roumeliotis

Carwiz

«Θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να... παλέψουμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός, που είχε την στήριξη περίπου 700 φιλάθλων του, δεν κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί του. Ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Ολίμπια με 83-62, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Θέλω να συγχαρώ την Αρμάνι για τη νίκη, το πάθος. Ακόμα και αν δεν είχαν κίνητρο για τα playoffs το πάλεψαν, είναι φανερό από τα κλεψίματα και τα λάθη μας. Με 18 λάθη δεν έχεις τύχη. Πήραν όλες τις 50-50 μπάλες στο παρκέ, κάτι που δείχνει ότι είχαν κίνητρο εναντίον μας.

Εμείς παίξαμε αλαζονικά, θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να παλέψουμε για κάθε κατοχή, κάτι που μας έφερε στην πρώτη θέση μέχρι τώρα. Εμπιστευόμαστε την ομάδα αλλά κάποιες φορές πρέπει να ξαναβάλεις τα πράγματα στη σειρά και μία τέτοια ήττα βοηθά τον προπονητή».

Για την τακτική του Μεσίνα με τους φόργουορντ: «Πάντοτε εξαρτάται από την τακτική του άλλου προπονητή και την προσέγγισή μας. Αρκετές φορές παίζουμε απέναντι σε ομάδα με φόργουορντ.

Συνήθως παίζουμε αλλαγές και πιστεύω πως κανένας από τους παίκτες μας δεν ήταν στο βράδυ του. Η προσέγγισή μας ήταν για να χάσουμε. Ο Φόιγκτμαν, ο Χάινς και ο Ντέιβις είναι φανταστικοί παίκτες αλλά ήταν θέμα της προσέγγισής μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 02:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Τελικά σας σεβάστηκα και δεν επανήλθα! Αλλά τώρα έπρεπε!

    Για το παιχνίδι στη Ρόδο ένα μικρό στο νήμα του..δεν θα με πείραζε η ήττα όπως έγραψα και παρακάτω εδωμεσα, με πείραξε που είδα Βεζενκοφ/Παπανικολάου να παίζουν σχεδόν όλο το παιχνίδι, όπως έκαναν Σπανούλης/Πρίντεζης για να κερδίσουμε Χολαργό κάποτε.. κακός οιωνός αυτός..

    @Jiannis77, αντικειμενικά, ο Σλούκας φέτος κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν του στην Euroleague, τα στατιστικά δεν λένε ψέματα, απλά δεν λένε όλη την αλήθεια! Γι'αυτό τα χρησιμοποιώ ως βάση των επιχειρημάτων μου συχνά πυκνά, αλλά πάντα θέλω να συμπληρώνω και το τι βλέπει το μάτι, και δεν μετρούν τα κομπιουτερακια.

    Η αλήθεια είναι ότι ο Σλούκας είναι πολύ μόνος στην περιφέρεια αυτήν την σεζόν, η παρουσία του Dorsey ισορροπούσε την κατάσταση στα γκαρντ αλλά φέτος δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για δημιουργία. Το πρόβλημα μασκαριστηκε επίσης από την σεζόν καριέρας του Walkup, αλλά επιθετικά ο άνθρωπος έχει ταβάνι. Είναι ένας αντίστοιχος Καλάθης με λιγότερη εμπνευση και δημιουργία αλλά καλύτερη άμυνα, όπως και να έχει, δεν είναι αυτοφωτοι και μεγάλοι σκόρερ αυτοί οι 2, ενώ ο Σλούκας είναι κατεξοχήν play maker, όχι combo guard/scorer τύπου Λιαδελη/Σπανούλη/Γκάλη και τα γνωστά..

    Τις περισσότερες φορές φέτος, ειδικά η Μονακό, τον αντιμετώπισαν με γρήγορους/αθλητικούς/ψηλότερους παίχτες και συνολικά έκλειναν με μακριές/ψηλές/αθλητικές 5αδες όλες τις γραμμές, και όσοι μπορούσαν να τον ακολουθήσουν στα πόδια του έκαναν τη ζημιά. Ο Diallo είναι ένα καλό παράδειγμα που επιτέλεσε άψογα την δουλειά του

    Δεν έχουμε πλέον Γκαληδες/Jordan, και ο Ολυμπιακός του Μπ δεν παίζει άλλωστε αυτό το μπάσκετ, όταν μία ορχήστρα δεν αποδίδει, είναι εύκολο να φανεί φταιχτης αυτός που κρατάει την μπαγκέτα, και μέσα στο γήπεδο την κρατάει ο Κώστας Σλούκας..αν δεν υπάρχει κίνηση, δεν υπάρχει transition, δεν υπάρχει άμυνα και ριμπάουντ, ο Κώστας φαίνεται ότι κολλάει την μπάλα, αργεί την ανάπτυξη, και δεν σκοράρει όσο θα θέλαμε ή όσους θα έβαζε ο Σπανούλης..

    Αναγκαστικά καταλήγουμε ότι ο Canann επέφερε αυτήν την την ανισορροπία, αλλά και πάλι αυτό το παιδί ποτέ δεν είχε δημιουργία. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι που δεν έκανε ποτέ, το αποτέλεσμα είναι ότι αν κλείσεις αποτελεσματικά τον Κώστα, ένα μεγάλο μέρος του Ολυμπιακού τελειώνει, και συνήθως σημαίνει ήττα..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε δηλ 6 μετρα σχολιο κ ξεχασες τα μισα, και μας απειλεις οτι θα επανελθεις.. ωχ τι εχουμε να τραβηξουμε σημερα..
    ΥΓ καλημερα τρελοκομειο

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 08:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε DeCoupePe, κάθε νοήμων φίλαθλος που διαβάζει τα σχόλιά σου κατάλαβε ότι δεν θες τις γιούχες και λοιπές τέτοιες αντιδράσεις, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν παίχτη που αγωνίστηκε και πρόσφερε στην ομάδα. Από την στιγμή μάλιστα που δεν πήγε στον βάζελο, αλλά ακολούθησε απλά το χρήμα, δεν θεωρώ ότι θα ασχοληθεί κάποιος μαζί του στις εξέδρες.

    Σε ότι αφορά τον Σλούκα, προφανώς γράφει εξαιρετικά στατιστικά και είναι από τους βασικούς πυλώνες του οικοδομήματος που χτίζει ο Μπαρτζώκας. Απλά υπάρχουν διαστήματα μέσα στα παιχνίδια που κάνει παιδιάστικα λάθη και δίνει εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Κάτι αντίστοιχα λάθη κάνει ο Ησαΐας, ο Λάρυ, ο Μακκίσικ και ο κόουτς τους παρκάρει στον πάγκο για το υπόλοιπο του ματς. Αντίθετα ο Σλούκας παραμένει στο παρκέ, ενώ θα μπορούσε να αποσύρθεί για λίγο στον πάγκο για να ξεκουραστεί και να ξελαμπικάρει. Όχι για πολύ, 2-3 λεπτά για να πάρει ανάσες και να ξεθολώσει.

    Προφανώς ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα, απλά κάνουμε κάποιες σκόρπιες σκέψεις δημόσια, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει το φιλόξενο Redgoal και μας δίνει αυτή την ευκαιρία.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο έχεις γράψει ατακαρες από εχθές! Έχω γελάσει πολύ (με τον κυνικό τρόπο σου!).

    Απλά κάποιες παραπάνω σκόρπιες, ρεαλιστικές πιστεύω, σκέψεις.

    1ον για την γιουχα, δεν είπα "γιουχαρετε", δεν είμαι τέτοιος τύπος, είπα ότι προβλέπω ότι θα πέσουν. Για να το ξεκαθαρίσω αυτό..

    Για Dorsey, ξέρετε ότι τον ήθελα φουλ, και πέρυσι οραματιζομουν την επόμενη φάση της ομάδας με Βεζενκοφ/Dorsey σαν ηγέτες. Μέχρι πρόσφατα τον ήθελα και στην ομάδα, αλλά δεν μπορείς να παρακαλάς έναν παίχτη που τον ξέρεις και σε ξέρει..αν δεν μπορεί να καταλάβει, άστον και πας παρακάτω.. εμένα μου αρκεί που δεν πήγε βαζελο.. είναι ο καλύτερος Έλληνας shooting guard, αλλά στο διεθνές στερέωμα βρίσκεις εξίσου καλούς με λιγότερα χρήματα θεωρώ. Βέβαια ακόμη δεν έχει πικάρει, αλλά κάτσε να δω να παίζει πίσω από Καλάθη/Wilbekin (έχει ανέβει πολύ τελευταία)/Guduric (πληρέστερος) και..θα δούμε!

    Εγώ σαν τρελός ήθελα κάποιον από τους 2 Αργεντίνους, και αν έχεις τον Σλούκα για pass first playmaker (οπότε δεν πολύ-κολλαει με Campazzo, αν και η γνώμη μου είναι ότι όλοι οι παιχταραδες κολλάνε) o Vildoza ενώ ήταν πολύ φθηνότερος (τουλάχιστον μισά λεφτά πρέπει να παίρνει) ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό, καθώς οι Dorsey/McKissic δεν έχουν καθόλου δημιουργία, ενώ Λούντζης/Λαρεντζάκης ελάχιστη για αυτό το επίπεδο, ενώ φυσικά και σκοράρει και δεν μασάει και πουθενά.

    Ο εταίρος αγαπημένος μου, Άντε, δεν θα πάρει ούτε λεπτό από εδώ και πέρα.. χωρίς Dorsey στην 12αδα, και με Bjelica μέσα από εδώ και πέρα ούτε 12αδα δεν θα μπαίνει.. πάει και αυτός, αλλά αν μπορούμε του χρόνου μου κάνει για 3ος πίσω από Fall/Milou, θα είναι και φθηνός αφού δεν έχει παίξει και πουθενά ποτέ!

    Τα μεταγραφικά το καλοκαίρι βέβαια θα εξαρτηθούν 100% από τις εξελίξεις με Βεζενκοφ. Αν όμως σου κάτσει Μιλού..με ΧΙΛΙΑ..

    Με Black το έχω ξαναπεί, έχετε τρελαθεί επειδή είναι κανονικό σέντερ, και είχατε ξεχάσει πως είναι αυτοί! Μέτρια χρονιά κάνει, πολύ βελτιωμένος από την αρχή της σεζόν που πολλοί φοβήθηκαν για νέο Acy, αλλά δείτε τα στατιστικά του.. Πάντως έχει βελτιώσει πολύ τα γόνατά του, αλλά παίζει κυρίως με όγκο, και ΠΆΛΙ δεν έχει άπειρο pick n roll o Σλούκας..15 ασσίστ το παιχνίδι θα είχε με Colson και έναν αθλητικό ψηλό να κάνει συνέχεια alley hoop..

    ..και τώρα που μίλησα για Σλούκα.. είναι δυνατόν να διαβάζω τέτοια πράγματα για τον αθλητή αυτόν!? Είναι 8ος καλύτερος στατιστικά παίχτης όλης της Euroleague, με Evans/Micic τραυματίες, δηλαδή αυτή τη στιγμή 6ος από αυτούς που παίζουν! Κάνει σεζόν καριέρας, τι άλλο θέλετε να κάνει; Επειδή δεν βάζει Σπανούλια τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα από τα 8 μέτρα; Δεν είναι αυτός ο παίχτης, αποδεχτείτε επιτέλους ότι είναι πολύ διαφορετικός, και κατά τη γνώμη μου - και τη στατιστική - ο καλύτερος pass first playmaker της Euroleague εδώ και 2 χρόνια (στον πρώτο του χρόνο χαντακωθηκε γιατί δεν είχε που να δώσει πάσα..), είναι ένα καθαρό playmaker, απλά σκοράρει αρκετά και μπερδεύεστε. Δεν είναι combo, ούτε 2αρι, πρέπει να έχει την μπάλα στα χέρια για να μοιράζει παιχνίδι. Διαβάζω από εδώ και από εκεί άσχημα σχόλια και δεν πιστεύω στα μάτια μου..

    Το λέω από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε, αυτός είναι το απόλυτο asset, πάνω του χτίζεις.

    Εντάξει να μην καταλαβαίνει κάποιος τι κάνει ο Παπανικολάου μέσα στο γήπεδο όταν δεν βάζει πολλούς πόντους, αλλά το Σλούκα;! Δηλαδή δεν είναι ξεκάθαρο ότι δίνει συνέχεια ασσίστ και βάζει και πόντους με καλά ποσοστά στο 3ποντο και παίρνει και τα φαουλακια του σαν μελλοντικός Euroleague legend..

    Αύριο αγώνας..μην ξεχνιόμαστε, και Τρίτη Μπάρτσα, και Πέμπτη αγώνας, και μετά χρωστάμε και έναν έξτρα! Μήπως τώρα το ρόστερ μικραίνει επικίνδυνα;

    Ρόδο αύριο θα έπαιζα 30 λεπτά Canaan/Bolo/Λούντζη/Λαρεντζάκη/Peters..

    Τα άλλα τα ξέχασα! Αν θυμηθώ θα επανέλθω!

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστω RG ..γιατι ελεγα εγω ειμαι κακια ή ντορσεϊ υπερεκτιμημενος..;!

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Goal εσυ πιστευεις οτι ο Ντορσεϊ οντως αξιζει 1.500.000 ε;;

    REDGOAL: Τόσα του έδιναν οι Αγγελόπουλοι. Στη Φενέρ θα πάρει 1.700.000. Όχι, δεν αξίζει τόσα φίλη. Λόγω διαβατηρίου και μόνο του πρόσφερε τόσα ο Ολυμπιακός. Καθαρά αγωνιστικά δεν έχει φτάσει ακόμα σε τέτοια επίπεδα κασέ. Μπορεί να φτάσει μελλοντικά, τώρα όμως είναι πάρα πολλά λεφτά...

  • Stratos91
    Stratos91 Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Βιλντόζα ή Μπάρον είναι καλύτερες περιπτώσεις για τη θέση του Κάναν. Τίμιος και καλός σουτέρ αλλά δεν έχει διάρκεια και πλούσιο επιθετικό ρεπερτόριο. Ρογκαβόπουλος για αλλαγή στο 3, πίσω από Παπανικολάου. Στα υπόλοιπα είμαστε σούπερ!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο η ομάδα είναι για να πάει φ4 και αν μας κάτσει , να σηκώσει και κούπα. Αλλά έχεις δίκιο, (μια χαρά κατανοητός είσαι για όσους θέλουν να καταλάβουν) αυτό που βλέπουμε φέτος, (πέρσι υπήρχε αρκετή τύχη και δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα), είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης γνώσης του αθλήματος που έχει ο Μπαρτζώκας.
    Οι αφοί, τα έχουμε πει χρόνια τώρα, ας τα ξαναπούμε, αγαπάνε το ωραίο μπασκετ και προσπαθούν να το πετύχουν με μικρό μπατζετ. Το έχουν καταφέρει αυτό, αλλά τα θέλω τους δεν είναι ίδια με αυτά των οπαδών και της ιστορίας της ομάδας. Μη περιμένεις υπερβάσεις, αλλά αφού ανοίχτηκε το θέμα, και μερικοί βλέπουν ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο και κάθε χρόνο θα είμαστε και καλύτεροι, ενώ θα έπρεπε να βλέπουν ευκαιρίες που δε πρέπει να χαθούν, εγώ θα βάλω ένα ερώτημα. Η ομάδα του 12 έφερε κούπα, οι παίκτες έκαναν step up, η αξία τους αυξήθηκε, και πολλοί έμειναν και άλλοι έφυγαν , επειδή δεν πληρώνουμε υπεραξίες.... Η τωρινή ομάδα, έχει ήδη κάνει το step up από πέρσι, το συνέχισε φέτος και τα συμβόλαια πρέπει να αναπροσαρμοστούν, αν θέλουμε να τους κρατήσουμε, το μπατζετ πρέπει να ανέβει προκειμένου να έχουμε την ίδια δυναμικότητα ως ομάδα. Και όλα αυτά, χωρίς να είναι στόχος η κούπα για κάποιους λες και θα έχεις στα σίγουρα τον Βεζε του χρόνου, ή ο Σλουκας και ο Παπ θα μπορούν να παίξουν το ίδιο, ήδη είναι αισθητή η πτώση στα αθλητικά προσόντα. Δεν έχουμε κορμό από 22άχρονα όπως παλιά, αλλά από 32 χρονους και είτε κάνεις τα πάντα για τη κούπα είτε περιμένεις την επόμενη φουρνιά. Τι πιστεύετε ότι θα κάνουν οι αφοι? Θα αποφασίσουν να κρατήσουν παίκτες που απλά σου εξασφαλίζουν καλή πορεία, ή θα ανεβάσουν το μπατζετ σοβαρά, και η ομάδα του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δυνατή? Κάποιοι παίκτες που καθορίζουν κατά πολύ το ταβάνι μας, αν μείνουν είναι σαν να πετάς λευκή πετσέτα.
    Η ευρωλίγκα του χρόνου θα είναι πιο δύσκολη. Ο Μπί πραγματικά έχει κάνει ότι μπορεί, έχει κάνει step up και ο ίδιος, οι Αφοί είναι οι μόνοι ίδιοι εδώ και χρόνια, σιγά μη πλήρωναν την υπεραξία για τον Ντόρσει, ούτε πιστεύω να τον ήθελε ο Μπι ούτε πιστεύω ότι του έγινε πρόταση 1,5 εκ. όπως δε πιστεύω ότι θα έφερναν κάποτε τον Τεόντοσιτς, που τελικά έγινε τσερι (μας έχουν δώσει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε έτσι). Ας δούμε πως θα πάει το έργο φέτος, ας ελπίζουμε να μην έχουμε κάποιο απρόοπτο , και από τη νέα χρονιά εδώ θα είμαστε να ξανακράξουμε αν δεν αλλάξει η κατάσταση. Οι μεταγραφές δεν γίνονται, αυτά έπρεπε να γίνουν μέχρι τον Δεκέμβρη , οπότε η όποια συζήτηση είναι άκαιρη.
    υγ. Επειδή το διάβασα το σχόλιο κάπου, για όσους τα βάζουν με τον Μάντζαρη και τον κάθε Μάντζαρη που ίσως έβγαλε το ηχητικό, καλύτερα να ακούσουν τη ήθελε να πει ο Πρίντεζης. Η ντροπή είναι στην ουσία της κατάστασης που έζησε η ομάδα και τα επακόλουθά της και όχι ο τρόπος που μάθαμε τα νέα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειχα καιρο να επισκεφτω το σαιτ και να διαβασω σχολια και το μετανοιωσα οικτρα (κατι το βαρυ κλιμα των ημερων κατι η δικη μου διαθεση τελευταια).Αντεξα να διαβασω ολα τα σχολια κατω απο αυτο το αρθρο οχι ομως και τα σχολια κατω απο το χθεσινο αρθρο του αγωνα που εγινε της καταστροφολογιας το αναγνωσμα.
    Τελικα αυτο που επιβεβαιωσα ειναι οτι η ομαδα που εχουν φτιαξει οι Αγγελοπουλοι και ο Μπαρτζωκας δεν αξιζει σε πολλους "ολυμπιακαρες" οι οποιοι εχουν γινει δε τοσο προβλεψιμοι που αν υπηρχε στοιχηματισμος πως στην πρωτη ηττα θα βγαινανε να κλαψουρισουνε για το γεγονος οτι ο Ολυμπιακος δεν απεκτησε τελικα τον Ντορσει θα εδινε σιγουρα γκανιοτα μολις 1,01.
    Για μενα η χτεσινη ηττα ηταν δωρο.Αν ο Ολυμπιακος φετος κατακτησει τελικα την Ευρωλιγκα σημαντικο ρολο θα εχει συμβαλλει σε αυτο το χτεσινο στραπατσο το οποιο για οσους δεν ειναι μυρωδιαδες απο μπασκετ ηταν αναμενομενο (και με την Βαλενθια η ομαδα δεν ηταν καλη γιατι διανυει την δευτερη αγωνιστικη κοιλια της πριν την τελικη ευθεια που θα πατησει το γκαζι για να παει με σπασμενα τα φρενα μεχρι το τελος της σεζον).Μαλιστα προσωπικα αισθανομαι ικανοποιημενος που χασαμε με 20αρα δηλαδη καναμε μια εμφατικη και οχι μια "ανοστη" ηττα.Θα καταλαβετε συντομα τον λογο....

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    GTR οταν λες οτι "ΛΕΊΠΟΥΝ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΥΛ ΝΤΟΡΣΕΙ, ΜΠΈΙΚΟΝ " τι εννοεις, οτι λειπει ενας φραγκοφονιας κολλημενος με το ΝΒΑ κ ενας με ζουρλομανδυα;

    Nic δινεις ρεσιταλ απο χθες, φοβερος

    Καποιος να ενημερωσει τον ThanRed οτι στο Μιλανο δεν ηταν το τελευταιο ματς της χρονιας. Πινω για να ξεχασω κ ξεχασα γιατι πινω, εβιβα.

    Καλα που χασαμε χθες για να εμφανιστει παλι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ο γραφικος, ο μαθητης του προεδρου του Εδεσσαικου. Οποιος καταλαβε τι γραφει εκει περα του δινω 500 ρουβλια, στο διαγωνισμο επιτρεπεται η συμμετοχη κ του ιδιου. Γιατι οχι, μηπως καταλαβαινει ο ιδιος τι γραφει;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...