roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πάνοπλος... καθαρίζει Μπάρτσα σε κατάμεστο ΣΕΦ

underarmor
redwell

Ο Θρύλος σε ένα σημαντικό ματς φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα την Τρίτη (07/03, 21:00, Nova) στο κατάμεστο ΣΕΦ, με στόχο τη νίκη για να μείνει κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην κορυφή της βαθμολογίας με στόχο το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Πειραιώτες έχασαν την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο από την Αρμάνι και νίκησαν με το... ζόρι στο φινάλε τον Κολοσσό στη Ρόδο με 80-79, χάρη σε ένα τρίποντο του Σάσα Βεζένκοφ και εδώ και δυο εβδομάδες κάνουν αναμενόμενη... κοιλιά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς μετά από αρκετό καιρό δεν υπάρχει κανένας απόντας λόγω πρόβλημα τραυματισμού.

Και η Μπαρτσελόνα από τη μεριά της δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της καθώς θα κατέβει στο ΣΕΦ μετά την ήττα από τη Σαραγόσα στο ισπανικό πρωτάθλημα, μια... σφαλιάρα ουσιαστικά που την έριξε στο 17-4 και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Ρεάλ.

Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, οι Καταλανοί με την επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους στη διοργάνωση.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσικά μιλάω για την "λογική" τον πραγμάτων, θέλω να είμαι δίκαιος με όλους.

    Έχουμε τα πλεονεκτήματά μας που τα ανέφερες, και τα ξέρουμε, αλλά δεν μπορώ να "απαιτήσω" 4αδα και κούπα.. καλά, κούπα ούτε ο Ιτουδης και ο Λάσο δεν είχαν κάθε χρονιά, 1 είναι!

    Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι στάθηκαν στο ότι μαθηματικά είμαστε 8αδα, ακόμη και ο Μπ, και έχουμε τα θέματά μας που και που (και καλά), αλλά να τον πεις αιθεροβαμων νομίζω με τίποτα..

    Ξέρεις ότι βλέπω πάντα μπροστά μου την ενίσχυση, πάντα θέλω εκείνο το τσακ/κλικ/πείτε το όπως θέλετε, που θα μας δώσει εκείνο το 1-2% παραπάνω δύναμη για την συνέχεια. Αυτός ο αγώνας της βελτίωσης μιας ομάδας δεν σταματάει ποτέ, μπορεί και ο φροντιστής ακόμη να προσδώσει κάτι, ένα προπονητήριο, ένα όργανο άσκησης (ξέρετε τι γίνεται με τα προϊόντα αθλητικής τεχνολογίας ΝΒΑ; Σφαγή! Συνέχεια δοκιμάζουν καινούργια όργανα/μηχανήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης κ.λ.π).

    Για τον Μάρτιν θυμάμαι και εγώ με τον φίλο Andre είχαμε ανταλλάξει κάποια ποστ, επειδή θεωρούσα ότι ομάδα με αυτόν για σέντερ έχει ταβάνι στη γραμμή ψηλών..

    Σκέψου χτες αντί Black να είχες πάλι Μάρτιν.και ξέρεις κάτι, ο Black είχε 6π, ο Martin μπορεί να είχε και τους διπλούς χθες, αλλά πάλι να χάναμε, απλούστατα δεν είχε interior presence που έλεγα και τότε! Το παιδί καλύτερα να γινόταν ένα old school 4 κατά τη γνώμη μου, θα ήταν πιο χρήσιμος γιατί έχει καλό touch στην ρακέτα και θα αντιμετώπιζε καλύτερα παίχτες σαν τον Motley/Brown/, παρά Nebo/Tavares/Hall..

    Τα στατιστικά λένε την μισή αλήθεια. Θυμάμαι όταν ξεκίνησε η τρέλα των analytics στο ΝΒΑ τότε που παρακολουθούσα φανατικά, έπεσαν όλοι με τα μούτρα.. αλλά ξέχασαν να βλέπουν μπάσκετ.. γέμισαν πιτσιρίκια που κοίταζαν οθόνες και αλγορίθμους και ξέχασαν να βάλουν κάναν παλιό να βλέπει αγώνες και να κάνει scouting. Τώρα ευτυχώς είναι κάπου ανάμεσα, αλλά θέλω να πω, είναι 2 διαφορετικά κομμάτια, αλλά εξίσου σημαντικά. Η στατιστική σίγουρα δίνει μία τάση, αλλά θέλει και μάτι!

    Έχω εκφράσει ξεκάθαρα τα θέλω και τα πιστεύω μου, νομίζω μου το δίνεις αυτό! Και ποτέ δεν φοβήθηκα να ζητήσω ενίσχυση, μάλιστα τη θεωρούσα και επιβεβλημένη, ειδικά στα μικρά ρόστερ που έχουμε +1 παίχτης δεν κάνει κανένα κακό και δεν αλλάζει ισορροπίες, ακόμη και ο Acy πιστεύω αδικήθηκε πέρυσι, σε ρόλο 3αριου δεν ήταν τόσο κακός, έβαζε κάποια τρίποντα, έπαιζε σκληροτράχηλη άμυνα για να κόψει τσαμπουκαδες, πηδαγε στα ριμπάουντ, πιστεύω είχε να δώσει..

    Έπειτα στον ημιτελικό, είχα γράψει, να μην διστάσει ο κοουτς να ανοίξει το ρόστερ, μέχρι και Λούντζη πρότεινα να μαρκάρει και κουράσει έναν περιφερειακό γιατί στην οικονομία του παιχνιδιού θα έχει μεγάλη σημασία, τελικά είδαμε πως πήγε εκείνο, και είδαμε και στην οικονομία του παιχνιδιού ότι ο Micic είχε 3 ανάσες ακόμη.. έγιναν πολλά λάθη τότε, ένας τελικός λιγότερος, μία Euroleague λιγότερη, και δεν πας final 4 κάθε χρονιά.. κάτσε να δούμε γιατί έχει πολύ ψωμί ακόμη..

  •  Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά DeCoupePe εννοείται ότι πριν αρχίσει η χρονιά, δεν μπορούσε να δεί κάποιος εύκολα την δυναμική της ομάδας και όποια πρόβλεψη θα ήταν δύσκολη. Ξέραμε όμως ότι έχουμε έτοιμο κορμό, που δεν είχαν οι αντίπαλοι, πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλό σερί στην ισπανία, και το είχα γράψει και έδώ ενώ τα εξαπτέρυγα των αφων θεωρούσαν ότι αγχώνουμε την ομάδα (έλεος), αλλά μετά και την 10η αγωνιστική, ήταν πασιφανές ότι 8άδα θα είμαστε. Έβαζα στην εξίσωση και την κατακόρυφη βελτίωση των ξένων και δε μου έβγαινε να μην έχει στόχο 4αδα η ομάδα.

    Τελικά, τα καταφέραμε με μικρή βοήθεια από αυτούς, αλλά δε μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που ξέρει τα βασικά, και μετά τον Δεκέμβρη να λέει ότι στόχος είναι η 8άδα. Εδώ διαβάσαμε και σχόλια ότι δε θα είμαστε 8άδα την εποχή που είμασταν ακόμα πρώτοι.

    Εσύ προφανώς αναφέρεσαι λοιπόν, στους στόχους, βήβα βήμα, που βάζει κάθε ομάδα, για να δίνει κίνητρο στους παίκτες. Οι πραγματικοί στόχοι όμως καθορίζονται στον σχεδιασμό της ομάδας, και αναθεωρούνται στην ενδιάμεση μεταγραφική περίοδο. Αυτά όμως είναι λόγια για συνεντεύξεις, η ομάδα είχε έτοιμο κορμό, έχει Μπι που δεν έχουν οι άλλοι και κόσμο με όνειρα και ελπίδες για να φτάσουμε στη κορφή , πηγαμε φ4 πέρσι, και φέτος είμαστε πιο δυνατοι. Είναι η χρονιά μας, και το ξέρεις από τον Νοέμβρη, και γι αυτό ζητας ενίσχυση. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία και ακόμα και αν δε θωρακίστηκε με ενίσχυση που την ζητάς εδώ και καιρό, εξακολουθεί να είναι στόχος η κούπα φίλε. Τρελή νίκη σήμερα, θύμιζε κλίμα φ4, κλειστές άμυνες , χαμηλό σκορ και Μπι με κατι @@ να, να βγάζει τον Σλούκα στα τελευταία 5 λεπτά, γιατί αυτός ξέρει μπασκετ, και εμείς όχι. Κάποιοι άλλοι καθόλου.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο νομίζω έχεις καταλάβει ότι πέρα από την αγάπη μου για την ομάδα με διακρίνει και ένας ρεαλισμός, και όχι μόνο στα αθλητικά! Στην Ελλάδα μπερδεύουμε πάρα πολλές φορές την πραγματικότητα με το συναίσθημα.

    Η ομάδα δεν έχει το βάθος θεωρητικά να είναι φαβορί για 4άδα. Το μπάτζετ νομίζω είναι γύρω στο 10, όχι πολύ μακριά από την 8άδα, αλλά όχι και μέσα. Οπότε ο πρώτος σου στόχος είναι να είσαι μέσα.

    Πριν λίγα χρόνια έβλεπα εδώ σε απαντήσεις, "δεν μας νοιάζει η 8άδα, μόνο η κατάκτηση". Έκπληξη..αν δεν πας 8άδα έχει τέρμα της γραμμής και δεν πας πουθενά!

    Όπότε το μόνιμο άγχος μου είναι η 8άδα. Δείτε ΠΟΑ για τι παίζει στην Ευρώπη..να μην βγει τελευταίος, είναι πολύ λεπτή η γραμμή, και αν όπως προ-περυσι που δεν μπήκαμε 8άδα, ήταν ευχάριστη η κατάσταση;

    Πάμε στην 4άδα τώρα..είναι ο Όλυμπιακός θεωρητικά φαβορί για 4άδα; Αν σε έναν υπολογιστή Α.Ι, που είναι και μόδα, τον ρώταγες τον Σεπτέμβριο, ποιός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στις αρχικές 4 θα είμασταν μέσα;

    Ξεχνάμε ότι η Αρμάνι είχε τότε Pangos/Davis/Baron και ένα τσούρμο μεταγραφές και πολλοί έλεγαν για σίγουροι 4άδα; (πολλοί παίχτες και δημοσιογράφοι);

    Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι κάνουν σεζόν καριέρας ταυτόχρονα οι Euroleauge legends Σλούκας και Παπανικολάου (ίσως στην τελευταία τους τόσο κορυφαία σεζόν, ίσως έχουν μία ακόμη του χρόνου, τα χρόνια δεν πάνε προς τα πίσω!) και από το πουθενά εξελίσσεται μπροστά μας η μεταμόρφωση ενός επιθετικογενούς stretch 4 με Ελληνικό διαβατήριο στον MVP της Euroleauge, αυτό μας έχει φέρει να μιλάμε ότι στην χειρότερη πάμε για 5η θέση..Συνειδητοποιούμε πόσο απίστευτο είναι να βγούμε στη χειρότερη στην 5η θέση;!

    Οι μεταγραφές ήταν safe και κόστισαν, εν αντιθέσει με άλλες χρονιές, αλλά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, εγώ τουλάχιστον περίμενα πολύ περισσότερα από Βοlomboy/Canaan/Peters, ειλικρινά, και θα τους χρειαστούμε βοήθεια..

    Πάντως ο πρώτος στόχος επετευχθη, αν πιάσουμε και τον 2ο (4άδα) τότε πάμε για το 3ο βήμα (final 4) με αυξημένες πιθανότητες, πέρυσι χρειαστήκαμε το τελευταίο στο ΣΕΦ για να προκριθούμε με μία ομάδα που δεν είχε καν ξαναπαίξει Euroleague..και στο τέλος να το πάρουμε!

    Όσο μεγαλύτερη η δυσκολία και λιγότερο το μπάτζετ, τόσο μεγαλύτερη η γλύκα και η παντοτινή χαρά! Αυτά είναι τα συστατικά των ΘΡΥΛΩΝ!

  • El d
    El d Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα τα ματς δύσκολα θα ναι από δω κ πέρα , πιστεύω να πάρουμε την νίκη κ το πλεονεκτημα!!! Πάμε θρύλε γερά ....

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe όταν λες ότι στόχος της ομάδας είναι η 8αδα μπορείς να το αναλύσεις γιατί δε σε καταλαβαίνω. Δηλαδή ο στόχος επιτευχθεί, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε στην 8αδα, και από δω και πέρα, ότι κάτσει? Κάτι θες να πεις και δεν το έχεις διατυπώσει σωστά.
    Πριν λίγες μέρες έγραφες,
    Ελπίζω όλα καλά και να δούμε την συγκλονιστικότερη κατάκτηση από την συγκλονιστικότερη ομάδα με ένα σερί νικών και επιτυχιών.. δεδομένο όμως δεν είναι τίποτα, αλλά ούτε και μας νοιάζει, και εμείς αύριο και πάντα, Ολυμπιακοί θα είμαστε.

    Πριν κάτι χρόνια , θα σου έλεγα πως δεν είναι πιθανό να πάρεις ευρωλιγκα αν δεν μπορείς να βγεις μέσα στη τετράδα στην κανονική περίοδο, αλλά πλέον η δύναμη της έδρας δεν είναι τόσο σημαντική στο τελικό αποτέλεσμα. Αν αναφέρεσαι σε αυτό, δηλαδή ότι μπορούμε να είμαστε φαβορί πχ για κούπα ή για φ4 και ας βγούμε πχ 5οι μόνο ο άταμαν μπορεί να το πεί , και να το κάνει αυτό γιατί μπορεί. Οι άλλοι δεν μπορούν να ελπίζουν σε παροδικές κορυφαίες επιδόσεις. Η ομάδα θα πάει για κούπα μόνο αν καταφέρει να παίξει σταθερά. Είναι κοντά σε αυτό, και μαζί με αυτό θα βγεί και στη τετράδα, επειδή παίζει ωραίο μπασκετ, και παίρνει αποτελέσματα. Αν τελικά βγει πέμπτη , οκ δε χάθηκε ο κόσμος αλλά ο στόχος είναι σαφώς η 4αδα στα μάτια των περισσοτέρων, με βάση το μπασκετ που παίζουμε. Ωραίο μπάσκετ παίζουν και άλλες ομάδες, ή έπαιξαν κάποια περίοδο, αλλά δε θα μπουν 8αδα ή θα πάνε φ4 γιατί δε μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα με συνέπεια.
    Τεσπα, ανέλυσε σε παρακαλώ, τι θες να πεις για να μη γράφω θεωρίες γιατί αν τελικά βγούμε 7οι πχ, και δε περάσουμε φ4, δε νομίζω να το θεωρείς επιτυχία, έπειτα και από την περσινή μας επίδοση. Νομίζω ότι κάθε χρόνο, κάθε ομάδα πρέπει να βάζει πιο ψηλά τον πήχη.

  • Xristos
    Xristos Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ομάδα

  • Νικος 7
    Νικος 7 Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακος θα κανει 2 νικες αυτη τη βδομαδα μαζι με τον πυρινο του κοσμου...

    Μια ευκολη αποψε και μια δυσκολη μεθαυριο..

    Οι αναλυσεις 5-6 παραγραφων θα πανε περιπατο...

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,έχουμε καμία πληροφορία αν θα ανανεώσουν,οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Λαρετζακης?

  • Πανος
    Πανος Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυσκολο το σημερινο. Και η κουραση θα ειναι αντιπαλος. Οτι και να γινει συνεχιζουμε στον στοχο μας.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχας να ξεκινησω λεγοντας οτι το πραγματικα σπουδαιο γεγονος της ημερας δεν ειναι το παιχνιδι με την Μπαρτσελονα που ουτως η αλλως δεν προκειται να κρινει τιποτα παραπανω εκτος ισως απο την καταληψη των δυο πρωτων θεσεων στην Regular Season αν το κρινει κι αυτο μιας και εμεις εχουμε θεωρητικα πιο βατο προγραμμα και ενδεχομενως να μας αρκει και μια ηττα με λιγοτερους απο τους 10 ποντους διαφορα που κερδισαμε στην Βαρκελωνη.
    Το γεγονος της ημερας ειναι η συναντηση του Μποντιρογκα με τους εκπροσωπους του Ντουμπαι και η εναρξη(?) διαπραγματευσεων προκειμενου να συμμετεχοουν οι Αραβες στην Ευρωλιγκα τουλαχιστον για τα επομενα εξι χρονια
    επενδυοντας ενα ποσο της ταξης των 150εκ ευρω με την προυποθεση να συμμετεχουν με δικη τους ομαδα και να φιλοξενησουν τουλαχιστον δυο φ4.
    Μετα το Qatargate δηλαδη και τις αποκαλυψεις περι σηψης και διαφθορας ξεκινωντας απο τους αξιωματουχους της FIFA και φτανοντας μεχρι ευρωβουλευτες θα εχουμε τωρα και το Dubaigate με την διαφορα βεβαια οτι το Παγκοσμιο Κυπελλο Ποδοσφαιρου τουλαχιστον ως θεαμα και ως διοργανωση πηγε καλα ενω η Ευρωλιγκα αν δεχτει αυτην την προταση κινδυνευει να καταστραφει.
    Φανταστειτε μονο το ζοφερο μελλον της χωρις salary cap και με τους Αραβες να ριχνουν ποταμια χρηματος στην ομαδα τους προκειμενου να διακριθει οπως φανταστειτε και το νεο καταστροφικο φορματ που προτεινουν.Ευχομαι και ελπιζω να πρυτενευσει η λογικη και να μπει για τα ευρωλιγουρια η αγαπη για το μπασκετ πανω απο το χρημα (μαυρο ή νομιμο) που σε τελικη αναλυση δεν ειναι και κανα δυσθεωρητο ποσο που θα εκτιναξει το ποριον.Προσωπικα ειμαι εναντια σε αυτο το ξεπουλημα της Ευρωλιγκας και θα ξενερωσω αφανταστα ετσι και επελθει καταρχην συμφωνια με τους εκπροσωπους του Ντουμπαι.
    Επιστρεφοντας στα του αποψινου παιχνιδιου και την επισκεψη του σαλτιπαγκου Σαυρας στο ΣΕΦ τα πραγματα ειναι σχετικα απλα.Η Μπαρτσελονα στηριζεται πολυ στο μεγεθος της.Ειναι ισως η ομαδα με το μεγαλυτερο μ.ο υψους στο ροστερ της με διμετρους+ σε ολες τις θεσεις.Αυτη η συνθηκη υπηρετει εξαιρετικα το αναχρονιστικο μπασκετ του Λιθουανου τσαρλατανου που στηριζεται εμμονικα στο early post up παιχνιδι το οποιο, ειτε αρχικα εμποδιζοντας τις εισαγωγικες πασες (entry pass) ειτε αν τελικα φτασει η μπαλα στο low post με σωστες βοηθειες και κοβοντας ταυτοχρονα τις γωνιες πασας προς τα εξω αντιμετωπιζεται πολυ αποτελεσματικα.Ιδιαιτερη προσοχη στον Χιγκινς που εχει γινει σαν το παλιο καλο κρασι και παραμενει ενας φοβερος σκορερ εξω απο συστηματα και τακτικες.
    Αυτο το μεγεθος σε κορμια απο την αλλη πλευρα του παρκε μπορει να ειναι και προβλημα για την Μπαρτσελονα γιατι μπορει μεν οι παικτες της να ειναι πανυψηλοι απο το 1 εως το 5 αλλα εχουν υπερβολικα αργα ποδια πραγμα που τους δυσκολευει να παιξουν αποτελεσματικη αμυνα με αλλαγες και τους κανει ευαλωτους στα κοψιματα του αντιπαλου στις close out επιθεσεις και στο slashing καποιων ικανων σε αυτο παικτων οπως π.χ ο Μακκισικ.Επισης την κανει αρκετα αργη στο αμυντικο transition και αν ο Ολυμπιακος καταφερει και ελεγξει τα αμυντικα ριμπαουντς μπορει να βγαλει αρκετους αιφνιδιασμους παιρνοντας ευκολα καλαθια και ποντους.
    Εν κατακλειδι, αν η ομαδα μας εχει ξεπερασει το ντεφορμαρισμα της και ειναι ενεργειακα σε υψηλο επιπεδο θεωρω οτι ευκολα η δυσκολα θα κερδισει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...