roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Σκάει... η βόμβα ανακοινώνει Μιλουτίνοφ

underarmor
redwell

Σκάει... από ώρα σε ώρα η "βόμβα" της επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, ισχυροποιώντας σε τρομακτικό βαθμό τη φροντ λάιν των Πειραιωτών καθώς έχουν πλέον το κορυφαίο δίδυμο σέντερ της Ευρωλιγκας στο ρόστερ τους.

Ο Σέρβος παιχταράς μετά από μια τριετία στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, αποδέχθηκε το διετές συμβόλαιο ύψους 2.800.000 ευρώ συνολικά που του πρότειναν οι ερυθρόλευκοι και επιστρέφει αγριεμένος.για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Την περασμένη σεζόν ο διεθνής σέντερ την ολοκλήρωσε με 16.1 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στη VTB, αγωνιζόμενος για περίπου 24' λεπτά ανά αγώνα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

90 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon
    Τα έχω γράψει κι εγώ μερικές φορές όλα αυτά αλλά με άλλη διατύπωση... ο μεγαλύτερος νταλκάς για τους Αμερικάνους τιμ μάνατζερ είναι πως ένας ρούκι Ευρωπαίος μπορεί να ζήσει στο ρυθμό του ΝΒΑ.... 82 ματς σε 7 μήνες με μια παύση 2-3 βδομάδων για το all-star game, πλέι οφ που πέφτουν κορμιά με 3 ματς τη βδομάδα, όλη την ώρα μετακινήσεις τόσο μεγάλες που ένας κανονικός άνθρωπος παθαίνει jet lag κλπ κλπ
    Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι εκεί κόβονται. Το να εμπιστευτούν έναν 28χρονο Ευρωπαίο (που τ ότι είναι Βούλγαρος δεν είναι και καθόλου πιασάρικο) και να του δώσουν έναν ρόλο 20-25 λεπτών κι ένα αντίστοιχο συμβόλαιο (6-10Μ το χρόνο) έτσι ώστε να τον πείσουν ότι εκεί που θα πάει, υπολογίζεται, θα παίζει κανονικότατα και δε θα σκουπίζει πάγκους, αν ρωτάς τη γνώμη μου, θα μου προξενήσει έκπληξη αν το ρισκάρουν.... ότι κι αν γράφεται στα ΜΜΕ.
    Κι εδώ τα πράγματα δεν είναι παίξε γέλασε.... παίζονται πολλά εκατομμύρια δολλάρια κάθε χρόνο... αν κάποιος πάρει το ρίσκο και πει 'ναι, δώστου ρόλο 2ου κι αντίστοιχο συμβόλαιο' και τον φέρουν, αν δεν πιάσει, θα πέσουν τα κεφάλια αυτών που τον φέραν... άρα θα πρέπει κάποιος να ξέρει και να πιστέψει πολύ το Σάσα για να ρισκάρει να παίξει τον ποπό του.... συνήθως δε ρισκάρουν και πάνε πιο safe.... κανείς δε θα τους πάρει το κεφάλι αν αρνούνται να ρισκάρουν... θα τους το πάρουν όμως αν ρισκάρουν και δε βγει....

  • Nemesis 7
    Nemesis 7 Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σε όλους,red goal διάβασα ότι έγινε πρόταση στον Γκός,ισχύει;και ελπιζω να μην έχει σχέση με τον Σλούκα

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, υπάρχει περίπτωση να μείνει ο Σλούκας και να πάρουμε και Τόμπσον; Πώς θα σου/σας (σύγγαυροι) φαινόταν ρόστερ Γουόκαπ, Τόμπσον, Λούντζης, Σλούκας, Μακίσικ, Kάναν, Λαρεντζάκης, Πάπας, Παπανικολάου, Ρογκαβόπουλος,, Βεζένκοφ, Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Μπολονμπόι;

    REDGOAL: Καμία φίλε...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    O Mιλουτινοφ ο παιχταρας......τι προτάσεις αλλες ειχε ; ; ;
    Ενδιαφέρθηκε καμια αλλη ομάδα η μονο εμεις και η Βίρτους ; ; ;
    Χαζοί ειναι οι αλλοι και δεν τον ζητάνε;

    O Γκος, αν ισχυει οτι πραγματι τον θελουμε, τι σοι παίχτης ειναι και τι εδειξε δηλ που μας εντυπωσίασε τοσο;
    Eγώ είδα τον ιδιο παίχτη που ειχαμε και ηταν "λιγος".

    Ακουμε για Γκος και ΧΑΝΓΚΑ......αυτοί είναι οι "παιχταράδες" που πιστευουν οτι θα κρατήσουν τον Ολυμπιακο στην κορυφη;
    Aυτές τις μεταγραφές, τις κάνει μια ομάδα επιπέδου Μπαγερν...οχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    Ο Ολυμπιακός τις 2 αυτες τελευταιες σεζόν με τοσες επιτυχίες και ωραια εικόνα που εχει αποκτήσει, θα επρεπε να δελεάζει πολύ πιο ποιοτικούς παίχτες.
    Δεν γινεται καθε χρονο να σου βγαινουν λιρα 100 οι μεταγραφές οπως εγινε με Γουοκαπ, ΦΑΛ, Ντορσει περυσι.
    Χρειάζεται κααααποια στιγμή να κανεις και κάποιες "δυνατές" μεταγραφές όχι γιατι θα σου εγγυηθουν την επιτυχία της ομάδας 100% αλλά γιατί το να προσθετεις ποιότητα υψηλού επιπέδου σε εναν κορμό σαν αυτόν που εχουμε χτισει εδώ και μια 2ετία, τοσο δυνατο και συμπαγή, ειναι πολύ καλό.
    Οταν ομως αυτος ο κορμος που κουράζεται και εχει ανάγκη απο ανάσες, του φέρνεις παιχτάκια υπερεκτιμημένα και γερασμένα, τοτε δε πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
    Θα παμε δηλ του χρονου να χτυπήσουμε την φρεσκαρισμένη Ρεάλ με αυτούς που ειχε για πεταμα φέτος ; ; ;
    H με τον Σμιθ που ακουω καποιους και θελουν, που ειναι πιο αργός απο καράβι; ; ;
    Aπατοι θα παμε με τετοιες κινησεις...και θα αναρωτιόματε τι εφταιξε και μας σηκωσε παλι κεφάλι ο βαζελος.

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φολ-Μιλουτινοφ όταν πριν δυο χρόνια παίζαμε με Ελις-Μαρτιν. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο νομίζω. Από τα καλύτερα δίδυμα στην Ευρώπη.
    Σήμερα βγήκε η είδηση πως ενδιαφερόμαστε για τον Γκος. Αν έρθει για συμπλήρωμα με την προϋπόθεση πως μένει ο Σλούκας τότε εντάξει. Αν έρθει για αντικαταστάτης τότε όχι. Αν και δεν νομίζω ο κοουτς να τον θέλει για αντικαταστάτη.
    Αυτό επίσης στα δικά μου μάτια σημαίνει ανακατατάξεις στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Και τι εννοώ. Μιλου μάλλον παίρνει την θέση του Φολ στην αρχική πεντάδα και Σλούκας μεταφέρεται πιο πολύ στο 2 και μπαίνει και αυτός στην αρχική πεντάδα για να παίζει περισσότερο pick and roll.
    Σε αυτό το σενάριο έχουμε: Γουοκαπ-Σλουκα-Παπ-Βεζενκοφ-Μιλου. Όχι και άσχημα έτσι;
    Και σαν second unit of να φέρνεις Γκος-Κανααν-Ξένο τριάρι-Πίτερς-Φολ.
    Πεμπτο Γκαρντ ο Μακισικ και η δωδέκατη θέση να παίζεται μεταξύ Λαρετζακη και ενός ξένου 4-5.
    Αρκετά γεμάτο ρόστερ που έχει πολλά «αν» όμως και πολλές προϋποθέσεις για να σχηματιστεί. Όχι όμως και κάτι τόσο απίθανο.

  • Dark Red
    Dark Red Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιωργος7 Τόμσον, Κάνααν, Μακισικ, Ναναλι, Λεντει ή Κοστέλο, Κορνελι ή Γουέμπ ή Πίτερς, Καμποκλο και τέλος Φαλ, Μιλουτινοφ.
    Στην καλύτερη δηλαδή θα έχουμε 12αδα με 9 ξένους και 3 Έλληνες εκ των οποίων ο ένας θα ειναι ο...Γουοκαπ!
    Δεν περιγράφω άλλο...

  • kinis
    kinis Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 08:27 Σύνδεσμος σχολίου

    θελω τον βεζενκοφ αλλα.... επειδη επαιζα μπασκετ παντα θες να παιζεις στους κορυφαιους και οι κορυφαιοι ειναι στο NBA. Αξιζει να δοκιμασει και εαν δεν του αρεσει παντα μπορει να γυρισει. απο εμενα με τις ευχες μου να παει μας κανει περηφανους. δεν θα ελεγα το ιδιο για τον σλουκα μετα την αισχρη δηλωση του και το μεγαλο του εγω. ο ολυμπιακος θα παει μπροστα με τον μπαρτζωκα ο οποιος και ωρημασε και δειχνει ποιοτητα στα παντα του. μην κολαμε σε προσωπα του χρονου ο σλουκας θα ναι 35 δεν θα πρεπει καποτε να βρουμε ενα ελληνοπουλο να του δωσουμε παραστασεις;

  • Δημήτρης Κ
    Δημήτρης Κ Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 06:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ερχομός Μιλουντίνοβ είναι μήνυμα στον Σλούκα. Ο Μιλουντίνοβ με συμβόλαιο κοντά στα 2 εκ. θα έρχεται από τον πάγκο χωρίς να γκρινιάζει. Τι θα πει ο Κώστας τότε δεν έχω παίκτες ικανούς να συνεργαστώ όταν θα είμαι στην πεντάδα;

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 06:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω διάβαζα κι εγω σε κάτι σαιτ ότι έχει 3 προτάσεις πιθανές ίσως να του κάνουν του Βεζενκοφ από 1ως 4 χρονια με συνολο απο 49 μέχρι 4 εκατομμύρια. Ενημερώθηκα πλήρως.
    Υγ: πάντως έμαθα ότι μένει.

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 05:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Ηλίας Θεοδωράκης,
    Φίλε αυτήν την στιγμή ο Σιακάμ είναι ένας αστέρας του NBA και δοκιμασμένος σε πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό το επίπεδο ενώ ο Βεζένκωφ έχει ένα hype ως MVP της Euroleague αλλά είναι εντελώς αδοκίμαστος στο επίπεδο του ΝΒΑ.
    Θέλω να πω ότι για κάθε Αντετοκούμπο ή Ντοντσιτς που έπιασαν ως πρωταγωνιστές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι Ευρωπαίοι παικταράδες που δεν έπιασαν, έφαγαν πάγκο (η εστάλησαν στην G-League) όσο διήρκησε το συμβόλαιο τους και επέστρεψαν ως ανεπαρκείς πίσω στην Ευρώπη.
    Συνεπώς το θέμα δεν είναι πόσα μπορούν να δώσουν για πρωταγωνιστικό ρόλο σε αστέρες του ΝΒΑ αλλά πόσα δίνουν σε αστέρες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι αδοκίμαστοι (ρούκι) για την διοργάνωσή τους.
    Αν θες την άποψη μου και μόνο το υψηλό μπασκετικό IQ του Βεζένκωφ είναι αρκετό να σταθεί επάξια στο ΝΒΑ παρά την έλλειψη αθλητικότητας όμως ως ρούκι δεν πιστεύω ότι θα του κάνουν τόσο μεγάλη προσφορά. Για παράδειγμα μπορεί στον Ντοντσιτς να έδωσαν οι Dallas Mavericks αρχικά 6,5 εκατομμύρια δολλάρια αλλά ήταν και παιδι θαύμα ηλικίας 19 ετών και όχι 27 ετών. Μόλις είδαν ότι κάνει παπαδες εκεί του δώσανε τα ανάλογα χρήματα ενός αστέρα του ΝΒΑ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...