roumeliotis

Carwiz

Σοβαρή εξέλιξη με Μαρτίνς και ανανέωση

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς διανύει τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος συμβολαίου του με τον Θρύλο και είναι σε συζητήσεις για ανανέωση συνεργασίας με τους Πειραιώτες, κάτι που έχει μπει στην τελική του ευθεία με τα μηνύματα να είναι θετικά και από τις δυο πλευρές.

Το σημαντικότερο; Ότι δεν έχει καμία άλλη πρόταση στα χέρια του ο Ίβηρας τεχνικός από ευρωπαϊκή ομάδα μέχρι τώρα. Μια σοβαρή εξέλιξη αυτή για το θέμα της ανανέωσης με τον Ολυμπιακό. Το μόνο που έχει είναι τον ατζέντη του να μιλάει με ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και τίποτα περισσότερο.

Το έχει πει δεκάδες φορές ο Πέδρο Μαρτίνς ότι για να φύγει από τον Πειραιά θα πρέπει να έχει πρόταση από μεγάλο ευρωπαίκό πρωτάθλημα και δη την Πρέμιερ Λιγκ που είναι το όνειρό του. Μέχρι τώρα δεν έχει κάτι, ούτε καν φιλολογικό ενδιαφέρον,

Το οποίο μεταφράζεται σε "μονόδρομο" για αυτόν η ανανέωση με τον Ολυμπιακό. Κάτι που σίγουρα διευκολύνει και επισπεύδει τα πράγματα δεδομένης και της επιθυμίας των ερυθρολεύκων να τον κρατήσουν με νέο συμβόλαιο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

26 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 03:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτίνης είναι ο απόλυτος εκφραστής του τρόπου σκέψης της διοίκησης !!!! Πάρε 10 βγάλε 1,2 να πουλήσουμε , το πρωτάθλημα με τα πτώματα τοχουμε σίγουρο , η Ευρώπη μέχρι Φλεβάρη ως συνήθως το Μάη πανηγύρια για το πρωτάθλημα και του χρόνου μια απτά ίδια και πάει λέγοντας !!! Τι δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι και γράφετε για προπονηταρα και πράσινα άλογα !!! Φοβάται να ζητήσει κάνα σοβαρό παίχτη μπας και του βάλουν τις φωνές !!! Ότι σαπακι κυκλοφορήσει το μαζεύει σα ρακοσυλλέκτης !!! Άσε που το μάτι του για παίχτες είναι αλλού !!! 0-10 ο άτιμος !!! Πέρυσι ο Καμαρά φέτος ο άλλος Καμάρα !!! Εμένα δε με νοιάζει να διαβάζω πόσο θα πουληθούν αυτοί αυτό που με νοιάζει είναι το τρισαθλιο ποδόσφαιρο που παίζουμε !!! Και αυτό το ψοφιο που έχουν ορισμένοι που θυμούνται το Βίκτορ, το Χάσι και γράφουν μη μας φύγει ο Μαρτίνης και κλείσει το μαγαζί !!! Ο Τάκαρος ναναι καλά !!! Μια χαψια τους έχει αυτούς !!! Αειντε ξυπνήστε και δείτε ότι κατάντησαμε να μη θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα !!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    REDARROW
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ(ΑΚΟΜΑ) ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
    ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡ
    ΣΚΟΥΞΕΙ ΔΕΝ ΣΚΟΥΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ
    ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΟΔΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 10 ΧΙΛ.ΚΟΣΜΟΣ


    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
    ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ DNA;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ;
    ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ;
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΝΤΟΡΣΕΙΒΕΖΝΕΚΟΣΛΟΥΚΗΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ...

  •   GEO
    GEO Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ! ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΟK

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινε Πητ δεν διαφωνώ κάπου. Σύμφωνος σε όσα λες. Δεν λέω ότι αν φύγει ο Μαρτινς θα μάθει μπάλα ξαφνικά ο Λάλα.
    Ίσα ίσα θεωρώ υπεύθυνο εκείνον όμως που δέχεται η ζητά να έρθουν τετοιοι παίχτες σαν αυτούς και τον παλαίμαχο τον Σωκράτη.
    Φυσικά και είναι YES MAN και δυστυχώς ο κόσμος έχει χάσει την νοοτροπία "πάνω από όλους η ομάδα" με αποτέλεσμα να έχει στα όπα όπα τη διοίκηση αυτή που έχει χαμηλό ταβάνι για την ομάδα. Εδώ βλέπεις όλοι ξαφνικά την έχουν δει ΟΠΑΔΟΊ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΚΑΙ ΦΌΡΕΣΤ!!!! ΕΜΕΤΟΣ...

    ΚΏΣΤΑ ΡΈΘΥΜΝΟ,
    Σέβομαι την άποψη σου φίλε μου.
    Απλά διαφωνώ με αυτή. Όχι γιατί δεν θες να έρθουν παιχταράδες. Θες και παραθες. Αλλά γιατί επαψες να πιστεύεις ότι αυτοί έρχονται ακόμα και στην Ελλάδα αρκεί να τους τα σκάσεις. Και η διοίκηση ΔΕΝ φέρνει γιατί δεν έχουν στόχους υψηλούς. Το κακό είναι ότι με την άποψη κόσμου σαν εσένα για το όλο θέμα, βολεύονται. Και γι αυτό θα συνεχίζουν να φέρνουν το κάθε παρταλι φώτοβολίδα. Γιατί ξέρουν ότι οι σημερινοί γαυροι θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια.
    Πλέον ο Ολυμπιακός έχει γίνει επιχείρηση με υπαλλήλους και τους υπόλοιπους περαστικούς που σκυβουν το κεφάλι.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow διευκρινιζω οτι απλα εχουμε διαφορετικη αποψη και δεν τιθεται κανενα θεμα παρεξηγησης...
    Ο Μαρτινς ειναι προπονητης επιπεδου 6 με αριστα το 10 και ειναι στο 6 σταθερα, αν καποιος μου ελεγε οτι θα δεχοταν καλυτερου επιπεδου προπονητης να ερχοταν στην ελλαδα θα το δεχομουν εννοειται, ομως το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας δεν μου δειχνει οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο...οπως και για καλυτερους παικτες δεν ειναι ευκολο, ας ειμαστε ρεαλιστες και να μην τρεφουμε αυταπατες, ποιος παικτης να ερθει και με τι κοστος; που θα βρεθουν τα εσοδα να καλυψουν μεταγραφικη υπερβαση; δεν συμμεριζομε την αισιοδοξια σου αν και θα ηθελα να κανω λαθος...οσο για τον μαρτινς και οσα αναφερεις για τον τελικο κυπελου εχεις δικιο αλλα υπηρξαν και αγωνες που ο μαρτινς τους κερδισε με τις αλχημειες του με την τυχη του και με την ικανοτητα του...μακαρι να με διαψευσουν απο την ομαδα και μα φερουν προπονηταρα υψηλοτερου επιπεδου...δυστυχως δεν το βλεπω...
    Υ.Σ Νικη την Κυριακη , αυτο ειναι το θεμα.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    redarrow ο μαρτινς ειναι μερος του προβληματος,οχι το προβλημα!το προβλημα εχει να κανει οτι η διοικηση θελει yes man προπονητες να φερνει οποιους θελει και να παιζουν αναγκαστικα,πολλα τα παραδειγματα,παλαιμαχος σωκρατης,λαλα εχοντας αλλαξει 4-5 δεξια μπακ για να ανακυκλωθει και να ξαναπαιξει κλπ,επομενως θελουν εναν να δεχεται και διαχειριζεται την μεταγγραφικη πολιτικη.το οτι ειναι ο καλυτερος φυσικα ειναι για γελια.ιδιο ποσοστο νικων εχει με μπεντο κ ζαρντιμ που ειναι καλυτεροι του γιατι κανανε παπαδες με υποδεεστερα υλικα.συμπερασματικα οι πορτογαλοι επειδη ειναι νυκοκοιρηδες προπονητες ταιριαζουν με τη φιλοσοφια της διοικησης.αρα μια απο τα ιδια θα φερουν,μην τρεφεις φρουδες ελπιδες...ο βαλβερδε και ο καθε τετοιου επιπεδου προπονητης εχει απαιτησεις δεν λεει ναι παντα για να μην χασει τη θεσουλα του λες και ειναι υπαλληλος δεκο..

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα Ρέθυμνο. Δεν είμαι εγώ και κακώς βγαίνω από τα ρούχα μου άξιος να κρίνω κανέναν αν είναι Ολυμπιακάρας η όχι.
    Εσύ όμως που έχεις ζήσει κάποια πράγματα και ξέρεις τι εστι Ολυμπιακός, δε μπορώ να δεχτώ ότι το πιστεύεις αυτό το πράγμα. Είναι ένας υπερεκτιμημενος προπονητής που δεν βγάζει καμμια σιγουριά. Έχει κάνει απειρα στραβά και λάθη που άλλοι στο παρελθόν έτρωγαν πόδι όταν τα έκαναν. Έχει στηριχτεί όσο κανείς άλλος στα 30 χρόνια που βλέπω μπάλα, είναι προκλητικά εκνευριστικός σε δηλώσεις μετά από αποτυχίες, πότε δεν αναλαμβάνει ευθύνες, του φταινε όλα εκτός από το ποδόσφαιρο που παίζει. Σας έχουν παραμύθιασει και έχετε την εσφαλμένη εντύπωση ότι έχουμε βρει τον προπονηταρα μας που με τα καλά κ τα κακά είναι η καλύτερη επιλογή. Ο άνθρωπος δεν έχει πετύχει ΤΠΤ απολύτως.
    Η περσινη αποτυχία να κατακτήσουμε το κύπελο όταν μέσα σε 10 λεπτά τον τύλιξε σε λαδόκολλα ο Γκαρσία με τις αλλαγές που έκανε και εκείνος κοιμόταν όρθιος αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι είναι ακατάλληλος!
    Αν ήταν προπονητής στο 2ο χαμένο τετ ατετ που είχε ο κρμεντσικ του Παοκ, θα έκανε αλλαγή και θα διόρθωνε την αδυναμία μας. Αντί αυτού ύπνος βαθύς, Τρίτη και φαρμακερή το φάγαμε και αντίο το double.
    Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος! Έχει κάνει όργια λαθών και το ποδόσφαιρο που παίζει είναι αντιαισθητικο!
    Προσωπικά θεωρώ ότι όποιον προπονητή κι αν φέρεις, αν η διοίκηση δεν αλλάξει στάση, να του φέρει παιχταραδες, στα ίδια επίπεδα θα μείνουμε. Να χαιρόμαστε με το Europa league να φτάνουμε στους 32 η στους 16 και τέλος.
    Ακομα όμως κι αν δεν γίνει αυτό, δεν θα φοβάμαι μη φύγει ο Μαρτινς ο λίγος αυτός προπονητής υπό τον φόβο ότι ο επόμενος θα είναι χειρότερος!!! Αν είναι να έρθει χειρότερος τότε αλίμονο μας. Μετά ας μην ασχοληθούμε ποτέ ξανά!
    Αν είναι να φοβόμαστε ότι δεν μπορούν να φέρουν έναν καλύτερο προπονητή από δαυτον, τότε κακώς ασχολούμαστε ρε μάγκες. Κακώς!

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 08:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολυμπιακαρας νεας εποχης ετων 50 δεν μπορει να ειμαι φιλε red....εχω ζησει απο τα πρωτα επαγωελματικα πρωταθληματα επι Νταιφα, τα πετρινα χρονια , τις αρωστες εποχες με κοσκωτα κια σαλιαρελη και φυσικα ολα τα επομενα...
    Στο θεμα προπονητη συχνα αντιμετωπιζαμε θεμα, σπανια προπονητης καθοταν για αρκετα μεγαλο διαστημα στον παγκο του θρυλου
    Σου λεω λοιπον με επιγνωση του τι λεω οτι με τον μαρτινς εχουμε βρει ηρεμια...ασφαλως και δεν ειναι τελειος, ασφαλως και κανει χοντρα λαθη...και ποιος δεν κανει λαθη φιλε Red?
    Ξερεις κανενα αλανθαστο;
    Οταν ομως εχεις ζησει τα παραπανω τοτε θα καταλαβεις την λογικη μου.
    Δεν θελω κανενας να λαβει την αποψη μου σαν αντιπαραθεση...ολοι για τον Ολυμπιακο μας ποναμε απλα εχουμε διαφορετκες αποψεις

  • giorgos
    giorgos Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Από που προκύπτει ότι ο βαλβέρδε ειναι καλύτερος του;;;;;;;;;
    Ρε συνέρθετε.
    Το ξαναλέω.
    Ο Μάρτινς ειναι ο καλύτερος προπονητής πιου είχε ο Ολυμπιακός μετά τον Μπολυκοβι.
    Επι θητείας του ο Ολυμπιακός παίζει Μακράν την καλύτερη μπάλα που έχει παίξει ποτέ Ελληνική ομάδα.
    Ποιός βαλβέρδε μωρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Τον είδα με την μέταλιστ.
    Με 0-1 νίκη έξω προηγείτο ως το 80'στο Φάληρο κ Αποκλείστηκε.
    Απο την μέταλιστ,όχι τη Μπάγερν.
    Θα μου πείτε θα κερδίζαμε 0-1στο μόναχο;;;
    Σωστό κ αυτό.
    Να Μείνει ο Μάρτινς.
    Δηλ.ο Βαγγέλας ειναι χαζός κ Εμείς οι έξυπνοι;;;;;;;
    Μάλιστα.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

    REDGOAL: Εντάξει φίλε, κόψε κάτι. Έχουμε δει μπάλα playstation με τον Βαλβέρδε. Αν θέλετε και τη δικιά μας άποψη στην κουβέντα σας, δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Μελλοντικά ευχόμαστε στον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει και στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά τώρα δεν είναι σε επίπεδο για τοπ πρωτάθλημα ακόμα και σε μικρή ομάδα.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να τερματίσει ο Ολυμπιακός 3ος η 4ος πρέπει να έχει φτάσει σε σημείο η διοίκηση να έχει παίχτες επιπέδου Αστέρα Τρίπολης στην ομάδα. Αν θεωρείς ότι παίρνουμε πρωταθλήματα χάρη στον Μαρτινς αυτό αποδεικνύει τι Ολυμπιακάρας νέας εποχής είσαι όπως κ πολλοί άλλοι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...