roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στο Μονακό και ηττήθηκε με 85-77, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως άλλωστε περιμέναμε ότι θα είναι. Θεωρώ πως λίγο πολύ είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα έπρεπε απλά να αποφύγουμε τρία βασικά πράγματα.

Το ένα είναι πως θα έπρεπε να προστατεύσουμε περισσότερο τη μπάλα. Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, που έδωσαν στην Μονακό την ευκαιρία να χτυπήσει στο transition.

Επίσης, τα επιθετικά ριμπάουντ. Τους δώσαμε δεκατρείς δεύτερες ευκαιρίες και αυτό πραγματικά μας πλήγωσε. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο boxing out, στο να ‘αρπάξουμε΄ αμυντικά ριμπάουντ και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από αυτό. Μέχρι το τέλος το σκορ ήταν ισόπαλο.

Χάσαμε δύο βολές σε κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, ενώ το pull-up jumper του Τζέιμς, όπως και το τρίποντο από την side line, αποφάσισαν το παιχνίδι.

Θα έπρεπε να ελέγχουμε το ματς με διαφορετικό τρόπο στο τέλος. Είναι, όμως, πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ. Συγχαρητήρια στην Μονακό και της εύχομαι καλή συνέχεια».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο προπονητής μας έκανε τη βαρύγδουπη δήλωσε ότι χάσαμε το μάτσ γιατί κάναμε λάθη στο τέλος... Μάλιστα. Ε βέβαια, όταν αφήνεις για παράδειγμα τον Θωμά 35 λεπτά κ δυο μήνες τώρα τον έχεις ξεζούμισει κ κρίσιμα λάθη θα κάνει κ βολές θα χάσει. Έχουμε φτάσει Δεκέμβριο κ ακόμα ουσιαστική βοήθεια οι υπάρχοντες παίχτες δεν έχουν. Με 7 κ 8 παίχτες πως θα κάνεις μεγάλες νίκες κόουτς? Με σωστές επιλογές παικτών το καλοκαίρι φτιάχνονται οι καλές ομάδες. Τώρα γίνονται μπαλώματα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Ας ελπίσουμε σε καλύτερα αποτελέσματα από δω κ πέρα λοιπόν.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα τώρα κόουτς σοβαρέψου λιγάκι;
    Η αδιαμφισβήτητη αξία σου τουλάχιστον απέναντι στους υπάρχοντες της Ευρωλίγκας και η ιδανικότερη επιλογή για την ομάδα δεν σημαίνει ότι μπορούν όλα να γίνονται τέλεια αν δεν παίρνεις τις σωστότερες αποφάσεις έγκαιρα;
    Η ήττα έρχεται από κάποιες λάθος επιλογές τακτικής ή παικτών και όλοι ξέρουμε ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ότι έγιναν και τα δύο και το δεύτερο ιδιαίτερα από πολύ μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να κατανοήσεις ότι όλος ο κόσμος κάνει λάθη εκτός από τον δημιουργό!!!!!
    Τουλάχιστον εγώ θα το λέω πάντοτε ότι είσαι ότι το ιδανικότερο αλλά με μεγάλη ξεροκεφαλιά που ΑΝ δεν την είχες τώρα θα είχαμε 5 αστέρια και δεν πα' να είχανε οι άλλοι 100 μύρια μπάτζετ και όλο το ΝΒΑ από παίκτες!!!!!!!!!!

  • Mirodias7
    Mirodias7 Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετάχτηκε ο άλλος ως καθαριστής τουαλετών επιπέδου Ευρωλίγκας να μας πει τι λένε οι παίχτες στις τουαλέτες την ώρα που τις καθαρίζει.
    Για να στηρίξει έτσι τον ειδήμονα στην αεργία και ειδικό μπασκετικό μπαρουφολόγο που ποστάρει όλη την ημέρα.
    Τι γέλιο βγάζετε μερικοί. Θα μπορούσατε να γίνετε καλοί κωμικοί αλλά προτιμάτε να το ξύνετε.

  •   GEO
    GEO Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis γίνετε να μην συμφωνήσω σε όσα έγραψες αλλά ορισμένοι προτιμούν τα άκρα τα οποία δυστυχώς πολυ σπάνια γεφυρωνονται

  • GEO
    GEO Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis100% συμφωνω

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά εγώ θα πω κάπου όπα.... σίγουρα υπάρχουν κάποια θέματα στην ομάδα μας αλλά η γκρίνια κ ο καθένας να λέει τα δικά του κ να το παίζει ξερολας δεν οδηγεί πουθενά.... προφανώς κ έπρεπε η ομάδα μας να έχει μεγάλο ρόστερ τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά κ πρέπει να υπάρχει φρεσκάδα σε κάθε παίκτη... έχουν γίνει λάθη αυτό είναι σίγουρο.... κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να βοηθήσουν με συνέπεια κ διάρκεια κ αναφέρομαι στον Λουτζη κ στον Λαρεντζάκη ...και οκ στηρίζουμε την ομάδα μας κ προχωράμε...στα δύσκολα φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι λέει ο λαός!

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Θοδωρής εχεις απολυτο δικιο .. λογω της ιδιοτητας μου εχω διαχειριστει εκατονταδες παικτων απο την τοπικη κατηγορια μεχρι το επιπεδο ευρωλιγκα .. ποτε μα ποτε δεν μου εχει παραπονεθει κανεις οτι παιζει πολυ ωρα ... μου εχουν παραπονεθει οταν το κλαμπ η΄ο προπονητης τους εχουν πιεσει να παιξουν οταν δεν ειναι υγιεις 100% ( και μαλλον αυτο εννοει ο RED GOAL ) η' οταν δεν παιζουν οσο θεωρουν οι ιδιοι οτι πρεπει να παιζουν ... μου εχουν τυχει βεβαια και αθλητες 'που το μονο που τους νοιαζει ειναι να πεφτει το μηνιατικο αλλα τετοιοι ειναι πολυ σπανιοι σε επιπεδο ευρωλιγκα καθως τους αποβαλλει η ιδια η διοργανωση πια ....

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια πραγματικα πρεπει να σταματησει αυτη η φαγωμαρα μεταξυ μας. Ειναι δεδομενο οτι η ομαδα εχει θεματα αυτη την περιοδο για διαφορους λογους(λαθη σχεδιασμου τραυματισμοι ισως και αργοπορια στο διαβασμα των κενων που ειχε). Αλλα καπου ελεος. Και περυσι χασαμε απο Μονακο που ειναι σουπερ αθλητικη και γρηγορη ομαδα. Μαγος δεν ειναι κανενας να ξερει απο Αυγουστο οτι ο Γκος θα τραυαματιζοταν 2 φορες. Γι αυτο πηρε και τον Ναζ. Αργησε? Τωρα πηρε ελληνικο διαβατηριο. Δεν τραβαει ο Σικμα, συμφωνοι. Πηρε Πετρουσεφ. Τωρα εμεινε ελευθερος. Κι ο Ντορσει χωραει σε αυτη την ομαδα αν γινοταν να τον παρουμε τον γεναρη. Κατ εμε βασικος στοχος πρεπει να ειναι η εξαδα. απο Γεναρη θα φανει αν ειναι εφικτο. Εγω πιστευω οτι ειναι. Ενα μηνα υπομονη και μετα νομιζω οτι θα μπορουμε να κανουμε καλοπροαιρετη παντα κριτικη. Και το καλοκαιρι ας παρει οποιον καταφερει να παρει αν κρατησει αυτους που εχει(πλην Σικμα). Θα εχει μια εξαιρετικη βαση με αναγκη για μια ή δυο προσθηκες. Ο Μπαρτζωκας δεν ηταν ποτε ιδιαιτερα θιασωτης του PNR και δεν εχει γκαρντ πλην Γκος να παιξουν πολυ pnr. Ετσι χανεις αρκετα απο Μιλουτινοφ κυριως ποντους που θα ηταν πιο ευκολοι ή και πιο ξεκουραστοι. Οσο για τον closer, ο Καναν δεν μπορει λογω σωματοδομης και ρεπερτοριου προσωπικης φασης. Ουτε ο Πητερς για τον ιδιο λογο. ας κανουμε ολοι υπομονη μεχρι τον Γεναρη λοιπον και πιστευω οτι η ομαδα θα ρολαρει. Οσο για το ματς με τη Ρεαλ αν δεν κοψει με καθε θυσια τη δημιουργια του Καμπατσο(παρα πολυ δυσκολο) δεν νομιζω βασει των ελλειψεων που εχουμε οτι μπορουμε να κερδισουμε. Εκτος αν πανε ολα σωστα σε μας και ολα στραβα σε αυτους. Οπως και να εχει θα ειναι ενα ματς ακομα πιο δυσκολο απο αυτο με τη Μονακο κατα την προσωπικη μου αποψη.

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    εσυ φιλε Djredbull07 μαλλον μας δουλευεις η' απλα δεν παρακολουθεις την ομαδα μπασκετ και απλα μπαινεις εδω για να τρολαρεις ... περυσι η ομαδα τετοια εποχη εχανε απο Ερυθρο , Βαλενθια και Μονακο στο ΣΕΦ και απο τη Μακαμπι εκτος ενω στην Α1 κερδιζε με το ζορι τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ και καποιοι σαν εσενα επεκριναν τη διοικηση και τον Μπαρτζωκα που εφερε στην ομαδα τους Κειναν και Πιτερς και που δεν εφεραν εναν καλυτερο του Μπολομποι σεντερ πισω απο τον Φαλ ... κανε μας τη χαρη ....

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως RG η φάση δεν είναι "τρα λα λα και τρα λα λο η φάση όπως τα έχετε στο μυαλό σας" διότι όποιον παίκτη ρωτήσεις σε οποιοδήποτε άθλημα θέλει να παίζει 60 λεπτά στο 40λεπτο, 200 στο 90λεπτο και 10 σετ σε ματς των 5.
    Τραυματισμό ουδείς επαγγελματίας θέλει να έχει και δεν μιλάω μόνο για τον αθλητισμό, κι ένας αγρότης ή ένας οικοδόμος λχ αν τον ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει. Αυτό είναι κοινή λογική.
    Δεν ξέρω αν σας είπαν οι παίκτες αυτοί ότι δεν θέλουν 35 και 38 λεπτά, αλλού όμως λένε άλλα. Αντίθετα η γκρίνια έρχεται με τον μειωμένο ρόλο και χρόνο.
    Εννοείται ότι θες 5 και 6 θα πω εγώ ψηλούς να βγάλεις τη σεζόν, αλλά άμα βάλεις 5 ψηλούς που θα θέλουν από ένα 20λεπτο σε ένα μήνα τα αποδυτήρια θα έχουν γίνει Κούγκι.
    Εννοείται καλές οι ισορροπίες και χωρίς αλλά, ειδικά από τη στιγμή που είναι ένα από τα συστατικά επιτυχίας επί Μπαρτζώκα.
    Τον δε Παπ και τον κάθε Παπ πολύ καλά έκανε και τον επαίνεσε. Είναι παράδειγμα η αυταπάρνηση και νομίζω ότι το έκανε και για τον κόσμο, ο οποίος συχνά πυκνά τρώγεται με τα ρούχα του, τα χθεσινά μηνύματα το αποδεικνύουν: ο Παπ ξαναέγινε παλτό από ηγέτης.

    REDGOAL: Φίλε μιλάμε με παίκτες κάθε μέρα. Όταν μιλήσεις και συ, έλα και πες μας. Τώρα απλά άκου και μάθαινε και άσε την ξερολίαση

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...