roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Άσχημα... μαντάτα για τον Κούντε

underarmor
redwell

Ο Πιέρ Κούντε ήρθε ως... Μεσσίας στον Πειραιά με διθυράμβους και "ροδοπέταλα" στρωμένα στο διάβα του αλλά αρχές Μάρτη 2022 και όντας πλέον αρκετούς μήνες στο Λιμάνι, το μόνο που έχουμε δει από αυτόν είναι κάποια καλά διαστήματα αγώνων στο ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό.

Έκτοτε, τον έφαγε το... μαύρο σκοτάδι και από τη στιγμή που δεν ήρθε πρόταση για πώλησή του τον Γενάρη, έμεινε στον Θρύλο και τρώει πάγκο ή βλέπει τα ματς από το σπίτι του όπως θα κάνει και την Τετάρτη (02/03) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», αυτό ήταν ένα ακόμη μήνυμα ότι ο Καμερουνέζος χαφ δεν υπολογίζεται στους Πειραιώτες. Αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια, ίσως όταν θα έχει τελειώσει και μαθηματικά η υπόθεση τίτλος για να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Η ουσία είναι ότι ο διεθνής άσος δεν υπολογίζεται και οι ερυθρόλευκοι είναι ανοικτοί σε προτάσεις για την παραχώρησή του. Πέρα από τον Αφρικανό χαφ, δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν οι Μάρκοβιτς, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ και ο Ρόνι Λόπες που θα επιστρέψει στη Σεβίλλη.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ιγιαραμεντι,της Σοσιεδάδ πώς σου φαίνεται Ρεντ γκολ, θέλω την άποψη σου.

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Βέβαια πιεζε για τον κουντε ο Μαρτίνς, ήταν ο δικαης του πόθος όπως ο Παπ και ο ονιεκουρου! Τι άλλο θα ακούσουμε!

  • pan
    pan Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    εεε οταν επεμενε και πιεζε για να ερθει ο κουντε και μαλιστα πληρωσαν και 2 μυρια για να τον αγορασουν θα τα χε κοπανησει τα ουζακια του..τωρα μαλλον δεν θα του-τους εκανε και θα βρει χιλιες δυο δικαολογιες...ξερει αυτος..μαθημενος ντε..ενα ουζακι ακομα ''προφεσορ''..

  • Σκουρκακος Νικόλαος
    Σκουρκακος Νικόλαος Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστή απόφαση! Περιορισμένες ικανότητες! Δέν ειναι επιπέδου Ολυμπιακού! Πρέπει να γίνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα και να έρθουν ποδοσφαιριστές με πιο ψηλά στάνταρ!

  • manos.7
    manos.7 Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    professor......autos prepei na fugei prin ap olous.

  • Ινδιανος
    Ινδιανος Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL αυτό φαίνεται και το εκτιμούμε. Ο μόνος τρόπος να σας ανταμείψουμε για την αντικειμενικότητα σας είναι η επισκεψιμότητα.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναφέρομαι στο σχόλιο του Σπύρου ΟΣΦΠ ο οποίος έχει απόλυτο δίκαιο σε όσα επισημαίνει. Αυτή είναι η μέθοδος του ταβερνιάρη για να εξοντώνει ποδοσφαιρικά παίκτες που δεν του είναι αρεστοί , γιατί είτε είναι Έλληνες και μάλιστα προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού , είτε είναι Σέρβοι. Όσο για τον Κουντέ , τον καθαρίζουν καί γιατί έχει πολύ ψηλό συμβόλαιο.
    Θα προσέξατε βέβαια όλοι ότι για το πανάκριβο παλτό ,τον βαψομαλιά Ονιεκούρου ούτε κουβέντα , δηλ. συμπεραίνει κανείς ότι τον υπολογίζουν και για του χρόνου.
    Η νέα φόρμουλα που επινόησε ο Μαρτίνς για να εξοντώνει Έλληνες και Σέρβους ποδοσφαιριστές , είναι είτε η δικαιολογία οτι δεν είναι καλοί από τακτική άποψη ( ώωωωπα τον Μεγάλο Δάσκαλο της Τακτικής " γύρω γύρω η μπάλα και στο τέλος πίσω για γιόμες " !!!) , είτε να τους αλλάζει θέση τοποθετώντας τους σε θέσεις που χρειάζονται παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά , ώστε να μην μπορούν να αποδώσουν ικανοποιητικά.
    Το δεύτερο μεγαλύτερο σφάλμα του Μαρινάκη στα χρόνια της προεδρίας του στον Θρύλο , ήταν ότι ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του Μαρτινς και θα το καταλάβει αυτό περί τον Φεβρουάριο του 2024 όταν θα βλέπει ότι εξαιτίας του επί 6 χρόνια στην Ευρώπη θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Και επειδή κάποιοι ίσως αναρωτηθούν ποιο θεωρώ ως το πρώτο μεγάλο σφάλμα του Προέδρου μας , θα τους προλάβω λέγοντας ότι ήταν η απόλυση του Λεμονή. Βέβαια , ως το καλοκαίρι του 2024 θα έχει αναδειχθεί και τρίτο μεγάλο σφάλμα του Προέδρου , αλλά ίσως αυτό έχει λίγο χρόνο ακόμη να το διορθώσει και προς το παρόν δεν το σχολιάζω.

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    κουντε ελάχιστες ευκαιρίες.μαρκοβιτς το ίδιο.ανδρουτσος ενώ τον υπολόγιζε πολύ τον έβαλε σε θέση που δεν ήξερε! 8αρι είναι ο Ανδρούτσος όχι δεξί Μπακ !

    το ίδιο πάει να κάνει και με τον βρουσαι τώρα !!

    ΈΛΕΟΣ !!!!!!!

  • Kosmas777
    Kosmas777 Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες ο συγκεκριμένος... Αλλά το μεγαλύτερο γιατί είναι ο Μαρκοβιτσ.. Πολύ καλός όσο έπαιξε κρίμα μακάρι να φύγει δανεικός και να γυρίσει και πάλι

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσχετο.Οαση πραγματική το σάιτ σας με την μηδενική αναφορά και την υστερία των υπολοίπων στο θέμα των γεγονότων της Ουκρανίας και τον καταμερισμό ευθυνών και καταδικων από ανευθυνουπευθυνους ΑΡΔ.Ο αθλητισμός καί ο πολιτισμός ενώνει λαούς καί όσοι αρδομμεδες επιχαιρονται για αποκλεισμούς είτε τών μεν, είτε τών δε είναι κοινώς αννοοι.Αυτα καί συνεχίστε με αθλητισμό και αφήστε τα άλλα αθλητικά σάιτ στην κακομοιριά τους.

    REDGOAL: Φίλε, γενικώς δεν παίρνουμε γραμμή από κανέναν και σε τίποτα. Αν θέλαμε να επιβιώσουμε πουλώντας εξυπηρετήσεις, θα το κάναμε πολύ άνετα καθώς μας έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές για να γράφουμε "παραγγελίες" με πολύ καλά ανταλλάγματα σε πληροφορούμε. Προτιμάμε συνειδητά να απέχουμε και να στηριζόμαστε 100% στην επισκεψιμότητα που μας δίνετε και μας είναι αρκετή για να μπορούμε να τους γράφουμε όλους στα παλιά μας τα παπούτσια και να συνεχίζουμε "αδούλωτοι" να σας ενημερώνουμε για τη μεγάλη μας αγάπη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...