roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θα μπορούσαμε μια δυο νίκες παραπάνω»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρασκευή (08/12, 21.15, ΝΟVΑ) την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 13η ημέρα της Regular Season της Euroleague με μοναδικό στόχο να επιστρέψει σε τροχιά νικών μετά τις δυο ήττες από Μονακό και Ρεάλ και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

Για την Μπάγερν Μονάχου: «Η Μπάγερν προέρχεται αν δεν κάνω λάθος από τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague και γενικά με το γερμανικό πρωτάθλημα έχει πέντε συνεχόμενες. Είναι σε καλή φόρα, θα έλεγε κανείς, σε ένα καλό επίπεδο τώρα και φυσικά έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς στην Euroleague, 6-6. Είναι στο γκρουπ των ομάδων όλων, που διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις τη διεκδίκηση των πλέι οφ.

Έχει ένα πολύ καλό προπονητή, εννοείται, έχει ένα κατά τη γνώμη μου, πολύ αξιόλογο ρόστερ, που έχει και εμπειρία και κατά βάση ένα κορμό παικτών, που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί. Είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα και αυτή τη στιγμή το παιχνίδι μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Έτσι πρέπει να το αξιολογήσουμε και έτσι πρέπει να παίξουμε. Δηλαδή οι παίκτες μας πρέπει να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στην Euroleague, αλλά πόσο μάλλον σε αυτό το ματς».

Για την συμμετοχή του Πετρούσεφ: «Ναι είναι πιθανό, γιατί σιγά-σιγά, όσο και αν είναι δύσκολο, γιατί δεν έχουμε ομαδικές προπονήσεις πολλές, είναι πολύ συγκεκριμένες με τα παιχνίδια. Είναι δύσκολη η δουλειά των προπονητών ξέρετε τώρα, να εντάξουν καινούργιους παίκτες. Δεν υπάρχει ανάλογος χρόνος για ομαδικές προπονήσεις.

Τα παιχνίδια είναι πολλά και κάποιος πρέπει να βρει σε εισαγωγικά, τα πατήματά του μέσα από τα παιχνίδια, που δεν είναι εύκολο, γιατί τα παιχνίδια είναι όλα πολύ απαιτητικά και κάθε κατοχή μετράει. Αλλά θα είναι στην ομάδα μας και θα δούμε πως θα πάει με τον χρόνο συμμετοχής του».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Θα μπορούσαμε να έχουμε μια-δυο νίκες παραπάνω. Χάσαμε κάποια ματς στις λεπτομέρειες, αλλά γενικά αν εξαιρέσουμε το Μιλάνο που ήμασταν και πολύ ελλιπείς, στα περισσότερα παιχνίδια πιστεύω ότι κάνουμε καλές εμφανίσεις και γενικά στις λεπτομέρειες έχουμε χάσει ή στις λεπτομέρειες έχουμε κερδίσει.

Όπως βλέπετε όλα τα παιχνίδια είναι «αίμα και άμμος» στην Euroleague. Είδατε και τα χθεσινά παιχνίδια. Στο τέλος πάνε στη μια κατοχή, στις μια – δυο αποφάσεις. Όλες οι ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τη νίκη παντού. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο, αλλά γενικά με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσαμε λίγο καλύτερα, αλλά είναι ΟΚ. Έχουμε την ευκαιρία μπροστά μας, να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Θα ήθελα όμως να τονίσω για μια ακόμα φορά, ότι αν το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να έχει μια σύνδεση με τον κόσμο, θα έλεγα ότι είναι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, που κάνει τόσα συνεχόμενα sold out. Έχει τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων που πουλάει και αν αυτό είναι ζητούμενο, για εμένα είναι, το έχουμε πετύχει».

Για το πότε θα είναι στο 100% η ομάδα του: «Νομίζω πως αυτή τη στιγμή, εμείς πιεστήκαμε πάρα πολύ το διάστημα, που είχαμε απουσίες. Πάρα πολλοί παίκτες εξοντώθηκαν παίζονται μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε συνεχόμενα παιχνίδια. Έτσι αν μπορείς να πεις ότι υπάρχει μια περπατημένη είναι αυτή, ότι η ομάδα προπονείται όλη μαζί και αυτό σιγά-σιγά δίνει βελτίωση, δίνει περιθώρια στην ομάδα να βελτιώσει το παιχνίδι της, τον τρόπο που παίζουν μαζί, τη χημεία της, τους αυτοματισμούς της.

Βλέπω ότι η ποιότητα στην προπόνηση είναι πολύ καλύτερη τώρα και φυσικά ο ανταγωνισμός στην προπόνηση, γιατί κάποιος που ξέρει ότι υπάρχει κάποιος άλλος στη θέση του παίζει καλύτερα στην προπόνηση, από το να ξέρει ότι θα παίξει 35 λεπτά στα παιχνίδια. Νομίζω γενικά ότι το ρόστερ είναι καλό το δικό μας τώρα. Έχουμε ποιότητα, έχουμε ταλέντο.

Μένει να είμαστε μαζί, αλλά δεν μπορείς να προδικάσεις ποτέ τι θα γίνει. Ξέρετε οι τραυματισμοί. Εκεί που νομίζεις πως όλα είναι εντάξει, μπορεί ξαφνικά κάποιος να χτυπήσει και να έχεις απώλειες. Νομίζω ότι γενικά είμαστε τώρα σε διαδικασία που πηγαίνουμε προς τα πάνω».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

34 σχόλια

  • driv33
    driv33 Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Rg δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, δεν έχει λογική, ούτε διαφωνώ με το τι γράψατε.
    Άλλωστε υπάρχει σχόλιο μου για το συγκεκριμένο άρθρο και αν ξέρετε και εσείς ελληνικά, νομίζω θα συμφωνήσετε ότι με την ανάλυση μου πάνω κάτω την ίδια άποψη έχω και εγώ με τα γραφόμενα του άρθρου..
    Τώρα από εκεί και πέρα όσοι ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά όπως είπατε, μπορούν να καταλάβουν και το νόημα που βγαίνει..

  • driv33
    driv33 Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήτρου-Λονγκ... τελειώνει Λούντζη (vid)
    Γράψε λάθος rg, δεν τον διώχνει τον τελειώνει..

    REDGOAL: Φίλε γράφουμε μέσα τί και πώς. Αν δεν ξέρεις ελληνικά, δικό σου πρόβλημα...

  • driv33
    driv33 Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Chrisvoulg
    Πολύ σωστή ανάλυση, συμφωνώ μαζί σου.
    Για το μιλουτινοφ που ανέφερες τα χαρακτηριστικά του, και ότι δεν ταιριάζουν με αυτό που κατά βάση παίζει ή θέλει να παίξει ο κοουτς, δείχνει τα λάθη που έγιναν στην στελέχωση του φετινού ρόστερ.. ίσως βέβαια για να μην αδικήσουμε τον κοουτς, να πίστευε ότι θα έμενε ο Σλούcash.. διότι πρώτα αν θυμάμαι καλά υπέγραψε ο μιλουτινοφ και αργότερα έγινε το περιβόητο ραντεβού με τον Κώστα..
    Για τον μητρου λονγκ, έχω πει ότι την δεδομένη στιγμή είναι πιο συμβατός με τις ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί, από ότι ο Ντόρσεϊ παρόλο που έχει χαμηλότερο ταβάνι από τον Τάιλερ.
    Ωστόσο αν δεν ήταν να πάρει το ελληνικό διαβατήριο δεν νομίζω ότι θα τον περνάμε.
    Δεν έχω θέμα μαζί του κανένα, μακάρι να κάνει το παιδί παπάδες..και τότε να διώξει όπως λέει το rg τον λουτζη.. απλά πριν βγάλουν συμπεράσματα κάποιοι ας τον δούμε πρώτα.. εδώ κάποιες φορές, παίρνεις κάποιον παικταρα και για τον οποιοδήποτε λόγο δεν σου βγαίνει..

    REDGOAL: Φίλε δεν είπαμε ποτέ να διώξει τον Λούντζη. Γράψαμε ότι με τον ερχομό του Μήτρου-Λονγκ, ο Λούντζης θα παίζει από ελάχιστα ως καθόλου στην Ευρωλίγκα και θα χρησιμοποιείται μόνο στην Α1. Μην βάζετε λόγια στο στόμα μας που δεν έχουμε πει. Είναι ανέντιμο...

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33

    Ενω τα επιχειρηματα σου ειναι πολυ σωστα κρινεις λαθος τους αντιστοιχους παιχτες. Ο μιλουτινοφ ειναι καθαρα ενας ψηλος pnr ομως ο Μπαρτζωκας δεν ειναι θιασωτης του Pnr γενικα. Οχι οτι δεν το χρησιμοποιει καθολου αλλα δεν ειναι και το αγαπημενο του συστημα. Επιπλεον δεν εχουμε παιχτη με καθετο παιχνιδι στυλ Τζεημς να βοηθησει και τους ψηλους . Ο Μακισικ που το εχει δεν ειναι ποιντ γκαρντ. Ταβαρες στην Ευρωπη ειναι ενας και ειναι cheat για τα ευρωπαικα δεδομενα αν σκεφτεις οτι εχει και Καμπατσο στον ασσο η Ρεαλ . Ο Ναζ ΜΛ, δεν ηρθε ως αντι Ντορσει ή αντι Τζεημς αλλα για να δωσει βαθος στη φτωχη περιφερειακη μας γραμμη λογω τραυματισμων και ελλειψης αξιοπιστων γηγενων. Ποσο θα προσφερει θα φανει οταν παιξει. Μια αλλαγη του Σικμα με εναν αθλητικο παιχτη με γρηγορα ποδια θα ελυνε καποια θεματα που εχουμε και στην αμυνα αλλα και στην επιθεση δινοντας πραγματικες ανασες σε Πιτερς. Προσωπικα για μενα καλυτερα να παρθει παιχτης στη θεση του Σικμα και ο χρονος του 5 να μοιραστει για φετος σε Φαλ- Μιλου-Πετρουσεφ. Ο τελευταιος θα μπορει να βοηθαει και στο 4 αλλα θεωρω οτι τη θεση θελει χρονο να τη μαθει και πολυ χρονο δεν εχουμε. Νηφαλια μιλωντας η Ρεαλ δεν παιζεται αυτη τη στιγμη και η Μπαγερν που ακολουθει ειναι δυσκολη ομαδα με καλους παιχτες και σοβαρο προπονητη. Οταν μπουν ολοι οι παιχτες στο ροτεισον και γυρω στις 15 Γεναρη θα εχουμε εικονα που μπορουμε να φτασουμε φετος. Στηριζουμε την ομαδα και κανουμε εποικοδομητικη κριτικη και οχι αποδομηση του ροστερ που ειχε κενα και αστοχιες αλλα σιγα σιγα αυτο διορθωνεται. Οσο για ντορσει το ξαναειπα, αν μπορει να τον φερει μαζι με Τζεημς το καλοκαιρι ας αποδεσμευσει τον Καναν, που ναι μεν ειναι σουτερ φονιας αλλά ως εκει. Καλημερα και καλη μας επιτυχια αποψε!!

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσον αφορά τον Σλούκα που λένε κάποιοι πως είναι παλτό,δεν τους είδα να λένε τα ίδια όταν τον είχαμε και τον αποθεώνανε.
    Και όχι άδικα γιστι η συνολική προσφορά του μέσα από το σύστημα Μπαρτζώκα και μόνο τον αναδύκνειε πουθενά αλλού δεν θα παίξει το μπάσκετ που έπαιξε σε εμάς.
    Και μην αρχίσουμε και λέμε ότι έκανε λάθη..
    Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πολύ καλά κάναμε και τον διώξαμε και θα αναπληρώσουμε(ήδη) την απώλεια του,ενώ του Βεζένκοφ είναι δύσκολο.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδατε τη διαφορά μιας ομάδας όπως είμαστε εμείς που το διεκδικησαμε το ματς μέχρι τέλους και αν δεν χάναμε βολές και λει απ θα το παίρναμε, με το χθεσινό φιάσκο του βάζελου που πήγε στο-18 κάποια στιγμή?

    Ακόμα δεν ξέρουμε που και πως θα παίξει η ομάδα και ποίες είναι οι δυνατότητες της.
    Εγώ φαντάζομαι τι θα βγει στο παρκέ.
    Πάντα κάνουμε τη σύγκριση με την περσινή χρονιά.Και ναι πέρσι παίζαμε τρομακτικό μπάσκετ θεαματικό και το πήγαμε μέχρι τέλος
    Φέτος θα είμαστε στα ίδια επίπεδα απο άποψη θεάματος, με πιο σκληρή άμυνα που αυτή είναι που θα μας οαει πάλι στο τέλος.
    Αν είναι να μας δώσει και την κούπα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ.
    Η αλήθεια είναι ότι αν είχαμε μια πινελιά εκεί που υστερούμε στο scoring θα ειμασταν τέλειοι.
    Έβλεπα τον Ναν-αυτός ο παιχταράς ήταν ταμάμ για εμάς και ταίριαζε απόλυτα.
    Δεν πειράζει προχωράμε με το υπάρχον πλήρες ρόστερ σχεδόν και διεκδικούμε 4 νίκες στα 5 εναπομείναντα ματς

  • tamam
    tamam Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    αχ και ειχαμε ναν και καμποκλο αχ ρε μπαρτζοκα ατυχε...καλα αν παρει τα ονοματα που ακουγονται του χρονου ο μποτοξακιας κλαφτετα, τελικα το χασαμε λογω σλουκα περισυ επιβαιβεωθηκε και χτες

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    η αληθεια ειναι πως ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να ισοβαθμει στην 1η θεση με τη Ρεαλ ( αυτοχειριες με Μπαρτσα , Μπασκονια , Ρεαλ και κλοπη στη Φενερ ) ακομη και με τις σημαντικες απουσιες που ειχε σε καθε αγωνα απο την αρχη της σεζον ...

    αληθεια επισης ειναι , πως ο Ολυμπιακος μαζι με τη Ρεαλ παιζει μακραν το καλυτερο μπασκετ με εξαιρεση καποια 5λεπτα ( Αρμανι , Μπασκονια , Φενερ ) νωρις στη σεζον ...

    παρολα αυτα η πραγματικοτητα λεει 6-6 που σημαινει οτι δεν μπορουμε να εχουμε αλλες απωλειες στην εδρα μας ξεκινωντας απο αποψε , ενα πολυ απαιτητικο ματς απεναντι σε μια πολυ καλα προπονημενη και σκληρη ομαδα οπως ειναι η Μπαγερν ...

    εαν κερδισουμε Μπαγερν και Βαλενθια και δυο απο τα 3 εκτος εδρας ματς θα βρεθουμε ψηλα στη βαθμολογια με δυο ματς πολυ σημαντικα στο ΣΕΦ ( Αρμανι / Μονακο ) και στα οποια με λιγη τυχη θα μπορεσουμε να παραταξουμε για πρωτη φορα το πληρες ροστερ ... αρχες Ιανουαριου λοιπον θα μπορεσουμε να βγαλουμε τα πρωτα ασφαλη συμπερασματα για το που μπορει να φθασει η ομαδα μας φετος ... στο μεταξυ ας απολαυσουμε τις ματσαρες και ας στηριξουμε προπονητη και παικτες με καθε δυναμη και ας μην υποβαθμιζουμε μονοι μας το ροστερ της ομαδας μας ... αυτο ειναι αρρωστο και αντι - Ολυμπιακο ... πρεπει να αποθεωνουμε και να προσπαθουμε να ανεβαζουμε το ηθικο των παικτων απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο που δεν παιζει ...

  • νασος
    νασος Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 03:52 Σύνδεσμος σχολίου

    θα μπουν δυνατα ο σακ ο φιλιπ και ο ναζ και ολα θα πανε καλα....την ομαδα στο μπασκετ δεν την φοβαμαι

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξαμε Κωστάκη καλά κάναμε γλυτώσαμε ένα μεγάλο συμβόλαιο λέει ναι αλλά δεν τον διαθεσαμεωτια κάποιον άλλο ισάξιο παικτη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...