roumeliotis

Carwiz

«Στο χέρι μας να κερδίσουμε το νταμπλ»

casino loutrakiou
redwell

Το μεσημέρι της Πέμπτης (02/02), παρουσία του προέδρου του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023. Το παρών έδωσαν μέλη της διοίκησης, διευθυντικά στελέχη, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας.

Η ερυθρόλευκη οικογένεια γευμάτισε μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, η οποία κατέδειξε για άλλη μια φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, μετά από, πόσα χρόνια είναι, που λόγω covid βρισκόμαστε πάλι όλοι μαζί για την κοπή της πίτας, όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Και είναι καλό γιατί από αυτή τη δοκιμασία με τον covid και με πρωτόγνωρες καταστάσεις που είδαμε, είμαστε όλοι μαζί ξανά, χωρίς απώλειες. Γιατί από αυτή την πανδημία είχαμε και πολλές απώλειες όλοι μας. Είτε σε οικογένειές μας, είτε σε φίλους μας, σε συγγενικά πρόσωπα. Είμαι χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ ξανά. Φίλους, συνεργάτες, τους παίκτες μας, το προπονητικό τιμ και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Όπως είμαστε σήμερα σαν ομάδα, να συνεχίσουμε με νίκες και στο τέλος του πρωταθλήματος μετά τα play offs να είμαστε Πρωταθλητές.

Πιστεύω ότι μπορείτε. Το έχετε δείξει αυτό και στους αγώνες που είχαμε με τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι πλέον είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς και να κερδίσουμε και το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Για εμάς ο πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο για πολλούς και διάφορους λόγους πρέπει να το ξανακερδίσουμε.

Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν είδα τον πανηγυρισμό της ομάδας στο δεύτερο γκολ με τον ΟΦΗ. Εκεί πραγματικά δείξαμε ότι είμαστε μια οικογένεια ενωμένη. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, ποιος δεν παίζει, ποιος έγινε αλλαγή, ποιος παίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ποιος βάζει γκολ. Είμαστε όλοι ένα, υποστηρίζουμε την ομάδα και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι τη στιγμή που σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα έπαιζε πάρα πολύ καλά, έλειπε μόνο το γκολ. Ε, και στο τέλος ήρθε κι αυτό και ενωμένοι, μια οικογένεια, το πανηγυρίσαμε.

Εγώ θεωρώ ότι με αυτό το spirit, με αυτό το πνεύμα αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είστε οι καλύτεροι παίκτες στο πρωτάθλημα. Αν παίξετε με ψυχή, με πάθος και είστε συγκεντρωμένοι, σας λέω και πάλι ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας. Και θα είναι και δικό μας εύκολα. Επίσης θέλω να καλοσωρίσω και τους νέους παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα παιδιά και να ζητήσω κι απ’ τους αρχηγούς κι από όλους εσάς να τους εξηγήσουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός για την Ελλάδα, για την κοινωνία, για το ποδόσφαιρο και γενικά πόσο σημαντικό είναι να παίζεις σ’ αυτή την ομάδα και να ‘σαι μέλος της οικογένειας αυτής.

Τελειώνοντας, αυτό που σας ζητάω γι’ άλλη μια φορά είναι να πάμε δυνατά, συγκεντρωμένοι και να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους με νίκες, γιατί πραγματικά και το αξίζετε και πολύ παραπάνω το αξίζει όλος αυτός ο κόσμος που είναι κοντά μας και στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο και περιμένει με τόσο υπομονή μετά από ένα μεγάλο διάστημα να μας βλέπει να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε στην κορυφή. Ζήτω ο Ολυμπιακός και να ‘στε όλοι καλά».

Μετά το γεύμα της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομίλησε με τους τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους Ροντινέι, Ραμόν, Κανός και Μπουτούτσι. Τους μίλησε για την Ιστορία του Ολυμπιακού, τη σημασία της ομάδας για την κοινωνία και την Ελλάδα και το πνεύμα νικητή που είναι πάντα απαραίτητο για να φορά κάποιος την «ερυθρόλευκη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • GEO
    GEO Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο χέρι σου πρόεδρε ήταν το καλοκαίρι με λίγο καλύτερες επιλογές σε ποδοσφαιριστές και προπονητή και γενικότερα με ένα σοβαρό πλάνο. Τώρα πλέον όχι δεν είναι ΜΟΝΟ στο χέρι μας

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανοπουλε αυτο π ειπες για τον σκαουτερ συνοψιζει τι παρεργο ειναι για τον προεδρο της νοτιγχαμ ο ολυμπιακος. Τα παραεταμενα της νοτιγχαμ με ψίχουλα για ολυμπιακο, κατι παιχτακια της της σειρας εδω κ χρονια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ για την απάντηση . Είχαμε πολυ γκίνια δηλαδή . Πέσαμε πάνω σε κανονικούς προπονητές !!! Στο κύπελο θα φανεί αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο Μίτσελ . Που εγώ δεν το βλέπω . Οπώς και να ´χει η καλοκαιρινή μου πρόβλεψη επαληθεύεται μετά το ξεφούσκομα του βάζελου .
    Ο ανταγωνιστής μας για το πρωτάθλημα είναι η άεκ και για την δεύτερη θέση ο πάοκ , μόνο που τώρα έχει μπεί σφήνα κι ο βάζελος για τη δεύτερη θέση . Την Κυριακή όσο και να μη μας αρέσει πρέπει να μην χάσουμε . Οτι θέλει να κάνει . Ας παίξει σύστημα Μπάμπης Τεννες . Αν χάσουμε , χαθήκαμε . Βασικά θα αρχίσει η προπονητολιγία απο τώρα .

  • Ναπολεων
    Ναπολεων Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρε τα πιστεύεις αυτά που λες με τι υλικό θα πάρεις νταμπλ;;;

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετριότητες ναι,αλλά για κοιτάξτε απέναντι.Μέσι, Ρονάλντο και Λεβαντοφσκι ε; Είπαμε κριτική μέχρις τελικής πτώσης.Αλλο αυτό κι άλλο να θεωρείς το έμψυχο υλικό της δικής ομάδας εντελώς άχρηστο και των αλλοθρήσκων, έμψυχο υλικό επιπέδουΤΣΛ. Καταντάει από γραφικό μέχρι εμπαθες.

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτος εγώ τα χώνω για τα κακώς κείμενα της ομάδας μας, αλλά έστω και κουτσά στραβά αν μπορέσουμε ας τους το πάρουμε και το καλοκαιράκι αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει,αρχίζουμε από την αρχή.Ως τότε υπομονή και ας δούμε αν τα παλληκάρια μας το παλέψουν η να αναφωνησωμεν όλοι "δεν μπορούν τα παλληκάρια"και τους το πήρε ο Μουρίνιο της Τούμπας η ο Μπιελας της ο-παπαρινας.Καλα για τον κελαηδονη του βαζελου δεν το σκέφτομαι καν.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρε γιατί δεν πήρες ένα σέντερ μπακ που είναι απολύτως απαραίτητο για την αμυνά μας που υποφέρει ακόμα και σε επιθέσεις μικροομάδων έστω και ελεύθερο; Φοβάμαι ότι την εγκληματική αυτή παράλειψή θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει πλάκα σε άλλα site υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες και εντελώς τυχαία μόνο στη χειραψία με τον Φορτούνη ήταν μουστρόχος ο Πρόεδρος . Αμα θέλει ο διάολος να βάλει το χέρι του :P :P
    redgoal σε έχω πρίξει , αυτή θα είναι απο τις τελευταίες ερωτήσεις που σου κάνω , έτσι κι αλλιώς τελειώσανε τα μεταγραφικα . Είναι λίγο άκαιρη αλλα είναι σπουδαία .
    Τον Οκτώμβρη που ψάχναμε προπονητή , υπήρξαν διάφορες επαφές . Υπήρξε προσχέδιο για το καλοκαίρι με κάποιον ή βρήκαμε τον Μίτσελ και τελείωσε ? Ενα παράδειγμα . Λένε ότι μίλησαν με τον Μαρσελίνιο . Τούς είπε αμα θέτε το καλοκαίρι αναλαμβάνω ή κουβεντιάζαμε μόνο για να βρούμε προπονητή εκείνη τι στιγμή . Κι αν οι πληροφορίες σου λένε ότι ο Μίτσελ θα μακροημερεύση αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ? Το ζουμί είναι ποιός θα κάνει την προετοιμασία το καλοκαίρι , για μένα

    REDGOAL: Φίλε ο Μίτσελ ήταν ο μόνος που δεν ζήτησε τίποτα για να έρθει και ήρθε. Άλλοι θέλανε συμβόλαιο 3-4 ετών, μεταγραφές 7-8 παικτών επιλογης τους άμεσα και πάει λέγοντας. Ο Μίτσελ δύσκολα να μείνει εκτός αν πάρει κανά νταμπλ...

  •   Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα ,ωραιο!Με τετοια αεραμυνα θα μας γλεντησει ο καθε πικραμενος...

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 07:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ξεχασα.Αυτο ο νεαρος ο Γιαννης Θεοδωρου ,που ηταν αναμεσα σε αυτους που κερδισαν τα φλουρια της πιτας,με τον βαρυγδουπο τιτλο .... Head of Scouting & Sports Technology ..(!!!),δεν ηταν το ιδιο ατομο που διαβαζαμε πως απολυθηκε απο την Νοττινγχαμ καθως θεωρηθηκε ο βασικος υπευθυνος για τις τραγικες μεταγραφικες επιλογες της Αγγλικης σου ομαδας το καλοκαιρι?
    Τωρα τον εφερες στο λιμανι?Κολλητος του Μιλτιαδη ειναι?
    Γιατι δεν μπορω να φανταστω με τι αλλο τροπο ενας τοσο νεαρος,απειρος και με καμμια προυπηρεσια ως πρωην παικτης η προπονητης ,παιρνει τετοιο κρισιμο ποστο σε μια εταιρεια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...