roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Όσο δημιουργούμε δεν ανησυχώ...»

underarmor
redwell

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τον αποκλεισμό από την Αταλάντα, τον ΠΑΟΚ, τον Γκάρι και πολλά ακόμα άκρως ενδιαφέροντα σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην πλατφόρμα της NOVA. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε:

«Υπάρχει αρκετό πρωτάθλημα ακόμη, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε, υπάρχει το ματς με τον Αστέρα, που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Στόχος μας είναι να κερδίζουμε, πρέπει να υπηρετήσουμε το κλαμπ και στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα να κερδίζει. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το αν θα κάνει διαχείριση στα playoffs, αν μπει με διψήφια διαφορά: «Θα δοθεί χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το χρειάζονται, όσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό βρίσκονται γιατί έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, όλοι το αξίζουν, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Όποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση πριν από τον αγώνα θα παίρνει και τη θέση».

Για το αν κάνει καλό ο αποκλεισμός από την Ευρώπη: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι θετικό, θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, δεν νομίζω θα είχαμε κάποιο πρόβλημα. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος από εμάς και δεν καταφέραμε να τον περάσουμε. Αυτό που ευχόμαστε τώρα είναι να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να δίνει βαθμούς στην Ελλάδα, που είναι σημαντικό.

Θα θέλαμε και εμείς να είμαστε σε αυτή τη θέση, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες ή ελαφρυντικά. Δεν τα καταφέραμε, ήταν το όνειρό μας. Πρέπει να το δεχθούμε και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια, παίζει σε όλες τις διοργανώσεις, με λίγο χρόνο προετοιμασίας και λίγο χρόνο για διακοπές.

Θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, όποιος δουλεύει στον Ολυμπιακό πρέπει να ονειρεύεται να είναι στις μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή δεν το έχουμε καταφέρει, δεν ψάχνουμε όμως ελαφρυντικά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι καλό».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Γνωρίζαμε τις δυνατότητες του όταν τον πήραμε, είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα άλλα εξτρέμ που είχαμε. Είναι ένας παίκτης που ελπίζαμε να μας βοηθήσει με την ποιότητά του και τη νοοτροπία του.

Όταν ήρθε ήταν εκτός ρυθμού, η προσπάθειά του διεκόπη πολλές φορές από τον covid ή τραυματισμούς. Αυτή την στιγμή ελπίζουμε να έχουν μείνει πίσω και να προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί, όταν βρει ρυθμό».

Για τα 15 δοκάρια στο πρωτάθλημα: «Έχουμε δεχθεί κριτική για πολλούς λόγους, είτε γιατί δεν δημιουργούμε αρκετές φάσεις, είτε γιατί δεν σκοράρουμε όταν δημιουργούμε, είτε ότι κάνουμε δοκάρια, είτε γιατί δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Τώρα είναι αυτό το χαρακτηριστικό μας, θα ανησυχούσα περισσότερο εάν η ομάδα δεν είχε την παρουσία που είχε χθες. Θα ήθελα να έχει περισσότερο ένστικτο, όσο η ομάδα δημιουργεί όπως χθες και έχει την απόδοση θα είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν θα υπάρχουν εκπλήξεις ενόψει Αστέρα: «Θα εκτιμηθεί η κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών, είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων παικτών, κάποιοι άλλοι επανήλθαν μετά την Αταλάντα.

Υπάρχει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος, έχουμε πολλούς παίκτες και ποιότητα στο ρόστερ. Μόνο αύριο και την ημέρα του αγώνα θα είμαι σίγουρος για την ενδεκάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Από το πολύ ούζο έχει πλέον ψευδαισθήσεις , όπως π.χ. το ότι ..."δημιουργούμε". Με ποιόν ρε μάστορα ?? Με τον βαψομαλλιά ?? Ή μήπως με τον αργοποδοσαυρο Μπουχα ??? Ένας Αγκιμπού και ο γερο-Εμβιλά του μείνανε και αυτοί είναι με τα φεγγάρια του ο ένας και με την κούραση του ο άλλος.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 06:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο σκοπός του άθλημα είναι να σκοράρεις έτσι ώστε να μπορείς να πάρεις την νίκη!! Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις πρέπει να δουλεύεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη μια χρονιά χαμένη.Τυχερουληδες στο σάιτ ,πάλι προβλέπω πιενες μετά από τις ονειρεμένες βραδυές στην Ευρώπη.Αχαστος λεμε.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα καλά εδώ. Στην Ευρώπη θα ξανακάνουμε τίποτα;

  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    ΘΟΔΩΡΗΣ Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    του χρονου με μαρτινσ στο ιδιο εργο θεατεσ

  • pan
    pan Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    προς το παρον μια πανσετουλα μια μπυριτσα και ψημενο ψωμακι κυρ μαρτινη μας τα λες μολις φαμε!

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ο καλύτερος yes-man.οποτε γιατί να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο ο Μαρινάκης??
    εμ, δεν είναι όλοι Μάρκο Σίλβα......

  • ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
    ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην τον κράζετε τον Μαρτίνς σύγγαυροι; Με τα λιμά της Νότιγχαμ και το σκουπιδαριό των μάνατζερ που δουλεύει μια χαρά τα πάει. Αν του είχανε σοβαρούς παίκτες θα πήγαινε καλύτερα

  • ΗΛΙΑΣ Μ. ΚΩΣ
    ΗΛΙΑΣ Μ. ΚΩΣ Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα έχεις 30 χρηματοδοτούμενα αρδάκια μηδενικά της ζωής να σε παρουσιάζουν ως Κλοπ και ενώ σε φαπώνει η Λουντογκόρετς, η Σλόβαν, η Αίντραχτ δυο φορές, η Αντβέρπ και η Αταλάντα δυο φορές, τότε και γω είμαι Γκουαρντιόλα. Τόση ντροπή όσο φέτος δεν έχω ξανανιώσει. Όλα τα καφενεία της Ευρώπης μας πελατώσανε. Η Αταλάντα δυο ματς χωρίς φορ έπαιξε και μας έβαλε 5 γκολ ρε γμτ. Τι βγαίνει και λέει τώρα ο ταβερνιάρης; Πείτε του να σηκωθεί να φύγει γιατί μόνο τα τρίτα του ΟΦΗ νικάει και τσουλάει λίγο η μπάλα. Ουστ μυρωδιά

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε μας ρε ταβερνιάρη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...