roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Φέρνει... Πορόσο ο Ολυμπιακός (vid)

underarmor
redwell

Μετά τον Νίκολας Φρέιρε π Ολυμπιακός προχωρά την ενισχυσή του στο κέντρο της άμυνας με τον 22χρονο Τζάκσον Πορόσο καθώς οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του πανύψηλου στόπερ της Τρουά

Ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη (02/08, 11:20) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά και ντυθεί και επίσημα στα ερυθρόλευκα.

Πρόκειται για διεθνή Εκουαδοριανό στόπερ και αποτελεί επιλογή των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή από τη θητεία του ως επικεφαλής των εθνικών ομάδων του Εκουαδόρ.

Την περσινή σεζόν ο Τζάκσον Γκάμπριελ Πορόσο Βερνάθα, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, έπαιξε συνολικά 22 φορές στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Τρουά, πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

Οι Γάλλοι το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησαν από την Μποαβίστα αντί 3.500.000 ευρώ και επειδή υποβιβάστηκαν τον παραχωρούν. Το συμβόλαιο που έχει με την Τρουά έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Να σημειωθεί πως ξεκίνησε την καριέρα του στο Εκουαδόρ και τη Μάντα. Από εκεί, σε ηλικία μόλις 19 ετών, τον πήρε η Σάντος το 2019 και η Μποαβίστα τον αγόρασε ενάμιση χρόνο αργότερα για 500.000 ευρώ.

Ο ίδιος αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα της Τρουά και θα έρθει δανεικός...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

34 σχόλια

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοκκινο πιτογυρο.Δεν ξεκινησα τις κολωτουμπες εγω ,εσεις μη μου χαθειτε μετα γιατι θα ξευτιλιστειτε,αλλα φευ.Φοβαται ο ξευτιλισμενος την ξευτιλα?Εγω γραφω για αγνωστους παικτες ,δεν γραφω εκ των προτερων αμπαλων αν δεν τους δω στο χορτο.Υπαρχει διαφορα λογου με του μουγκανητου .

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα στοπερ της Τρουά. ΠΆΛΜΕΡ ΜΠΡΑΟΥΝ και Πορόζο. Ποιος είναι καλύτερος; Εγώ δεν ξέρω. Αλλά υπάρχει και διαφορά στην τιμή τους...... Αργήσαμε και τώρα ξαφνικά βιαζόμαστε. Μια και ακόμα είμαστε επηρεασμένοι από το χτεσινό με την Ντνίπρο, πολύ μου άρεσε και το σέντερ φορ της , που είναι για μεταγραφή.....Μια ερώτηση και γ αυτόν, εδώ που φτάσαμε δεν θα έβλαπτε..... και ας κάνουμε ότι και Δημητράκης στο μπάσκετ!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    nic ξεκινησαν οι κωλοτουμπες ε?οταν ερθει η ωρα θα βγαλω ολα τα λινκ με οσα ελεγες και θα εξευτελιστεις

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    trolemao ξεφτιλα αντρα,ψευτη.ποσο πιτογυρα παει το ψεμμα?ο ποροσο επαιξε μουντιαλ 1 ματς απο τα 3 ,1 δε επαιξε ,κ ενα 5 λεπτα σαν αλλαγη και ηταν απο τα κορυφαια στοπερ και εβαλε λεει κ γκολ που ποτε δε μπηκε.βλεπετε ποσο δικαιωνομαι που λεω ποσο ξεφτιλες ειναι τα τρολ που μπαινουν κ γραφουν εδω μεσα και οτι εχουν iq προβατου απο το σανο που καταπινουν αμασητο.και εσυ ξεφτιλισμενο τρολ εξαφανιζολ σαν ολα τα αλλα που εμφανιστηκαν.

  • Ινδιάνος
    Ινδιάνος Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω κράξει τη διοίκηση όσο λίγοι τα τελευταία 2 χρόνια. Μου έκοψαν την όρεξη και τη δίψα να δώ τον θρύλο...ΑΛΛΑ... μετά απο μια τριετία φαίνεται να υπάρχει πλάνο (το ρευστό ίσως λείπει μετά την περυσινή άσκοπη σπατάλη).

    Κάντε λίγη υπομονή να δούμε πως θα κλείσει το ρόστερ. Πάντως το ότι σταμάτησαν οι γιόμες και επιτέλους η ομάδα πρεσάρει και παίζει με τη μπάλα κάτω είναι πολύ θετικό δείγμα για τον προπονητή και για αυτόν που τον έφερε.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει πρόσωπο η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ, τον δανείζουν από όλη την υφήλιο. Ρε τον μπαγάσα πάλι βαθειά το χέρι έβαλε στην τσέπη. Ως πότε τελικά οι φίλαθλοι μας θα μασάνε τον ΣΑΝΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε γκεοδιβ τι εννοεις δηλαδη οτι ο ποροσο π επεσε στη β εθνικη η ομαδα του ειναι ο παιχταρας π θα μας οδηγησει τελικο γιουροπα; το σανο σου μη ξεχασεις μαγκα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν εισαι σοβαρός Πρόεδρος, και διοικείς μια τεράστια ομάδα, οταν σεβεσαι την ιστορια της και την δυναμική της, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, και υστερα παιρνεις και "φυντανια" σαν τον Ποροσο η τον καθε τέτοιον, με την ελπίδα να "βγουν" μεταγραφές καλές και διπλα στους εμπειρους καλους παιχταραδες να γινουν ακομα καλύτεροι.

    Το να ερχονται εδω και τοσα χρονια παιχτες "πειραματα" και φωτοβολίδες αμετρητοι δεν μπορω να το καταλάβω πως γινεται να συμβαίνει.

    Η μαλλον...καταλαβαίνω πολύ καλά τι συμβαινει. ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και κοροιδευουν τους εαυτους τους.

    Oσο ο κοσμος στηριζει τον προεδρο του Ολυμπιακου, δεν θα αλλαξει τπτ!!!!

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον Σισε τι γίνεται? Ούτε τον πουλάμε ουτε τον χρησιμοποιούμε? Redgoal γνωρίζουμε κάτι?

  • Μιχάλης  Α
    Μιχάλης Α Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Περίεργες μεταγραφές φέτος, φοβάμαι για νέες τριαροτεσσάρες...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Βοήθησαν οι αλλαγές να το γυρίσουμε...»

Με πρωταγωνιστή τον έξοχο Ντάνιελ Ποντένσε που σκόραρε και έδωσε...