roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Συγγνώμη, ελπίζω να με συγχωρέσετε...»

underarmor
redwell

Συγγνώμη από τον κόσμο για τη συμπεριφορά του στο ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ ζήτησε ο Παπέ Αμπού Σισέ μέσω των Social Media. Πιο αναλυτικά ο Σενεγαλέζος στόπερ έγραψε:

"Χθες ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και για εμένα. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες και έχω δοκιμαστεί ψυχολογικά.

Με γνωρίζετε καλά. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον οποίο μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και για τον οποίο δίνω πάντα ότι έχω μέσα στο γήπεδο.

Χθες έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένεια μου.

Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και κυρίως τον μοναδικό κόσμο μας.

Ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαι ένας από εσάς και θέλω να συνεχίσω, με αμείωτο πάθος, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μας".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε συγχωρούμε, αλλά δεν κάνεις για τον Ολυμπιακό .
    Πάρε το φίλο σου τον Μπά, και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα σαπάκια της άμυνας και πηγαίνετε στο καλό...
    Νομίζω, ότι δεν υπήρξε χειρότερη άμυνα από τη δική σας στην ιστορία του Ολυμπιακού.
    Και του χρόνου με υγεία, γιατί από ότι βλέπουμε, εκεί στη διοίκηση μυαλό δεν βάζουν!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 08:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πανοπουλος Γιωργος 1000 δίκιο έχεις φίλε! Εκτός από την διοίκηση που είναι μόνο λόγια και εμείς οι οπαδοί φταίμε που αυτά τα παιδιά δεν δίνονται ευκαιρίες. Με το που παίζουν στην πρώτη ομάδα ΧΩΡΙΣ να έχουν κάνει κάτι τραγικό αρχίζουν μουρμούρα και ζητούν κάποιος ξένος. Μπορώ να γράψω μια λίστα με πάνω από 100 ονόματα ξένων παικτών που ήταν μέτρια ή κάτω από το μέτριο αλλά είχαν στήριξη!!! Ο Μπα και ο Σισέ τι έχουν κάνει παραπάνω για να παίζουν συνέχεια; Και το κακό είναι ότι κάθε χρόνο γίνουν χειρότεροι!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλοι εκτος Ολυμπιακου θα ηθελαν να μεινουμε μοναχα με ..Παπασταθοπουλο και ...Ρετσο στο κεντρο της αμυνας μας.
    Να μας γλενταγαν κανονικα.Δε θα τους κανουμε το χατηρι.
    Και το ξαναγραφω και εδω,ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα με την πωληση Μανωλα και το εγκλημα της μη αποκτησης μεγαλου κεντρικου αμυντικου,δωστε ευκαιριες στα παιδια της β ομαδας σε ματς με μικροτερες ομαδες στο Καραισκακη αρχικα.
    Και σε Χρυσοπουλο και σε Καλογεροπουλο και σε Κινκουε.

  • Κώστας
    Κώστας Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι μεν αλλά , δεν έχει θέση στην ομάδα όπως και πολλοί άλλοι, μπα, κουντε, σωκρατης, ρεαμπτσιουκ, μπουχαλακης, φουεντε, μπόουλερ, αμπουμπακαρ, αγκιμπού, λαλά.

  • Μιχαλης
    Μιχαλης Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δρομο αυτη την φανελα την φορεσαν παιχταραδες που τα εδωσαν ολα για τον ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣΤΟΥ δεν μπορει ενα ατομο που δεν επρεπε να περασει απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να μας χλευαζει ΔΡΟΜΟ ΥΓ.Εαν εχεις προβληματα και δεν εχεις καθαρο μυαλο γιατι δεν το ελεγες πρι το παιχνιδι να μην πεξεις.

  • Μιχαλης
    Μιχαλης Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δρομο αυτη την φανελα την φορεσαν παιχταραδες που τα εδωσαν ολα για τον ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣΤΟΥ δεν μπορει ενα ατομο που δεν επρεπε να περασει απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να μας χλευαζει ΔΡΟΜΟ

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @pan Δεν υπάρχει δικαιολόγια για αυτά που έκανε. Αν δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί έπρεπε να το πει στο προπονητή του. Δλδ αν είχε σκοράρει δεν θα πανηγύρισε; Αφού ζήτησε συγνώμη - δεκτό, αλλά περιμένουμε να βελτιωθεί και να πάψει να είνει ατομιστής!! Χάσαμε και από το λάθος του και από το ότι δεν έδωσε πάσα σε παίκτη (2 ήτανε) σε καλύτερη θέση!!

  • pan
    pan Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    τουλαχιστον αυτο το παιδι εχει μια σοβαρη δικαιολογια λογω της τραγικης απωλειας του ανηψιου του..και φαινεται οτι ειναι εαισθητος σαν χαρακτηρας..το σωστο ειναι να τελειωσει εδω ολο αυτο και να μην τιμωρηθει σκληρα..

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενταξει παλληκαρι μου ετσι και αλλιως ψυχικο εκανες.Εκανες ευθανασια σε εναν βαρια ανιατο ασθενη και μονο γι αυτο εισαι συγχωρεμενος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...