roumeliotis

Carwiz

Ξανάπαιξε με τη... φωτιά 79-80 τον Κολοσσό

casino loutrakiou
redwell

Τραγικός ξανά ο Θρύλος σε άμυνα και επίθεση, κινδύνεψε σοβαρά με απώλεια του αήττητου, όμως έστω και στο τελευταίο λεπτό πήρε τη νίκη με 79-80 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου. Σε άλλο... γήπεδο ήταν για δεύτερο σερί ματς μετά το Μιλάνο όλη η ομάδα, πλην των Βεζένκοφ και Μπλακ οι οποίοι και υπέγραψαν το διπλό των Πειραιωτών στη Ρόδο.

Ο Κολοσσός άγγιξε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά ο Σάσα Βεζένκοφ δεν άφησε το ροζ φύλλο αγώνα να καταλήξει στην πλευρά των γηπεδούχων καθώς έκανε... παπάδες με ασύλληπτα στατιστικά (σ.σ. 33 πόντοι με 4/5 δίποντα, 7/10 τρίποντα και 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 λάθος και 1 μπλοκ) και χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους με μεγάλο τρίποντο που πέτυχε στα 5.6'' για το τέλος.

Παπανικολάου με 14 πόντους και Μπλακ με 9 ακολούθησαν τον Βεζένκοφ για τον Ολυμπιακό, ενώ για τον Κολοσσό, ο Γιαννόπουλος είχε 17 πόντους και ο Ντίξον 14.

Με όπλο την ευστοχία τους από την γραμμή του τριπόντου, οι γηπεδούχοι «έχτισαν» μια διαφορά 7π. (15-8). Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν στην άμυνα και βασιζόμενοι επιθετικά στους Παπανικολάου και Βεζένκοφ κατάφεραν να προσπεράσουν για πρώτη φορά με τη λήξη της πρώτης περιόδου (22-23).

Δεν μπόρεσαν, ωστόσο, ποτέ να βρουν ρυθμό... Οι Ροδίτες ανέκτησαν το προβάδισμα (34-29 στο 15’), εκμεταλλεύτηκαν την περιφερειακή αστοχία της ομάδας μας και παρέμειναν σε θέση οδηγού μέχρι και το τέλος του πρώτου εικοσαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» ξανά από τα 6.75μ. και ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς ακόμη περισσότερο (+9, 46-37 στο 21’). Ο Ολυμπιακός τους πλήρωσε –δια χειρός Βεζένκοφ- με το ίδιο νόμισμα (55-54 στο 28’), όμως, δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή και βρέθηκε στο -3 (63-60) στο 30’.

Με τον Ταρίκ Μπλακ να κάνει εξαιρετική δουλειά κάτω από τα καλάθια η ομάδα μας πήρε για πρώτη φορά μια διαφορά 4π. (73-77) στο 38’, όμως, ο Κολοσσός με δύο σερί τρίποντα προσπέρασε ξανά (79-77 στο 39’) μετατρέποντας το ματς σε ντέρμπι πρώτου μεγέθους.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν άστοχες επιθέσεις, με τον Σάσα Βεζένκοφ να «γράφει» το τελικό 79-80 από τα 6.75μ. και την ομάδα μας να παίζει σεμιναριακή άμυνα στην τελευταία ευκαιρία του Κολοσσού.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-23, 38-34, 63-60, 79-80

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 8 (2/6 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ντίξον 14 (3/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χατζηδάκης 2 (1/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Κατσίβελης 6 (0/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 λάθη), Γιαννόπουλος 17 (4/10 τρίποντα), Σμιθ 6 (2/3 δίποντα, 2/2 βολές), Σταρκς 2, Μορέιρα 10 (3/10 δίποντα, 4/7 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 λάθη), Τζέιμς 11 (2), Κόφι 3 (5 ριμπάουντ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 4 (5 ασίστ), Κάναν 6 (2/6 τρίποντα), Φαλ 3 (5 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 33 (4/5 δίποντα, 7/10 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Παπανικολάου 14 (1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Λούντζης, Λαρεντζάκης 3 (1/5 τρίποντα), Σλούκας 5 (4 ασίστ, 5 λάθη), Μπόλομποϊ, Πίτερς 3 (1), Μπλακ 9 (2/2 δίποντα, 5/5 βολές).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

37 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Γέρο από ότι έγραψα εσύ για τη βαρβατίλα είχες να γράψεις? πάντα to the point. Σπαταλάω χρόνο, πολύ γέρος να αλλάξεις. Βάλε κράνος γιατί έρχεται η παντόφλα των 9 σε λίγο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πςςςςς.... ανατριχιασα.... πολλη μαγκια.... πολλη βαρβατιλα....πολλη τεστοστερονη....Ποιος ξερει τι σου εκαναν μικιο κ το κουβαλας μεσα σου. Πολυ μεσα σου

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πητ καλά τα λες, σιγά μη θέλει κάποιος να σπαταλήσει τον χρόνο του με κάποιον επειδή το μόνο κοινό είναι ότι υποστηρίζουν την ίδια ομάδα. Πολλοί είναι πλέμπα και ας τους χαλάει. Μπορείς να φανταστείς ότι θα βγεις για καφέ με κάποιον χουλιγκαν της όποιας ομάδας? Να πεις τι? Με τον τύπο λοιπόν που κάνει ότι δε καταλαβαίνει και ότι δε θυμάται, δεν ασχολήθηκα ποτέ και ας μη ξέρει μπάσκετ και ας γράφει ότι αρλούμπα θέλει. Όταν όμως δε σεβάστηκε θρησκεία, Χριστό, Παναγία και έγραψε και γι αύτό το θέμα ότι γουστάρει χωρίς να σέβεται τίποτα και κανέναν, κανονικά θα έπρεπε να βρεθούν άλλοι αναγνώστες να τον βάλουν στη θέση τους. Δε βρέθηκε άλλος, βρέθηκα εγώ, το θεώρησα υποχρέωσή μου σύμφωνα με τις αρχές που ζω, είναι στη μπούκα, συγγνώμη δεν έχει καταφέρει να πει σε κανέναν ενώ μπορεί να του έχει πρόσβαλε κάτι που μπορεί να θεωρεί σημαντικό, και θα τον πάω όπως γουστάρω μέχρι να στρώσει. Μετά για να αποφύγει τα συγγνώμη, άρχισε τις προσωπικές επιθέσεις,φάνηκε ξεκάθαρα ο πάτος και το κόμπλεξ που κουβαλάει, βρήκε και 1-2 όμοιους άλλους και του απάντησα στο επίπεδό του. Τώρα προσπαθεί να το παίξει κυριλέ αλλά τον είδαμε. Δε ξανατσιμπάω, πάλι χθες προσωπικές επιθέσεις έκανε, ξέρει που τον γράφω, αλλά με άλλον δε θα τα ξαναβάλει και θα μείνει ασχολίαστος. Για τσίπουρο αν τον αφήσει η γυναίκα του δε θα πήγαινα, εδώ πίνουμε τσικουδιά, και για να ξέρει ο Φώτης από Κέρκυρα να χαρεί, δε θα έφευγε όρθιος γιατί βαστάω υπερβολικά καλά ακόμα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια καταλαβαινω τι λες α συμφωνησω με τον φιλο Πητ. Μικρογραφια της κοινωνιας, ετσι ακριβως. Βαλε τωρα οτι υπαρχουν πολλα τρολ εδω μεσα, να ο giorgos που λεει ο Ηλιας δεν θα με εξεπληττε αν εγραφε τα ιδια στο πορτοκαλι βοθροσαιτ κοτσαροντας το 13 διπλα. Ή ειναι καποιοι αργοσχολοι που θελουν μονο να αναβουν τα αιματα, μ αυτους τι να πεις; Αποτυχια η μαζωξη, κ δεν εχει να κανει με το αν συμφωνουμε ή οχι. Να, κ με σας τους δυο εχω διαφωνησει καποιες φορες αλλα ανετοτατα θα βγαιναμε (ασε τον καφε κ τις φλωριες) για ουζακια, μπυριτσες. Με τον ΚουπεΠε δεν διαφωνω πολλες φορες? Αλλα ειναι συμπαθεστατος ο μπαγασας. Ομως "προχθες" γραφει ενας για τους οργανωμενους (δεν γουσταρω) που σωστα φωναξαν για τα Τεμπη "για τα Τεμπη λετε, για τη Νοτιγχαμ μοκο". Δηλ μ αυτον τον ανθρωπο τι μπορεις να πεις αληθεια? Δηλ ο κοσμος καιγεται κ το νινι χτενιζεται. Ουτε εμενα μ αρεσουν πολλα που γινονται στην ΠΑΕ, απεχω συνειδητα εδω κ 2 χρονια απο το γηπεδο, ομως δεν θα βαλω τα σοβαρα κοινωνικα θεματα πανω απο το Μαρινακη, τον Καραπαπα κ τη Νοτιγχαμ.

    ΥΓ σαν τον Πειραια μας πουθενα στον πλανητη, ετσι..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ή καμία τσικουδιά να πιούμε! Και εγώ έχω μείνει κάποια χρόνια Κρήτη, και στις 2 πόλεις, κυρίως Ηράκλειο. Δεν το συζητώ ότι τα Χανιά είναι πιο όμορφη, αλλά και λίγο μικρότερη, πόλη. Οι άνθρωποι είναι λίγο έντονοι σε όλα τους και μπορεί μερικούς να τους ξενίσει αυτό στην Κρήτη! Εμένα στα Σφακιά με πέρασαν για ντόπιο, μόνο αυτό σας λέω, οπότε καταλαβαίνετε ότι πέρασα υπέροχα!

    Ο καθένας νομίζω μπορεί να γράφει ότι θέλει σε ένα φόρουμ, είναι ένα μέσο ανταλλαγής απόψεων, και ειλικρινά, αν δεν έγραφαν ότι ήθελαν, και το σάιτ αυτό που μας φιλοξενεί θα είχε πολύ μικρότερο λόγο ύπαρξης, αφού η επικοινωνία μας είναι που το κάνει σημαντικότερο από άλλα που αναφέρουν τις ειδήσεις, ή είναι μόνο φόρουμ, ή οτιδήποτε.

    Νομίζω το RG έχει ένα πάρα πολύ καλό φίλτρο, και ούτε κόβει, ούτε αφήνει και τα πάντα όλα.. απαντάει κιόλας που και που και γίνεται και διάλογος! Γι' αυτό γουστάρουμε κάποιοι "φανατικοι" και είμαστε μόνο εδώ.

    Δεν μπορείς να κατηγορείς τον άλλο γιατί λέει ότι θέλει.. ότι θέλει θα λέει ο καθένας, αλλιώς γιατί να πει κάτι, ή ακόμη, και γιατί να μπαίνει να διαβάζει, αφού δεν θα λέγεται τίποτα ουσιαστικό ή περισσότερο προσωπικό!

    Αυτό που έχω πει και προτείνει στο RG, είναι να δημιουργηθεί μια καλύτερη μορφή επικοινωνίας σε μία φόρμα με registration/sign up, ώστε να μένει ευκολότερα αρχείο, να γίνονται κάποιες μεγαλύτερες "αποθήκες" γνωμεων (π.χ "Μεταγραφικά Μπάσκετ") ή να είναι sticky που λέμε, κάποια θέματα, δηλαδή κεντρικά σαν κατηγορίες ("μεταγραφικα/Α1/Euroleague) και να υπάρχει ένα ελάχιστο ας πούμε σύστημα upvote, τουλάχιστον μόνο θετική, ή γέλιο ή 3/4 τέτοιες καταστάσεις. Ίσως αρνητικά να μην είναι καλό να υπάρχουν, αλλά μπορεί να έχει και ένα τέτοιο.. δηλαδή μπορείς να επιδοκιμασεις/γελάσεις/αποδοκιμασεις άμεσα και χωρίς να ανοίξεις διάλογο, ανούσιο συνήθως, που να μπλοκάρει τις πραγματικές γνώμες/κρίσεις/απόψεις/στοιχεία/γνωστικό περιεχόμενο.

    Έτσι θα είναι και πιο σοβαρές οι απόψεις, νομίζω πλέον όλοι μπορούν να κάνουν ένα registration μέσω eMail, θα εκλείψουν και τα ξεκάθαρα και κατακαθαρα troll που μπαίνουν και πετάνε μια φωτοβολίδα κάθε εβδομάδα ή μήνα και θα δυναμώσει και η ομάδα/παρέα.

    Επίσης μπορείτε να κρατήσετε ένα σύστημα που να γράφει και κάποιος χωρίς registration σαν επισκέπτης. Απλά όλα αυτά θα περνάνε από το δικό σας moderation (όπως γίνεται τώρα) και δεν θα συνδέεται με κάποιον λογαριασμό, με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται (θα χάνεται στην λήθη, σχετικά!).

    Το σύστημα με το registration θα είναι και πολύ καλύτερο για εσάς σαν site αφού θα μειώσει το moderation, αφού από ότι καταλαβαίνω τώρα τα διαβάζετε όλα... τότε δεν θα χρειάζεται, εκτός από τα Ανώνυμα/Επισκεπτών (έχει πλάκα να μπαίνει και κανας από άλλη ομάδα να λέει κάνα κουλό!) και αν γίνεται κάτι report (για επίθεση/flaming/spam/κ.λπ).

    Αυτές είναι οι προτάσεις μου γενικά. Και ειδικά στους φίλους όλους, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, και αυτό είναι χόμπυ, δεν είναι ούτε ζωή μας ούτε δουλειά μας ούτε οικογένειά μας..τα σημαντικά στη ζωή είναι άλλα, και σας το λέω εγώ που βλέπω όσα περισσότερα παιχνίδια Euroleague την εβδομάδα και τα παιδιά μου ακόμη με δουλεύουν! Μην πω για την γυναίκα μου..!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 01:32 Σύνδεσμος σχολίου

    θα τα βρισκανε η θα πεφτανε μπινελικια ?

    Θα τα βρίσκανε... τελεία.
    Κοίτα να δεις... δε σημαίνει ότι το να τα βρω εγώ πχ μ αυτόν που πλακώνομαι διαχρονικά (giorgos) μετά θα συγγενεύαμε. Έναν καφέ μπορείς να πας να τον πιείς... ή μια μπύρα. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο έχω μείνει 2 χρόνια Χανιά, 2 χρόνια Ηράκλειο. Πιο ωραία πόλη τα Χανιά.... όπως βλέπεις, δεν κουβαλάω τις τοπικιστικές αντιπαραθέσεις των Κρητικών. Κουβαλάω των Πειραιωτών (η θάλασσα του Πειραιά, απ όλες είναι πιο γλυκιά.... κι έτσι), ως γέννημα θρέμμα Πειραιώτης.

    Για τα άλλα που γράφεις, η κόντρα η δική σου με το Νίκο, είναι όπως αυτές που βλέπεις στα τηλεριάλιτι (αν έχει τύχει να δεις κάποιο). Παίκτες που τους λείπουν οι δικοί τους, που ξαφνικά πολλά άγνωστα άτομα εισβάλλουν στο comfort zone τους, αλλά και γιατί στο κάτω κάτω ανταγωνίζονται για χρηματικό έπαθλο, τσακώνονται και δημιουργούνε ίντριγκες με τους συμπαίκτες τους με αφορμή τους πιο ασήμαντους λόγους. Αν τύχει και δούνε τον εαυτό τους πως συμπεριφερόντουσαν στο παιχνίδι, 6 μήνες μετά την αποχώρησή τους ή το τέλος του τιλεριάλιτι, γελάνε και αναρωτιούνται με τι λαλακίες ασχολιόντουσαν.
    Κάπως έτσι είναι και η ανταλλαγή απόψεων γραπτώς που ο λόγος είναι κοφτός και αψύς και πολλές φορές πικρόχολος και κλισέ ('υπάλληλος', 'πολλά διαφορετικά νικ' κλπ) κι αλλιώς η προσωπική σχέση.
    Κι όσον αφορά τη γκρίνια και πολλές φορές την ισοπέδωση, νομίζω ότι είσαι αρκετά μεγάλος κι εσύ για να καταλαβαίνεις ότι είναι το dna του μέσου οπαδού μας. Δεν αντιλέγω ότι πολλές φορές είναι πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους οπαδούς μας.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε μανωλακο κ θεοδωρακη παντως αν κανονιζοτανε μαζωξη απο το redgoal για τους σχολιαστες θα ειχε ενδιαφερον....θα τα βρισκανε η θα πεφτανε μπινελικια ?δε νομιζω να ευδοκιμουσε.αλλωστε εδω ειναι μικρογραφια της κοινωνιας ,ετεροκλητοι και διαφορετικοι ανθρωποι με μονο κοινο οτι ειναι ολυμπιακοι.αρκει μονο αυτο?καποτε το ειχα ρωτησει το redgoal και απαντησε χιουμοριστικα...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Λιακο καλησπερα. Πολυ χαιρομαι που καταγεσαι απο την ομορφη πολη του Ηρακλειου με μοναδικο αξιοθεατο τη Χανιοπορτα (πλακα κανω, οπως καταλαβαινεις εχω καποιες ριζες απο τα Χανια). Ωραιο το περιστατικο που μας εξιστορησες ομως δεν εχει σχεση με αυτη την περιπτωση. Η προσκληση που εχω κανει απο τον Οκτωβριο στον εν λογω εχει να κανει με τις μπαρουφες που εχει πεταξει κατα καιρους για μενα, κυριως οτι ειμαι τρολ με πολλα προσωνυμια κτλ. Ηθελα να με κοιταξει στα ματια να μου τα πει αυτα, να δει την ταυτοτητα κ το διαρκειας μου, να του εξηγησω τι δουλειες κανω, ενα 5λεπτακι ιστορια δηλ, να τονε κερασω ο,τι πινει κ να παει στην ευχη. Κ μετα αν εχει τον ανδρισμο να βγει να γραψει μια συγγνωμη εδω, κ λεω εδω γιατι εδω τα γραφει. Παραπανω σχεσεις με τετοια ατομα δεν θελω να εχω, ευχαριστω. Αντι να μιλαμε για μπασκετ μιλαμε για βλακειες. Αντι να θελουμε να μαθουμε ο ενας απο τον αλλο λοιδωρουμε ο ενας τον αλλο. Το κανω κ εγω αλλα προκαλουμαι, σιγα μην κατσω με τα χερια σταυρωμενα σε 4-5 συγκεκριμενους, ενα θα γραφουν? Εκατο θα ακουνε. Αμα θα κατσουν ησυχοι θα κατσω κι εγω. Αλλα οχι οποιοι υπο-στηριζουμε το τμημα μπασκετ να μας λενε εξαπτερυγα οι καναπεδακηδες. Εξαπτερυγα γιατι δεν ζηταμε 100 παικτες το μηνα, εξαπτερυγα γιατι δεν κλαψουριζουμε μετα απο ηττες, εξαπτερυγα γιατι δεν καταστροφολογουμε, γιατι δεν ζηταμε απο τους Αφους να τα χωσουν περα απο το μπατζετ, γιατι δεν θελουμε εποχες ηχητικων κ μας αρεσει η υγεια κ το καλο κλιμα, ε ναι ρε, ειμαστε εξαπτερυγα γιατι αγαπουμε την ομαδα μας κ την απολαμβανουμε με ακριβα για τα δεδομενα διαρκειας σε ενα γηπεδο - τιμωρια. Μισο μπασκετικο επιχειρημα δεν εχουν, βαζουν το καρμπον κ γραφουν. Κ οταν τους αγνοεις τρωγονται κ αρχιζουν τα υπονοουμενα να σε βγαλουν απο τα ρουχα σου να τσιμπισεις. Λαθος μου που τσιμπαω κ τους απανταω? Λαθος μου. Αλλα οχι κ να αφησουμε 4-5 να λενε ο,τι κατεβασει η κουτρα τους.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ ωραία ιστορία Ηλία! Και εγώ είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται τόση τρέλα άλλωστε, με αυτά που γίνονται γύρω μας, σιγά μην πλακωθουμε με τους συνομιλητές μας.. δώστε τόπο στην οργή ωρε παλικάρια!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...