roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έχουμε ένα μεγάλο "πρέπει" στο κεφάλι μας»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός που έχει μπει πλέον σε... ζόρικη φάση καθώς χάνει συνεχώς ματς στο τέλος και πλέον έχει ρεκόρ 7-8, καλείται να κάνει ριστάρτ την Παρασκευή (22/12, 20:45) με την Βιλερμπάν στην Γαλλία.

Πριν την αναμέτρηση στη Λιόν, ο προπονητής των ερυθρολεύκων Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην χαμένη ευκαιρία της Μπολόνια και στο πώς μπορεί η ομάδα να ανακάμψει μετά από αυτό:

«Μέσα από την καθημερινή δουλειά. Μπαίνεις στην επόμενη προπόνηση και βάζεις νέους στόχους. Είναι μια ήττα που μας στενοχώρησε πολύ.

Ελέγχαμε το παιχνίδι για τριανταενιάμμιση μιση λεπτά, όμως, στο τέλος πήραμε λάθος αποφάσεις και χάσαμε το ματς. Όμως, αυτή είναι η ζωή μας. Έχουμε αμέσως υποχρεωση. Παίζουμε με την Βιλερμπάν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό».

Για την αναμέτρηση με τους Γάλλους, τόνισε: «Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα που την κερδίζεις εξ’ ορισμού. Το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα που έχασε από την Άλμπα το επιβεβαιώνει αυτό.

Γενικά πιστεύω πως όλες οι ομάδες θα περάσουν περιόδους που θα κερδίζουν συνέχεια ή θα χάνουν συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις και στις δύο περιπτώσεις να είσαι μετριοπαθείς, στην περίπτωσή μας να αναλύσουμε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση μας και μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε βουτυρομπεμπε αφου εσυ εισαι χαχαχαχαχαχ ασε τωρα τις φαμφαρες πιες το γαλατακι σπυ και υπνο ... παιζουμε αργα αποψε και η ναμα θα φωναζει

  • Andregon
    Andregon Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Raul7,
    Δεν υπάρχει κάποιος που να μην προβληματίζεται από την παρούσα αγωνιστική εικόνα της αγαπημένης μας ομάδας και κυρίως για τον στενάχωρο τρόπο με τον οποίο έρχονται αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα. Και σίγουρα δεν στεναχωριούνται μόνο οι οπαδοί της ομάδας μας αλλά όλος ο οργανισμός.
    Ομως με βάση την συλλογιστική σου, μήπως όμως θα μπορούσες να μας εξηγήσεις πώς μπορεί μια σοβαρή Διοίκηση να παρακάμψει τον σχεδιασμό της Τεχνικής Ηγεσίας "διακριτικά" φορτώνοντας το ρόστερ της ομάδας με παίκτες που o προπονητής της ποτέ δεν ζήτησε;
    Θα τους φέρει μια νύχτα και θα τους κάνει δώρο-έκπληξη στην πρωϊνή προπόνηση στον κόουτς Μπαρτζώκα;
    Και αν ρωτήσει ο κόουτς Μπαρτζώκας γιατί το έκαναν αυτό εν αγνοία του θα του πουν "σε πιστεύουμε και σε εμπιστευόμαστε αλλά ως εδώ ήταν, θα σου παίρνουμε παίχτες αξίας (αυτούς δηλαδή που νομίζουμε εμείς ότι κάνουν και όχι εσύ) θες δε θες" και δεν θα διαρραγεί η σχέση μεταξύ τους;
    Με άλλα λόγια θες δηλαδή εμμέσως να οδηγήσουν τον κόουτς σε παραίτηση; Αυτή την λύση σκέφτεσαι "για το καλό μας";
    Διότι αυτά τα καουμποϊλίκια θα μπορούσε να τα κάνει μόνο μια ασόβαρη Διοίκηση που θα ήθελε να διώξει έναν προπονητή χωρίς αποζημίωση (αναγκάζοντας τον να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας μειώνοντας τον ως επαγγελματία στα μάτια των συνεργατών του,των παικτών του, του Τύπου κ.λ.π.) και ποτέ μια σοβαρή Διοίκηση που επιζητά την αρμονική συνεργασία και εύρυθμη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.
    Οποιος ονειρεύεται αντικαταστάσεις προπονητών και καραβιές νεοαποκτηθέντων παικτών μεσούσης της σεζόν μάλλον έχει μπερδέψει τα αθλήματα.
    Εδώ τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα είτε αρέσει είτε όχι.
    O προπονητής εισηγείται και η Διοίκηση πληρώνει σύμφωνα με το συμφωνηθέν μπάτζετ για την υλοποίηση των εισηγήσεων.
    Η δε καραμέλα με την περαιτέρω αύξηση του μπάτζετ πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει διότι φέτος ειδικά πολλά χρήματα δόθηκαν για ευρωλιγκάτες μεταγραφές και πολλές μεταγραφές αριθμητικά έγιναν. Το ότι κάποιες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα είναι μεν κάτι ανεπιθύμητο αλλά όχι και αφύσικο όταν νέοι παίκτες από διαφορετικά μπασκετικά "οικοσυστήματα" καλούνται να μπουν σε ένα διαφορετικό μπασκετικό οργανισμό και αυτό συμβαίνει παντού και σε πάρα πολλές ομάδες.
    Mπορεί ο χρόνος πλέον να μην είναι με το μέρος μας αλλά δυστυχώς θα χρειαστεί χρόνος για κάποιους παίκτες και ίσως χρειαστεί και αντικατάσταση.
    Αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί από τους ιθύνοντες με βάση την προσεχή πορεία της ομάδας μετά και τα τελευταία νέα αποκτήματα μας.
    Ο Μπαρτζώκας και οι άμεσοι συνεργάτες του έχουν μια καταξιωμένη επαγγελματική πορεία στον χώρο (ως προπονητές και όχι ως θεατές), έχουν ιδίαν άποψη για να κρίνουν ή να αποφασίζουν (δεν χρειάζονται υποβολέα) και συναναστρεφόμενοι καθημερινά με τους παίκτες που επέλεξαν γνωρίζουν ιδίοις όμμασι πράγματα που ο καναπεδάτος οπαδός που αερολογεί δεν είναι σε θέση να γνωρίζει έκ των έσω καθημερινά.
    Αν υπάρχουν κάποιοι εκτός τόπου και χρόνου αυτοί είναι μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών που επειδή δεν κατανοούν ποιός είναι ο ρόλος τους (αυτός του υποστηρικτή της ομάδας στις δύσκολες στιγμές της) αναλώνονται καθημερινά σε αλλότριους ρόλους όπως πχ. του δημόσιου κατήγορου, του σκάουτερ, του λογιστή, του συμβούλου της Διοίκησης και κάνουν πάντα μεγαλεπίβολα σχέδια με τις τσέπες (ως συνήθως) των άλλων.
    Οπως εκτός τόπου και χρόνου είναι και κάποια τρόλς που νομίζουν ότι θα εκμεταλλευτούν την αρνητική συγκυρία και με λιβελογραφήματα και εμετικούς χαρακτηρισμούς θα διχάσουν τον κόσμο μας και θα διαβάλλουν την προσωπικότητα των ανθρώπων της ομάδας μας. Πλανώνται πλάνην οικτράν...
    Δεν θα σου πω εγώ τι πρέπει να γίνει για να επανέλθει η ομάδα στα σύγκαλά της, άλλωστε έχουμε ήδη αρκετούς προπονητές του καναπέ για τον ρόλο αυτό.
    Θα σου πω μόνο τι δεν θα έπρεπε να κάνει ένας υποστηρικτής, διότι δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσει κάποιος αλλά πόσες θα σηκωθεί. Φάντασου μόνο να έχεις πέσει στο καναβάτσο και να προσπαθείς να σηκωθείς και αντί να σε παροτρύνουν οι δήθεν υποστηρικτές σου, αντίθετα να σε κράζουν, να λοιδορούν, να χλευάζουν και να αναθεματίζουν και όλα αυτά να τα αποκαλούν "κριτική για το καλό σου"...
    Το κράξιμο δεν αποτελεί (και ούτε θα αποτελέσει ποτέ) κάποια μορφή στήριξης αλλά μια στάση αποδοκιμασίας ενάντια στην Διοίκηση, την Τεχνική Ηγεσία και τους παίκτες μας. Η υποστήριξη μετά από νίκες, υπό αίρεση, υπό όρους και επιλεκτικά είναι ανούσια, αχρείαστη και ως εκ τούτου άχρηστη.
    Στις νίκες λοιπόν να πανηγυρίζουμε αλλά και στις ήττες ας στηρίξουμε κάποια στιγμή την ομάδα (που μας έχει κάνει περήφανους) στην προσπάθειά της να ξανασταθεί όρθια.Οχι μόνο όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    αποτυχημενο τρολακι της χειριστης ποιοτητας @Red7arrow τραβα να αποθεωσεις τον νεο σας ηγετη της κακιας ωρας και να περιμενεις Ταβαρες και Χεζονια που θα κανουν του χρονου παρεα με τους Καμπατσο Παντερ Εξουμ Μπομπουα Ντορσευ Μπραιαντ Μιχαιλιουκ Σενγκελια Βεσελι και Παπαγιαννη που πηρατε φετος και ασε μας εμας τους δυστυχους να μετραμε τιτλους και φαιναλ 4 .... αφου κανεις δεν σου δινει σημασια πια γιατι δεν μας αδειαζεις τη γωνια ?

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    λοιπον ξεφτιλισμένε και τραγικέ τύπε ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ αν θες να επιβεβαιώσεις την Σερλοκχλμική σου διαίσθηση ας υποβάλεις ενα ερώτημα στο Redgoal να σου πει αν ειναι ιδια διευθυνση η δικη μου με του κάθε αλλου.
    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ που υπάρχουν φωνές που δεν τρώνε σαν εσάς πιτόγυρα. Σιχαμερέ ξεφτιλοκουραδομαγκα εσυ και οι θοδωρήδες και οι Hoopfες, επιτέλους τραβάτε στο καλό να ησυχάσουμε

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα με 2 νίκες σήμερα και Άλμπα είναι καβάλα στο άλογο και κλείνει τον πρώτο γύρο με 9-8 νίκες.
    Από τη στιγμή που το πρόσημο είναι θετικό όλα καλά.
    Στο δεύτερο γύρο και με Μήτρο περιμένουμε να δούμε πόσο θα αλλάξει η ομάδα και που μπορεί να φτάσει γιατί ακόμα δεν το έχουμε δει και δεν το ξέρουμε.Προσωπικά όπως έχω ξαναπεί είμαι πολύ περίεργος και βασικά αγωνιώ.
    Εκείνο όμως που μυρίζομαι είναι πως μετά το κόψιμο του Σίκμα ο Μπαρτζώκας τον πάει για σουτ οπότε μπορεί να μας κάνει καμία ευχάριστη έκπληξη με καμία μεταγραφή που δεν περιμένουμε.
    Προσεχώς.

  • ΚΡ
    ΚΡ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικά απέχω παρασάγγας από το να θεωρώ τον εαυτό μου Μπαρτζώπληκτο ή Μπαρτζωλάτρη. 'Αλλωστε απο το φιλόξενο σάιτ εδώ μέσα έχω εκφράσει τις απόψεις μου για τον κόουτς με αποτέλεσμα κάποιοι φίλοι να με χαρακτηρίσουν προκατειλημμένο. Παρόλα αυτά όμως στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είμαι Μπαρτζώκας 100% και βάλε. Για 2 λόγους:
    1. Είμαι γαύρος και δεν θα έκανα ή έλεγα οτιδήποτε που θα έβλαπτε την ομάδα μας. Κάνετε κριτική και γκρινιάζετε συνέχεια ενώ η ομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα δείξει τι ψάρια πιάνει στο τέλος Γενάρη. Έχετε απαξιώσει τους πάντες και τσιμπάτε με το παραμικρό. Σας έχει καταλάβει το ...προβληματικό και σας προβοκάρει και σας γλεντάει με τις αναρτήσεις και τα χαρτζιλικωμένα (διπλό τυλιχτό γύρο) κατευθυνόμενα τρολ του βοθροσάιτ και των λοιπών ....δημοκρατικών δυνάμεων της ...αντικειμενικής μπασκετικής μαφιοζοαθλητικογραφίας. Αναρωτιέμαι τι θα αισθανόμουν αν ήμουν παίκτης ή σταφ της ομάδας και άκουγα όλα αυτά που τους σέρνετε κάθε μέρα.
    2. Ο κόουτς τα 2 τελευταία χρόνια έχει τοποθετήσει στο σωστό ...μέρος ένα μεγάααλο υπόθετο. Οι υφιστάμενοι το υπόθετο υποφέρουν και τον στοχοποιούν με ανήθικο αλλά και αστείο τρόπο, γιατί τα κυβικά του μυαλού (;) τους μέχρι εκεί φτάνουν.
    Η παταγώδης αποτυχία τους σε ότι αφορά π.χ. την Ευρωλίγκα σε σχέση με τις επιτυχίες των προκατόχων τους τους έχει κυριολεκτικά σκυλιάσει. Ξέρουν ότι όλοι κρυφογελάνε πίσω από την πλάτη τους και έχουν σκυλιάσει.
    Φυσικά και έχουν γίνει λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας. Έχουν γραφτεί εδώ μέσα τα πάντα νομίζω. Για μένα 2 είναι οι σημαντικές αιτίες και αφορούν επιλογές του ρόστερ, χωρίς να ξεχνάω και τον παράγοντα καταστροφική συμμετοχή μεγάλου αριθμού παικτών μας στο ανέκδοτο "εθνική ομάδα".
    -η απαράδεκτα αντιεπαγγελματική στάση του Μακίσικ το καλοκαίρι στα STATES που κυριολεκτικά κρέμασε την ομάδα που του έχει φερθεί τέλεια και συνεχίζει να πιάνει τσάμπα χώρο στο μπάτζετ και τον αριθμό των ξένων παικτών.
    -η απογοητευτική παρουσία του Σίκμα, σε σχέση με την μέχρι τώρα καριέρα του στην ευρωλίγκα.
    Ελπίζω να ηρεμήσετε όλοι, να στηρίξετε την ομάδα στα δύσκολα και να μην τσιμπάτε σαν ...γαυράκια στην κατευθυνόμενη προπαγάνδα των ...πονεμένων.
    Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΝΑΖ που θεωρώ καλό παίκτη και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλους σας.

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    15 Δεκεμβριου 2022 Βιλερμπαν - Ολυμπιακος 77-75
    22 Δεκεμβριου 2022 Ολυμπιακος - Ερυθρος Αστερας 86-90
    1η Δεκεμβριου 2022 Εφες - Ολυμπιακος 82-71

    ο πληρης τοτε Ολυμπιακος και μαλιστα με κακιστο μπασκετ ... μολις πριν εναν χρονο ολα αυτα ..

    πιστευω πως οι πολλοι , η' πιο σωστα πολλα προφιλ , που γραφουν εδω μεσα ειτε δεν εχουν καμμια σχεση με τον μπασκετικο Ολυμπιακο ειτε βλεπουν περιστασιακα καποια παιχνιδια , τυπου τελικοι Α1 με τον βαζελο , αντε και κανενα φ4 ... και δεν μιλαω για τα βαζελοτρολακια τα οποια τα εχουμε εντοπισει , τα δουλευουμε κανονικα , αλλα εκεινα συνεχιζουν ως χαζοχαρουμενα που ειναι να γραφουν ανοησιες .. μιλαω για τους δηθεν Ολυμπιακαρες που για καποιον αρρωστο λογο μιζεριαζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ ...

    εκτος απο τα παραπανω παραδειγματα οσοι παρακολουθουν τα βασικα θα γνωριζουν πως οι 2η και η 1η θεση τις περασμενες σεζον ουσιαστικα δεν μας εδωσαν κανενα πλεονεκτημα καθως πεσαμε πανω σε 2 μεγαθηρια που μαλιστα μας εσπασαν το πλεονεκτημα εδρας ηδη απο το 2ο ματς ...

    αραξτε λοιπον , ευχαριστηθειτε τα ματσακια τωρα που η ομαδα ειναι πληρης και καντε την κριτικη σας τον Μαιο οπως αρμοζει σε καθε σοφρωνα φιλαθλο ... αυτη ειναι η συμβουλη μου προςτους μπασκετικους φιλους της ομαδας που τρεφουν αγνα αισθηματα προς την ομαδα , την πονουν και ( δικαιολογημενα ) ανησυχουν μετα απο καθε ηττα ...

  • Dark Red
    Dark Red Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    "Αν παλι ο Μπαρτζωκας επεμεινε να μην το κανουν αυτο, τοτε η εικονα της ομαδας και τα αποτελεσματα θα επρεπε να τους ωθησουν στο να του πουν, coach σε αγαπαμε σε εκτιμαμε αλλα ως εδω ηταν. Θα σου παρουμε παιχτες αξιας θες δε θες."
    Όπως έκανε ο Πετράκης ο Κόκκαλης δηλαδή που ήθελε να δίνει και χαρτάκι με την εντεκάδα στον εκάστοτε προπονητή. Βέβαια, αν το έκαναν αυτό οι Αγγελόπουλοι θα ήταν πάλι οι κακοί της υπόθεσης που σπαταλάνε ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο, που δεν αφήνουν τον κοουτς να φτιάξει την ομάδα που θέλει, που έχουν γεμίσει με άγχος την ομάδα κλπ κλπ...
    Μόνο για το νέφος δεν έχουν κατηγορηθεί οι πρόεδροι ακόμα.

  • Xero-Las
    Xero-Las Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Raul"7" και όλοι οι "7" (που αμφιβάλλω αν έχουν πατήσει 7)
    1. ο Σίκμα είχε πολυ καλά στατιστικά πριν έρθει. Φέτος δεν είναι η χρονιά του μεγάλωσε.
    2. Οπότε σας άκουσαν και έφεραν τον Πετρούσεφ. Πέρασε μια βδομάδα. Δεν σας κάνει ο Πετρούσεφ τώρα;
    3. Είσαι σίγουρος ότι το μέλλον είναι καλύτερο με τον Χεζόνια και τον Ταβάρες παρά με τον Πετρούσεφ και τον Brazdeikis;
    Ο Σίκμα ακριβώς δεν δείχνει να τα καταφέρνει λόγω ηλικίας. Μηπως να περιμέναμε να δούμε τους νέους σε λίγους μήνες;
    4. Επειδή "είπε" ο κ. Γιαννακόπουλος θα τους φέρει έγινε κάτι; Πρέπει να βγαίνουμε να λέμε κι εμείς κάθε μέρα ό,τι βλέπουμε στον ύπνο μας; Κι αφου σου φαίνεται τόσο σοβαρότερη η άλλη διοίκηση γιατί δεν έχει πάει ούτε ένα φ4, γιατί έχασε 16 ματς σερί πέρυσι κι έπρεπε να κάνει 15 εκ. μεταγραφές για να πάρει ένα ματς φέτος;
    5. Που βασικά δεν το πήρε η επιθεση μας είναι το πρόβλημα.
    6. Το ΣΕΦ που "θα αδειάζει" είναι σε κάθε ματς γεμάτο. Αλλά ας αδειάσει, από πανηγυρτζίδες έχουμε χορτάσει. Γίνετε να πάμε underdog φέτος μέχρι τέλους; Αυτό ελπίζω.
    7. Για "7" πολύ κοτοπουλόψυχοι είστε μερικοί. Δεν έχει δέσει άμεσα μια ομάδα με νέα πρόσωπα και τραυματίες και έχετε βάλει τα κλάμματα και τρέχετε να κρυφτείτε...

  • Θρυλος
    Θρυλος Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 08:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους τραυματισμους που είχε ο γκος στη ΡΕΑΛ τους τσέκαρες ποτέ πριν μα τον φορτώσεις; Και έφερες για μπακ απ του Πιτερς υον Σικμα; Έψαχνες για σκόρερ και έφερες τον Μπραζρεικις με 1.5 μυριο αντί να φέρεις τον Ναν με 2 μύρια; Η ομαδα εχει Μ.Ο. 70 ποντους και ασχολεισε με τη διαιτησια αντι να δεις πως θα διορθωσεις αυτο το χαλι ;Μπαρτζωκα δεν μας τα λες καλά φέτος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...