roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χωρίς να... γκαζώσει 63-77 τον ΠΑΟΚ

underarmor
redwell

Με... μαγικό Μουσταφά Φαλ ο Ολυμπιακός καθάρισε χωρίς να πατήσει "γκάζι" τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 63-77 για την 4η ημέρα της Basket League, με τον Γάλλο να κάνει τριμπλ νταμπλ σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ και αν μη τι άλλο να δείχνει πως επιστρέφει στις υψηλές "πτήσεις".

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν αντίσταση από τους Θεσσαλονικείς μόνο στην πρώτη περίοδο και στη συνέχεια πήραν διαφορές που έφτασαν και στις... παρυφές των 20 πόντων, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει ροτέισον στο δεύτερο ημίχρονο.

Βασιζόμενοι επιθετικά τους Άλεκ Πίτερς και Ίγκι Μπραζντέικις οι ερυθρόλευκοι πήραν μια διαφορά +8 με 9-17 στο 8’. ωστόσο στο δίπλεπτο που ακολούθησε οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και τα αμυντικά κενά των Πειραιωτών με τον Φαλ στον πάγκο και «απάντησαν» με ένα σερί 7-0 για το 16-17.

Ο Ολυμπιακός... πάλευε να βρει ρυθμό μέχρι και τα μέσα της 2ης περιόδου που το παιχνίδι ήταν στο 25-27, όμως βρήκε από την άμυνα και με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου κατάφερε με ένα επί μέρους σκορ 10-3 να κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο στο +9 με 28-37.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες έμειναν χωρίς σκορ για περίπου τρία λεπτά, διάστημα στο ο οποίο ο ΠΑΟΚ «έτρεξε» ένα σερί 6-0 και μείωσε στο -3 με 34-43.

Με δύο σερί τρίποντα δια χειρός Γουόκαπ και Μπραζντέικις ο Ολυμπιακός ανέβασε ξανά τη διαφορά στο +9 με 34-43, ενώ στην συνέχεια βασιζόμενος στην καλή του άμυνα, αλλά και την υπεροχή του Μουστάφα Φαλ στην ρακέτα, αύξησε τη διαφορά στους 17 με 41-58 στο 31’.

Έκτοτε ο Ολυμπιακός διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο και άγγιξε τη μεγαλύτερη διαφορά με 56-74 στο 38', φτάνοντας με άνεση στην τελική επικράτηση σε ματς που θα θυμάται για πάντα ο 17χρονος, Αναστάσιος Ροζακέας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τον Θρύλο στην Α1.

*Εκτός του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στερήθηκε των υπηρεσιών των Λουκ Σίκμα και Σακίλ Μακ Κίσικ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17, 28-37, 41-53, 63-77

ΠΑΟΚ (Τακιανός): ΜακΝίς, Χάρισον 9 (3/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Φρίντρικσον 12 (2/3 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ασίστ, 3 λάθη), Μαργαρίτης 5 (2/8 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπελιάουσκας 20 (5/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 1/1 βολή, 4 ριμπάουντ), Γκίλμορ 5 (2/8 σουτ, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), Τσιακμάς 3 (1), Σχίζας 5, Τσαϊρέλης 2, Σκουλαριώτης, Σωτηρίου 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κάναν 2, Φαλ 10 (4/4 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ), Μπραζντέικις 14 (2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές), Πίτερς 7 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γουίλιαμς-Γκος 16 (4/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 3 (1/6 σουτ), Ροζακέας, Πάπας, Παπανικολάου 17 (5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Τανούλης

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

55 σχόλια

  • Dark Red
    Dark Red Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 06:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon,
    Το γνωρίζω ότι ο Ζαν Σαρλ ξεκίνησε ως 3 που ανέβηκε αργότερα στο 4 και όταν αγωνιζόταν σ' εμάς τον έκανε και 5 ο Μπαρτζώκας. Αν θυμάσαι, όταν είχε αποκτηθεί είχε εκπλήξει πολύ κόσμο καθώς όλοι περιμέναμε κάποιον πιο δυνατό σωματικά παίκτη(είχαμε ασχοληθεί πολύ με Ποιθρες και είχε μείνει η εντύπωση πως ψάχνουμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του). Σύμφωνοι, δεν απέδωσε όσα περιμέναμε εμείς να αποδώσει αλλά αν θυμάσαι, από ένα σημείο και μετά, ο Μπαρτζώκας τον χρησιμοποιούσε μόνο στο 5 λόγω της ανεπάρκειας του Χασάν Μαρτιν. Αυτό που λέω είναι ότι ο συγκεκριμένος είναι μια πολύ καλή λύση αυτή τη στιγμή με την προϋπόθεση ότι θα αγωνίζεται κυρίως στο 4 και θα βοηθάει στο 5 και όχι για να λογίζεται ως τρίτο 5αρι. Νομίζω πως όλοι πρέπει να παραδεχτούμε πως όλα παίκτης είχε τιμια παρουσια στον σύλλογο και το γεγονός πως γνωρίζει την ομάδα, έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα και Α1, είναι στα υπέρ μιας και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής.
    Όσο για τον Γουιλτζερ, κατά την γνώμη μου, μιλάμε για τον Καναδό Βεζενκοφ. Επίσης τίμιος παίκτης, εξαιρετικό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, καλή δουλειά στο ριμπάουντ αλλά και 5αρι θεωρώ ότι είναι αρκετά σοφτ απ' όσο θυμάμαι. Επειδή όμως δεν παρακολουθώ την εξέλιξη του παίκτη, αν έχει προσθέσει δύναμη και όγκο τότε οκ, θα βασιστώ στον λόγο σου.
    Νομίζω πως τα περισσότερα τα συμβόλαια σε Κινα-Ιαπωνια έχουν όρο που επιτρέπει στους παίκτες να τα σπάσουν χωρίς να πληρώσουν μεγάλα ποσά. Διαφορετικά ναι, δεν έχει νόημα να πληρώσουμε buy out.
    Εντωμεταξυ, ο Σάσα τρώει άγριο κράξιμο στις ΗΠΑ και ήδη τον θεωρούν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζον. Κάτσε μην είναι αυτός τελικά ο "όχι και τόσο άγνωστος" που αναφέρει το ρεντγκολ

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Nikos,
    Καταρχάς δεν υπάρχει καν θέμα διότι ο εν λόγω παίκτης ουδέποτε ακούστηκε ως υποψήφιος για μεταγραφή. Ουτε καν επισήμως ή ανεπισήμως δεν έχει διαρρεύσει κάτι για 4-5άρι. Αναφέρθηκε κάτι περί "παλιού γνωστού" ο οποίος είναι στα υπόψη και εγώ απάντησα λέγοντας "μέχρι και ο Γουιλτζερ θα μπορούσε να είναι" παραθέτωντας κάποια στοιχεία.
    Από εκεί και πέρα πρόκειται για άλλο ένα 3-4άρι αμερικανοθρεμένο (παρότι Καναδός) που στην Ευρώπη κατά πάγια τακτική χρησιμοποιείται ως 4-5άρι.
    Σε όποιες Ευρωπαϊκές ομάδες αγωνίστηκε φεύγοντας από εμάς χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο και απέδωσε σε χαμηλότερο επίπεδο (Εurocup/CL).
    Ομως μην μου το γυρνάς τώρα στο 90'+ της συζήτησης ειδικά για Ευρωλίγκα, γιατί εσύ σε όλα τα προηγούμενα σχόλια σου γενικά τον θεωρείς παίκτη που δεν πατάει ούτε με σφαίρες στο 5. Δεν αναγνωρίζεις καν ότι παίζει 4-5άρι στην Ευρώπη και ενώ δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ ως PF/C στην Ευρωλίγκα σε δευτεροκλασάτο ρόλο είσαι απολύτως βέβαιος ότι δεν μπορεί να σταθεί για 10 λεπτά στο 5 στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
    Το αν παίζει λοιπόν στην Ευρωπη stretch 4-5 δεν επιδέχεται αμφισβήτιση (ψαξε το όσο θέλεις) ενώ σε ότι έχει να κάνει με την νεότερη άποψη σου περί Eυρωλίγκας να με συγχωρείς αλλά χωρίς να έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
    Αν πάλι ήταν στην δική μου διακριτική ευχέρεια να επιλέξω για λογαριασμό της ομάδας μας θα προτιμούσα κάποιον με τα θετικά στοιχεία του Γουίλτζερ (μέγεθος /εξαιρετικός σουτέρ/ικανός από το πόστ) αλλά να είναι πολυ πιο αθλητικός μιας και δεν έχω τέτοιο ψηλό στο ρόστερ μας.
    Αντε βρες τον όμως, τέτοια ώρα τέτοια λόγια οπότε θα κοιτάξω να βρώ ότι καλύτερο μπορώ διαθέσιμο (να γνωρίζει τουλάχιστον το Ευρωπαϊκό μπάσκετ), σε λογικό κόστος που να δεχτεί να παίζει ελάχιστα πίσω από τους πρωτοκλασάτους Μιλουτίνωφ και Φαλ και κάποιες φορές ως πάουερ φοργουορντ να μπορεί σε λίγο αγωνιστικό χρόνο (παίκτης οικονομίας) να κάνει ζημιές και να δημιουργεί μισματς.
    Επίσης άλλο τι λέω εγώ (ούτε καν ακούγεται για προσθήκη) και άλλο τι μπορεί να έχει κατά νου ο κόουτς σε έναν ενδεχόμενο σενάριο ενίσχυσης.
    Δεν καταλαβαίνω όμως τι σχέση έχει ο λιποβαρής Ποκουσέφσκι (95 κg όσο ο Κέϊναν) που ουσιαστικά δεν έχει παιχνίδια (πλήν ολίγων λεπτών) σε κάποιο Ευρωπαϊκό Εθνικό πρωτάθλημα σαν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και δεν είναι ούτε καν πάουερ φόργουορντ.
    Δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο σπουδαίος αθλητικός πικ εν ρολ σέντερ τσέπης Χάϊνς (που έχει όμως και 115kg όλο μυς) και που ο Πίτερς που ενώ έχει μέγεθος, χρόνια βγάζει το ψωμί του ως 3-4άρι και μόνο γιατί εκεί αποδίδει καλύτερα και εκεί παίζει.
    Δηλαδή μη συγκρίσιμοι, εμφανώς διαφορετικοί παίκτες μεταξύ τους, με άλλα χαρακτηριστικά, για άλλες θέσεις και άλλους ρόλους στο παρκέ .
    Εγώ καταθεσα την άποψη μου σύμφωνα με όσα γνωρίζω και το ζητούμενο δεν ήταν η ταύτιση των απόψεων. Η διαφωνία μας δεν είχε να κάνει με το αν είναι ιδανικό 4-5άρι για εμάς (προφανώς και δεν είναι) αλλά με το γεγονός ότι επέμενες ότι δεν παίζει ως 4-5άρι καθόλου στην Ευρώπη.
    Μάλιστα παρότι λες ότι δεν ήθελες να με μειώσεις εντέλει μου απάντησες εξαρχής ειρωνικά: "στο 5 μπορεί να έχει παίξει μόνο στο δημοτικό..."
    Τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά, νομίζω πολύ χρόνο αναλώσαμε και χωρίς ουσία. Αν και εφόσον γίνει κάποια προσθήκη βλέπουμε...

  • Λολ
    Λολ Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάκης...χιούμορ...πάνω από ολα υγεία ...δε θα πάρει παίχτες...εγώ είχα πει,ότι απει για Ντέιβις και Αγραβάνης

  • Nikos
    Nikos Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @andregon καταρχάς δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου, ούτε κάτι προσωπικό. Κουβέντα κάνουμε, ούτε να σε μειώσω θέλω ούτε τπτ.
    Επί του θέματος,εσύ δλδ θεωρείς ότι ο πητερς πχ που είναι και πιο ογκώδης από τον Γουίλτζερ, μπορει να παίξει σέντερ στην Ευρωλίγκα; δεν παίζει ρόλο το ύψος. Δλδ αν φέρεις τον ποκουσεφσκι που είναι 2.13 μπορείς να τον βάλεις σέντερ στην Ευρωλίγκα; θα τον καταπίνουν αμασητο τα αντίπαλα σέντερ. Με την ίδια λογική τον Κάιλ Χάινς που είναι 1.98 μπορείς να τον βάλεις γκαρντ;

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λολ εγώ άκουσα για γκουλιας, αγαδακο, διοίκηση πρωτοδικείου και έδρα στον Κορυδαλλό

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Nikos,
    Eίναι προφανές ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω ή επίτηδες διαστρεβλώνεις τα λόγια μου.
    Λέω ξεκάθαρα ότι δεν θα κάτσω να αναλύσω γιατί το Proballers τον λογίζει ως σέντερ και το Wikipedia τον αναφέρει ως πάουερ φοργουορντ. Και δεν το έκανα διότι οπως λες στο Wikipedia γράφει όποιος θέλει ότι θέλει (πχ. γράφει τον Ζαν Σαρλ ως Σέντερ) και γιατι το Proballers και πολλά άλλα σοβαρά site τον λογίζουν είτε ως σέντερ είτε ως πάουερ φοργουορντ.
    Και εντάξει δεκτό εσύ είσαι ο σοβαρός και το Proballers ένα μάτσο ανίδεοι.
    Το επίσημο σάϊτ του Champions League, της διοργανώτριας απαρτίζεται επίσης από αστείους που τον αναφέρει σέντερ επειδή δεν βολεύει το αφήγημά σου:
    https://www.championsleague.basketball/20-21/team/T%C3%BCrk-Telekom
    Aλλα άντε αστείοι είναι και αυτοί, μήπως όμως είναι αστείοι και οι Ισπανοί που δεν ξέρουν τι θέση έπαιζε στην χώρα τους;
    https://www.muevetebasket.es/unicaja/acb/2018-19/plant/4327/
    Roster Unicaja 2018 -2019 : KYLE WILTJER - Position PIVOT (P) δηλαδή ΘΕΣΗ ΣΕΝΤΕΡ σύμφωνα με τα Ισπανικά μαζί με Shermadini, Okouo, Guerrero, Stilma.
    Lenovo Tenerife 2021/22: KYLE WILTJER - Position PIVOT (P) δηλαδή ΘΕΣΗ ΣΕΝΤΕΡ σύμφωνα με τα Ισπανικά μαζί με Shermadini, Okouo, Guerra.
    Πληροφοριακά στο Ισπανικό μπάσκετ : Base (B): Point Guard, Escolta (E): Shooting guard, Alero (A): Small Forward, Ala pívot (AP): Power Forward, Pivot (P): Center
    Παρότι υποκειμενικό έχεις κάθε δικαίωμα να εικάζεις ότι δεν κάνει ουτε για λίγα λεπτα ως σέντερ στο απαιτητικό επίπεδο της Ευρωλίγκας (άλλωστε δεν τον αναφέρω ως ιδανική λύση αλλά ως "παλιο γνωστό" ψηλό που έχει ξαναγωνιστεί σε εμάς και θα μπορούσε να είναι το 4-5άρι που αναφέρθηκε).
    Ομως είναι εντελώς αβάσιμο να ισχυρίζεσαι ότι αυτός ο παίκτης δεν πατάει καθόλου στο 5 με βάσει τις προσωπικές σου εκτιμήσεις (γιατί από αυτά που λες μάλλον δεν τον έχεις παρακολουθήσεις καθόλου τα τελευταία χρόνια) όταν επίσημα σάϊτ διοργανωτών τον δηλώνουν καθ' υπόδειξη της ομάδας του ως ΣΕΝΤΕΡ. Μαλλον αστείοι και οι ιθύνοντες της Turk...
    Τέλος δεν βρίσκω λόγο να ασχολούμαι παραπάνω για έναν παίκτη που ποτέ ως σήμερα δεν ακούστηκε έστω ως φήμη υποψηφίου παίκτη για την ενίσχυσή μας. Οταν και άμα γίνει τα ξαναλέμε διαφωνόντας.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Dark Red,
    Θα σου θυμήσω ότι ο Ζαν Σαρλ αποδεδειγμένα δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει ως 4-5άρι και όχι κατ' εκτίμηση όπως αναφέρεσαι για τον Γουίλτζερ. Πρόκειται για άλλο ένα 3-4άρι (ως τέτοιο επιλέχθηκε στα draft και ως τέτοιο πήγε στους Spurs) που στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ μπορεί υπό συνθήκες να πατήσει λίγα λεπτά στο 5 όμως όχι σε επίπεδο Euroleague.
    Kαταρχήν λόγω σωματοδομής είναι αδύναμος στο πόστ (δεν συζητάμε απέναντι σε κανονικά σέντερ) και μέτριος σουτέρ από μακρινή απόσταση (δηλ.μέτριος stretch 4 για να βασιστείς για spacing) αλλά σίγουρα πολύ καλός σε καταστάσεις τρανζίσιον (λόγω ταχύτητας).
    Είναι ένα καλό αμυντικό κατά βάση 3-4άρι που θα μπορούσε να υπηρετήσει την άμυνα με αλλαγές που ήθελε τότε ο κόουτς Μπαρτζώκας οπότε σύμφωνα με με την συνηθισμένη πρακτική αποκτήθηκε για 4-5άρι ώστε να πατάει κάποια λεπτά στο 5.
    Φιλότιμος και πολύ πειθαρχικός έκανε ότι μπορούσε όμως χωρίς ισχυρό frame (του σπάσανε την κλείδα) ή έστω μέγεθος δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει και στο τέλος παροπλίστηκε από τον ίδιο τον κόουτς Μπαρτζώκα.
    Το ακριβώς αντίθετο είναι ο Γουίλτζερ που θεωρείς (δικαιωμά σου βέβαια) ότι δεν κάνει καθόλου για stretch 4-5.
    Δε είναι μόνο ότι έχει μέγεθος,είναι μακρύς και πιο βαρύς. Μιλάμε για παίκτη που ξέρει μπάσκετ, με πραγματικά εξαιρετικό μακρινό σούτ (άρα καλό stretch 4 ή 5 για να βασιστείς για spacing) και έχει εύκολα τις κινήσεις από το πόστ για να προβληματίσει την αντίπαλη άμυνα αλλά και το σουτάκι μέσης απόστασης αν τα βρει σκούρα.
    Αυτο που δεν έχει ο Γουιλτζερ έναντι του Ζαν Σαρλ είναι ότι δεν είναι ικανός αμυντικός σε άμυνα με αλλαγές όπως ο Γαλλος και σίγουρα ένα τέτοιο κορμί δεν είναι ότι πιο γρήγορο να χτυπήσεις στο τρανζίσιον.
    Τωρα το αν θα μπορέσει να σταθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας λίγα λεπτά στο 5 είναι και κάτι εντελώς υποκειμενικό.
    Τέλος δεν πιστεύω ότι σπάνε έτσι εύκολα τα συμβόλαια στην Κίνα, πόσο μάλλον στην Ιαπωνία (φέτος πήγαν πολλά γνωστά ονόματα στην Β.League άρα πέφτει χρήμα) που παίζει ο Μπεντίλ (όπως και ο κάτοχος Ελληνικού διαβατηρίου Ζακ Ογκαστ) και γενικά δεν νομίζω ότι θα πληρώσουμε υψηλό μπάϊ άουτ για παίκτη δευτεροκλασάτο.
    Κουβέντα να γίνεται τώρα γιατί δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούμε με κάποιον από όλους αυτούς.
    Για την ιστορία (και μόνο) να πούμε ότι ο Κάιλ Γουίλτζερ με τον Γουιλιαμ Γκος είναι από το Ορεγκον και υπήρξαν στο κολλέγιο συμπαίκτες στους Gonzaga Bullfrogs την σεζόν 2015-2016.
    Αυτά τα ολίγα. Κατά τα λοιπά με βρίσκουν σύμφωνο τα επιχειρήματά σου.

  • Nikos
    Nikos Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @andregon για το wikipedia που λες ασχολίαστο, μπορώ τώρα να πάω να γράψω εγώ οτι ο Λούντζης είναι σεντερ. Όσο για το proballers για να καταλάβεις πόσο αστείο site είναι λέει οτι ο Peters είναι Center. Βάλε λοιπόν τον Peters να παίξει στο 5 να δούμε αν θα γελάει όλη Ευρώπη μαζί μας. Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τον Γουίλτζερ.

  • Λολ
    Λολ Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα, άκουσα κάτι για ουιλτζερ...και Τόμας τον πρώην του παναθηναικου

  • Nikos
    Nikos Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @andregon "Αλλα για μένα ο παίκτης μπορεί να λειτουργήσει ως stretch 4-5άρι και να δώσει επιθετικές λύσεις πρώτα από όλα στο 4 που έχουμε παίκτη τραυματία και δευτερευόντος στο 5 ως 3ος σέντερ για λίγα λεπτά."
    Είσαι λάθος φίλε μου. Δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν 4-5 ο Γουίλτζερ. Επειδή είναι 2.08 δεν σημαίνει οτι μπορεί να μπει στο 5 έστω και για 1 λεπτό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...