roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Tα πάντα για Χάουαρντ ο Ολυμπιακός» (vid)

underarmor
redwell

Στην αγορά για σούπερ γκαρντ έχει βγει ο Ολυμπιακός, με τον Μάρκους Χάουαρντ να φαίνεται ως μια τοπ επιλογή για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και να είναι ψηλά στη λίστα του.

Σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Μάτζι από το "Sportando", ο εκρηκτικός γκαρντ της Μπασκόνια είναι ένας εκ των περιπτώσεων που εξετάζονται σοβαρά από τους Πειραιώτες.

Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με τους Βάσκους, οι οποίοι τον υπολογίζουν κανονικά για τη νέα σεζόν, καθώς στη συμφωνία τους δεν προβλέπεται εξαγορά, όπως είχε συμβεί με τον Ντάριους Τόμπσον:

"Ύστερα από την σκληρή αποχώρηση του Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να κάνει τα… πάντα για να αποκτήσει τον Μάρκους Χάουαρντ. Ο Χάουαρντ έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια και ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται το buyout. Όχι εύκολο, αλλά πιθανό" σημειώνει ο Ιταλός.

Στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη ο Χάουαρντ είχε 16,1 πόντους ανά παιχνίδι στην ισπανική ACB, ενώ στην Euroleague μέτρησε 14,2 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο..

Μοιάζει δύσκολο να ισχύει το παραπάνω σενάριο αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι αφού πλέον μικραίνει η "δεξαμενή" και πιέζει και ο χρόνος για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

117 σχόλια

  • Ηλίας
    Ηλίας Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει έναν παίκτη που θα παιζει στο 4-5 κι έναν στο 2-3 κι είμαστε κομπλέ ,ο μόνος που με προβληματίζει είναι ο Πίτερς γιατί φέτος δεν πρόσφερε τίποτα ,άμα δεν μπορεί στη τελική ας πάρει το Μπούλο κι να πάρουμε κάποιον άλλο

  • Nostradamos
    Nostradamos Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 08:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal Υπάρχει περίπτωση ν'ασχοληθεί η ομάδα με την περίπτωση Μίχαλιουκ?Γνωρίζει κάποιος?

  • Bisba
    Bisba Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά,γιατί δεν πάμε για Μίχαλιουκ πού ναι ελεύθερος?Ο άνθρωπος είναι παιχταράς,καλύτερος του Χάουαρντ και μπορεί να παίξει και στο 3.

  • Stavris7
    Stavris7 Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι κύριοι κ τελικά σικμα...δεν είναι κακός με πολύ μπασκετικό μυαλό καλό σουτ απλά μεγάλος σε ηλικία 34 δεν θα έχει αντοχές ίσως για δεύτερος μάλλον πάμε για αναβάθμιση σε πιτερς...!!οπότε όλα τα λεφτά στον ντορσει που τον θέλει κιόλας κ επειδή μένουν κιόλας ίσως άλλον ένα έκπληξη στο 2-3!! που μπορεί να ανέβει κ ο Παπανικολάου στο 4!!!αν η έκπληξη είναι ο Χάουαρντ τότε δεν με χαλάει έτσι κ αλλιώς σαν τον Σάσα στο 4 δεν υπήρχε άλλος από την στιγμή που σε απέρριψε κ ο μιροτιτς οπότε μπορεί να του βγει κ σε καλό του μπαρτζωκα!!

  • κερ1
    κερ1 Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη αλλά επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο το 2013 με αποχωρήσεις παικταραδων(Χάινς, Περπέρογλου,αντιτς) ας ελπίσουμε να μην το δούμε και φέτος.τοτε μας κράτησε ο κιλμπιλ και ο άι Γιώργης στα ντουζενια τους.οι οποίοι αν είχαν στηριχθεί μεταγραφικά θα είχαν άλλη μια ευρωλίγκα.θελω να πω πως σικμα και επιλογές τέτοιου είδους δεν πάμε πουθενά.ο Μπαρτζώκας θεωρώ ότι είναι προπονηταρα αλλά έχει ένα τεράστιο κόμπλεξ, θέλει να φενεται αυτός περισσότερο από την ομάδα.φετος πιστεύει ότι χωρίς τους δύο κορυφαίους του παίκτες θα βουλώσει πάλι στόματα.αλλα σικμα ρε άνθρωπε!!!Αγγελόπουλοι έχετε και εσείς ευθύνη!

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά ντροπή μα έχεις 5+ εκ κάνα παίρνεις τον 34 σιμκα του 23%στο τρίποντο
    Αν από Σασα πάμε σε σιμκα είναι λευκή πετσέτα
    ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ

  • Xaris7
    Xaris7 Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal Αληθεύει πως ο Σικμα της Άλμπα θα είναι ο αντικαταστάτης του βεζενκοφ? Αν ισχύει μιλάμε για τρομερή υποβάθμιση και είναι και 34 χρονών. Τον συγκεκριμένο τον ήθελε ο μπαρτζωκας σε περίπτωση που έμενε ο βεζενκοφ για μπακ απ του για αντί πιτερς και τώρα τον φέρνει για βασικό?

  • κερ1
    κερ1 Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες αν ισχύει η φήμη για σικμα , την κάτσαμε την βάρκα!!

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βεζενκοφ έγινε Μιροτιτς,ο Μιροτιτς Γκιλ και τελικά Σικμα ο εκλεκτός. Περαστικά μας

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    To τοπίο όσο περνάνε οι μέρες αρχίζει και ξεκαθαρίζει οπότε αυτό διευκολύνει καλύτερα το σχεδιασμό γιατί δεν κρέμεσαι απο κάποιον παίχτη που σε ταλαιπωρεί.
    Μίροτιτς τέλος και καλύτερα.
    Δεν τρελαινόμουν αλλά ήταν η ιδανική προσθήκη για να κουμπώσει στο σύστημα Μπαρτζώκα και ιδανικός αντικαταστάτης Βεζένκοφ. Βλέποντας όμως τα λεφτά που θα δαπανούσαμε εκτιμώ πως είναι καλύτερα στην τελική και θα πάρουμε κάποιον άλλον πιθανότατα από Νba εξίσου δυνατό.
    Θεωρώ στο 2 θα πάρει παιχταρά όπως και στο 4-5 αντίστοιχα.
    Ακούγονται πολλά αλλά θέλει υπομονή,είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο Μπαρτζώκας ολημερίς και οληνυχτής κάνει τις επαφές του και τα κουμάντα του οπότε μην ανησυχείτε.Ήταν υπολογισμένες και οι 2 απώλειες που είχαμε απλά τώρα προσπαθεί να ματσάρει με τον καλύτερο τρόπο τις θέσεις.
    Εάν καταφέρουμε και πάρουμε τον Ντόρσει όπου έχουμε ελπίδες μετά την απόκτηση από τη Φενέρ του Μαντάρ,τότε με τις υπόλοιπες κινήσεις θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι.

    Ο Βάζελος πέρα από τον ακατανόμαστο που πήρε και είναι ηχηρή μετεγραφή όπου αμέσως θα δείξει στο παρκέ,τίποτα ιδαίτερο ακόμα δεν έχει κάνει που να με φοβίζει.
    Το πρόβλημα είναι ότι συγκρίνουμε με βάση το παρελθόν του την τελευταία 3ετία που ήταν τραγικός,αυτό όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχισθεί εσαεί.Το ξέραμε.
    Είχε φτάσει τον πάτο του βαρελιού πιο κάτω δεν υπήρχε άρα οτιδήποτε και να έκανε σαν μεταγραφή μόνο προς τα πάνω θα τον πήγαινε.Έχει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει σοβαρή ομάδα.Θυμίζω ότι και πέρσι παιχταράδες είχε και πάλι τους έκαψε οπότε συνιστώ ψυχραιμία,υπομονή και να μην πέφτουμε στο παιχνίδι τους που είναι κυρίως επικοινωνιακό και μας χαλάει το μυαλό-είμαστε σαφώς καλύτεροι και θα είμαστε.
    Δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη και ο φόβος που υπάρχει.Δηλαδή τι θέλατε να τον βλέπετε πάντα έτσι διαλυμένο?
    Προτιμώ δυνατό και να τον τελειώνω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...