roumeliotis

Carwiz

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τρίτη (07/03, 21.00) στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο καιρό. Χθες παίξαμε μέσα σε σαράντα ώρες δύο παιχνίδια, συν το ταξίδι που ήμασταν όλο το βράδυ άυπνοι. Αυτό μοιραία επιφέρει κόπωση, όμως, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, όπως όλων των ομάδων της Ευρωλίφκας.

Απλώς σε σχέση με την αυριανή μας αντίπαλο, εκείνοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Επίσης, στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεκούρασαν τους δύο καλύτερους παίκτες τους. Χίγκινς και Μίροτις ήταν έξω. Βέβαια, έχασαν το ματς. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο Μιλάνο, πιεστήκαμε και χθες. Δείξαμε κόπωση και πνευματική και σωματική και ψυχική.

Πρέπει αμέσως να διαφοροποιήσουμε την προσέγγισή μας για ένα απαιτητικό παιχνίδι αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που όλοι ξέρετε πόσο καλή είναι.

Είναι σε καλή κατάσταση, έχει κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες, παίζει πολύ καλύτερα. Η επιστροφή του Μίροτιτς έχει ανεβάσει το ταβάνι τους, ενώ και ο Χίγκινς παίζει πάρα πολύ καλά. Γενικά είναι μια ομάδα με πολύ καλή εκτέλεση και αμυντικά και επιθετικά.

Για εμάς θα είναι σίγουρα δύσκολο και απαιτητικό ματς. Ο παράγοντας κούραση πρέπει γρήγορα να βγει από το μυαλό μας και εγώ και οι παίκτες. Αύριο παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδό, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Για όλους ισχύει αυτό Πέτρο. Σε άλλες λίγκες έχουν ακόμη περισσότερους αγώνες, εδώ με δυσκολία βγάζουμε 12άδα ομάδων για πρωτάθλημα, και κανονικά μη σου πω ότι 8 μπορούν..τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; ξεκουράζεις παίχτες και έχεις ένα καλό σύνολο βετεράνων και νέων παιχτών με ενεργό ρόστερ 14-15 τουλάχιστον..

    Εδώ εκτός από ΠΑΟ, σε όλους τους άλλους αγώνες έπρεπε να γίνεται μία σοβαρή προπόνηση για τους 2-3ους και όσους δεν αγωνίζονται πολύ Euroleauge..σε αντίθετη περίπτωση όλα είναι στην κόψη του ξυραφιού..και όλα είναι στην κόψη του ξυραφιού!

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πνευματική συγκέντρωση συνέπεια κ διάρκεια στο παρκέ... πάμε ομάδα για μια μεγάλη νίκη!!!!

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός όμως για άλλη μια φορά παίξαμε Παρασκευή και μετά Τριτη-Πέμπτη. Εχει γίνει αρκετές φορές την φετινή σεζόν. Λες και το κάνουν επίτηδες εκεί στην Ευρωλίγκα. Παρα πολύ δύσκολο το αυριανό ματς και επειδή ο αντίπαλος είχε μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω όπως είπε και ο κόουτς. Όταν ξαναπαιζεις μετά από δύο μέρες παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Ρώτα τον Ιτουδη και την εθνική. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν νικήσουμε πάντως.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...