roumeliotis

Carwiz

Ίσως επιστρέψει νωρίτερα ο Γκος...

casino loutrakiou
redwell

Νοκ άουτ τέθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος στο Βελιγράδι και τη νίκη του Θρύλου με τη Μακάμπι καθώς αποκόμισε θλάση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα του Τελ Αβίβ και η ενημέρωση των Πειραιωτών έλεγε ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Όμως η αποθερεαπεία του από τη θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ο έμπειρος γκαρντ σκορπά... χαμόγελα για ταχύτερη επιστροφή στη δράση.

Αναμενόταν να χάσει τις αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα, Μαρούσι, Ζαλγκίρις, Ρεάλ, Μπάγερν και Βαλένθια αλλά τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και ο Αμερικανός δεν αποκλείεται να προλάβει και να είναι έτοιμος για το ματς με Μπάγερν στις 8 Δεκέμβρη...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Γιάννης Αποστόλου
    Γιάννης Αποστόλου Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω ότι θέλουμε ένα αθλητικό 4αρο 5άρι και όχι τον Πετρούσεφ ένα διαφορετικό ψηλό γρήγορο που θα παίζει πάνω από την στεφάνη και θα μπορεί να ποσταρει ή ιδανικά να σουτάρει και από μακριά και φυσικά να είναι Κέρβερος στην άμυνα με γρήγορα πόδια.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιωτης
    Ο "εξάστερος" Ε;;;;
    Μάλιστα.... Και ίδιος τρόπος γραφής με τη γραφική φιγούρα τον ΓΙΏΡΓΟΣ, και τρία θαυμαστικά... Πάνω που λέγαμε προχθές για τα πολλαπλά προφίλ του... Ρε τι λε ρε παιδί μου...Κοίτα συμπτώσεις...

  • Παναγιωτης
    Παναγιωτης Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η φιλοσοφία κάθε ομάδας και κάθε προπονητή είναι διαφορετική, αλλιώς γιατί ένας προπονητής με έναν βοηθό δε κάθε ομάδα να μην έχει όλες τις ομάδες!!!!
    Βέβαια ποια φιλοσοφία είναι η σωστή φενεται στο παρκέ!!!!
    Δύο χρόνια η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα και φάνηκε και βαθμολογήθηκε!!!!
    Εγώ δεν είμαι φαν των εκατομμυρίων!!!!
    Θέλω να δω τι θα γίνει αν, αν λέω δεν πάρει πρωτάθλημα ο εξαστερος και δε προχωρήσει σε μια καλή θέση στην Ευρώπη τι θα κάνει με τα συμβόλαιο ο Γιαννακόπουλος!!!!!
    Θέλω να δω τι θα λεει ο λαλυστατος προπονητής τους!!!!
    Θα είναι πάλι άρρωστος στη συνέντευξη τύπου;
    Δεν είμαι οπαδός αλλά κάνω σκέψεις!!!
    Για μένα τέτοιοι προπονητές που μιλάνε τόσο πολλοί και φανατιζουν το κοινό ας έχουν πάρει τόσους τίτλους με τόσα εκατομμύρια που δίνουν οι ομάδες τους δεν μου λένε τίποτα!!!
    Σκοπός ειναι να δείξεις έργο με λίγα χρήματα,
    Και εδώ ασπάζομαι τον Ίβκοβιτς!!!!
    Ήταν πραγματικά σοφός και δάσκαλος γιατί ήξερε να διαπαιδαγωγει και να διαμορφώνει χαρακτήρες και να φτιάχνει παιχταραδες!!! Ο Αταμάν μόνο καταστρέφει χαρακτήρες!!!!

  • νΑΣΟΣ
    νΑΣΟΣ Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 07:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση λογκ και πετρουσεφ,δίνουν βάθος στο ρόστερ και την δυνατότητα στην ομάδα να βρει ισορροπία και αντοχές ώστε να διεκδικήσει τους στόχους.Πιστευω ότι πρέπει να συνεχίσει να ενισχύει τον ελληνικό κορμό με κάθε ευκαιρία που θα δωθεί με τις περιπτώσεις ραγκαβοπουλου και ντορσει να έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Δυστυχώς η λειψυδρία σε 4- 5αρια σε Έλληνες παίκτες είναι ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα τα επόμενα χρόνια .

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρειάζονται προφανώς προσθήκες και σε ασσοδυο και σε τεσσαροπενταρι με μακρινό καλό σουτ.

  • Ν
    Ν Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως με πετρουσεφ κ μιτρου λονγκ αλλάζει η κατάσταση αποκτάει βάθος η ομάδα το μόνο που λείπει θα ήταν ένας σκόρερ 2-3αρι στην θέση του λιθουανού ή 2αρι καθαρό κ να έπαιζε ο Σακίλ στο 3.
    Πολλά λαθη το καλοκαίρι ευτυχώς τα είδαν κ πάνε να τα διορθώσουν.δεν είναι κακό να κανεις λαθη το κακό είναι να κανεις ότι δεν τα βλέπεις.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα χρειάζεται έναν επί πλέον παίκτη στο 4 και μάλιστα διαφορετικής φυλοσοφίας και στυλ αυτών που έχουμε και να πατάει στο 5 γιατί απλά μας λείπει ο παίκτης που θα καλύπτει ενδεχόμενη απουσία (όπως συνέβει έντονα μέχρι τώρα στην ομάδα) αλλά και να έχει την ευχέρεια απέναντι σε παίκτες αθλητικούς γρήγορους και ενδεχόμενα ........νεότερους!!!!
    Όσο για τον γκαρντ ήδη έχουν γραφτεί αρκετοί, αλλά εκεί τουλάχιστον έχουμε την αριθμητική επάρκεια αν μάλιστα επί τέλους επιστρέψουν Γκος και ΜακΚίσικ αφού οι ετοιμοπόλεμοι Γιουώκαπ, Κάνααν μαζί με τον Λαρεντζάκη και στην ανάγκη Λούντζη για Ελλάδα και με Πάππας.
    Παίκτης με πείρα, όνομα, σκόρερ, ηγέτης και με ειδικό βάρος λείπει να τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα και το καλάθι χρειαζόμαστε!!!!

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει και το εκτός με Μονακό πριν την Μπάγερν. Το σημαντικό είναι να γυρίσει υγιής. Ο υγιής Γκος έχει δείξει φέτος πως δεν έχει κάτι να ζηλέψει από παίκτες 3.4 εκατομμυρίων το χρόνο με μπότοξ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...