roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο Ολυμπιακός είναι χαρισματική ομάδα...»

underarmor
redwell

Την ικανότητα των παικτών του Θρύλου να αλλάξουν τον ρυθμό ενός αγώνα και να φέρουν... τούμπα τα πράγματα ακόμα και όταν δεν πηγαίνουν καλά, εκθείασε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας:

"To μπάσκετ δεν είναι… Playstation. Πολλά μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα και πάνω σε όλα αυτά πρέπει να προσαρμόζεσαι. Εμείς και σε αυτό το ματς αποδείξαμε πως είμαστε μια χαρισματική ομάδα με ικανότητες στο να ανατρέπουμε τα όποια εις βάρος μας δεδομένα.

Το έχει αποδείξει φέτος αυτο ο Ολυμπιακός και σε άλλες περιπτώσεις. Έτσι και σήμερα ξεκινήσαμε άσχημα με όχι καλά ποσοστά στο σουτ και αρκετά λάθη. Στο ίδιο στιλ παιχνιδιού ήταν και η Μπαρτσελόνα.

Εμείς ξεκινήσαμε χωρίς ρυθμό. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να μας ενθαρρύνει. Ήταν ένα κομβικό στοιχείο αυτό για την εξέλιξη του αγώνα.

Χωρίς τη βοήθειά του θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και μπορέσαμε να επιστρέψουμε στα δικά μας στοιχεία. Υπάρχει ακόμα δρόμος και πρέπει να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ο χαρακτηρισμός «χαρισματική» για την φετινή ομάδα ισχύει στο έπακρο. Σπάνια θυμάμαι ομάδες να έχουν κερδίσει μέσα στην ίδια σεζόν από δυο φορές Φενερ, Ρεάλ, Μπαρτσελονα, μια την Εφες, να είναι αήττητοι στην Ισπανία και να παλεύουν όλα τα παιχνίδια.
    Λάθη σίγουρα έχουν γίνει και προσωπικά έχω ενστάσεις για τη χρησιμοποίηση ορισμένων παιχτών (πχ Πίτερς στο 3, Μπολομποι στο 4), αλλά αφενός δεν είμαι ο ειδικός για να κρίνω τις επιλογές του κοουτς παρά μόνο να εκφράζω την προσωπική μου άποψη μέσω του φόρουμ κι αφετέρου, όπως αναφέρω συνεχώς τον τελευταίο καιρό, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και μέχρι στιγμής αυτό έχει άκρως θετικό πρόσημο. Τι θα γίνει όταν κρίνονται οι τίτλοι κανεις μας δεν το ξέρει.
    Την χθεσινή νίκη πάντως μας την έδωσε η second unit. Μακισικ ήταν καλώς και στις δυο πλευρές, Πίτερς πάλεψε στην άμυνα και προσέφερε στην επίθεση παρότι ήταν άστοχος στα τρίποντα, Μπλακ συγκλονιστικός. Με εξαίρεση τον Κανααν και τον Σλουκα που δεν ηταν σε καλή μέρα όλοι οι υπόλοιποι προσέφεραν. Έγινε και σωστή διαχείριση με τους χρόνους των παιχτών.
    Πέμπτη περιμένω να δω Μπολομποι και Λούντζη να παίρνουν λεπτά.
    Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα. Συνεχίζουμε με την ελπίδα να πανηγυρίζουμε στο Κάουνας τον Μάιο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...