roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θα είναι αποτυχία αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα»

underarmor
redwell

Για τον τελευταίο εν Ελλάδι στόχο του Ολυμπιακού που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τους ημιτελικούς και τελικούς της Basket League ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Πιο αναλυτικά ο κορυφαίος τεχνικός της Euroleague τόνισε:

«Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με συνέπεια. Κάτι που ξεκινάει από τη διοίκηση. Έχουμε σταθερότητα. Κατακτήσαμε δύο τίτλους που δεν τους υποτιμούμε.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία όσο το δυνατόν καλύτερα. Και μετά το πρωτάθλημα. Με σεβασμό σε όλους. Πρώτα στον ΠΑΟΚ και μετά αν τα καταφέρουμε στον επόμενο αντίπαλο. Εμείς έχουμε διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών από άλλες ομάδες. Φτάνουμε τα 70.

Ο ΠΑΟΚ έχει λιγότερα. Είναι άλλα τα δεδομένα. Έχουμε ένταση, κόπωση αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν είναι αποτυχία να χαθεί ο τίτλος: «Θα είναι αποτυχία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα με βάση την εικόνα μας και το πλεονέκτημα έδρας. Κανένας φίλος του Ολυμπιακού δε θα το πάρει ευχάριστα.

Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για την αποτυχία και την επιτυχία με αφορμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτό που μετράει είναι πόσο φτάνεις στα όριά σου.

Όμως ζούμε στα Βαλκάνια και αν τελικά είναι αυτό το ζευγάρι έχει πάντα βαρύτητα. Αν το πάρουμε δε θα πανηγυριστεί παραπάνω αλλά αν το χάσουμε θα στεναχωρήσει τους φίλους μας».

Για την αλλαγή στο format: «Θα μου επιτρέψετε να το μετρήσω γιατί είμαστε σε τεράστια επιβάρυνση. Προπονούμε εμείς τις προπονήσεις, τα παιχνίδια είναι το αναγκαίο κακό αλλά οι προπονήσεις είναι αυτές που μας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσουμε την ομάδα.

Αν όπως το λέτε είναι, οι ομάδες από το 7-12 θα συνεχίσουν να παίζουν κάτι που είναι σημαντικό. Προφανώς είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για τις σωστές αποφάσεις, εμείς θα τις ακολουθήσουμε».

Για το αν είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν οι παίκτες πριν το Κάουνας: «Με βάση αυτό που είδα στην προπόνηση είναι πολύ δύσκολο. Είναι μεγάλο γεγονός που κατά σύμπτωση είναι πολύ κοντά φέτος.

Δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχουν πολλά διαδικαστικά για το ταξίδι και την προετοιμασία. Ταυτόχρονα μόλις τελειώσαμε μια σειρά που μας πίεσε αγωνιστικά και πνευματικά, όμως υπάρχουν παίκτες που είναι συνηθισμένοι να το κάνουν.

Είδα κάποιους που είναι έτοιμοι για προπόνηση και άλλους όχι, έχει σχέση με την εμπειρία. Αυτοί που έχουν την εμπειρία καλούνται να βοηθήσουν και τους άλλους. Έχουμε μια προπόνηση αύριο και ο Σάββατο παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    εχει συνασπιστει κατα του ποδοσφαιρικου ολυμπιακου ο νταρθ βεηντερ μαζι με τους τζενται,τα γκρεμλινς,η σταζι,η μοσαντ,η cia,η καγκεμπε,οι γκριζοι λυκοι του ερντογαν,και γενικοτερα ολος ο γαλαξιας με υποψια εξωγηινης παρουσιας και του Ε.Τ.
    ο γελωτοποιος του σαητ το τερματισε,ειπαμε εχει μαθει στην εκτονωση 5-6 φορες την ημερα και αν μεινει χαρμανης νομιζει οτι το πληκτρολογιο ειναι τροπος εκτονωσης γιατι θελει κατι να εχει ανα...χειρας συνεχεια...αει και...εκτονωσου

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Giorgos σε σύγχυση. Εισαι για τα μπαζα.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε pan.
    Μια χαρά είναι ο αθλητισμός στην Ελλάδα.
    Μόνο που Εγώ Δεν αγαπώ τον αθλητισμό.
    Αγαπάω τον Πρωταθλητισμό του Ολυμπιακού.
    Αυτά.
    Τεράστια Διαφορά ανάμεσα στα δύο.
    Κ ο Πρωταθλητισμός Δεν είναι εύκολος.
    Θέλει Θυσίες.
    Αν εσείς μπορείτε να συγχωρείτε κ να κάνετε τα στραβά μάτια μπράβο.
    Εγώ ΔΕΝ μπορώ.
    Κ Δεν θέλω κ όλας.
    Αν σας αρέσει να ακούτε οπαδούς όλων των άλλων ομάδων να λένε καλά σας κάνουμε κωλογαυροι αυτό σας αξίζει κ εσείς να λέτε οκ πάμε παρακάτω κάναμε λάθος μπράβο σας.
    Κ ξέρω ότι δεν θα δημοσιευθεί.
    Αυτή είναι η Γνώμη μου.
    Κ Εγώ έχω Γνώμη.
    Εσείς έχετε Άποψη γιατί η Γνώμη Προϋποθέτει ΓΝΩΣΗ.
    Κ εσείς γνώση Δεν έχετε.
    Κρατήστε την άποψη σας.
    Σεβαστή αλλά μη αποδεκτή.
    Εγώ κρατάω κ λέω την Γνώμη μου.
    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Red arrow !!!!
    Σιχαμα είναι αυτός που θεωρεί το ποδόσφαιρο ? του Ολυμπιακού καρκίνωμα επειδή έχασε ένα πρωτάθλημα Κ από δικά του λάθη αλλά Κυρίως από Εγκλήματα των Επο,ΦΙΦΑ, Ουέφα, κυβέρνησης κλπ έχουν Συνασπιστει εναντίον του.

    Δηλ. Εσάς σας άρεσε αυτό που είπε;;;;;
    Ρε πλάκα κάνουμε;;;;
    Ουστ από δω.
    Άιντε!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Όχι πρωτάθλημα.
    Όχι Σκούπα.
    20 σε κάθε ματς το Λιγότερο.
    Κ μας λέει τι;;;;;;
    Αποτυχία το πρωτάθλημα;;;;;;;;;;;;;;
    Όχι ρε Μπαρτζώκα.
    Δε δεχόμαστε αποτυχία.
    Αποτυχία θεωρούσαν Όλοι το καθεστώς βαζελακοπουλου.
    Εγώ ούτε αυτό δεν θεωρούσα αποτυχία.

    Όπως ναι μεν στο ποδόσφαιρο σφάζουν αγωνιστικακ εξωαγωνιστικά τον Ολυμπιακό, όμως Μαρινάκη βρες λύση.
    Αυτό λέω.
    Αλλά να περάσει στο ντουκου αυτό που είπε ο Μπαρτζώκας;;;;;;
    Όχι.

    Από Μένα Όχι.
    Κ κάτι άλλο.
    Ο Μπαρτζώκας είναι εξαιρετικός προπονητής.
    Κ επίσης ο Ομπράντοβιτς.
    Της Μονακό.
    Κ Γαμω τους προπονητές.
    Αλλά να διαβάζετε κάτι κ να λέτε νταξει μωρέ πιστεύω να το πάρουμε δεν λέει.
    Άιντε ψώνιο red arrow.
    Τράβα για νανάκια.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • pan
    pan Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos κατι τυποι σαν εσενα εχουν φερει τον αθλητισμο στην ελλαδα σε αυτο το τραγικο επιπεδο..καμια παιδεια σεβασμος και καμια απολυτως γνωση του αντικειμενου που μιλας..απλα να πετας σκουπιδια ελαφρα την καρδια..χωρις αλλα σχολια....

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρωτάθλημα είναι σίγουρο, για τη σκούπα μιλάμε..

    Εγώ το 13 ήμουν υπέρ Μπαρτζωκα και ντρέπομαι που έφυγε όπως έφυγε ο άνθρωπος. τον θεωρώ ξεκάθαρα καλύτερο του Σφαιροπουλου, μεταγραφές όμως ούτε αυτός κάνει Φλεβάρη, και τον Jenkis και τον Μάρτιν αυτος τους έφερε, δεν τους βρήκε στον Ολυμπιακό. Στα τελευταία εκεί με εμάς ο Σφαιροπουλος τα είχε κάνει μαντάρα, αλλά πιστεύω είναι προπονητής Euroleague. Για να δούμε που θα πάει και τι θα παρουσιάσει, τιμητικό είναι να έχουμε τόσους Έλληνες προπονητές.

    Μπαρτζωκα τώρα τι να πεις..όταν βαρεθεί θα φύγει ή θα θέλει κάτι διαφορετικό. Η ομάδα είναι δικιά του με πλήρης στήριξη των προέδρων και όλοι μαζί και εμείς κοντά!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία, τον αγώνα κυπέλου που αποκλειστήκαμε τον ανέφερα ως ενα αποτέλεσμα που ηρθε σε συνέχεια του χαμένου πρωταθλήματος και οποιο συγχωροχάρτι δοθηκε τοτε στον Μπαρτζώκα λογω της κατακτησης Euroleague, το εχασε με το κυπελο. Οντως δεν ηταν αντικειμενικά η μεγαλυτερη αποτυχια του εκεινο το ματς. Απλά ηρθε και κουμπωσε με το χαμενο πρωτάθλημα και πεσαν να τον φανε.

    Εγώ οσο αφορά τον Σφαιρόπουλο τα εχω πει πολλες φορές και θα τα λεω παντα.....κι ας διαφωνούν οσοι διαφωνούν.
    Σφαιρόπουλος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Υπερεκτιμημένος οσο δε παει. Απετυχε πολλές φορές και ξεζούμισε καθε καλο παιχτη που ειχε, σε αντιθεση με το πως λειτουργει ο Μπαρτζώκας.
    Πολλές λαθος επιλογες παιχτων, δεν στηριξε παίχτες, τσακωνόταν με καλους παιχτες και γενικά κόλλαγε, δεν επαιρνε time out οποτε επρεπε, να ναι καλά ο ΤΟΜΙΤΣ που εκανε ολη την δουλειά και τον βοηθουσε. Εγω τουλαχιστον εχω δει απειρες φορές τον Σφαιρόπουλο να μπλοκάρει και να μην εχει να πει κατι στους παίχτες και ο Τομιτς να το παιρνει πανω του και να δινει οδηγίες.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ το γεγονος οτι ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ τον ΧΑΚΕΤ, ενώ στήριξε αδικαιολόγητα τους Μαντζαρη και Γιάνγκ για διαφορετικούς λογους τον καθένα, ως διαφορετικές περιπτώσεις ενώ τον Χάκετ μπορούσε να τον κρατήσει.
    Αν το είχε κάνει θα επέστρεφε δυνατός οπως ειδαμε οτι εκανε τουλαχιστον για μια διετία ακομη στην CSKA. Το αξιζε με βάση οσα ειχε προλάβει να προσφέρει και οσα εδειξε.

    Επισης πηγε σε 2 Final4 τα οποία κατάφερε να φτάσει στο τελικό, αυτές ηταν οι μεγάλες επιτυχιες του αλλα ταυτόχρονα, οταν του ελεγαν ολοι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ; Εκείνος απαντουσε οτι η ομάδα ειναι υπερπλήρης!!!!!!!! Και στους τελικους με ΦΕΝΕΡ και ΡΕΑΛ εχανε και ελεγε δικαιολογίες υστερα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ".

    Τον ζελεδομαλλιά δεν τον χώνεψα ποτέ. Coach Sfairo και τριχες. Υπερεκτιμημένος.
    Ο Μπαρτζώκας μας εχει κανει να ξεχνάμε τι παει να πει μπατζετ. Εχει κανει ολη την Ευρώπη να παραμιλάει.
    Πειτε μου που πηγε ο Σφαιρό και τι εκανε ;;;

    Να σου θυμησω φιλε Ηλία Θεοδωράκη ότι ο Σφαιρόπουλος εκτός από τον Τελικό κοντρα στην ΑΕΚ στο κυπελο, αποκλειστηκε και οντας προπονητής της Μακάμπι από την Μακάμπι Ρισόν και στη τελευταία του χρονιά παλι από την Χαποελ Ιερουσαλήμ. Δε το χει ο τυπος. Κι ομως, τον υποστηρίζουν πολλοί.
    Μετριότατος οσο δε παει...
    Θα γελάσω με την Εφες ετσι και ισχυει αυτο που ακουγεται οτι τον εξετάζουν σοβαρα για προπονητη!!!
    Καταρχάς θα τσακωθεί με ολους τους παιχτες....θυμηθείτε το.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Να πω μόνο ότι εκείνο τον τελικό κυπέλλου δε τον θεωρώ αποτυχία. 1ο μεταξύ μας ματς της σεζόν, πονηρό γιατί δεν ξέρεις τον αντίπαλο κι υπήρχε και καθεστώς του Βασιλακόπουλου, άσχετα αν στη συνέχεια της χρονιάς δε φτούρησε ούτε αυτό.
    Μου κάνει όμως εντύπωση που όλοι έχουν κολλήσει σ εκείνο το ματς και μιλάνε για αποτυχία και δεν αναφέρεται κανένας σ ένα ματς που αυτό ήταν η πραγματική αποτυχία... κι αυτό ήταν επί Σφαιρόπουλου ο χαμένος τελικός κυπέλλου από την ΑΕΚ!!!!! Αυτό το ματς θυμάμαι το βλέπα... έβλεπα ότι δεν πηγαίνα καλά, ο χρόνος περνούσε και δεν ανησυχούσα... έλεγα πως ότι κι αν γίνει, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε απ την ΑΕΚ και μάλιστα τελικό κυπέλλου... όταν μιλάμε τελείωσε, δεν μπορούσε να πιστέψω τι συνέβη.

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ μόνο που απαντάει κανείς κ δίνει συνέχεια δίνει αξία......απλα είναι αλλού για αλλού....περιφρονυση μονο

  • Πανος
    Πανος Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φτανει η μιζερια! Παμε για την κουπα και ακομα γκρινιαζουμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...