roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Προπόνηση Φαλ-Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ (vid)

underarmor
redwell

Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεκίνησαν τη δουλειά στο ΣΕΦ, με τους δυο πύργους των Πειραιωτών να δείχνουν τη... δίψα τους για τη νέα σεζόν ακολουθώντας ειδικά προγράμματα προετοιμασίας.

Το πρωί της Τρίτης (18/07) οι δυο τους έκαναν προπόνηση με την ΚΑΕ να προχωρά στην παρακάτω ανάρτηση...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 08:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τακης Εσένα περιμένω να με μορφώσεις μπασκετικά και να μου πεις τα τεσσάρια των άλλων ομάδων. Το εμπεδώσαμε, είμαι μυρωδιάς.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοκκινε Δυνάστη, δεν ειναι γκρινια αυτο που κανω τωρα....ΕΚΦΡΑΣΗ ΦΟΒΟΥ ειναι .......φοβο οτι με αυτές τις κινήσεις που γινονται θα βρεθούμε σε πολύ δυσάρεστη θέση γιατι εχουμε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις και τις αντοχές καποιων καλών παιχτών μας που 2 χρονια τώρα εχουν ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ να παιζουν στα κοκκινα και στο τελος θα μεινουν απο δυνάμεις!!!
    Οσο εσύ συνιστάς ψυχραιμία και υπομονή, η ομάδα χτίζεται και αν δεν ακουστουν οι φόβοι μας για το καλό της, θα γινουν λάθη που με την δική σου αγνοια, δεν θα αποφευχθουν!
    Αν νομίζεις οτι καθε χρονο ο Μπαρτζώκας θα κανει μαγικά και το ροστερ με οτι παίχτες κι αν εχουμε μέσα, θα αποδιδει σουπερ μπασκετ εισαι γελασμένος!
    Αν ειχε μεινει ο Βεζένκοφ, θα μιλάγαμε αλλιώς αλλα δεν εμεινε. Και να ειχε μεινει ομως, παλι καποιες κινησεις έπρεπε και πρέπει να γινουν!
    Ουτε ο Βάζελος ειναι ετοιμος ως ομάδα. Αλλα αυτοι εχουν την δικαιολογία του χτισίματος απο την αρχη. Και εχουν περιθώρια βελτίωσης σημαντικά.
    Εμείς δεν εχουμε..............Εμενα ο φοβος μου με λιγα λογια ειναι οτι μπορει να συμβει να παιξουμε τα πρώτα 5 παιχνιδια καλά και να παρουμε νικες, αλλά η ομάδα δεν θα εχει αντοχές για να βγάλει ολη τη διαδρομη μεχρι το τέλος οπως εκανε περυσι!
    Δες λιγο πιο μακριά απο οτι βλέπεις και κατάλαβε γιατί υπάρχει μουρμούρα και απαισιοδοξία με βάση τα όσα εχουμε δει ως τωρα!!!
    Και ειδικά το χαρτί που λέγεται ΓΟΥΟΚΑΠ, να το θυμάστε, θα το κάψουν με την εθνική και θα εχουμε πρόβλημα!
    Θα το δειτε!!!

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άλλος λέει το χειρότερο δίδυμο σε 4αρια στην Ευρωλίγκα είναι το δικό μας....που αν τον ρωτήσεις να σου πει τα 4αρια των άλλων ομάδων αμφιβάλλω αν ξέρει κανένα....δηλαδή Σικμα και Πήτερς είναι χειρότεροι από Μητογλου-Ματζουκα. Βράσε μια μπάλα να πάρεις μυρωδιά

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει θέμα στο 4 σιγουρα δεν μπορεί να σταθεί με Sikma-Piters στους power forwards.Πράγματι ο Sikma είναι εξαιρετική προσθήκη με εξαιρετικό inside game αλλά για buck up εχοντας μπροστά του ένα αθλητικό και με size 4 για να συμπληρώνεται ιδανικά.Νομίζω ο coach b θα προσθέσει παίκτη στο 4(μήπως περιμένει Anthony Gill) δεν μπορεί να μην το βλέπει ότι θα τον χτυπούν συνέχεια από το 4.Και ο Piters λογικα θα κατεβαίνει στο 3(αναγκαστικά)όταν θα μπαίνει η second-unit πιστεύω.Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έκλεισε η ομάδα τον Cornelie.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Lukadoncic Όσο καλή είναι η θέση 5 τόσο χάλια είναι η θέση 4. Με διαφορά το χειρότερο δίδυμο στην Ευρωλίγκα.

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματι , Γκατζουλης, Καλαβρος κορυφη , αλλα και αλλα στελεχη σ αλλα κομματια , πχ Λεπενιωτης.. αυτο που κανει ο Ολυμπιακος δεν θα το ξαναδουμε στην Ελλαδα, ειναι προτυπο!
    Απλα φανταστειτε την κατασταση στο ελληνικο μπασκετ και γενικα στον ελληνικο αθλητισμο, αν δεν υπηρχε ο μπασκετικος ολυμπιακος,.......κολαση και πανικος (τριανταφυλλος)

  • NBG
    NBG Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθαρό καθαρό 4 δεν θα έχει φέτος η ομάδα και βλέπω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την θέση τα επόμενα χρόνια..Σίκμα και Πίτερς είναι λίγοι!!! Ίσως θα πρέπει η παρέα του Μπαρτζώκα να κοιτάξει πίσω τα Ελληνικά ταλέντα και να κόψει τις προσθήκες ξένων παικτών που δεν πρόκειται να έχουν μέλλον..Τα γραφεία των μάνατζερ να πουλήσουν θέλουν χωρίς να τους νοιάζει το καλό της ομάδας!!! Αυτά ας τα έχει υπόψη του ο Μπαρτζώκας και οι πρόεδροι μαζί γιατί έχουν κάνει έναν Ολυμπιακό από ξένους παίκτες σε κάθε θέση..

  • pan
    pan Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ρεντ ακουω απο διαφορους οτι δεν θα παρουμε 4αρι αθλητικο και θα πορευτουμε ετσι..δεν μπορω να το διανοηθω αυτο...θα ναι εγκλημα και θα εχουμε πολυ σοβαρο ζητημα..θελω να πιστευω οτι απλα ειναι φημες..για μενα το αθλητικο τεσσαρι ειναι βασικοτατο σε αυτον τον ολυμπιακο...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, Καλαβρος, the best στην Ελλαδα.

  • Panos7
    Panos7 Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Bolomboy έπρεπε να μείνει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...