roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Η ομάδα έχει ένα μαγικό ραβδάκι» (vid)

underarmor
redwell

Τη μεγαλειώδη πρόκριση στο F4 της Ευρωλίγκας σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου και στάθηκε στο πώς η ομάδα έχει πάντα τον τρόπο να φτάνει στους στόχους της. Αναλυτικά ο αρχηγός τόνισε:

«Τρίτο σερί F4. Να δούμε, μήπως μας φέρει κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι όλη η χρονιά ήταν ένα μεγάλο roller coaster για εμάς. Σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί και συμπαγείς, για να δούμε ποιο είναι το ταβάνι μας και που μπορούμε να φτάσουμε.

Παρόλα αυτά, αυτή η ομάδα έχει ένα μαγικό ραβδάκι και πάντα βρίσκει τον τρόπο να βρίσκεται εκεί που πρέπει, να διεκδικεί αυτό που πρέπει και να κάνει τον κόσμο της χαρούμενο.

Για άλλη μια χρονιά τα καταφέραμε και βρισκόμαστε σε ένα ακόμα F4» είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα του «Olympiacos BC TV» ενώ σε ερώτηση για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε:

«Ο κόσμος πάντα ακολουθεί, πάντα είναι δίπλα μας, δείχνει τη στήριξή του. Ο πρώτος λόγος που θέλουμε πάντα να κερδίζουμε είναι για να ευχαριστούμε τον κόσμο.

Αυτό που κάνουμε, πέρα από την προσωπική επιτυχία του καθενός, είναι για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται, μας ακολουθεί, μας στηρίζει ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Όλα αυτά είναι η ουσία του αθλητισμού. Και το να καταφέρεις να τους κάνεις χαρούμενος νομίζω ότι είναι κάτι που γεμίζει όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

85 σχόλια

  • Δικαστής
    Δικαστής Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κληρονομικότητα. Επιβεβαιώθηκε μόλις.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι είπαμε πάνω από 10 ή κάπου εκεί? Έχεις πολλές αναπάντησες ερωτήσεις πριν αρχίσεις να κάνεις εσύ βαζελάκο. Θα σου απαντήσω λοιπόν σε αυτό που ρωτάς με τον μόνο τρόπο που μπορεί κάποιος να σου απαντήσει. Χλαπ χλαπ χλαπ χλαπ . Παίξε με τις κούκλες σου και πήγαινε πάρε τα παπούτσια, μη τα ξεχάσεις.

  • Δικαστής
    Δικαστής Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο ερωτησεις. Εσένα ο λογαριασμός σου είναι μονός ή διπλός?Και. Για το χαμηλό σου επίπεδο πιστεύεις ότι φταίει η κληρονομικότητα ή το περιβάλλον που μεγάλωσες?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ποστ της τακουνάτης που φυσικά δε του έκατσε και έμεινε με του Κειναν στο χέρι.

    Δικαστής Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 16:31Σύνδεσμος σχολίου
    Έλα λοιπόν 76 να σοβαρευτούμε γιατί ξεφύγαμε. Πες κάτι άλλο. Να, εδώ έχουμε τις δηλώσεις Παπανικολάου. Σ'αρέσει ρε συ ο Παπανικολάου? Τι γνώμη έχεις για τον αρχηγό? Πιστεύεις ότι πρέπει του χρόνου να παίξει στο τέσσερα? Για πες. Τέρμα η αψιμαχίες που εσύ τις άρχισες κι εγώ τις τελειώνω. Κι άλλη ερώτηση. Πόσο σημαντικός θα είναι ο αγωνιστικός ρόλος του Παπ κόντρα στη Ρεάλ δεδομένου ότι οι Καταλανοί είναι φορτωμένοι στα φτερά? Έλα να πούμε κάτι για μπάσκετ. Ξεκόλλα.

    Χαλαρώστε εδώ μέσα και αποκτήσετε λίγο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Πας στο πρακτορείο προπο ας πούμε και το τί πλάκες γίνονται από άτομα χαμηλού επιπέδου δεν λέγεται για ανάλογα θέματα - εδώ είστε όλοι με το ζωνάρι λυμένο λες και ξεσπάτε για τα υπόλοιπα πρόβλημα αλλά η σελίδα πιστεύω είναι αθλητική και όχι ψυχιατρική.

    Δηλαδή , θες να σε πάρω στα σοβαρά ? Ξέφυγες ε, και επανέρχεσαι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. βάζελε. Να ξεκολλήσω ρε φτερού? Κοίτα έναν αρσενικό που νομίζει ότι είναι και ξύπνιος. Όχι ρε ρόμπα, δεν είναι αστείο να μιλάμε με διπλούς, το έκανες μία, το έκανες δύο, τρίτο νικ πάει πολύ (τουλάχιστον). Και πλακίτσες με εμένα κομμένες, εδώ μόνο ρομπα θα γίνεσαι.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Άκου 366, που να χτυπιέσαι δε μπορείς να το κάνεις διότι δε διαθέτεις ούτε γνώση του αθλήματος ούτε ικανότητα τουλάχιστον να επιλέγεις τι να αντιγράφεις από το πορτοκαλί site. Αλλά επειδή λες πολλά αλλά κάνεις ότι δε διαβάζεις , βάζελε, θα ασχολούμαι συνέχεια εγώ μαζί σου μέχρι να δύσει ο ήλιος. Μεταβατική η περίοδος ξεφτύλα? Σου αρκούσε η 8αδα? αλλαγή πλάνων του μπι η μεταγραφή Εβανς? Ο εβανς δεν είναι ο παικταράς που θέλουμε? το pass fist ρε βλάχο δε το σχολιάζω. Δεν είναι σκορερ ο 3ος σκορερ της λίγκας? Πλήρης η frontline? Ο γκος κρίνεται για τα παιχνίδια που παίζει και όχι για όσα δε παίζει αμπαλε? Γεμμίζω σελίδες με τις μπούρδες που γράφεις τακουνάτε, που δυστυχώς τα έπαιξες όλα για όλα προχθες, και κυρίως περάσαμε τη μπαρτσα και εξαφανίστηκες, σε καταλάβαμε , θα σε γλεντίσουμε.
    Τρολ του βόθροsite που θες και συζήτηση χωρίς να να φοράς παντελόνια να ξέρουμε ποιος είσαι. Αντε να μπει ένα discuss να βγουν τα τρολ στη φόρα.

  • Δικαστής
    Δικαστής Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    "να λες ότι εχω πει κάτι για Παπ και όλα όσα κατέβασες από το κεφαλάκι σου? "

    Από το κεφαλάκι μου είναι το "Τεσπα, ο παπ το έχει παρατήσει το άθλημα, και το άθλημα έχει παρατήσει τον παπ. Επειδή ήταν ταλεντάρα, μεχρι τώρα επιβίωνε και όποτε έπρεπε (μία φορα στα πέντε ματς δηλαδή) έπαιζε σε καλο επίπεδο. Τώρα δε μπορεί πλέον, παρ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα καλό 3αρι για έλληνας που απλά πρέπει να πληρώνεται αναλόγως (400 χιλ max).

    Θυμάμαι παλιά στα καλά του, όταν έφευγε ο αντίπαλος αιφνιδιασμό και ακολουθούσε ο Παπ ήταν σταναράκι τάπα. Ταν αγαπάμε τον Παπ, αλλά για βασικός πλέον δε κάνει."

    Μπορώ να σε γλεντάω για ώρες αλλά δεν θα το κάνω διότι είστε βαρετός κύριε 76. Εξάλλου δεν συμφέρει κανέναν μας να χαθεί ο μακροβιότερος γελωτοποιός του σάιτ. Λήξη. Γράψε ότι θες από δω και πέρα διότι είσαι το ποντίκι που βρυχάται και τίποτε άλλο.

  • Δικαστής
    Δικαστής Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 17:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπα να σταματήσει αυτή η πλάκα αλλά εσύ επιμένεις. Πολύ καλά.
    "Και χρωστάς απαντήσεις πρώτα αν διαθέτεις τον στοιχειώδη ανδρισμό. Πότε είπα ότι δε θα πάμε 8αδα? " Λοιπόν:

    "Έγιναν όμως προσθήκες, την ώρα που με είχε λούσει κρύος ιδρώτας ότι πάμε για μεταβατική περίοδο, γιατί έτσι όπως ήμασταν πηγαίναμε για θέσεις 7-10 στη καλύτερη και όλα άλλαξαν γιατί στην αρχή άσχετα με το αν κερδίζασαμε ματς, δε βλεπόμασταν. Ο βάζελος έχει σπάσει το ταβάνι του, από δω και πέρα αρχίζουν τα γέλια, αλλά και πάλι τα πήγε καλά για πρωτάρα. Μακάρι να πέσουμε μαζί τους." Να δω λοιπόν το δικό σου τον ανδρισμό, το έγραψες ή όχι? Στο μεταξύ έγραψες ή όχι προχθές ότι είμαι βάζελος γιατί τούς θέλω να τους πατήσω στον τελικό? Το έγραψες. Άρα είσαι κι εσύ βάζελος 76 μου?

    Θες να συνεχίσω? Εγω όχι οπότε μην με προκαλείς.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Και χρωστάς απαντήσεις πρώτα αν διαθέτεις τον στοιχειώδη ανδρισμό. Πότε είπα ότι δε θα πάμε 8αδα? Οπότε καταλαβαίνεις, εδώ το μισό και βάλε site, κλαιγόταν ότι χάσαμε πριν παίξουμε και εγω με μερικούς ακόμα λέγαμε ότι είμαστε φαβορί. Οκ , τα είχαν πάρει κρανίο με ότι έγινε και δε το πίστευαν να τους βγάλω βάζελους? Εσύ όμως τι πρόβλημα έχεις δε μου είπες, με το να θεωρώ φαβορί τη Μακάμπι, να λες ότι δε είπα ότι δε πάμε 8αδα, να λες ότι εχω πει κάτι για Παπ και όλα όσα κατέβασες από το κεφαλάκι σου? Και γιατί να μη σε θεωρώ διπλο τριπλο αφού ποτέ δεν έχεις σχολιάσει κάτι σε ότι λέω, αλλά ξαφνικά το ξεκινάς? Πες , σορι φίλε μπέρδεψα τους λογαριασμούς. Κανένα πρόβλημα, γίνονται αυτά. Ρε μας δουλεύεις? Είπαμε άλλαξε νικ.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάνε τώρα πιρουέτες και άσε τι θα κάνω εγώ. Ανάλογα με το ποιον συνομιλώ, δίνω και τις κατάλληλες απαντήσεις. Που να ξέρω ρε βαζελάκο ότι θα σε πάνε καροτσάκι για φ4? Που αν ήσουν γαύρος εκεί θα επικεντρωνόσουν όπως απάντησαν άλλοι μετά . Αλλά που να το σκεφτείς, αφού το βασικό ήταν να μου τη πεις σαν κομπλεξικός. Και αφού το ξεκίνησες, τι κάθεσαι και γράφεις και παραμυθιάζεις τον κόσμο? Ουστ ρε, αλλαξε νικ και ξαναέλα. Το έκαψες αυτό.

  • Δικαστής
    Δικαστής Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα 76 αυτό είναι μια πραγματικότητα δηλ η αποτυχημένη πρόβλεψη σου και δεν είναι κάτι το προσωπικό ενώ σε προσωπικό το μετέτρεψες εσύ. Ένας άνθρωπος με ειλικρίνεια ευφυΐα και χιούμορ βγαίνει απαντάει αναλόγως κι εκεί τελειώνει η ιστορία. Αντί να βγεις να πεις έλα ρε φίλε εδώ ο νέος Νοστράδαμος ή είδες τι αγριοκάτσικο είμαι καθάρισα το Μπάλντουιν και τέζα ο καμπούρης άρχισες τις επιθέσεις κι εγώ απάντησα. Χαλαρώστε εδώ μέσα και αποκτήσετε λίγο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Πας στο πρακτορείο προπο ας πούμε και το τί πλάκες γίνονται από άτομα χαμηλού επιπέδου δεν λέγεται για ανάλογα θέματα - εδώ είστε όλοι με το ζωνάρι λυμένο λες και ξεσπάτε για τα υπόλοιπα πρόβλημα αλλά η σελίδα πιστεύω είναι αθλητική και όχι ψυχιατρική. Τεςπα ότι θες κάνε μεγάλο παιδί είσαι θες να απαντήσεις σε ρώτησα για τον Παπ δεν θες κάτσε εκεί λέγε δεν με νοιάζει καθόλου και πιστεύω ότι ούτε τους υπόλοιπους όπως λες, εδώ μέσα γνώμες γράφουμε δεν έχουμε οπαδούς να μας ακολουθούν αλλά αν έχεις ανάγκη να πιστεύεις ότι έχεις οπαδούς επειδή λες μια ανώνυμη γνώμη κάπου πίστεψέ το και δεν μου πέφτει λόγος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Βοήθησαν οι αλλαγές να το γυρίσουμε...»

Με πρωταγωνιστή τον έξοχο Ντάνιελ Ποντένσε που σκόραρε και έδωσε...