roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Σίκμα... σοκ και ο αντικαταστάτης του

underarmor
redwell

Καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Θρύλου, έχει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο για την ηλικία του, το προπονητικό τιμ τον περίμενε να επιστρέψει από τραυματισμό... κούρασης που έπαθε χωρίς να έχει ιδρώσει καν, παίρνει ευκαιρίες αλλά αυτός τίποτα, μοιάζει κανονικός παλαίμαχος.

Ο λογος για τον Λουκ Σίκμα ο οποίος πραγματικά είναι τρύπα και δεν προσφέρει το παραμικρό ως τώρα. Κόντρα στην Ρεάλ έπαιξε 7 λεπτά και είχε μηδέν πόντους, κατέβασε 3 ριμπάουντς, είχε μηδέν στο συστημα αξιολόγησης και στην άμυνα ήταν ξανά για κλάματα.

Προβληματίζει έντονα και παρά την πίστη από τον Coach-B στις δυνατότητές του, αν βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά για το "4" δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αλλαγή του 34χρονου Αμερικανού. Χωρίς βιασύνη πάντως μιας και μπαίνει ο Φιλίπ Πετρούσεφ και αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο στο "4"...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

79 σχόλια

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο εγώ βλέπω ότι ο Σικμα αποδίδει καλύτερα στο 5; Τουλάχιστον επιθετικά.

  • Τακης
    Τακης Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παικταρας ο Χάουαρντ με 4 στα 13 τρίποντα και 7 στα 12 δίποντα και χωνί στην άμυνα. Να τον φέρεις και οι άλλοι να τον κοιτάζουν να σουταρει

  • Gavros Cyprus
    Gavros Cyprus Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίκτης δεν κάνει για Ολυμπιακό
    Στο καλό να πάει

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοιτουσα λιγο τους ποντους επιθεσης αμυνας του Ολυμπιακου μας.

    Στην αμυνα ειμαστε οι δευτεροι καλυτεροι αλλα στην επιθεση ειμαστε οι 15!!!! στους 18.

    Αρα εχουμε ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ προβλημα. Κοινως δεν μπαινει η μπαλα στο καλαθι. Αυτο εξιγει και την θεση μας. Στο μπασκετ, ο νικητης βγαινει απο τους ποντους που θα βαλεις (και αντιστοιχα που θα δεχθεις).
    Η διαφορα ποντων μας ειναι μολις +9 και ειμαστε οι 8η ομαδα εκει. Οσο ακριβως ειναι και η θεση μας στην καταταξη.

    Την περασμενη χρονια με τον Βεζα να εχει +22 ποντους ανα παιχνιδι και τον μποτοξακια να βγαζει +7 ασιστ (+14min) ποντους ειχαμε ενα θετικο +36 ποντοι. Απο 5-12 ποντους οι υπολοιποι ή ακομα και καποιο ξεσπασμα καποιου, ανετα περνουσαμε του 90 ποντους ανα επιθεση. Βεβαια τρωγαμε και καμια 10 ποντους στην αμυνα απο τον μποτοξακια αλλα γενικα ημασταν πολυ καλοι στο + - των ποντων.

    Φετος, θα περναμε τους ποντους απο το 5 αλλα εδω εχουμε θεμα. Για να παρεις ποντους απο το 5, πρεπει η μπαλα να παει εκει. Το 5 ΔΕΝ δημιουργει για τον εαυτο του. Αρα εχουμε προβλημα στην δημιουργια.
    Θα πει καποιος μα εχουμε +20 ασιστ ανα παιχνιδι. Ναι αλλα να δουμε ποσες ειναι προς τους ψηλους. Οχι πανω απο 4-5...τα αλλα ειναι 3ποντα και ασιστ του Φαλ.

    Περιμενω να δω επιστροφη Γκος και Μητρου για να δουμε μεχρι που μπορουμε να παμε φετος.

    Καλο ειναι να αποχωρισει ο Σικμα μια και δεν προσφερει (οι Γερμανοι της Αλμπα δεν ειναι μ@@@@κες που τον αφησαν ελευθερο, κατι ηξεραν. Δεν ειναι ο ιδιος που ηταν πριν 5 χρονια, και ειναι λογικοτατο).

    Και κατι τελευταιο: Κωστακη ολα καλα με το χρονο σου? Μα γιατι αρχιζει και μειωνεται βρε παιδι μου??? Και ποσο θα αντεχει η ομαδα σου να χανει απο τις βλακειες σου στα τελευταια λεπτα?? Εμας μα στοιχησες μια Ευρωλιγκα με τον εγωισμο σου αλλα καταλαβαμε, εστω και αργα).

    Redgoal ξερουμε τι θα γινει με Σικμα? Θα φυγει?

    REDGOAL: Φίλε αν συνεχίσει να είναι κώνος και βρεθεί κάποιος καλός για το "4", δεν αποκλείεται να χαιρετίσει...

  • jimball
    jimball Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ο άσσος. Όσο λείπει ο γκος η εικόνα μας πάνω κάτω θα είναι αυτή (είτε χάνουμε , είτε κερδίζουμε). Έχει μείνει μόνος του ο γουόκαπ και από την κούραση του κάνει λάθη που δυσκολεύουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού. (κρατάει μπάλα πολύ ώρα και εκτελεί στα τελευταία δευτερόλεπτα ή δίνει πάσα στο τέλος της επίθεσης χωρίς καμία προοπτική). Επίσης η ομάδα δυσκολεύεται να βάλει στο παιχνίδι τον Μιλουντίνοφ, καθώς ο μοναδικός που παίζει αξιοπρεπώς το πικ εν ρολ είναι ο γκός.
    Ο Σίκμα προφανώς και έχει αποκαρδιωτική εικόνα, όμως δεν φταίει αυτός για τις ήττες μας. Επίσης αποκτήθηκε ως υποστηρικτικός παίκτης (όπως ήταν πέρυσι ο πητερς και πιο παλιά ο ζαν σαρλ).
    Όταν με τη Ρεαλ βαράει 10 τρίποντα ο Γουόκαπ, ο Φαλ διστάζει μόνος του 4 φορές να βάλει την μπάλα στο καλάθι, χάνουμε τη μία βολή μετά την άλλη δεν γίνεται να κερδίσεις.
    Η ομάδα θα στρώσει με την επιστροφή του Γκος και την άνοδο του Μιλουντίνοφ. Θα μπει σιγά σιγά και ο πετρουσεφ στην εξίσωση και όλα θα πάνε καλά.
    Δεν νομίζω οτι έχει νόημα να λέμε ξανά και ξανά οτι έγιναν λάθη το καλοκαίρι, οτι θα κούμπωνε καλύτερα ο τάδε η ο δείνα.
    Μακάρι να είχε έρθει ο Τζείμς, δεν έκατσε όμως η συνεργασία.
    Δεν γίνεται όλοι μας να ξέρουμε καλύτερα από τον μπαρτζώκα ποιος ταιριάζει στην ομάδα ή στο πλάνο που έχει φτιάξει ο ίδιος.
    Όταν θα τους έχει όλους μαζί , θέλω να πιστεύω πως θα δούμε μια διαφορετική ομάδα. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι οι εγχώριοι τίτλοι, μην το ξεχνάμε αυτό

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Διοξε Σικμα, παρε Μπριτς στους ψηλους. Ο πετρουσεφ μονο στο 4 και σε ειδικες καταστασεις Φαλ Μπριτς μαζι.

    Περιμενω Γκος και Μητρου για να δω πως θα τα παμε στην δημιουργια.

    Εχουμε θεμα στο να φτανει η μπαλα στους ψηλους, ειδικα αν εχουν οι αντιπαλοι μεγαλα σωματα και πιεζουν πολυ στην περιφερεια.

    Παντως, ο Σικμα ΔΕΝ κανει για τον Ολυμπιακο μας. Να ριξει την μουρη του ο Κουτς και να πει οτι εκανε λαθος επιλογη και να την διορθωσει.
    Απλα αντρικια και παντελονατα!!

  • Πυρπολητής
    Πυρπολητής Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε πανασχετε Κώστα Χανιά, το καλοκαίρι είχε γραφτεί παντού, ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Χάουαρντ της Μπασκόνια, άλλα αυτός έχει συμβολαιο και η ομάδα του δεν τον αφήνει. Επίσης είναι πασίγνωστο ότι ο Ολυμπιακός έδινε παρά πολλά χρήματα στον Ναν, αλλα αυτός ήθελε να περιμένει το nba.

    Α ρε σουργελο, τι άλλη κοτσανα θα μας ρε ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ, εσένα και τους ομοίους σου περιμένει η ομάδα να της προτινεται παίκτες, ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ

  • Red7
    Red7 Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι στιγμής Μπαρτζώκα έχεις κάνει 2-2 σε αποτυχίες ξένων παικτών.Σίκμα και Μπραζντέικις δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν ούτε την βάση.Αν και ο Μπραζντέικις θα συνεχίσει και του χρόνου και αν δείξει και του χρόνου μετριότητες τότε θα αντικατασταθεί.Να δούμε οι δύο νέες προσθήκες που έκανες αν θα σου πιάσουν.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε φίλε Κώστας Χανιά, έγιναν ακατάλληλοι όχι μόνο ο Χάουαρντ αλλά και άλλοι τέτοιου επιπέδου παικταράδες γιατί θα ......"χαλούσαν" τα αποδυτήρια και τα "συστήματα" αλλά ουσιαστικά μάλλον θα χαλούσαν τα .....σχέδια τους γιατί είναι το μοναδικό άθλημα που μπορούν να σου αντιπαραθέσουν από το "παλιό" τους παρελθόν γιαυτό τέτοιος ξαφνικός "έρωτας"!!!!!!
    Γιατί όταν θα μέναμε μέχρι να μην μπορούμε να φτάσουμε την Ευρωκούπα θα ήμασταν οι καλύτεροι γι΄αυτούς και φυσικά το μίσος για τη ποδοσφαιρική μας ομάδα που είμαστε απλησίαστοι γι΄αυτούς είναι απλά ο φόβος μη τυχόν πάμε στα 48 και οσονούπω τον μισό αιώνα τίτλους και αυτό ούτε να το φανταστούν γιατί θα τους αποτελειώσει!!!!!
    Ούτε συζήτηση βεβαίως για τα άλλα αθλήματα αφού εκεί ειδικά είναι εντελώς ανύπαρκτοι γιαυτό τους ενοχλεί όταν τα αναφέρουμε και τα απαξιώνουν!!!!!

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal νομίζω ότι ο παίκτης δεν έχει μερίδιο ευθύνης στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς γνωρίζαμε τι μπορούσε να δώσει.Θελω να πω δηλαδή ξέραμε την έλλειψη αθλητικοτητας-size και ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει στην switch αμυνα.Σιγουρα ο coach b το καλοκαίρι τον επέλεξε έχοντας στο μυαλό του κάποια θετικά στοιχεία όπως τη δημιουργία σε of ball καταστάσεις αλλά και στο inside game.Το μπασκετικο iq(μονο του)όμως δεν είναι ικανο για να ματσαρει αντίπαλα 4 με αποτέλεσμα να τον σημαδευουν συνέχεια στην άμυνα.Πραγματικα ενώ ο coach b διαχρονικά οι power forwards που επιλέγει είναι αθλητικοί και με size πως πήγε το καλοκαίρι στην επιλογή Sikma ακόμη δεν μπορώ να το κατανοήσω.Οταν επίσης το βασικό 4 είναι ο Piters τον συμπληρώνεις με έναν αθλητικό ψηλό.Ακομη θυμάμαι απιθανα σχόλια ότι μπορεί ο παίκτης να δώσει 10' και στο 5.Υ.Σ.Redgoal διόρθωσε με εάν κάνω λάθος το συμβόλαιο του παίκτη δεν είναι και χαμηλό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...