roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Αυτή η ομάδα είναι τόσο μοναδική...»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι για την 3η ημέρα της Euroleague και ο Άλεκ Πίτερς μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για τη "μάχη" με τους Ιταλούς, για το προ διημέρου νικηφόρο ματς με την ΑΕΚ, για τη σύγκριση με τον περσινό Ολυμπιακό, την αποχώρηση του Βεζένκοφ και πολλά ακόμα.

Για το παιχνίδι με την Ένωση είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και θα κάνω ό,τι χρειάζεται, αν χρειάζεται 16 πόντους ή άλλα πράγματα. Είμαι στη διάθεση της ομάδας για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, ειδικά με το πρόγραμμα που έχουμε τώρα, με τα παιχνίδια το ένα κοντά στο άλλο. Και με τις απουσίες παικτών μας.

Αυτή η ομάδα είναι τόσο μοναδική, οι περισσότεροι παίκτες νιώθουμε πολύ άνετα με τις θέσεις μας στο γήπεδο. Έτσι μπορεί ένα παιχνίδι να είναι "δικό" μου και άλλο να είναι του Κάναν ή του Γουόκαπ. Μπορεί ακόμη να είναι ο Μιλουτίνοφ ή ο Παπανικολάου. Μπορεί οποιοσδήποτε από εμάς».

Για τη σύγκριση με την περσινή ομάδα του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Έχει τις ίδιες αρχές, αλλά ίσως είναι μια λίγο διαφοροποιημένη ομάδα. Έχουμε ακόμα την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία, την ίδια εμπιστοσύνη, τα ίδια συστήματα στα οποία ο κόουτς Μπαρτζώκας μας έχει τοποθετήσει και τα βάζει στην προπόνηση. Απλά οι παίκτες παίζουν σε κάπως διαφορετικούς ρόλους. Έχουμε και νέους παίκτες που μας έφεραν την εμπειρία τους και μας βοηθάνε αλλά έχουμε κρατήσει τον κορμό μας και αυτό μάς επιτρέπει να γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Έχουμε μια σπουδαία ισορροπία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοβ: «Είναι φανερό ότι χάνοντας έναν παίκτη σαν τον Σάσα, το νιώθεις στην ομάδα. Γιατί ήταν πολύ μεγάλη η προσφορά του σε πολλά παιχνίδια της περασμένης σεζόν, σκοράροντας 20 πόντους, δημιουργώντας και κάνοντας κινήσεις. Αυτό που έκανε ήταν πολύ ιδιαίτερο όλη τη χρονιά και για αυτό αναδείχτηκε MVP. Για εμένα και για οποιονδήποτε άλλον είναι θέμα προσαρμογής στην απώλεια. Χάνεις κάποιον... Προσαρμόζεσαι και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν βήμα εμπρός.

Νομίζω ότι προσπαθούμε ακόμα να το ξεπεράσουμε αλλά όσο προχωράει η σεζόν, θα νιώθουμε πιο άνετα. Για μένα προσωπικά, ναι, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες αλλά όπως έχω πει, είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν και πέρσι, απλά βγαίνω λίγη περισσότερη ώρα στο γήπεδο. Ό,τι έκανε ο Σάσα πέρσι δεν έχω λόγια για να περιγράψω. Κανένας δεν είναι εδώ για να προσπαθήσει να γεμίσει τα παπούτσια του. Και δεν θα είμαι ούτε εγώ. Μπορεί να μην έχουμε τον Σάσα όμως έχουμε άλλα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να χτίσουμε μια ίσως διαφορετική νοοτροπία ή ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...