roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Και... επίσημα Σικμα στον Ολυμπιακό

underarmor
redwell

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Λουκ Σίκμα, καθώς η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας με τον 34χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ για την επόμενη διετία. Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα δυο χρόνια".

WHO IS WHO

Γεννήθηκε: 30/07/1989

Υπηκοότητα: Αμερικανική

Ύψος: 2.03μ.

Θέση: Φόργουορντ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

La Palma (2011–2012)

Burgos (2012–2013)

Canarias (2013-2015)

Alba Berlin (2017-2023)

ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Στo γερμανικό πρωτάθλημα, ο Αμερικανός σέντερ είχε σε 26 ματς, μέσο όρο 8,7 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Στην Ευρωλίγκα ο Σίκμα είχε σε 33 αγώνες, 7,6 πόντους, 4,9 ασίστ και 5,3 ριμπάουντ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Διασυλλογικές

Πρωταθλητής Ισπανίας (2017)

Πρωταθλητής Γερμανίας (2020, 2021, 2022)

Κυπελλούχος Γερμανίας (2020, 2022)

Ατομικές

MVP Πρωταθλήματος Γερμανίας (2018)

Καλύτερη πεντάδα EuroCup (2018, 2019)

MVP EuroCup (2019)

Καλύτερη πεντάδα EuroCup (2019)"

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

161 σχόλια

  • Χρήστος Ζιώγας.
    Χρήστος Ζιώγας. Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΔΙΚΑΣΤΗΣ
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ? ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΣΟΦΤ ΠΑΙΧΤΗ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΠΙ ΛΕΞΗ: ΠΗΤΕΡΣ ΚΑΙ ΣΙΚΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ? ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ ΑΝΤΙ ΠΗΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΕΣΣΑΡΟΠΕΝΤΑΡΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ PLAYS. ΩΣΤΟΣΟ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΟΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΙΧΑΛΙΟΥΚ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ 3+ ΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΙΕΤΕΣ ΗΤΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 53 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ. Α, ΚΑΙ ΝΤΟΡΣΕΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΡΟΤΙΤΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΓΚΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΛΑΘΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν υπάρχει περίπτωση να διαβάζουν οι Πρόεδροι και ο κόουτς κάποια σχόλια εδώ μέσα, μάλλον θα αποσύρουν την ομάδα από την Ευρωλίγκα και θα ξαναπάμε στην Α2 για να γλυτώσουμε τις σφαγές από τους γκρίζους λύκους του Τράκη και την απώλεια των εγχώριων τίτλων.

    Φίλε DeCoupePe, πολύ σωστά είναι αυτά που γράφεις, αλλά πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά. Στα παραδείγματα των Ελλήνων που αναφέρεις, στις περιπτώσεις Μήτογλου φέτος και Μαντζούκα παλιότερα, ο ΠΟΑ τους είχε καπαρωμένους με το τρόπο του. Δεν υπήρχε πιθανότητα να τους πάρουμε. Τον Παπαπέτρου δεν τον θέλει κανένας πίσω και δεν νομίζω να το θέλει και ο ίδιος. Τον Κώστακούμπο τον προσεγγίσαμε 2 φορές και οι απαιτήσεις του ήταν παράλογες. Τον Τσαλμπούρη τον είχε ο Μπαρτζώκας μαζί του στις αρχές της περσινής προετοιμασίας και δεν τον κράτησε. Προφανώς δεν του έκανε ο παίχτης ή μπορεί κι ο παίχτης να ήθελε άλλη εξέλιξη στην καριέρα του. Ο Παπαγιάννης φέτος δεν χωρούσε στο ρόστερ. Πόσα τοπ 5άρια να έχει μια ομάδα; Μετά από 2 χρόνια, ίσως ντυθεί στα ερυθρόλευκα... Τέλος, ο Ρογκαβόπουλος είχε δηλώσει ότι προτιμά να συνεχίσει στο εξωτερικό και να έχει σημαντικό ρόλο.

    Ίσως πρέπει να αρχίσει νέο παιδομάζωμα και να φτιάξουμε εμείς τον ελληνικό κορμό που όλοι επιθυμούμε. Θα χρειαστεί όμως υπομονή και στήριξη στην όποια αποτυχία έρθει. Υπάρχει περίπτωση να το δεχτούμε αυτό εμείς οι οπαδοί; Θα πούμε "Δεν πειράζει που χάσαμε το Πρωτάθλημα παίζοντας πχ με Ζούγρη και Οικονομόπουλο, αλλά θα είναι πιο έμπειροι του χρόνου" ή θα αρχίσουμε να λέμε για λευκές πετσέτες, Αγγελόπουλοι πουλήστε και Μπαρτζώκα παραίτησου;

    Σαφώς τα νούμερα και οι πιθανότητες δεν είναι αυτή την στιγμή ευνοϊκά για εμάς, αλλά ο πραγματικός καθρέφτης κάθε ομάδας βρίσκεται στο παρκέ και στα αποτελέσματα που φέρνει. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι μην σκάσουν ο Γουόκαπ, ο Φαλ και ο Παπανικολάου που τραβάνε 2 χρόνια το κουπί (οι άλλοι 2 έφυγαν), αλλά τουλάχιστον ο Γκος και ο Μιλουτίνοφ δεν είναι αμελητέες ποσότητες. Ας δούμε και τον περιφερειακό που θα έρθει και όταν κλείσουν τα ρόστερ, το ξανασυζητάμε.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήγα και κοίταξα τα ποσταρίσματα του @Νίκου Ζιώγα και μία χαρά τα είχε γράψει ό άνθρωπος, ούτε τραβηγμένα ούτε υπερβολικά. Και ο @Ηλίας Θεοδωράκης εκφράζει ο άνθρωπος τις ανησυχίες του.

    Κατ' αρχάς η κορυφαία ομάδα της 2ετίας στην Ευρώπη η ιστορία είπε Ρεάλ Μαδρίτης, 2 τελικοί και 1 κύπελλο.
    Πάμε παρακάτω.

    Το ότι ο Ολυμπιακός έχει 9 παίχτες από περυσι, δεν λέει και πολλά ξέρετε, εκεί που μέτρησε, στον τελικό δηλαδή, εκεί που είναι do or die, από τα 200 αγωνιστικά λεπτά, τα 76.47 είναι από παίχτες που δεν είναι πλέον στην ομάδα, ένα ωραιότατο 40% δηλαδή, και γενικώς ο Σλούκας/Βεζένκοφ συντελούσαν στο 55% όλων των πόντων της ομάδας. Πρέπει να γίνουν πολλά step up, και όχι 1 ή 2 βήματα, από κάποιους πρέπει να δούμε τρεχάλα κυριολεκτικά..
    Πάμε παρακάτω.

    Ο κος Ζιώγας είπε;

    "ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΛΕΜΕ:
    ΘΕΣΗ 1 ΓΟΥΟΚΑΠ-ΓΚΟΣ-ΛΟΥΤΖΗΣ
    ΘΕΣΗ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ- ΚΑΝΑΝ -ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ- ΜΑΚΙΣΙΚ
    ΘΕΣΗ 3 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- (ΜΑΚΙΣΙΚ-ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ)-ΠΑΠΑΣ
    ΘΕΣΗ 4 ΠΗΤΕΡΣ- ΣΙΚΜΑ
    ΘΕΣΗ 5 ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ-ΦΑΛ -ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 4?)

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Α1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 Ή 9 ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΟ 2 ΚΑΙ ΣΤΟ 5 ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Ή ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΕΓΚΑΙΡΩΣ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΑ."

    Εύλογα ερωτήματα, δεν καταλαβαίνω που διαφωνεί ο οποισδήποτε, και αν δεν ανησυχεί, ή πραγματικά δεν έχει ιδέα από (Ελληνικό) μπάσκετ, ή δεν τον ενδιαφέρει, το αντίθετο δηλαδή από ότι κατηγόρησαν κάποιοι τον άνθρωπο.

    Όπως έχω γράψει, θα υπάρχουν ξένοι που δεν θα παίξουν ποτέ Ελλάδα, και Έλληνες που δεν θα παίξουν ποτέ Euroleauge, all in all, το πρόβλημα του μικρού ρόστερ θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού σε κάθε διοργάνωση θα είναι συγκεκριμένοι παίχτες που θα παίζουν, και ένας κορμός 6-7 παιχτών θα ξεπατωθεί ούτως ή άλλως γιατί θα παίζει παντού, δηλαδή ένας κορμός τσακισμένος από τα λεπτά και οι άλλοι μισοί ούτε ρυθμό δεν θα προλάβουν όλη τη σεζόν..Ο Μιλουτίνοφ δεν ξέρω γιατί να πάρει Ελληνικό διαβατήριο, το διαβάζω από πολλούς, αλλά από που προκύπτει αυτό; και θα αφήσει ο Γιαννακόπουλος να περάσει άλλη τέτοια περίεργη Ελληνοποίηση..χμ..φρούδες ελπίδες μου μοιάζει εμένα, και ο πνιγμένος από τα μαλλιά (Μιλουτίνοφ) του πιάνεται.
    Πάμε παρακάτω.

    Πιάνουμε τώρα τους Έλληνες, που ΔΕΝ θέλαμε, αλλά άνετα μας έκαναν την δουλειά μας, και κάποιοι με τεράστιο ρόλο:

    Ξεκινάω με τον Μήτογλου, αυτόν και τον Grant τους θεωρώ κλειδιά για την πορεία της ομάδας τους. Εγώ εδώ υποστήριζα ότι και το 2024 να έπαιζε ο Μήτογλου, απλά τον κλείνεις γιατί θα είναι στο Ελληνικό τοπ για τουλάχιστον 6-7 χρόνια ακόμη. Νέος είναι, και στα καλά του ήταν παίχτης επιπέδου 8άδας Euroleauge, ειδικά σε εμάς κούμπωνε ακόμη και με Βεζενκοφ (ουσιαστικά 4-3άρο, με Ντίνο 4-5αρο), και ΕΙΔΙΚΑ αυτή τη στιγμή που ψάχνουμε διαβατήριο ΚΑΙ δυναμικό 4-5άρι. Δεν το συζητάω, το καλύτερο 4άρι ήδη της Εθνικής μας.

    Παπαπέτρου δεν τον συζητάω, δεν τον θέλουμε πλέον, αλλά όπως και να έχει, μόλις αποσυρθεί σε 1-2 χρόνια ο Παπανικολάου από την Εθνική είναι ο βασικός small forward της Εθνικής, και πίσω του θα είναι ο Mαντζούκας. Εμείς δεν έχουμε κανέναν σε αυτήν τη θέση (αναπληρωματικούς small forward και Έλληνα 3-4άρι). ΚΑΝΕΝΑΝ

    Ο Μαντζούκας είναι παίχτης επιπέδου Euroleauge και από τις μεγαλύτερες σταθερές που θα έχει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Μία χαρά παίχτης, και νομίζω θα πρέπει να μάθει καλύτερα τη θέση 4 και να σταθεροποιηθεί εκεί. 18-19 χρονών είχε 12:35 λεπτά στην Euroleauge και 42% στο τρίποντο. Είναι σε πολύ καλό δρόμο.

    Παπαγιάννης επίσης ο καλύτερος Έλληνας σέντερ με διαφορά. Θα ταίριαζε με Αταμάν και Σλούκα και στο pick n roll αλλά και στο pick n pop που θέλει από κάποιους ψηλούς του ο Τούρκος, νομίζω έκανε λάθος που φεύγει να πάει σε μία πιο σετ ομάδα σαν την Φενέρ που δεν του πάει το παιχνίδι. Το λάθος εδώ έγινε από την εποχή των εισιτηρίων για τα Μέγαρα, τα έχουμε πει πολλές φορές.

    Όπως και να έχει, έναν ψηλό έχουμε σαν εθνική Ελλάδος, και από πίσω του έχουμε τον Κώστα Άντε, ναι, το παιδί δεν έχει δείξει πολλά, μπάσκετ δεν ξέρει, αλλά είναι ο πιο αθλητικός παίχτης που έχει αυτή η χώρα, και όταν θα την πετάει ο Σλούκας στα 5μ ο Κωστάκης θα την καρφώνει. Έλληνα αναπληρωματικό σέντερ για 3ο, δεν έχουμε, προτιμώτερος ο κάποιος που έστω έχει κάνει προπονήσεις ΝΒΑ και έχει αγωνιστεί και λίγο Euroleauge και Εθνική από τον ΚΑΝΕΝΑ.

    Τσαλμπούρης τα έχω γράψει άπειρες φορές, ένας παίχτης που πέρασε τους περισσότερους Αμερικανούς στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την επιθετικογενή του παρουσία, 4άρι με σουτ στα 2.18(!) και 25-26 όταν τον συζητούσαμε να έρθει σαν συμπληρωματικός Έλληνας ψηλός. Αν τον είχαμε, θα έμενε ο Peters έξω και θα είχαμε κανονικά τον βασικό μας shooting guard στους τελικούς Ελλάδας. Τα έχω εξηγήσει αρκετές φορές αυτά, και με επιβεβαίωσε και η καριέρα που κάνει ο παίχτης στην καλύτερη Εθνική λίγκα του πλανήτη, αφού στα μέσα της σεζόν πήρε μεταγραφή για καλύτερη ομάδα. Παίχτης με εκατοντάδες παιχνίδια, και σαν ηγέτης στον Απόλλωνα, και σαν ρολίστας στην Ισπανία. Πολύ καλύτερος scoring ψηλός με 3ποντο και 2.18 με Ελληνικό διαβατήριο σε σχέση με τον ΚΑΝΕΝΑ που έχουμε στη θέση του.

    Ρογκαβόπουλος εδώ και χρόνια τον είχα ξεχωρίσει ότι το παιδί το έχει, και μου το απέδειξε με μία εκπληκτική σεζόν στην Τουρκία (μάλιστα πέρυσι για πολλές αγωνιστικές κάθε εδβομάδα έβαζα τα στατιστικά του σε ένα ποστάρισμά μου, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μου, και πολύ γρήγορα). Αποτέλεσμα; να πάει σε μία παραδοσιακή δύναμη του Ευρωπαικού μπάσκετ, που πέρυσι τελευταία αγωνιστική μέσα στο Σ.Ε.Φ έχασε την ευκαιρία να πάει play off. Πολύ καλύτερος και προτιμότερος από τον ΚΑΝΕΝΑ που έχουμε τώρα πίσω από Παπανικολάου (McKissic/Λαρεντζάκης καθαρά 2άρια, Λάρε μάλιστα combo αλλλά για μικρές ομάδες).

    Αναγκαστικά πήγαν στη λύση Τανούλη, γιατί ήταν ο μόνος που ερχόταν ουσιαστικά, αλλά από όλους τους άλλους που προανέφερα είναι ο λιγότερο έτοιμος να παίξει στον Ολυμπιακό. Φυσικά τώρα που ήρθε, να πάρει ευκαιρίες το παιδί, να παίζει με τον Papas και ας χάσουμε και 2 αγώνες από Άρη και Περιστέρι, δεν πειράζει, αν κερδίσεις 1-2 παίχτες είναι πολύ σημαντικότερο στην γενική οικονομία των πραγμάτων. Άλλωστε στα 2 ντέρμπι θα κριθεί το πλεονέκτημα έδρας, και επίσης οι έδρες σπάνε εύκολα πλέον έτσι γρήγορο που έχει γίνει το μπάσκετ, και ειδικά του Αταμάν, τα παιχνίδια του θα πηγαίνουν όλα στους 90 πόντους..

    Από όλους αυτούς θα σκότωνα να είχα Ρογκαβόπουλο να ξεκινήσει να παίζει πίσω από τον Παπανικολάου και Μήτογλου σαν τον Έλληνα 4-5άρι. Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Τανούλης του χρόνου τον Μάιο στους τελικούς θα είναι καλύτερος από τον Μήτογλου; Γιατί αυτό είναι το ζευγάρι, και την ίδια θέση και ρόλο έχουν ακριβώς στις ομάδες του.. Λαρεντζάκης δεν κάνει, θα προωθούσα περισσότερο Λούντζη/Papas και τον Ρογκα στο 3. Μάλιστα θα είχα κάνει ανάποδο κόλπο Μάντζαρη, θα τον είχα στείλει με κάνα εκατομμύριο στον βάζελο για να γέλαγα, αλλά..

    Για τους μικρότερους θα δούμε, αλλά δεν είναι ντροπή να πάρεις 2-3 ταλεντάκια να τα έχεις να ψήνονται σε μικρότερες ομάδες..Τον Ρόγκα για κάποια χρόνια τον είχαμε και καλά του χεριού μας..μην τον είδατε τώρα..

  • Δικαστής
    Δικαστής Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζιώγα και μόνο που συγκρίνεις τον τσαλμπουρη με τον Πήτερς που έχει παίξει στους Σανς, στην Εφές, στην ΤΣΣΚΑ, στη Μπασκόνια και το Θρύλο νομίζω ότι η συζήτηση δεν έχει νόημα

  • Χρήστος Ζιώγας.
    Χρήστος Ζιώγας. Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΔΙΚΑΣΤΗΣ
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΑΜ ΣΟΦΤ ΕΝΩ ΠΗΤΕΡΣ ΚΑΙ ΣΙΚΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ... ΜΑΛΙΣΤΑ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ Α1 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ... ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ....Ας ΠΑΡΕΙ 10 ΞΕΝΟΥΣ. 6 ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Α1 ΚΑΙ 4/6 ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΣΙΚΜΑ ΠΗΤΕΡΣ ΦΑΛ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ 5/6 ΑΝ ΒΑΛΩ ΓΚΟΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 7--9 ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΟΑ ΕΝΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΙΣΙΚ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΓΡΑΦΗ Ή ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ?

  • Δικαστής
    Δικαστής Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ Dante μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ και δύο χρόνια ο Θρύλος είναι η κορυφαία ομάδα της ηπείρου, προφανώς θα προσγειώθηκες πρόσφατα στον πλανήτη και όπως όλα τα ουφο δεν έχεις εικόνα.. Για βοήθησε με λοιπόν εξυπνοπουλε, αφού εσένα σ αρέσουν ο φλιωνης και ο τσαλμπουρης, δηλ αφού ταιριάζουν στο δικό μας στυλ και επίπεδο, απο ποιες ομάδες θα τους πάρουμε; Που έχουν παίξει; Τι έχουν κάνει; Γιατί δεν τους τσίμπησαν οι ανταγωνιστές μας Ρεάλ Μπαρτσελόνα Φενέρ κτλ; Έστω μια Αλμπα, κατι. Πολλη πρεμουρα και ύποπτη έχετε κάποιοι να φορτωθεί η ομάδα παλτά εν μέσω καύσωνα.. Ή τίποτα ζελες είστε, ή η ασχετοσυνη σε συνδυασμό με τα 40αρια κάνουν το ελάχιστο μυαλουδακι μαρμελάδα

  • Dante
    Dante Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δικαστης,
    Ναι έχεις δίκιο, όλοι αυτοί είναι τελείως χάλια! Επίσης, η μπάλα του μπάσκετ έχει πολλά σπυριά (να κάνουμε ένσταση να μειωθούν ώστε να μην επηρεάζουν τους παίκτες), το παρκέ είναι πολύ σκουροχρωμο, τα διχτακια από τις μπασκέτες πολύ στενά κι ο εκφωνητής στο Ειρήνης και Φιλίας έχει πολύ τσιριχτή φωνή!
    Αισχος!!!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούγεται λέει ο Ραούλ Νέτο για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να μην ισχύει αυτή η είδηση γιατί αν είναι αυτός ο τοπ σκόρερ που περιμένουμε η κατάσταση ούτε για γέλια δεν είναι!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι 2-3 προσθήκες που θα γίνουν, θα είναι ονόματα που δεν έχουν ακουστεί καθόλου. Κάπως έτσι λειτουργούν στην ομάδα και θεωρώ ότι στο τέλος θα εκπλαγούμε θετικά.

    Ο Ντόρσευ να προσέξει μην αρπάξει από το πολύ ψήσιμο του Τράκη και πάρει κι άλλο χρώμα.

  • driv33
    driv33 Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Θυγατρική είναι σχετικό.. βάζεις να φαίνεται άλλος σαν πρόεδρος και τρέχεις εσύ τα πράγματα.. νομίζω είναι μια λύση για να αξιοποιηθούν κάποιοι ταλαντούχοι και αν αξίζουν και προοδεύσουν να τους φέρεις στο επίπεδο της Ευρωλίγκας..
    Επίσης πάντα είχα την απορία γιατί καμιά ομάδα στην Ευρώπη δεν λειτουργεί και δεν δουλεύει σε ένα πλαίσιο όπως κάνουν οι ομάδες στο nba..
    Με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης αν παίξει με την χειρότερη του nba θα έχει μια εικοσαρα στο νερό, μήπως και αυτό είναι τροφή για σκέψη για να λειτουργήσουμε λίγο έως πολύ διαφορετικά σε όλα τα πλαίσια..
    Τώρα μια και με ρώτησες φίλε Ηλία Θεοδωράκη, οι πρόεδροι τόσα χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχουν δείξει τέτοια διάθεση..
    Φέτος όμως πρέπει να κάνουν την υπέρβαση σε μια δυο περιπτώσεις διαφορετικά θα βλέπουμε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, άλλη στην Ελλάδα και αυτό δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει υπέρ μας..η ομάδα δεν θα έχει συνοχή και αυτοματισμούς..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...