roumeliotis

Carwiz

Οι... σφυρίχτρες στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα και ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ το απόγευμα της Κυριακής (15/10, 17:15) για τη Basket League, με τους ρέφερι αυτής της αναμέτρησης να γίνονται γνωστοί από τη διοργανώτρια όπως φυσικά και των άλλων αγώνων. Αναλυτικά:

Σάββατο 14/10

Απόλλων Π. 17.00 Απόλλων Π.-Άρης Τσολάκος-Αγραφιώτης Ιωάν.-Τσιμπούρης (Θεοδωρόπουλος)

Αγ. Θωμά (κ.θ.) 17.15 Μαρούσι-ΠΑΟΚ Μαρινάκης-Θεονάς-Χριστινάκης (Τεφτίκης-Κουλούρης)

Α. Παπανδρέου 20.15 Περιστέρι–Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Παπαπέτρου-Καρπάνος (Ντίνος)

Κυριακή 15/10

Δ. Τόφαλος 17.00 Προμηθέας Π.-Καρδίτσα Τηγάνης-Γερακίνης-Κατωτικίδης (Πίγκας)

ΣΕΦ (κ.θ.) 17.15 Ολυμπιακός–ΑΕΚ Τσαρούχα-Κατραχούρας-Τεφτίκης (Ηπιώτης-Διμπινούδης)

Δευτέρα 16/10

Λαυρίου 20.15 Λαύριο-Κολοσσός Ρ. Συμεωνίδης-Μάνος-Ζακεστίδης (Παυλόπουλος)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρής, ακριβώς είχαν τον τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό και έφτιαχναν παραμύθια και τα περνούσαν στον κόσμο αμάσητα!!!!
    Πάντα αυτοί είχαν παράγκα μπασκετική και την έπνιγαν κάνοντας φασαρία στο ποδόσφαιρο για δήθεν παράγκα για να π΄νίξουν την δικά τους!!!!
    Πάντως για να τα λέμε όλα, αυτά συνέβησαν με πανεύκολο τρόπο γιατί ποτέ ο κόσμος δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν αντέδρασε για όλη αυτή την υποκρισία άσχετα αν ξέρουμε ότι η επικοινωνία γενικότερα είναι καταιγίδα και ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις!!!!
    Χρειάστηκαν χρόνια ολόκληρα "ομηρίας΄' για να έρθει η στιγμή του "ως εδώ μη παρέκει" με την απίστευτη ιστορία των 3 φάουλ από τα αποδυτήρια του Μίλου για να "ξεβρακωθεί" η "γκρι συμμορία" και οι σωλήνες και να έρθει το "μέχρι τέλους" για να μπορέσουμε να δούμε μπάσκετ στην Ελλάδα και να ξεβρακωθεί ταυτόχρονα η άλλη "συμμορία" που έστρεφε τον κόσμο στη "δήθεν παράγκα" του ποδοσφαίρου που φυσικά ποτέ δεν υπήρχε γιατί ο πρωταθλητής συνέχισε να είναι ό ίδιος και όταν αυτοί έλεγχαν τα πάντα με τις συμμαχίες τους και την δήθεν "εξυγίανση"!!!!
    Ποτέ δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα δεν είναι τίποτα άλλο από το να μπορείς να είσαι ομάδα και όχι την "πένα" για να σε σπρώχνει επικοινωνιακά χωρίς να είσαι ανταγωνιστικός μέσα στο γήπεδο!!!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣμιλησες για παράγκα κι εδώ θα πω μια ιστορία. Επειδή εκείνα τα χρόνια έτυχε να έχω μια πολύ καλή θέση κοντά σε πανίσχυρη οικογένεια κτλ και μιλούσα με σημαντικά άτομα του ποδοσφαίρου, χώρις να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, θα πω πως ξεκίνησε το παραμύθι της παράγκας. Πρώτον από τον Γκαγκατση Όταν τον πήρε ο Κόκκαλης ως νομικό σύμβουλο σταμάτησε η αδικία. Θυμάμαι ακόμα το πρωτοσέλιδο του Φιλάθλου, πήρε το πρώτο πιστόλι της πιάτσας ο Κόκκαλης. Αυτός όμως ταυτόχρονα έκανε παρασκηνιακές κινήσεις άσχετες με τον Ολυμπιακό καθώς ήθελε την προεδρία της ΕΠΟ
    Δεύτερον από τον gm της ζέλας Φιλιππίδη. Τότε έβγαιναν στους ομίλους απ' ευθείας 2 ελληνικες. Ο Φιλιππίδης ήταν στυγνός οικονομολόγος και μάνατζερ. Εκείνα τα χρόνια έταζε στους παίκτες ασύλληπτα πριμ και κάθε χρόνο "κάτι" γινόταν κι η ζελα έκανε γκελες στις τελευταίες στροφές. Θυμάμαι δημοσιογράφο να λέει "μήπως θα τα δώσει; Δεύτερος θα βγει και το ξέρουν όλοι". Θυμάμαι με τον Πανιώνιο λχ με τον Ζιζι Ρόμπερτς που τον πήρε ο Κόκκαλης για πικαρισμα (και αποκαλύφθηκε ότι ήταν .. στόπερ), ένα διπλό του ιωνικού που τραγουδούσαν οι ιωνικοι "ήρθαμε να δούμε τσόντα 11880" κτλ. Με τη Λάρισα μια άλλη χρονιά. Μου είχε πει κάποιος πολύ γνωστός "τι είναι πιο ωραίο, να πάρεις πρωτάθλημα και να πας στο Τσάμπιονς λιγκ πληρώνοντας τα πριμ, ή να πας σαν δεύτερος στο τζάμπα".
    Εννοείται ήμασταν πολυ καλύτεροι αλλά το πρωτάθλημα δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος. Κι αυτοί από τη μια "σκονταφταν " κι από την άλλη δημιουργούσαν το μύθο της παράγκας για άλλοθι. Την πολιτική Φιλιππίδη συνέχισαν και οι επόμενοι.
    Και Τρίτον, όντως υπήρχε παράγκα αλλά στις μικρές κατηγορίες. Όταν οι άλλοι γονάτισαν και ο θρύλος άνοιγε την ψαλίδα, συνέδεσαν την παράγκα με μας. Ξέρω για ματς σε τοπικό Πειραιά που πήγε κάποιος και είπε στο διαιτητή "για το ματς ενδιαφέρεται ο Θείος" και φυσικά ο Κόκκαλης δεν είχε ιδέα. Για παράδειγμα. Δηλ έπαιζαν μπιλιάρδο στην πλάτη μας.
    Βάλε και ότι διαχρονικά ελέγχουν τον τύπο..
    Συγγνώμη

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντίπαλος ακόμα και αν δεν παίξουν δύο από τους βασικούς για να μη πω παραπάνω!!!!
    Και όχι τώρα αλλά από τότε και πριν που έγινε το παγκόσμιο και ανήκουστο ρεκόρ των 3 φάουλ στον Μίλου σχεδόν από τα αποδητήρια που χρειάστηκε το "μέχρι τέλους" για να αποδείξουμε ότι η παράγκα ήταν τότε που όταν γκρεμίστηκε εξαφανίστηκαν από το χάρτη οι μούφα πρωταθλητές και αστεράτοι.
    Αντίθετα με την ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΚΑ του ποδοσφαίρου που φαντάζονταν όλοι οι ανύπαρκτοι οι απέναντι όπου ο πρωταθλητής είναι ο ίδιος ακόμα και αν έφτιαξαν μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, γιατί απλά ποτέ δεν είχαν Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ιμπαγάσα, Τουρέ και δεκάδες ακόμα παίκτες που ούτε στη φαντασία τους δεν πρόκειται να φέρουν ούτε στο παρόν ούτε στο μέλλον!!!!
    Στο μπάσκετ που μπόρεσαν εφέτος να φέρουν παίκτες ποιοτικούς τους λείπει η παράγκα τους με τους σωλήνες και τους γκρι στο 100-0 και το κυριότερο ένας πραγματικός προπονητής που να ξέρει τον ορισμό της ομάδας χωρίς σπρωξίματα!!!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι τυχαίο που έχετε βγει όλα τα τρολακια και σκουζετε ενώ η ομάδα δεν έχει κάνει προετοιμασία αλλά παρόλα αυτά έχει ένα περιποιημένο 4/4, 2/2 τον εξαφαπο και 1/1 τίτλους ενώ παράλληλα στον τρακιακο έχει αρχίσει η μουρμούρα;

  • Ευάγγελος Κολυμπίρης
    Ευάγγελος Κολυμπίρης Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι τυχαίο που πάλι βγήκαν εκτός οι Λουκ Σίκμα (κλεισμένα 34) και Σακίλ ΜακΚίσικ (κλεισμένα 33) ? Ακόμα δεν ξεκίνησε η χρονιά... Πού να έρθουν τα σερί ματς και οι διπλές εβδομάδες Euroleague..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...