roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ερυθρόλευκα... λιοντάρια κατασπάραξαν Μπάρτσα 77-70

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός με τρομερή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παίκτες-κλειδιά τους ερχόμενους από τον πάγκο Μπλακ, ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκη, καθάρισε τη Μπαρτσελόνα 77-70 στο ΣΕΦ με και πλέον φουλάρει για πλεονέκτημα έδρας με ρεκόρ 19-8.

Δεν μπήκε καλά στο ματς ο Θρύλος και το πρόβλημα στο ξεκίνημα δεν ήταν τόσο αμυντικό, όσο επιθετικό. Η ομάδα του Μπαρτζώκα σκόραρε το πρώτο της καλάθι στο 4’ δια χειρός Σάσα Βεζένκοφ (2-4), ήταν αρκετά άστοχη (2/4 βολές, 3/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα), έχασε τη μάχη των ριμπάουντ και είδε τους Μίροτιτς και Σανλί να «χτίζουν» για την Μπαρτσελόνα μια διαφορά 11π. (11-22) στο 11’. 

Ωστόσο, η 5άδα που πάτησε παρκέ στην 2η περίοδο (Σλούκας, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης, Πίτερς και Μπλακ) «δάγκωνε» και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Με σούπερ άμυνα και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να κάνει τη διαφορά, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με ένα σερί 12-0 και προσπέρασαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι (23-22) στο 16’.

Το ντέρμπι είχε μόλις ξεκινήσει με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να γράφει. στην εκπνοή από τα 6.75μ. το 29-27, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα «άνοιξε» πυρ από την γραμμή του τριπόντου και προσπέρασε με 31-33. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και παρότι ανέκτησε άμεσα την πρωτοπορία δεν μπόρεσε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του (43-41 στο 27’). Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στους 8π. (53-45) στο 31’.

Οι μπλαουγκράνα βρήκαν και πάλι στόχο από την περιφέρεια και πλησίασαν στους 2π. (53-51), όμως, Σακίλ ΜακΚίσικ και Ταρίκ Μπλακ διατήρησαν τα πρωτεία για τους ερυθρολεύκους (63-57 στο 35’). 

Οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να καταθέσουν τα όπλα (66-63), όμως, κάπου εκεί ο MVP Φεβρουαρίου, Σάσα Βεζένκοφ, αποφάσισε και έβαλε (75-65 στο 39’) φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην σπουδαία νίκη των Πειραιωτών.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-20, 29-27, 50-45, 77-70

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (3/4 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κάναν (0/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα), Λαρεντζάκης 14 (4/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ), Φαλ 5 (7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Σλούκας 3 (1/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 3 ασίστ), Βεζένκοβ 13 (3/10 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 1/2 βολές, 7 ριμπάουντ), Παπανικολάου 8 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Πίτερς 6 (2/2 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Μπλακ 6 (2/3 δίποντα, 2/3 βολές, 5 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 16 (2/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές, 4 ασίστ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γιασικεβίτσιους): Ντα Σίλβα, Σανλί 13 (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές), Βέσελι 2 (1/3 δίποντα), Κάλινιτς 8 (2/9 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Σατοράνσκι 1 (0/1 δίποντο, 1/2 βολές, 2 ασίστ), Λαπροβίτολα 15 (1/2 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 4/5 βολές, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5 λάθη), Αμπρίνες, Χίγκινς 10 (2), Γιοκουμπάιτις 2, Μίροτιτς 19 (7/11 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 5/8 βολές, 7 ριμπάουντ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 16/37 δίποντα, 11/26 τρίποντα, 12/18 βολές, 39 ριμπάουντ (23 αμυντικά - 16 επιθετικά), 14 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 9 λάθη, 22 φάουλ

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπαρτσελόνα: 13/26 δίποντα, 9/29 τρίποντα, 17/23 βολές, 45 ριμπάουντ (26 αμυντικά - 19 επιθετικά), 16 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 12 λάθη, 22 φάουλ

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ο Ολυμπιακός θα μείνει στο ΣΕΦ για να υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου (9/3, 21:00), ενώ η Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τη μεγάλη μονομαχία με τη Φενέρμπαχτσε (10/3, 19:45).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

52 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ για την ανθρώπινη πλευρά παιδιά! Μην ανησυχείτε, απλά ζωή είναι! Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της, τα ξέρετε τώρα.. αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι παίρνουμε μεγάλη χαρά από αυτήν την ομάδα, σε πολλά επίπεδα, για μένα είναι ένα σύμβολο πολλών πραγμάτων και ξεπερνάει την αθλητική της διάσταση, εμένα μου δείχνει πως θα ήταν μία Ελλάδα που θα δούλευε σωστά!

    Ταυτόχρονα όμως, η εμπειρία μου στη ζωή (όση έχω τελοςπαντων) δεν μου δίνει ούτε τίτλους δεδομένους, ούτε όμως και καταστροφή αν δεν έρθουν. Θα λυπηθώ πολύ, ειδικά φέτος, για τη μεγάλη, το πρωτάθλημα θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουμε, και... συνεχίζουμε! Αθλητισμός είναι, όχι τρέλα, αν και χτυπάω κάτι πιέσεις που και που...!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe σου εύχομαι, αν διορθώνονται τα πράγματα, να βρεις τη λύση που θέλεις, αν πάλι όχι (δε διορθώνονται όλα τα προβλήματα), την ψυχική και πνευματική ισορροπία που χρειάζεται. Έτσι είναι με το άθλημα, είτε μπασκετ ,είτε ποδόσφαιρο κτλ, χόμπι είναι για να ξεχνιόμαστε. Όταν ξεφεύγει από αυτό η κατάσταση, και κάποιος το βλέπει διαφορετικά, όπως χουλιγκανς, ή πορωμένοι σχολιαστές, ή δε ξέρω εγώ τι άλλο, απλά είναι άτομα που συνήθως έχουν λυμένα όλα τα άλλα προβλήματα. Πλάκίτσα κάνουμε εδώ, εκφράζουμε τα όνειρά μας για την ομάδα μας, και συζητάμε. Αν δε μπορούμε να το κάνουμε αυτό πολιτισμένα ή ψαχνόμαστε για άλλα, υπάρχουν και άλλα site με άλλους οπαδούς για να ξεσπάσει όποιος θεωρεί ότι τα αθλήματα έχουν άλλη σημασία στη ζωή τους. Πάντως το να αθλείται κάποιος, και όχι να βλέπει άλλους να αθλούνται, είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης το θέμα είναι ότι ο ντόρσει μας έδειξε την νοοτροπία του από πέρσι. Και μουτράκια όσο έπαιζε και έβγαινε αλλαγή ή δεν έπαιρνε κάποια πάσα, και κατά την διάρκεια των μεταγραφών του καλοκαιριού που νόμιζε ότι μπορεί να παίξει με την ομάδα μας αλλά και σουτ για τα στατιστικά του που έπαιρνε. Μη σου πω ότι τώρα δεν έκανε τίποτα ο άνθρωπος, δέχτηκε προσφορά και διάλεξε αυτή που ήθελε. Το καλοκαίρι όμως, το έπαιξε διαφορετικά το παιχνίδι του με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν πολλές μεταγραφές για εμάς.
    Ο Μπόλο είναι περίπτωση Λιβιό, αν έχει όνειρα για καριέρα, μάλλον θα θελήσει να φύγει ενώ ο Μπλακ πρέπει να πάρει τα διπλά για να μείνει, γιατί τώρα ήρθε τσάμπα ο παίκτης. Προσωπικά τον κράταγα άνετα, είναι επαγγελματίας και σοβαρός. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Βεζέ, και αν ο Πιτερς πραγματικά μπορεί να τον αντικαταστήσει σε βασικό σχήμα. Αν φύγει ο Βεζέ, δεν νομίζω ότι θα κρατήσουμε Κειναν γιατί πρέπει να αναπληρωθεί η επιθετική του συνεισφορά. Οπότε όλα είναι θέμα Βεζέ, αν μείνει θέλουμε λίγα πράγματα (Μίλου και τριάρι?) αν όχι αλλάζει ο σχεδιασμός. Μη ξεχνάμε ότι φέτος το μεγάλο μας ατού ήταν ο έτοιμος κορμός, πράγμα που θα έχουν και οι αντίπαλοί μας σε μερικές ομάδες που φτιάχτηκαν φέτος, οπότε η βελτίωση του ρόστερ θα είναι ακόμα πιο αναγκαία.
    Ας το πιάσουμε το θέμα μετά τη κούπα, τώρα είναι νωρίς.

  • Στάθης Πέραμα 7
    Στάθης Πέραμα 7 Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεπω τον Καμπατσο και τον Βιλντοζα να χανουν απο τη ζελα και γελαω με τα δυο καρτουνακια απο την Αργεντινη. Αχρηστα παικτακια της πλακας. Και οι δυο μαζι δεν κανουν το δεξι του Ουοκαπ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε εννοειται οτι ολοι εχουμε τα προβληματα μας. Δεν ειχα προσεξει τι εγραψες, αν ειναι υγειας, οικογενειακα κτλ ευχομαι ολοψυχα να τα ξεπερασεις.. Αν ειναι επαγγελματικο το θεμα ισως μπορει να γινει κατι, δεν ξερω κ που εισαι

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ξεκαθαρίσω παιδιά ότι παρόλο προσπαθώ να κρατώ χαμηλούς τόνους για τις επιτυχίες και την ομάδα, μετά από αυτήν την εβδομάδα θέλω να πω ότι βλέπουμε την καλύτερη εκδοχή σε regular season της ομάδας μας και ένα απίστευτο μπάσκετ που έχει εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη και ακόμη και τον πλανήτη. Φυσικά αναφέρομαι σε όσους βλέπουν πραγματικά μπάσκετ, ένα κοινό όχι αμελητέο..

    Διαβάζετε εδώ κάποια χαζοχαρουμενα που λέω και στατιστικά που γράφω, αλλά να ξέρετε ότι έχω, σαν τους περισσότερους, πολλά και μεγάλα προβλήματα που ξεπερνούν πολύ τα δευτερεύοντα της ζωής. Παρ'ολα αυτά, η φετινή πορεία μου έχει δώσει τόση δύναμη και ελπίδα, που κρατάω κάποια ισορροπία ακόμη.

    Η φετινή πορεία δεν είναι μόνο απίστευτη μπασκετική πανδαισία, είναι μάθημα ζωής, με άπειρες μικρές ιστορίες και το μόνο πράγμα που δουλεύει αυτή την στιγμή στην χώρα μας..με ταπεινούς και υπερβολικά "μαλακούς" για τα δεδομένα μας προέδρους, έναν Ελληνα προπονητή που δούλεψε και εξελίχθηκε πολύ με αξιακο σύστημα πολύ πέρα από τα συνηθισμένα του τυπικού Έλληνα (και με τιμής αναφέρει ότι τα πάντα τα χρωστάει στον Παναγιώτη Γιαννάκη, έναν άλλο σπουδαίο Έλληνα..) και ένα σωρό μικρές μικρές ιστορίες που συνθέτουν ένα απίστευτο μωσαϊκό, από τον Λαρε, McK, Back, Βεζε, Σλούκα, όλοι έχουν μία ιστορία..

    Είμαι πραγματικά περήφανος και συγκινημένος με αυτήν την ομάδα.

    Αλλά αυτά δεν δίνουν τίτλους, αλλά γράφουν Θρυλικές ιστορίες, αλλά θέλω και το 4ο επιτέλους!

    Νίκο κανένα πρόβλημα! Fall έχει Black φέτος..ντεφορμε είναι τελευταία, αλλά δεν έλειψε ιδιαίτερα, γιατί υπάρχει επιτέλους βάθος στη θέση 5..

    Ηλία 14-15 άτομα εννοούσα, το έγραψα κιόλας, τύπου Papas/Ρογκα/Τσαλμπουρη.. δηλαδή Papas/Ρογκα να μπορούν να παίξουν άνετα Ελλάδα για να ξεκουράζουν τους άλλους, με Papas/Λαρεντζάκη/Λούντζη δεν υπάρχει περιθώριο για άλλον Έλληνα γκαρντ για ανάπτυξη/βοήθεια, αλλά λείπουν Έλληνες στα forward/ψηλά.

    Για την χρησιμοποίηση αυτών έχω αναφερθεί. Δεν τα ξαναλέω, 2-3 post up 3ποντα από την γωνία τα παίρνει ο Τσ με τον Ιωνικό, και αν πέσει επιδημία covid/τραυματισμών/στομαχικές διαταραχές τον βάζεις να συμπληρώσεις 12αδα Euroleague..

    Και κάνα 2-3 για εξέλιξη. Ρογκα κάνει το αγροτικό του, δεν ήταν έτοιμος για εμάς, αλλά του χρόνου πιστεύω μπορεί να έρθει.

    McK παίζει καταπληκτικά με μπάλα στα χέρια σαν scoring guard, οτιδήποτε άλλο δεν λειτούργησε, αν μείνει, μένει για 2.. ανανέωσε αυτός ή όχι ακόμη;

    Για Bolo δεν ξέρω γιατί τον βλέπω λίγο μπερδεμένο, Black/Peters θα κάνουν κρα να μείνουν σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό Euroleague και ο Peters παίρνει καλά λεφτά νομίζω (650-750.000) οπότε ούτε οικονομικό όφελος μπορεί να έχει αλλού.

    Black θα θέλει σίγουρα τα διπλά, αλλά αν πάρεις Μιλού, μιλάμε ότι του χρόνου μπορεί να δεις το Last Dance του Βεζενκοφ Ελλάδα με ακόμη καλύτερη ομάδα και περισσότερο βάθος.. αυτό με ιντριγκάρει φέτος, ότι του χρόνου μπορούμε να είμαστε καλύτεροι! Μπορεί και χειρότεροι βέβαια..

    Ο Dorsey κολλαγε στα σχέδιά μας, αλλά το παιδί είναι χαζό σαν τον Άντε που δεν μπαίνει ούτε 14αδα πλέον στην Φενέρ. Ένα σάπιο μήλο μπορεί να χαλάει στο βαρέλι, ευκαιρίες πήρε και από την ομάδα και τους φιλάθλους.. γειά σας.. καλύτερα το Pokémon (πλάκα έχει αυτό! Κάποιος το λέει εδώ μέσα!) και να γουστάρει κάθε λεπτό..και θα βάλει..δεν έχει τελειώσει ακόμη η σεζόν, έχει να βάλει σουτ και αυτός..

    Απίστευτη μέρα σήμερα πάλι

    Efes-Maccabi
    Fener - Barca
    Baskonia-Monaco!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 05:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σε λεω κ μιστερ μπουτια, το κερδισες επαξια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 02:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Κοίτα να δεις.... πολύ μεγάλο ρόστερ δε μας χρειάζεται. Στα εγχώρια κάνουμε προπόνηση... κι όχι μόνο αυτό.... είμαστε σε φάση που λέμε ότι ακόμα κι αν χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας, πάλι με σκούπα θα πάρουμε πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ειδικά φέτος το ρόστερ είναι πιο πλήρες από κάθε άλλη φορά. Βλέπουμε να απουσιάζουν παίκτες κλειδιά, να παίζουν περισσότερο οι ρεζέρβες και να βάζουν εκείνοι τους πόντους. Είδαμε τον Πίτερς να πετάει και χώνει αβέρτα τρίποντα σε εποχή που ο Βεζένκοφ ήταν τραυματίας.
    Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν έχω γκρινιάξει καθόλου για τον Κάνααν, παρά λέω αφήστε τον στην ησυχία του. Το να τον διώχναμε και να φέρναμε πχ το Ντόρσεϊ (που κι εγώ δε τον θέλω πλέον στην ομάδα λόγω νοοτροπίας) μπορεί να μας έδινε παραπάνω πόντους σε σκοράρισμα της 1ης 5άδας, αλλά σίγουρα και ο Λαρεντζάκης και ο Μακ Κίσικ θα έπαιζαν λιγότερο, οπότε θα σκοράριζαν και λιγότερο. Το πιο πιθανό απ όλον αυτόν το συνδυασμό θα ήταν να είναι το παλάντζο αρνητικό.... στην καλύτερη θα υπήρχε ισορροπία.... δε νομίζω ότι θα ήταν θετικό. Αν καταφέρει ο Κάνααν και δώσει περισσότερα στην επίθεση, τότε η ομάδα θα ανέβει ένα τσικ παραπάνω. Είναι βέβαια δύσκολο γιατί οι υπόλοιποι παίζουν καιρό μαζί και ξέρει πολύ καλά ο ένας τον άλλον.
    Γενικά το ρόστερ είναι σα να παίζουμε μια παρτίδα πόκερ και να έχουμε ξεκινήσει με καρέ του άσσου και ένα 10άρι. Η λογική λέει ότι δεν αλλάζεις καμία κάρτα.... αν πας να αλλάξεις το 10, θα είναι εις βάρος σου.... δε θα κερδίσεις τπτ και θα δώσεις στον αντίπαλο παραπάνω δυνατότητες να μαντέψει πόσο καλά φύλλα έχεις.
    Νομίζω ότι για του χρόνου δε χρειάζεται να αλλάξουμε τπτ. Και να μείνουμε ως έχουμε καλά είμαστε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ως προσθήκη και μονο ως προσθήκη το Ρογκαβόπουλο και να δούμε πόσο μπορεί να ανταποκριθεί. Του χρόνου οι παίκτες θα γνωρίζονται καλύτερα και πιστεύω ότι κι ο Παπαθανασίου θα μπορεί τουλάχιστον να παίζει στα εγχώρια. Βέβαια σ αυτό παίζει ρόλο και κατά πόσο παίκτες όπως ο Μπολομπόι, ο Μπλακ, ο Πίτερς θελήσουν να μείνουν ή να πάνε αλλού να έχουν πιο ενεργό ρόλο.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 02:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Decoupepe συγγνώμη ρε φίλε, θα σε μπέρδεψα με κανέναν άλλον που υποστήριζε κειναν. Δεν είμαστε και πολλοί. Με τον ντορσει έχει πέσει όμως πολύ κωλοτούμπα εδώ μέσα. Εγώ από πέρσι τον λέω μπαλντγουιν με διαβατήριο πάντως, και ίσως είναι και λιγότερο επιδραστικός. Πάντως όποιος θέλει μεταγραφές, στα μάτια του γέρου, είναι εχθρός της ομάδας, όπως επίσης όποιος βάζει στόχο κουπες και τελικούς. Γιατί στα κεφάλι του, το μόνο που υπάρχει, είναι να μην εκτεθούν οι αφοί, που είναι ήδη ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που έχουμε φέρει. Γιατί στη τελική και πέρσι μια χαρά ομαδάρα είχαμε, αλλά βλέπεις τον λόγο που ζητάγαμε αλλαγή Χασαν. Και τότε πάλι πέσιμο από μερικούς, ότι η ομάδα πάει τρένο, και γιατί ζητάμε αλλαγές, κτλ κτλ.

    Εύχομαι να μην χάσουμε μία ακόμα ευκαιρία, ο μπι ξεπερνάει όποια εμπόδια μπατζετ υπάρχουν οπως τελικά βλέπουμε. Το μπλοκάκι στις αλλαγές με το ρολόι, που και εδώ έχει πέσει τρελή κωλοτούμπα, και που πάλι λίγοι ήμασταν που καταλαβαίναμε γιατί το κάνει, φέτος δούλεψε τόσο καλά, που είχαμε λιγότερες φωνές από κάποιους. Γιατί δε βάζει λούτζη γιατί δε βάζει παππά κτλ κτλ. Μάλλον αρχίζουν να τον εμπιστεύονται σε αυτόν τον τομέα. Άπειρα τα άρθρα στο ΝΒΑ για τη διαχείριση ομάδας, και τη πρόβλεψη τραυματισμών. Σίγουρα ο Μπί έχει πάρε μαστερ στο συγκεκριμένο τομέα. Φέτος μεγάλος φόβος εξακολουθεί στα μάτια μου να είναι ο Φαλ. Παίζει 2 χρόνια σερί. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι χωρίς Φαλ τελικό δε φτάνουμε. Ας κάνει τα μαγικά του ο Μπι, να τον έχει έτοιμο μόνο για τα δύο τελευταία ματς.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 01:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνήθισε το, σε γράφω όποτε αναφέρεσαι μόνο σε εμένα. Άλλον εδώ, δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
    Και που πας σεφ τι καταλαβαίνεις? Εδώ ποστάρεις μέσα από το γήπεδο, αν είναι δυνατόν, μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα. Δες το cube, κοίτα τα πανό δες κανένα θηλυκο αλλά σιγά σιγά ετοιμάσου ψυχολογικά για τη παντόφλα. Και μπεκρής και άεργος κάποια στιγμή θα τα μαζέψω να δω τι άλλο θα με πεις. Έλα, μπορούμε την οκτάδα , αυτό θέλει και ο Μπι, δεν τον νοιάζουν 4αδες και πλασαρίσματα. Ο γέρος δε παίζεται. Θα τη φέρουμε τη κούπα να δεις τι έχεις να πάθεις.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...