roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα»

underarmor
redwell

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα είπε ο Μουσταφά Φαλ μιλώντας στην ΕΡΤ, με τον Γάλλο σέντερ του Θρύλου να μην κρύβει τον... πόθο του που είναι η κατάκτηση της Euroleague. Πιο αναλυτικά τόνισε...

Για τον τρόπο παιχνιδιού: "Είναι ο χαρακτήρας των παικτών μας και η φιλοσοφία του προπονητή. Δεν είμαστε εγωιστές. όλοι είναι χαρούμενοι".

Για την απουσία του Σλούκα: "Κάθε φορά μας λείπει κάποιος έτσι είναι το μπάσκετ. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Για το αν θα σουτάρει τρίποντο: "Είναι νευρικός ο κόουτς και δεν θέλω να κάνω χειρότερα τα πράγματα. Μία μέρα θα σουτάρω στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αν δεν τρελαθεί ο κόουτς εντάξει".

Για το στυλ του και τον προπονητή του: "Του αρέσουν οι αθλητικοί ψηλοί, αλλά και οι έξυπνοι παίκτες που παίζουν καλά στην άμυνα και δημιουργούν".

Για την Ευρωλίγκα: "Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα. Όταν πας στο Final Four θες να κερδίσεις".

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο: "Συγκεντρώνομαι μόνο στη Ζαλγκίρις που έχει μεγάλο κίνητρο και καλή έδρα. Θέλουμε να κερδίσουμε".

Για τα ντέρμπι που έζησε: "Είναι ωραία ματς και η ατμόσφαιρα. Μου αρέσει το κίνητρο και ο ανταγωνισμός. Σε αυτά τα ματς μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: "Δεν θα είναι εύκολο. Είμαστε το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά είμαστε φαβορί και καλύτερη ομάδα".

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: "Ήθελα να βρω ένα ωραίο μέρος. Έχω τα πάντα εδώ και δεν υπάρχει λόγος να φύγω".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    είδα την συνέντευξη. Πολυ έξυπνος άνθρωπος και αποφασισμένος. με εντυπωσιάζει κάθε φορα όταν μιλάει.

    σαν συμμορία είναι η ομάδα, pack of wolves!

    όλοι είναι σε αυτή τη φάση, και Walk-up, kai McKissic από προσφατες συνεντεύξεις, και Παπ πολύ σοβαρός, Σλουκι έχει το know how, Canaan σε συνέντευξη μου θυμίζει τον McKissic του Σεπτεμβρίου τοτε (δηλαδή λίγο μετά που ήρθε και συνειδητοποίησε τι πάει να γίνει).. θέλει αποφασισμενους και σκληρούς χαρακτήρες η ομάδα, αλλά η πάστα είναι καλή.

    πρέπει λίγο να αποσυμφορησουν τον Βεζε, πολύ άγχος εναντίον του Μιροτιτς, και εκεί κάνει την απίστευτη μαγκιά ο Μπ, βάζει τον Παπ πάνω στον Μιροτιτς που μέχρι εκείνη την στιγμή μας είχε "ξεφτιλίσει", και τον Βεζενκοφ στον Καλινιτς που είναι πιο κοντά σε σωματοτυπο. και final 4 δεν άντεξε ψυχολογικά. φέτος είναι ο mvp, για ένα τόσο σοβαρό και υπεύθυνο άτομο αυτά είναι βαριά ευθύνη. γιαυτό θα χρειαστεί η ομάδα λίγο άγνοια κινδύνου από McKissic/Λαρεντζακη/Canaan, αυτοί πιστεύω προσφέρουν το διαφορετικό και την τρέλα φέτος, για να ξεκλειδώνουν την ομάδα όταν χρειάζεται και να παίρνουν λίγο από την πίεση..

  • SP7
    SP7 Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι απέναντι έχουν κλείσει τον Παμπλο Λάσο ?

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωωωωω κε Ανδρεοπουλε χαρηκα τωρα! Ευχαριστω!

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Goal λες να μας βρει κανα κακο με Σλουκα...;

    REDGOAL: Καμία περίπτωση

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικταρά μου μπορείς να την κατακτήσεις, ιδιαίτερα εφέτος που φαίνεται ότι η ομάδα είναι πολύ καλύτερη και από πέρσι!!!!
    Χρειάζεται βέβαια πολύ ξύλο κάτω από την ρακέτα και εσύ λόγω σωματικών προσόντων και δύναμης αλλά και αρκετά καλής τεχνικής, μπορείς να βοηθήσεις πάρα πολύ, αρκεί να σηκώνεσαι για κάρφωμα ακόμα και αν είναι κρεμασμένοι επάνω σου όλη η αντίπαλη πεντάδα και να σκεπάζεις το καλάθι όταν έρχονται οι αντίπαλοι σέντερ, γιατί μπορείς και μη μασάς!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...