roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δυνατή... υποψηφιότητα Μίκχαλιουκ (vid)

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα προχωρά τις μεταγραφικές του κινήσεις και έχει ρίξει το βάρος στο... πολυβόλο, τον παίκτη που "εγγυάται" σκορ και άριστη επαφή με το καλάθι.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει την κίνησή τους για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ αλλά η Φενέρ δεν θέλει να τον χάσει όσο δεν βρίσκει αντικαταστάτη και φυσικά οι Πειραιώτες κινούνται και σε άλλα μέτωπα καθώς υπάρχουν σπουδαίες περιπτώσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μια τέτοια είναι ο Σβιάτοσλαβ Μίκχαλιουκ, ο 26χρονος Ουκρανός ο οποίος μέσω του μάνατζέρ του έχει ενημερώσει τις ομάδες της Ευρωλίγκας και τον Ολυμπιακό πως σκέφτεται να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ένας παίκτης που διαθέτει όλο το "πακέτο" και εξιτάρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να έρθει να κλείσει τις θέσεις των περιφερειακών με τον ιδανικότερο τρόπο.

Την τελευταία σεζόν (2022/23) ο Σβι Μίκχαλιουκ είχε 6.9 πόντους (42.4% τρίποντα), 1.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο σε 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τους Νικς και τους Χόρνετς.

Στη Σάρλοτ βρήκε περισσότερο χώρο και χρόνο να δείξει τις ικανότητές του, για αυτό και είχε 10.6 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε 19 συμμετοχές.

Αντίστοιχα, στο EuroBasket 2022 ο 26χρονος γκαρντ και σμολ φόργουορντ μέτρησε 17 πόντους (44.9% δίποντο, 34.2% τρίποντο, 84.2% βολές), 5 ριμπάουντ και 2.8 τελικές πάσες σε 6 παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Ουκρανίας.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

166 σχόλια

  • ΝΆΣΟΣ
    ΝΆΣΟΣ Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Η έλλειψη παικτών στο 2 θα οδηγήσει δυστυχώς σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του Ουκρανού σουτέρ , οπότε ας πάρουμε χιλιαντ τουλάχιστον και βλέπουμε.

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ καλή περίπτωση . Οπότε redgoal την περίπτωση Ντόρσευ την ξεχνάμε οριστικά ? Πιστεύω πώς θα γίνει άλλα μια κίνηση για 4άρι πλήν αυτη στα γκάρντ. Νομίζω ο Μπαρτζώκας περιμένει να δεί τι θα γίνει με Γκίλ . Αν καταφέρει και τον πάρει , μετα πραγματικα'στο 4-5 θα ήμαστε πραγματικά πολυ δυνατοι .
    Redgoal βλέπεις να γίνετε κίνηση για κάποιον Ελληνα παίχτη που να μπορεί να σταθεί τουλάχιστον στο πρωτάθλημα ή να μείνει κάποιος πιτσιρικάς στην ομάδα ?

  • Ανύπαρκτος στην Ευρώπη
    Ανύπαρκτος στην Ευρώπη Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke : υπεραξία στη φάπα, υπάρχει άραγε ;;

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τακης Είπαμε θέλω να μου μάθεις μπάσκετ γιατί είμαι άσχετος. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα. Τι σημαίνει πικ ν ρολ? Μήπως έχει κάποια συγγενική σχέση με τον ροκ ν ρολ? Τι σημαίνει κάνω σκριν? Μήπως σημαίνει βάζω το σκρίνιο στο σαλόνι?

  • Χρήστος Ζιώγας.
    Χρήστος Ζιώγας. Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΛΠ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΥΚ ( ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΧΙ), ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΡΥΘΜΟΥ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΟΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΜΠΤΟ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΤΑΝΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΚΟΣ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΦΑΛ ΠΗΤΕΡΣ ΚΑΙ ΣΙΚΜΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ 5/6 ΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΑΝ ΜΑΚΙΣΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΑΡΙ ΕΡΘΕΙ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Ο ΤΑΝΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΟΑ ΑΕΚ ΙΣΩΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ.

  • Τάσος
    Τάσος Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι προηγούμενοι Ευρωπαίοι παίκτες που έμοιαζαν σε στυλ με τον μιχαλιουκ, αν και φυσικά έκαναν τεράστια καριέρα στο NBA είναι ο σούπερ σταρ Πέτζα στογιακοβιτς και ο τρομερός χεντο τουρκογλου. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν τον συγκρίνω σε μπασκετική αξία με τους παραπάνω αλλά με 4-5 πόντους παραπάνω ύψος ίσως διεκδικούσε τις πιθανότητες του για πολύ μεγαλύτερα πράγματα στο nba. Με αυτό που λέω θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και δεν υπάρχει άλλος αντίστοιχος. Αξίζει να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή εξαντλώντας και την τελευταία πιθανότητα μας. Πάντως τα χρήματα που του έχουν προσφερθεί δεν είναι άσχημα σε καμία περίπτωση αφού μετά φόρων θα είναι περίπου τα διπλάσια από αυτά που βρίσκει μέχρι στιγμής στο nba. Πιστεύω ότι η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη αλλά οι συγκυρίες ίσως μας ευνοήσουν να έρθει στην ομάδα μας.

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke7 τραβά στο Καραϊσκάκη να βλέπεις τον μπουχαλακη με τον ρετσο και άσε την ομαδάρα του Μπαρτζώκα ήσυχη . Αφού είσαι μυρωδιάς τι μας ζαλίζεις όλη μέρα;

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι μου λέει οτι θα το τραβήξουν μέχρι όσο δεν πάει την ιστορία με τον Μιχαιλιουκ και στο τέλος θα μας πούνε κάτι του στυλ "προσπαθήσαμε αλλά δεν υπάρχει κάτι 'αλλο αξιόλογο στην αγορά" και οτι μένουμε με το υπάρχον ρόστερ με αναβάθμιση Κάναν, Λαρεντζάκη και Πάπας. Ή στην καλύτερη αν δεν έρθει η διαπλανητική παικτάρα ο Χίλιαρντ θα μας κάνουν μια ακόμα αρνητική έκπληξη με κανένα όνομα που δεν έχει ακουστεί ακόμα (μετριάντζα εννοείται) όπως τότε με τον Λάιτι και βέβαια τότε θα ξενερώσουμε για μια ακόμη φορά.

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω έκπληκτος τα σχόλια αρκετών συνοπαδών που δηλώνουν απογοητευμένοι από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες της ομάδας την περίοδο των μεταγραφών..
    Είμαι έκπληκτος γιατί η ομάδα από το 2011-2012 και μετά ακολουθεί ακριβώς το ίδιο πλάνο κάνοντας όλους εμάς τους φίλους της ιδιαίτερα περήφανους γιατί πάντα σε αυτό το διάστημα δημιουργεί ομάδες φτιαγμένες και όχι αγορασμένες.
    Ομάδες που δεν στηρίζονται στην υπεραξία κάποιων παικτών. Ομάδες που δεν στηρίζονται στα άτομα αλλά στο σύνολο.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τακης Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ για να με μορφώσεις μπασκετικά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...