roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Εύχομαι ο ΟΣΦΠ να πάρει τη Euroleague»

underarmor
redwell

Στην εκπομπή «Τζάμπολ» στην ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης και μίλησε για πολλά και άκρως ενδιαφέροντα θέματα και φυσικά αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό:

«Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο νέο ξεκίνημα που κάνω στην καριέρα μου, να βοηθήσω τον οργανισμό, τη ομάδα και τους παίκτες να ξαναμπεί το Περιστέρι σε μια σωστή κατεύθυνση όπως του αρμόζει.

Να έχουμε θετική παρουσία στο πρωτάθλημα, να προοδεύουν οι παίκτες μας. Να μπαίνουν σε μια διαφορετική λογική σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες τους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στηρίζομαι πολύ στη σκληρή δουλειά, στην αυτοκριτική, έχω εξαιρετικούς συνεργάτες και μια διοίκηση που είναι δίπλα μας και στηρίζει την προσπάθεια.

Έχει οργάνωση, βοηθά σε ό,τι χρειαστούν οι παίκτες. Δουλεύουμε πάρα πολύ, κάθε κακό αποτέλεσμα μας δυναμώνει και δεν μας ρίχνει. Η επικοινωνία μας με τους παίκτες βασίζεται στην ειλικρίνεια».

Για τη Euroleague και τον Ολυμπιακό: «Πάντα είναι σημαντικό να είσαι ανταγωνιστικός στη Euroleague. Βλέπουμε πως ο Ολυμπιακός παίζει εκπληκτικό μπάσκετ με τρομερή διάρκεια. Περιμένουμε να δούμε πόσο μακριά θα πάει. Να είναι στα υψηλά στρώματα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και να μας αντιπροσωπεύουν σαν χώρα».

Για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έζησα εκπληκτικές στιγμές. Ευλογημένος που με αγαπάει ο κόσμος του Ολυμπιακού με αυτό τον τρόπο. Πέρα από τίτλους, αυτό σημαίνει πως ο κόσμος εκτίμησε ό,τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα υπάρχει τέτοιο δέσιμο από μια μεγάλη ομάδα. Του εύχομαι να πάρει τη Euroleague».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...