roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι... σφυρίχτρες του Μονακό-Ολυμπιακός

underarmor
redwell

Η Ευρωλίγκα έκανε γνωστά τα ονόματα των ρέφερι που θα διευθύνουν τους αγώνες της Πέμπτης για την 11η ημέρα της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Την αναμέτρηση Μονακό-Ολυμπιακός (30/11, 20:00) ορίστηκαν να διευθύνουν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια η αληθεια ειναι οτι μ αυτα που λετε, με ανησυχει κι εμενα πλεον το θεμα Τουμπαϊ...
    Ασχετο..μην ασχολουμαστε και αφηνουμε να δημιουργει επικαιροτητα για τον Ολυμπιακο αρρωστημενος ανθρωπος μ αυτα που λεει ανα 3 μερες.... αν ο Βεζενκοφ μετα απο την εμπειρια του στον Ολυμπιακο ,σκεφτει εστω και ξυστα και παει στον Ακτωρα..ας παει ...σημαινει οτι θα ταν αξιος της μποχας..

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 04:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι νίκη να είναι αλλιώς αλλά δεν το βλέπω. Όπως είπε το redgoal μπροστά στο χρήμα τη βάψαμε . Συνέχεια λεν ότι προχώρησε η συμφωνία. Εδώ θα είμαστε στην τελική να τα λέμε . Πάμε για διπλό στο Μονακό . . .

  • νασος
    νασος Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 04:28 Σύνδεσμος σχολίου

    εχω αλλη πληροφορια ....ο Δ.Γ θα παρει μισιτς- ντοντσιτς - χεζονια γιαννη -ταβαρες- δινοντας 100 εκ ευρω και θα κανει αιτηση να παιξει κατευθειαν στους τελικους του ΝΒΑ. τους τρολαρει ο μητσος και κανουν ολοκληρες εκπομπες χαχαχαχα κλαιω!!!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη ηλίθιοι δεν είναι αλλά οι Ισπανοί που ακόμα κινούν τα νήματα πάσχουν από μεγαλομανία ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους είναι λιγούρια. Αν το πρόβλημα τους είναι να φάνε κάτι από τις χορηγίες με τα πετροδολαρα θα φανεί. Δυστυχώς με τον ακριβή όρο του επενδυτή εγώ μόνο τη Βιλερμπάν βλέπω. Είναι οι μόνοι που πάνε με ορθολογισμό για να είμαστε ειλικρινείς. Κι αυτό είναι το μεγάλο προβλημα.

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @izaiakertis καταλαβαινω μεν..αλλα δεν μπορει να ναι ηλιθιοι.. θελω να πιστευω πως τα χουν σκεφτει..τι να πω..θα δειξει!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκη κατάλαβες ;;; και κάθε νίκη ;;; θα έχουμε μεγάλα προβλήματα . . . Πας στον κυρ Γιάννη να κλείσεις τον Ντόρσεϊ και παραγγέλνεις γεμιστά και ντοματοσαλατα επειδή η χωριάτικη έχει 7,20 € . Και έρχεται μετά Αραφάτ πάνε στην σπονδή και του ρίχνει και μπουρμπού ένα μύριο . . . Ερωτούμε το φίλαθλο κοινό . . . Θα τρώγατε τα γεμιστά ; ; ; ;

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ομαδες-μετοχοι της Ευρωλιγκας μονες τους πυροβολησαν τα ποδια τους με τη συμφωνία για Ντουμπάϊ. Ο νυν CEO (Μοτιεγιουνας) ειχε προαναγγειλει τις προθεσεις φανερα απο περισυ οποτε δεν μπορουν να να ισχυριστουν οτι δεν ηξεραν.

    Εδειξαν βρωμοληγουριά γιαιτ φοβηθηκαν οτι θα εμπαινε η ΦΙΜΠΑ. Η υποθεση Ντουμπαϊ μπορει να οδηγησει μεχρι και σε διασπαση της Ευρωλιγκας.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    RG εσύ μιλάς με τα τωρινά δεδομένα και πολύ καλά κάνεις, γιατί με το Μπερτομεου και τώρα τον Πονηρογκα τα έχουμε δει όλα. Οικονομικές ανισότητες, δυσανάλογες διαφορές στα μπάτζετ, ανοργανωσια, τσαπατσουλια και αέναο γλυψιμο στον οικονομικά δυνατότερο.
    Όχι λοιπόν στην ομάδα από το Ντουμπάι σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.
    Εάν ποτε αλλάξουν τα πράγματα σε οργανωτικό/οικονομικό επίπεδο και παράλληλα θεσπιστεί ένα τύπου salary cap που θα διασφαλίσει ισονομία και σμίκρυνση των διαφόρων των προϋπολογισμών εννοείται Ναι
    Πιστεύω ότι πολύ κρίσιμο θα είναι το διάστημα των επόμενων δύο ετών μιας και τότε τελειώνουν τα εγγυημένα συμβόλαια. Ή η λίγκα θα κάνει άλματα προς τα μπρος λύνοντας τα επιμέρους προβλήματα, η θα διαλυθεί εκ των έσω πραγματοποιοντας το όνειρο των κρατικοδιαιτων τεμπέληδων των ομοσπονδιών και της ΦΙΜΠΑ καθώς και του ΝΒΑ που θέλει να συνεχίσει το μονοπώλιο στο παγκόσμιο επαγγελματικό μπάσκετ

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ναι ρε παιδιά . Θα πέφτουν τα πετροδολαρα και εμείς θα κοιτάμε παίχτες από Καρδίτσα . Απλά τα πράγματα . Άρα ισχύει. Την γαργαλισαμε . . .

  • Τκ
    Τκ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα νικήσουμε την Μονακό αύριο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...