roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Το πιο σημαντικό για τους οπαδούς μας»

underarmor
redwell

Τη βαρύνουσα σημασία του κλάσικο με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA, με τον Πορτογάλο να το χαρακτηρίζει... ντέρμπι των ντέρμπι. Αναλυτικά τόνισε...

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Πραγματικά θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς των δυο ομάδων. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη γιατί τα κέρδη είναι πολλά».

Για την απουσία αγωνιστικών προβλημάτων: «Είμαστε σε θέση να πούμε ευτυχώς πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Δεν έχουμε κρούσματα. Ο Γκάρι έχει επιστρέψει και προπονείται με την ομάδα όλη την εβδομάδα. Ο Μπουχαλάκης είναι τελείως καλά. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία».

Για το ότι δεν έχει νίκη φέτος με τον Παναθηναϊκό: «Θέλουμε να νικήσουμε. Άρα πρέπει να βάλουμε γκολ».

Για το πρόγραμμα: «Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνεχόμενες υποχρεώσεις. Όλες οι ομάδες έχουν πράγματα να κερδίσουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάμε καλά».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Orgismenos
    Orgismenos Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοιτα μην χασεις το πρωταθλημα και δεν θα εχουμε τι να πουμε μετα

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού ο ακατέργαστος λέει οτι (κατά την άποψή του) οι οπαδοί μας θεωρούν ότι ο αγώνας αυτός είναι ο πλέον σημαντικός , μάλλον ομολογεί πλαγίως οτι κατα την δική του άποψη ο αγώνας αυτός δεν είναι σημαντικός.
    Λέτε να φάμε καμιά νερουλή σούπα πάλι όπως και πέρυσι ??? Μήπως μας προετοιμάζει ψυχολογικά ο "ανύπαρκτος στην Ευρώπη" γιά το ότι θα μας τρέξουν πάλι τα βαζελάκια ??? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τον ταβερνιάρη να αγχώνεται ιδιαίτερα γιά το αν κερδίζουμε ή όχι στα παιχνίδια εναντίον του βάζελου στα 2 τελευταία χρόνια. Και γιά να τολμάει αυτός να ξεστομίζει χωρίς συνέπειες τέτοια λόγια πού σε εποχές άλλων διοικήσεων θα επέσυραν μέχρι και απόλυση , σημαίνει ότι κάπου στηρίζεται. Ιδιαίτερα τώρα που και η ετεροθαλής αδελφή ομάδα της Νότιγχαμ πάει καλά και διεκδικεί άνοδο στην Πρέμιερ Λίγκ , η λογική και η προσοχή του προέδρου μάλλον εστιάζεται εκεί , αλλά και στο να πάρει ο Θρύλος όπως-όπως το εγχώριο πρωταθληματάκι και να μήν ανοίγονται πρόωρα νέοι ..."μπελάδες" ...!!!
    Και μιά και τα σκεφτόμαστε τώρα , υπάρχει και κάποιος άλλος σύνγαυρος που να διακρίνει ή να υποψιάζεται - από πέρυσι μέχρι τώρα - μία διοικητική τάση εντός Θρύλου γιά ...ανοχή και σύμπτωση απόψεων προς τον όμιλο επιχειρήσεων Αλαφούζου ??? Αν αναρωτηθείτε γιά ποιόν λόγο , θα υπενθύμιζα ότι οι 2 δικέφαλοι προωθούν στην ΕΠΟ την προεδρική υποψηφιότητα Μπαλτάκου γιά τον προσεχή Ιούνιο , από τον προσεχή Μάϊο θα διανύουμε και χρονιά εκλογών στην Ελλάδα και ...μερικά άλλα που σχετίζονται με το πού ακριβώς προσανατολίζονται τα ιδιαίτερα επιχειρηματικά συμφέροντα κάθε προέδρου των Big-5 του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρτίνη σα κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλάς !!! Το καράβι βυθίζεται και συ πρώτος πρώτος να μας πείσεις ότι υπάρχουν στεγανά !!! Μια γραμμή όλοι σας !!! Κατέβηκε ο Μαρινάκης πριν την Κούλα είπε ότι είστε οι καλύτεροι πάρε Χ με τις μαδιμενες !! Άλλο Χ πριν με τα Γιάννενα !! Μας είπες για τι Κούλα ότι είναι ποιοτική ομάδα !!! Για δες τι σέρνουν οι οπαδοί της μετά το ξεπουπουλιασμα από τον Άρη !!! Τώρα με το Ποα τοκανες μίξη Λίβερπουλ Σίτυ !!! Όλα τα προλαβαίνεις !!! Τελικά τι είμαστε οι καλύτεροι η ένα τσούρμο φευγατων και αχρήστων πλυν λίγων εξαιρέσεων παιχτών ???

  • Papps
    Papps Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ , ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ !!!!

  • Rommel7
    Rommel7 Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρε τη νικη προφεσορ...Παρολο που ειναι ενα απο τα πιο αδιαφορα ντερμπι αιωνιων της ιστοριας...Αλλα παρολα αυτα ειναι ενα ντερμπι αιωνιων

  • ΣΠΎΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΎΡΟΣ ΟΣΦΠ Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    τράβα φέρε μια τσιπούρες και μπύρες και άσε την μπάλα !!
    ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!!!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αυτό επί των ημερών σου έχουμε βαρεθεί να τους νικάμε.... Τόσο που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΆΜΕ!!!! ΑΣΧΕΤΕ!!!!!

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαλε 9 στην αμυνα....

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Για σκεφτείτε .Ο ένας πελεγκρινο και ο άλλος ακατέργαστο.Μιλαμε αν ο οφρυδοπουλος του πήρε το εσώρουχο ,ο πελεγκρινο θα του τα πάρει όλα .

  • M.S 7
    M.S 7 Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά εντάξει Μαρτινς Αστο μια από τα ίδια Τι θ'αλλαξει.....Στα 7 ματς που απομένουν ψάχνω να βρώ που θα κάνουμε 3 νίκες!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...