roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Θεραπεία για Σλούκα και δύσκολα με Ζαλγκίρις

underarmor
redwell

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Κώστας Σλούκας την Τρίτη (14/03) καθώς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και η συμμετοχή του στο ματς του Θρύλου με τη Ζαλγκίρις (16/03) μοιάζει δύσκολη.

Ο 33χρονος γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο όπως και κόντρα στον Προμηθέα.

Λογικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει με τους Λιθουανούς καθώς δεν συνηθίζει να "πιέζει" τους παίκτες για επιστροφή από τραυματισμό...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

31 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe και εγώ για τον φίλο σχολίασα, απλά σε ανέφερα για να συμφωνήσω στο ότι σαφώς, το πλεονέκτημα έδρας παίζει ρόλο. Η μονακό μας έβγαλε το λάδι πέρσι και έγινε φοβερή σειρά. Μάλλον είναι η καλύτερη που θυμάμαι, και η έδρα έφερε τη πρόκριση.
    Πάμε για τη νίκη σήμερα. Νομίζω ότι ο σλούκας θα παίξει μόνο αν απαιτηθεί από τον αγώνα.
    Κέιναν και τα μυαλά στα κάγκελα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο απάντησα σε σχόλιό του για το δικό μου σχόλιο! δεν ξέρω αν το κατάλαβες.

    Είμαι της γνώμης ότι δεν υπάρχουν εύκολα Play off, ειδικά εμείς που δεν θεωρώ ότι έχουμε το βαθύτερο ρόστερ της 8άδας.

    Βασικά μόνο η Partizan έχει πιο ρηχό ρόστερ, αλλά έχει 5 και να καίνε, ΚΑΙ Ομπράντοβιτς, ΚΑΙ έδρα.

    Οπότε θέλω την κατάταξη όπως είναι αυτή τη στιγμή..και θέλω να δω Μονακό - Φενέρ για να χάσουν την δυναμική τους στην κόντρα μεταξύ τους, όπως πιστεύω και τα άλλα ζευγάρια ταιριάζουν και θα γίνουν απίστευτα ντέρμπι, με σαφές πλεονέκτημα των 2 Ισπανικών έναντι Partizan/Maccabi αλλά θα το πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους..

    Μακάμπι έχει Qattash (μάλλον τον πιο αδύναμο προπονητή της 8άδας και με λιγότερη εμπειρία στο υψηλό προπονητικό επίπεδο) αλλά έχει έδρα και απύθμενο βάθος. Μπασκόνια έχει καλή έδρα, αλλά Τελ Αβίβ/Βελιγράδι δεν είναι, είναι πιο family friendly, βάθος απύθμενο, αλλά με μικρότερο μπάτζετ από Μακάμπι και τις υπόλοιπες, και καλό προπονητή, αλλά όχι δοκιμασμένο ακόμη σε επίπεδο play off Euroleague, επίσης παίζει παρόμοιο μπάσκετ με εμάς αλλά ελαφρώς πιο light επίπεδο και σκληράδα, οπότε θεωρώ ότι θα είναι πιο βατοί, ενώ τους έχουμε και 2-0 φέτος.

    Επίσης τελευταίο παιχνίδι είναι η Μπασκόνια εδώ μέσα και λογικά θα είμαστε μεταξύ 1-2 και η Μπασκόνια να καίγεται για την νίκη..μπορεί να το χτυπήσουμε, μπορεί να κάνουμε και συντήρηση, θα δείξει!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe ο Thrilos for Ever έχει την άποψή του, σεβαστή, και αυτό που λες είναι σωστό, και δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς, εγώ απλά λέω ότι η Εφες δεν είναι ομάδα που τη θέλει κάποιος στο φ4. Αυτοί είναι ικανοί, να πάνε να παίξουν δύο ματς να σηκώσουν κούπα και να καθόμαστε μετά εμείς, αλλά και οι οπαδοί άλλων ομάδων, που πάλεψαν όμορφα φέτος, σαν μη πω, και να λέμε πως έγινε αυτό. Η εφές δεν είναι πλέον ομάδα φόβητρο, βασικά είναι υπό διάλυση, εδώ ο Λαρκιν κάνει δηλώσεις για τον Αταμαν, και για τον χρόνο συμμετοχής του. Δε θέλω παρτιζαν, αν και θα βγει σε πιο πάνω θέσεις πχ. Η εφες είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Και την έχουμε σε σειρά, και καλό θα μας κάνει στη ψυχολογία και δε θα κουραστούμε όπως με Μονακό πέρσι, σκούπα θα φάνει, άντε το πολύ 3-1.
    Τεσ πα το κούρασα το θέμα και εγώ, σεβαστές όλες οι απόψεις επί του συγκεκριμένου , δεν μπορώ και να ορκιστώ πως έχει άδικο ο Thrilow for Ever.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @thrilosforever μέσα σε όλα εννοούσα ότι κανένα play off, ειδικά φέτος δεν είναι εύκολο..

    θα κάνω ανάλυση όποτε βρω χρόνο, αλλά φέτος δεν έχει χαλάρωμα αν θες να πας μέχρι τέλους..

    μην ξεχνάμε με την πολύ υποδεέστερη Μονακό (σε σχέση με φέτος) στον τελευταίο αγώνα ζωής και θανάτου μπήκαμε 4η περίοδο πίσω στο σκορ (αν θυμάμαι καλά..) εκεί παίζεται σε ένα σουτ..ένα τρίποντο δικό του μέσα και ένα δικό μας έξω και αντε τρέχα μετά..και εκεί, ναι, πιστεύω μέτρησε η έδρα..

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικος76
    Το f4 είναι ένα παιχνίδι όπου μπορεί να κερδίσει ο χειρότερος τον καλύτερο,αλλά και τα play off είναι σειρά αγώνων που ναι μεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα αλλά είναι υψηλού επιπέδου έντασης αγώνες και θέλει ισχυρό κίνητρο.
    Και η Εφές το έχει και με το παραπάνω οπότε μην την υποτιμάς καθόλου
    Σε κάθε περίπτωση δε φοβόμαστε κανέναν και όποιος και να είναι θα τον αντιμετωπίσουμε στα ίσια.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @Thrilos For Ever και εγώ για τον τελικό μας στόχο γράφω ότι γράφω. Με παρεξήγησες μου φαίνεται, δε λέω ότι θα κερδίσουμε εφες επειδή έχουμε καρδιά κτλ, σε σειρά αγώνων θα τους κερδίσουμε επειδή είναι ματς διαφορετικού χαρακτήρα από ότι τα φ4. Η παρτιζάν πχ που λες, τη θεωρώ πολύ δυσκολότερη από την εφες σε σειρά αγώνων, και εδρα έχει, και φυσική κατάσταση, και πιο ομαδα είναι από τους τούρκους. Το θέμα είναι ότι αν πάνε, φ4, άλλοι παίκτες θα τα κάνουν πάνω τους, και άλλοι είναι γεννημένοι για τέτοια ματς. Και η εφες, όσο χάλια και αν παίζει, όσο χαβαλέ και αν κάνει μέσα στη χρονιά (προσβάλει τη διοργάνωση δηλαδή, ενώ ο βάζελος τόσο μπορεί τόσο κάνει) σε φ4 θα παίξει διαφορετικά. Αλλά ας μη το ζαλίζουμε , είναι νωρίς ακόμα, πάντως επιλογές αντιπάλων δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάποιος έτσι όπως είναι η βαθμολογία.
    Φτερού , σου απαρίθμησα κάποτε τις κωλοτούμπες σου, αλλά κάνεις ότι δε τα διαβάζεις αυτά, ούτε τα άλλα, για τα οποία δε θέλουμε απάντηση, δε πήγες στη πορεία το ξέρουμε, αλλά πες μου εσύ σε τι αναφέρεσαι. Που και να βρεις, που δε νομίζω, δεν έχω πρόβλημα να κάνω λάθος πρόβλεψη ή εκτίμηση. Εγώ κρατάω το μακρόπνοο σχεδιασμό των αφών πάντως και θα το συζητήσουμε αργότερα. Τι άλλο θα έλεγες εξαπτέρυγο, που τους τα είπες και στα μούτρα τους ....
    Πάντως τη στάση ενός που θεωρούσα σίγουρο διπλό σου λογαριασμό, την έχω ήδη παρατηρήσει εδώ και καιρό, και εν κερώ, θα την επικροτήσω και δημοσίως.
    Φτερού, δε μπορείς να δεις μπασκετ, κατάλαβέ το, πάρε για παράδειγμα τις ασιστ του Φαλ που τις συζητάμε σήμερα και τα είχα αναφέρει πριν το ματς και τη προσπάθεια του Μπι να παίξει λιγότερο με τον άσσο. Τώρα που είπα άσσο, δεν μας είπες τις δύο τρεις βαρβάτες μεταγραφές που θέλεις να γίνουν του χρόνου. Σε ποιες θέσεις είπαμε?? Άμπαλε

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    gp77
    decoupepe

    Oι μεγάλες ομάδες κρίνονται από τους τίτλους και τη συνολική πορεία που διάγουνε.
    Ναι έτσι πρέπει να μπαίνεις μέσα και να καθαρίζεις όποιον βρίσκεις,αλλά το συναισθηματικό κομμάτι που μας διακατέχει όλους είναι αυτό που μας παρασύρει.

    Δηλαδή η Ρεάλ είναι μικρή ομάδα επειδή έχει δώσει τέτοια ματς στο παρελθόν?
    Όχι βέβαια ,απλά μισητή αλλά ομαδάρα στην τελική.
    Κοιτάχτε την ουσία και όχι τη φαντασία.

    Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πούνε στο τέλος παρά μόνο η κούπα γιατί δικαιωματικά μου ανήκει,τους έχω νικήσει σχεδόν όλους συνεπώς με ενδιαφέρει πως θα φτάσω στον στόχο μου που φέτος πλέον είναι πανάκεια για εμάς.

    Δεν θα το έλεγα τα άλλα χρόνια (όπως και πέρσι) πως πρέπει να το πάρουμε,αλλά φέτος δεδομένης της συνολικής εικόνας μας οτιδήποτε λιγότερο από την κούπα θα είναι αποτυχία.
    Αυτό φυσικά δεν διαγράφει την όλη πορεία μας που θα μνημονεύεται για χρόνια,αλλά πρέπει να κλείσει η χρονιά όπως αρμόζει και είναι το σωστό.
    Του χρόνου πάλι να είμαστε στην ίδια κατάσταση δεν θα με ενδιαφέρει τόσο πολύ (τρόπος του λέγειν)αλλά φέτος είναι η χρονιά μας,
    Θεωρώ πως δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό.


    Άρα Νίκος 76 οτιδήποτε βάζει σε κίνδυνο αυτό τον στόχο πρέπει να το αποφύγουμε.
    Η Εφές είναι μεν πεσμένη σε διάρκεια σε σχέσι με πέρσι,υπάρχουν λόγοι για αυτό,αλλά πίστεψε με όσο και καλύτεροι να είμαστε σαν ομάδα συνολικά,εκεί θα μιλήσουνε οι προσωπικότητες.
    Ξέρεις γιατί?
    Γιατί αυτά τα ματς περιμένουν και εκεί θα δείξουν αυτό που ήδη ξέρουμε.
    Πέρσι ο Micic μας έκλεισε το σπίτι με κρεμασμένο επάνω του τον Βενζέκοφ.
    Έχει πολλούς τέτοιους δυστυχώς.
    Και το κυριότερο που θα έχουνε είναι το κίνητρο για 3 peat εκεί θα τους δώσει φτερά.
    Μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό είναι το πιο επικίνδυνο.

    Πέρσι η Μονακό επειδή δεν είχε εμειρία αποκλείστηκε παρόλο που είχε προσωπικότητες.
    Και φτύσαμε αίμα.
    Η Εφές σε κάθε περίπτωση είναι άλλη ιστορία.

    Όπως και να έχει,πάλι πιστεύω ότι αν τους πετύχουμε φυσικά και μπορούμε να τους αποκλείσουμε αλλά αν μπορούμε να τους αποφύγουμε καλό θα ήταν.

    Ο στόχος μας ενδιαφέρει όχι ότι έχουμε μεγαλύτερη κα;ρδιά και καρύδια από αυτούς.
    Ο στόχος και μόνο.

    Πρόβλεψη:Tώρα που έχει κάτσει η μπίλια βαθμολογικά προβλέπω να παίζουμε η με Παρτιζάν ή με Μακάμπι.
    Προτιμώ Παρτιζάν να αποκλείσουμε τον μελιτζάνα για άλλη μια φορά.
    Δυσκολοκατάβλητη ομάδα με πολύ δύσκολη έδρα και παίζει πλέον μπάσκετ Ομπράντοβιτς,αλλά δεν μας φοβάμαι.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 07:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μμμμ... εσυ.. ο Τιακας.. ο ΓΙΩΡΓΟΣ.. κανα δυο ακομα.. οχι, δεν ειστε πολλοι, οντως. Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω, ειπαμε να μου τα πεις καταματα αυτα, δεν ερχεσαι σαν κοτα που εισαι, δεκτο. Κρυψου στην ανωνυμια σου, καλα κανεις για δε σε παιρνει. Πουθενα. Γι αυτο εισαι πουθενας. Αλλο τωρα. Βλεπεις καλος που ειμαι, κανω αναφορες σε προχωρημενα πραγματα. Στελεχωση λχ. Ξερεις εσυ τωρα, ετσι? Copy paste, κ μετα απο λιγον καιρο "οπως σας ελεγα" κτλ. Ζαβολιαρη. Τσαχπινη. Ατιμο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 04:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν διαλέγουν αντίπαλο οι πραγματικά μεγάλες ομάδες, παίζουν πάντα για την νίκη, και όταν χάνουν τρελαίνονται. Ο πρωταθλητής βγαίνει από τους μεγάλους αγώνες, δεν γίνεται αλλιώς.

    Άλλωστε δεν ξέρεις σε αυτό το επίπεδο τι μπορεί να συμβεί, και μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου όχι μια, αλλά πολλές φορές αν δεν σου βγει..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα φταίω εγώ που βλέπω διπλο τριπλούς λογαριασμούς? Δε γίνεται να υπάρχουν τόσοι στόκοι στο site.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...