταλευτεί τις ακαδημίες και του δίνεις ένα σεβαστο ποσο για να φέρει 3 μόνο παιχταράδες τη σεζόν .
    Και τώρα που λέμε πάλι για Μέντες θα καταλάβετε μερικοί την διαφορα το καλοκαίρι με την υππόθεση Καρμο .Που θα ήμαστε στις ορέξεις του Μεντες . Αν θέλει να τον πάει στην Γούλβς ή στην Μπενφικα για να την σπάσει στην Πορτο , ή στη Νότιχαμ ή στη Βαλένθια ή στην Φιορεντίνα ( που παρεπιπτόντος την κάνει κι αυτην κουμάντο ) . Σε αντίθεση με τον Εσσε που όπως και ο Ορτέγκα είναι προϊον scouting και το club μπορει να διαχειρηστή όπως θέλει .
    Αλλα για μερικούς ο Κορδόν είναι αποτυχημένος γιατι έφερε Ορτέγκα-Εσσε-Φρέϊρε-Ιμπορα-Κινι-Γιοβετις-Ελ Καμπι . . Ο Μέντεζ έφερε Βεζε-Κάρμο- Τσικίνο - Ορτα- Μαρτινς - Καμπράλ- Ναβάρο. Και μπορεί ο Καρμο και ο Τσικίνο να είναι παιχταράδες αλλα και οι δύο ήταν ιδιαίτερες περιπτώσεις και κανένα σύλλογος σοβαρότερος απο τον Ολυμπιακό δνε ενδιαφέρθηκε και επι πλέον , άν έμενε ο Καρναβαλιάλ , τώρα θα λέγαμε και για αυτους τι σαβούρα είναι .
    Και αυτα τα αστεία του τύπου πώς ο Καρναβαλιάλ τους επέλεξε εγω τα ακούω βερεσε . Τον άθρωπο τον φυτέψανε στον Ολυμπιακο και του φέρανε ότι παίχτες θέλανε και δεν τον ρωτήσανε και καθόλου .
    Η μόνη αποτυχία που χρεώνω εγω στον Κορδον είναι η επιλογή του Μαρτίνεζ το καλοκαίρι , του αναγνωρίζω όμως το ελεφρυντικό ότι κανεις σοβαρός άνθρωπος δεν ήθελε να σχοληθει με εμας τότε . Οποιον κι άν είχαμε προσεγγίσει . Για αυτο είχα πεί την γνώμη μου ότι , ο Μαρτίνεζ δεν είναι καλός προπονητής . Είναι όμως ένα αναγκαίο κακό και έπρεπε να μείνιε μέχρι τέλους για να γυρίσει ο Ολυμπιακος στην κανονικότητα και να μπορει να προσεγγίζει επιτέλους κανονικούς προπονητές .
    Θα μου πείτε τώρα , καλα τι μπούρδες λές ? και πώς ήρθε ο Μεντιλιμπάρ? Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν . Είτε κάτι μέσα του του είπε πήγαινε στον Ολυμπικο , όπως είχε γίνει με τον Τζιοβάνι που έφυγε απο την Μπάρτσα κι ήρθε σε μας γιατι όπως είχε πεί του μίλησε μέσα του ο Θεος και κατάλαβε ότι έπρεπε να έρθει . Είτε μπήκανε στη μέση προσωπα σαν Τον Βαλβέρδε ή τον Ιμπάνιεθ καί έπεισαν απο την μία τον πρόεδρο να φύγει απο την πεπατημένη των γυρολόγων και απο την άλλη τον Μεντιλιμπάρ ότι ο σύλλογος θέλει να σταματήσει να είναι τσίρκο και θέλει να γίνει πάλι σημείο αναφορας στο Ελληνικο και ευρωπαϊκο ποδόσφαιορ .

    Ο καιρός κι ιστορία θα δείξει αν έχω δίκιο .

  • Nic
    Nic Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαρδα μην παρει τελικο.

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 04:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικ. Ήταν καθαρά επιλογή Μεντιλιμπαρ να ανανεώσει για ένα χρόνο για να δει όλη τη σαιζόν από την αρχή και αν θα μπορέσει να συνεργαστεί με τη διοίκηση. Ουσιαστικά ο ένας χρόνος συμβολαίου είναι για να δει αν ανανεώσει περισσότερο. Ήταν και δικη μου απορία και το έμαθα χτες. Αν συνεχίσει να φέρνει τέτοια αποτελέσματα τότε θα μείνει σίγουρα για πολλά χρονια!

  • Redlion
    Redlion Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 01:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι ζούμε Red !!!
    Ερώτηση με τις ανανεώσεις των Φορτούνη- Μασουρα ξέρουμε τίποτα ?

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal είπες την λέξη κλειδί! "ασφάλεια"! Οι Ούγγροι αν δεν κάνω λάθος έγραψαν οτι είναι σταντ μπαι για να διεξαχθεί ο τελικός στην Ουγγαρία αν χρειαστεί. Δεν ξέρω αν το έγραψαν τυχαία ή όχι. Σήμερα διάβασα κάτι για καστηματάρχες.

    REDGOAL: Δεν αλλάζει πόλη ένας τελικός φίλε για πέντε καφετζήδες. Μόνο αν υπάρχει απειλή για τρομοκραρικό χτύπημα και άλλοι τέτοιας σοβαρότητας κίνδυνοι

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον αν θα μείνεις ή όχι είναι θέμα τον αποτελεσμάτων μακάρι να μείνεις
    Της αποφάσεις αυτές της παίρνει ΜΌΝΟ ο Μαρινάκης και κανένας άλλος

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκέφτεται πάντα την Ισπανία γι αυτό και ανσνεωσε για έναν χρόνο μόνο αλλιώς θα υπέγραφε για μια τριετία.Πιστευω ότι ο Ολυμπιακός ήθελε νομίζω πως αυτός αρνήθηκε.

  • geodiv
    geodiv Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγάνογλου, για την έδρα του τελικού, λόγο δημόσιας ασφάλειας (π.χ. επεισόδια, αντιπαλότητα με τους οπαδούς μας κτλ.) μπορεί να εγείρει και η αστυνομία. Στην Ελλάδα ζούμε και καταλαβαίνουμε τι μπορεί να παιχτεί. Πληροφορήθηκες τα περί Ουγγαρίας πιστεύω. Επειδή είστε έγκυρη ιστοσελίδα, τι πιστεύεις; Πάντως παρακολουθήστε το θέμα και ενημερώστε μας έγκυρα και έγκαιρα όπως συνηθίζετε στο Ρεντ Γκολ.

    REDGOAL: Δεν θα αλλάξει φίλε

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...