roumeliotis

Carwiz

Ρευστό... και Ουνάς ο Θρύλος για Καμαρά

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά την οποία χειρίζεται αποκλειστικά ο Μίνο Ραϊόλα και πλέον έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ο οποίος ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις από τα 20.000.000 ευρώ ακατέβατα για τον κεντρικό χαφ από τη Γουινέα, πέφτει όσον αφορά στο... ρευστό γιατί ξεκάθαρα θέλει και τον Αντάμ Ουνάς στον Πειραιά.

Ο Γαλλοαλγερινός "υδραυλικός" εξτρέμ το όνομα του οποίου διαβάσατε πρώτοι εδώ στο RG με το ρεπορτάζ "Ουνάς στο... τραπέζι του Μαρτίνς" ταιριάζει απόλυτα στα "θέλω" του Πέδρο Μαρτίνς, έχει τσεκαριστεί εδώ και μήνες και έχει περάσει τις "εξετάσεις", όντας παίκτης με χαρακτηριστικά που λείπουν από τους ακραίους των ερυθρολεύκων με κυριότερο την ικανότητα στο ένας με έναν και την ντρίπλα.

Πού βρισκόμαστε; Παιχνίδια τακτικής και από τη Νάπολι και από τον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν πως οι "παρτενοπέι" έχουν φτάσει την προσφορά τους επίσημα στα 12.000.000 ευρώ συν τον Αντάμ Ουνάς για να πάρουν στο Σάο Πάολο τον Μαντί Καμαρά.

"To be continued" φυσικά καθώς αναμένεται να έχουμε... δρόμο ακόμα στις επαφές και τις διαπραγματεύσεις αφού και ο Ολυμπιακός και η Νάπολι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό για την πλευρά τους...

Δείτε τον Αντάμ Ουνάς στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • GIO7
    GIO7 Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 02:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πάρει η ΟΜΑΔΑ τον ΟΥΝΑΣ οπωσδήποτε να του δώσει το 10
    (Πεπε)...είναι μεγάλη παιχτουρα..

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    1μυριο του προέδρου στον Κούγια για τον Μασουρα και ο άλλος το πέταξε στα σκουπίδια χωρίς καν να τον δοκιμάσει. Έχει μάτι αετίσιο.

  • Geo
    Geo Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητε κωστα υπαρχει περιπτωσει αυτος ο ενταο να παιξει στα χαφ πχ και οχι στα εχτρεμ;

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω μ αυτα τα λεφτα συν τον Ουνας θα τον εδινα.Τον λατρευω τον Καμαρα αλλα δυστηχως εφτασε η ωρα να φυγει.Το θεμα ειναι τα λεφτα να επενδυονται σε παιχτες κ οχι σε δημοσιες σχεσεις.Εχουμε κανει την Λαρισα μαγκα τοσα χρονια κ αλοιμονο αν επαιξε κ κανενας στην ομαδα...

  • Μενιος
    Μενιος Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο που και ως που ο μπιορκαν είναι παιχταράς. Σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας παίζει. Ο Μαρτινς είχε ζητήσει ζαιντου το καλοκαίρι. Δεν τον πήραν πήγε Πόρτο και κάνει παπάδες. Η δεύτερη επιλογή ήταν ο ρεις ούτε αυτόν τον πήραν. 15.000.000 συν Ουνας είναι καλό ντιλ. Ο Ουνας κοστίζει τουλάχιστον 5.000.000 για αγορά. 12.000.000 τον είχε αγοράσει η Ναπολι. Ανάμεσα σε ολεγκ και μπιορκαν ο ολεγκ ήταν πιο ορθολογική επιλογή γιατί έπαιζε σε καλύτερο πρωτάθλημα και έπαιζε καλά. Άλλο που δεν είναι επιπέδου τσιμικα. Ούτε ο μπιορκαν είναι. Πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 5.000.000 για να πάρεις κοντά στο επίπεδο τσιμικα όσο έδωσε η Πόρτο για ζαιντου. Με 2.500.000 δεν παίρνεις που δίνουμε.

  • Κωστα Λ
    Κωστα Λ Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Καμαρά θα δωθεί όπως ο Τσίμη με 15 εκ χωρίς ανταλλαγή και ποσοστό μεταπώλησης, δηλ αν έρθει 15 ρευστό τον δίνουμε?
    Έχουμε δει τι τιμές παίζουν για τέτοιους παίχτες στην Ευρώπη, δεν καταλαβαίνω τι θέλουμε να προλάβουμε, redgoal το 15εκ είναι τελική τιμή χωρίς άλλες απαιτήσεις τι γνωρίζεις?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε. Αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα, ανάλογα και τι ζήτηση που έχει ο παίκτης

  • Katakokkinos7
    Katakokkinos7 Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω εκοψε τον μασουρα τον γιαννη ο μπορκιαν μας πειραξε με τον μυρωδια μαρτινιο

  • ΕιναιΟΣπαϊντερμανΤηςΠαραλίας
    ΕιναιΟΣπαϊντερμανΤηςΠαραλίας Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουνας και Ονιενκουρου και ανεβαίνεις δέκα επίπεδα.. τόσο απλά..

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΟΡΚΑΝ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ Κ ΜΟΛΔΑΒΙΚΟ ΠΑΛΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ .

  • Michael from Red Athens
    Michael from Red Athens Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν γίνει το deal με Ουνας και Ενταο οπως λένε οι Τούρκοι, θα κινηθούμε και για Ντελ Καστίγιο;

    REDGOAL: Τον Ντελ Καστίγιο τον παίρνουμε όποτε θέλουμε φίλε. Είναι η πιο εύκολη υπόθεση καθώς η ομάδα του θέλει να τον διώξει για να γλιτώσει το συμβόλαιό του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...