roumeliotis

Carwiz

Δεν... εμφανίστηκε και διασύρθηκε 83-62

casino loutrakiou
redwell

Στο χειρότερο φετινό του παιχνίδι ο Θρύλος ουσιαστικά ξέχασε να κατέβει στο... παρκέ του Μεντιολάνουμ Φόρουμ και μοιραία ηττήθηκε από την Αρμάνι με 83-62 και πλέον το ρεκόρ του έπεσε στο 18-8 μετά την ολοκλήρωση της 26ης ημέρας της Euroleague.

Οι Πειραιώτες ήταν τραγικοί επιθετικά και με μέτρια άμυνα έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια από τη... μισή Αρμάνι η οποία είχε πέντε σημαντικές απουσίες και έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό από τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Μια κακή εμφάνιση για τους ερυθρόλευκους αλλά πραγματικά πολύ κακή καθώς μηδενός εξαιρουμένου όλοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου και την ίδια ώρα μια ήττα που δεν είναι ούτε καταστροφική, ούτε καν επώδυνη.

Mε αυτή την ήττα, οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (με 18-8), όπου έχουν συγκάτοικο την Μπαρτσελόνα, ενώ πέρασε πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης, με 18-7. Η Αρμάνι Μιλάνο βελτίωσε το ρεκόρ της σε 10-15.

Ο Μπίλι Μπάρον αποδείχτηκε δήμιος του Ολυμπιακού, με 18 πόντους (4/6 τρίποντα) και 5 ασίστ. Μόνο οι Σάσα Βεζένκοφ (10π.) και Τόμας Ουόκαπ (10π.) ήταν διψήφιοι από τον Ολυμπιακό.

Με τις μαύρες φανέλες αγωνίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ένδειξη πένθους για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης στη μνήμη των νεκρών. 

Χάρη στην περιφερειακή της ευστοχία η ιταλική ομάδα προηγήθηκε με 10-4 στο 5’, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» -παρά τα πολλά τους λάθη (5 έναντι 0 της Αρμάνι)- «πόνταραν» στην καλή τους άμυνα και δεν της επέτρεψαν να ξεφύγει. Το αντίθετο, με γκολ-φάουλ του Κώστα Παπανικολάου προσπέρασαν με 14-15 στο 9’.

Ωστόσο, τα φάουλ των ψηλών (ο Φαλ φορτώθηκε με 2 πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα, ενώ με άλλα τόσα χρεώθηκε ο Μπλακ στα πρώτα 7:35 που πάτησε παρκέ), «έβαλαν» εξτρά προβλήματα στον Ολυμπιακό, που ήδη δυσκολευόταν να βρει ρυθμό στην επίθεση. Την ίδια ώρα η Αρμάνι βρήκε και πάλι στόχο από τα 6.75μ. και πήρε για πρώτη φορά κεφάλι 6π. στο σκορ (35-29). Ωστόσο, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε «παρών» και με τρίποντο διαμόρφωσε στο 35-32, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στην επανάληψη, όμως, τίποτα δεν λειτούργησε καλά για την ομάδα μας. Η Ολίμπια Μιλάνο εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των «ερυθρολεύκων» και με επιθετικό οδηγό τον Μπίλι Μπάρον εκτόξευσε τον δείκτη της διαφοράς αρχικά στους 15π. (51-36 στο 25’) και στην συνέχεια με... βροχή τριπόντων στους 20π. (66-46 στο 31’). Οι παίκτες των Πειραιωτών προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς (70-56), όμως, ήταν πολύ άστοχοι και δεν τα κατάφεραν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-17, 35-32, 61-46, 83-62

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Έτορε Μεσίνα): Ντέιβις 8, Λουγουαγού-Καμπαρό 9 (1), Μήτρου-Λονγκ 3 (1), Τονούτ 7 (1), Μελί 10 (1), Μπάρον 18 (4), Νέιπιερ 9 (1), Ρίτσι 8 (2), Χάινς 6, Φόιγκτμαν 5 (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 10 (1), Κέιναν 2, Λούντζης, Λαρεντζάκης 6 (2), Φαλ 4, Σλούκας 8, Βεζένκοφ 10 (2), Παπανικολάου 8 (1), Μπολομπόι, Πίτερς 5 (1), Μπλακ 4, ΜακΚίσικ 5 (1)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

39 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Παναγιώτης Τιάκας το γράφω αν και το ξέρεις. Οι περισσότεροι εδώ μέσα σε εκτιμούν αφάνταστα (αν και προσωπικά ήθελα λίγο χρόνο μέχρι να σε καταλάβω) οπότε μην ασχολείσαι με υπάλληλους. Ένας δύο είναι που δεν λένε να ευθυγραμμιστούν με τη λειτουργία του site και οι κωλοτούμπες πέφτουν σύννεφο.
    Τώρα γι αυτό που λες, ότι το πήραν όλοι χαμπάρι κτλ κτλ, προσωπικά στο τέλος της χρονιάς θα κάνω απολογισμό, και θα πω την άποψή μου για τις μεταγραφές, προσωπικά θεωρώ ότι όποια συζήτηση γινόταν Νοέμβρη και Δεκέμβρη για αντικατάσταση παικτών είναι αστεία, αλλά βέβαια είμαι πάντα θετικός σε προσθήκες που θα δυναμώσουν την ομάδα. Ξέρεις, άνετα κάποιος μπορεί να πει στο τέλος ότι όσοι δε ζητούσαν ενίσχυση της ομάδας, είναι κατευθυνόμενοι μέσα από τον σύλλογο που δε γουστάρουν τον Μπι και θέλουν να αποτύχει. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται ο Τάκης, θα το υπενθυμίσω το μήνυμά του όταν θα έρθει η ώρα να γίνουμε μπάχαλο εδώ μέσα. Τώρα ηρεμία, μπαίνουμε στη πιο κρίσιμη εβδομάδα της κανονικής περιόδου. Ποιος το φανταζόταν στην αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν σε τέτοια θέση? Α, ξέρω την απάντηση , αυτοί που πιστεύουν τον κοουτς και τους παίκτες, και όχι αυτοί που έβαζαν στόχους 8αδας και που είναι ικανοποιημένοι με καλές πορείες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου (γελάω ακόμα) και την επίτευξη του τελικού στόχου που θα έρθει του αγίου π οτέ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 01:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα βρε Τακη τωρα που υπαρχει σοβαρος ανθρωπος μεσα στον συλλογο που θα ασχοληθει με τον Τιακα κ 3-4 ακομα. Σοβαρεψου. Δηλ πιστευεις οτι μια χουφτα γραφικοι μπορει να επιρεασουν καταστασεις? Μα, κ τετοιος ανθρωπος να υπηρχε, πρωτα θα επρεπε να καταφερει να συνεννοηθει μαζι του, κατι απιθανο, κ μετα να υποστει τις συνεπειες αφου βαζοντας τετοιου επιπεδου μπροστινο θα πετυχαινε το αντιστροφο αποτελεσμα. Δεν παιζει τετοιο σεναριο, ξεχασε το

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριοι αγαπάμε τρελά εδώ και πάρα πολλά χρόνια την δοξασμένη μας Μεγάλη
    ομάδα μπάσκετ Του ολυμπιακού που τίμησαν παιχταράδες, που Τους είδαμε , τους νιώσαμε του σ ζησαμε και μας έδωσαν μας πάρα πολύ μεγάλες χαρές και συγκινήσεις. Και μεγάλη μας επιτυχία και φθηνές να ζήσουμε ξανά τέτοιες συγκινήσεις και στο μέλλον όλοι μας Οι φίλαθλοι αγνοί του ολυμπιακού Που αγαπάνε και πονάνε την ομάδα.

    Τα γράφουμε εδώ και πολλά χρόνια ανελλιπώς
    Γιατί αγαπάμε Επαναλαμβάνω πολυ Αυτήν την ομάδα και θέλω πάντα το καλό και την πρόοδο της ομάδος μας Και τίποτε άλλο. για ένα και μόνο αντικειμενικό σκοπό. Να πετυχαίνει η ομάδα μας αυτό που την αξίζει. Την επίτευξη του φετινού μεγάλου Στοχου του ευρωπαϊκού που χάθηκε άδοξα και άδικα τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 3 -Ευρολιγκες το είπαμε 1000 φορές.

    Τα κραυγαλέα σφάλματα των αδερφων διοικούντων Αγγελόπουλων να μην επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον που μας στοίχισαν τίτλους ευρωπαϊκούς. Και ισοτιμία και Δικαιοσύνη με ίδια σταθμά σε όλους τους παίκτες μας ανεξαρτήτου εθνικότητας. Διοτι δεν μπορεί να χρυσώνουμε τους παίκτες μας τους έλληνες με υπεραξίες και να διώχνουμε Και να Μην ανανεώνουμε τα συμβόλαια των Ξένων παικταράδων μας Που αξίζαν 1000 τοις 100 και να μην κάνουμε εκεί την υπέρβαση που Έπρεπε και άξιζαν και να Τους διώχνουμε τους παιχταράδες μας που ομως Τα έδωσαν όλα Επαναλαμβάνω για την ομάδα μας και ματώσαν την φανέλα του ολυμπιακού που φορούσαν, αλλα είχαν αμερικάνικο διαβατήριο, αυτό είναι αδικία και απαράδεκτο.

    Εδώ τα γράφουμε συνεχώς και Μιλάμε πάντα την αλήθεια και η αλήθεια μπορεί
    Να μην αρέσει σε μερικούς
    Και μπορεί να είναι πικρή αλλά Η καλοπροαίρετη
    Είναι αναγκαία και πάντα μιλάμε ντόμπρα και αληθινά και πάντα με αποδείξεις. Όπως κάνουμε κριτική στον κύριο Μαρινάκη για την αγαπημένη μας ομάδα του ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο ετσι θα κάνουμε Καλοπροαίρετη πάντα κριτική Για το καλό και το μεγαλείο και μόνο του ολυμπιακού και την ενίσχυση της ομάδας του ολυμπιακού και στους κυρίους Αγγελόπουλος στην αγαπημένη μας και δοξασμένη ομάδα στο μπάσκετ.
    Τελεία και παύλα.
    Επαναλαμβάνω Θέλουμε να φτάσει Η ομάδα μας εκεί που της αξίζει και όχι να κάνουμε μόνο Καλές και σπουδές εμφανίσεις και να χειροκροτάμε τις μεγάλες εμφανίσεις μας και να χάνουμε
    Στο φινάλε τον στόχο μας. Διοτι Αδρανήσαμε και πάλι και δεν κάναμε μια μικρή υπέρβαση η μια ενίσχυση που Χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει το στόχο της το τελικό που είναι η Κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

    Φίλε Θοδωρή και εγώ σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αγαπάμε τον ολυμπιακό Από μικρά παιδιά διότι ο Ολυμπιακός Για μας είναι τρόπο ζωής , είναι μια πολύ μεγάλη ιδέα που την αγαπήσαμε και τι θέλουμε πάντα. και γι’ αυτό θα μιλάμε πάντα την αλήθεια, θα προσπαθώ να τον βοηθάμε όσο μπορούμε για το καλό και την πρόοδο της ομάδας του ολυμπιακού και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ παντού είμαστε ολυμπιακοί. Και όπου υπάρχει λέξη ολυμπιακός είμαστε μαζί τους σε κάθε άθλημα και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.
    Δεν είμαστε Κατά κανενός πρόεδρου, είμαστε υπέρ του ολυμπιακού και τίποτε άλλο.
    Καλό σας βράδυ με υγεία

  • Τακης
    Τακης Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ηλίου φαεινοτερο ότι σχόλια όπως του κ. Παναγιώτη Τιακα είναι κατευθυνόμενα από κάποιον εντός του συλλόγου που δεν γουστάρει τους Αγγελόπουλους.....

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Να είσαι καλά φίλε Παναγιώτη,έτσι είναι,όταν τα λόγια βγαίνουν μέσα από την καρδιά σου και πονάς πραγματικά την ομάδα.Προσπαθείς να εξισορροπείς το συναίσθημα με την αντικειμενική αλήθεια και όχι όμορφα και ανούσια λόγια του αέρα.Γιατί σκοπός είναι η τελική νίκη και όχι ......μόνο οι πορείες,γιατί μετά είσαι κάτι άλλο ,σίγουρα πάντως όχι Ολυμπιακός.Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για το ποδόσφαιρο,αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι και μυγιάζονται και μιλούν για νταβαντζήδες.Πάρτο αυγό και κούρευτο δηλ. Η μπάλα στην εξέδρα.Λες και δεν δίνουμε συγχαρητήρια στις καλές εμφανίσεις της ομάδας,πρέπει να τα βλέπουμε όλα γιόλο για να νεωτερήσουμε και λίγο για να μην θιχτούν κάποιοι που κάνουν το χόμπι τους και τελικά ,όπως αποκάλυψαν τα ρεπορτάζ έδιναν πολύ λιγότερα από αυτά που διέρρεαν τα ρεπορτάζ.Μιλάω για την εποχή που ξεφτιλίστηκε και ο Τράκης με τα έσοδα έξοδα και τα έσοδα από τηλεοπτικά και χορηγούς.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρα το πήρανε χαμπάρι τώρα όλοι, μετά το χθεσινό βραδινό παιχνίδι, με αυτή την εμφάνιση Και με αυτό το αποτέλεσμα,
    ότι το ρόστερ της ομάδας δεν είναι υπερπλήρης, Όπως υποστήριζαν πάρα πολύ εδώ μέσα και ότι δεν έχουμε βάθος Στο ρόστερ. Και ότι η ενίσχυση της ομάδας Που φωνάζαμε και γράφουμε τόσο καιρό Ήταν πάρα πολύ αναγκαία.
    Αφού λοιπόν οι πρόεδροι Αγγελόπουλοι δεν έκαναν πράξη την επιθυμία τους να φέρουν το Ντόρσι στην Ελλάδα και του κάνανε πρόταση όπως μάθαμε εδώ μέσα Από το redgoal πριν την Πρωτοχρονιά .Του κάνανε πρόταση για κάθε σεζόν με 1,5 Μιο. ενάμιση εκατομμύριο $ ετησίως, που του αρνήθηκε διότι ήθελε να παραμείνει στην Αμερική. Δικαίωμα του. Αλλά όταν αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη και γνωστοποιήθηκε αυτό γιατί δεν ενέργησαν οι πρόεδροι και δεν κάναν τίποτα καμιά ενέργεια , όπως πράγματι βγήκαν αληθινά τα δημοσιεύματα, ότι δεν καν προσπάθηςαν η δεν τον πλησίασαν καν για να το αποκτήσουν. Γιατι;;;
    Και αφού πράγματι κατάλαβαν οι Διοικουντες Προεδροι ότι η ομάδα και χρειαζετε και θέλει ενίσχυση σέ ενα Σούτινγκ Γκαρντ Αξίας ιστιμης Ντοσει π.χ. γιατί δεν τα επένδυσαν αυτα τα 1,5 Μιο. Δολάριασε ένα άλλο παρόμοιο παίκτη για να ενισχυθεί η ομάδα.
    Όπως το είπαμε τόσες φορές όταν είναι σε δύσκολη θέση η Ομαδα σε δύσκολα ματς και δεν παίρνει Μπρος η μηχανή χρειάζεται κάποιος να την σπρώξει να πάρει μπροστά η μηχανή. Και Και ένα τέτοιο παίκτη που να κάνει τη διαφορά στην ομάδα θα μπορούσε να αποκτήσουν και να επενδύσουν.

    Με θυμίζει την ίδια περίπτωση πριν 3-4 χρόνια όταν Βγήκε στη δημοσιότητα ότι έχουν ενδιαφέρουν να αποκτήσουν το Νίκ Καλάθι προσφέροντας συμβόλαιο 2 εκατομμύρια $ ετησίως οι πεντέμισι εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια. Που και εκεί χάθηκε το deal Τον καλάθιη και μετά φωναζε όλος ο κόσμος Γιατί δεν επιτεθήκανε αλλού σε άλλον παίκτη Ισάξιο τα εκατομμύρια αυτά .γιατί ;;;
    Η ίδια απόφαση, η ίδια απάντηση, τα χρήματα μόνο στον Νικ Καλαθη , παικτη που έχει ελληνικό διαβατήριο και σε κανέναν άλλον.
    Δηλαδή οι Παιχταράδες μας μας που είχαμε κάιλ Χάινς, Ντάστον, Αντιτς , Χάντερ Που ματώσαν και την φανέλα Του ολυμπιακού και τα δίνανε όλα Για την ομάδα μας , δε δικαιούντααν αυτή την επένδυση αυτή την ανανέωση για αυτή την υπέρβαση. Και μόνο αυτοί οι έλληνο αμερικάνοι που έχουν ελληνικό διαβατήριο και κανένας άλλος. Και έτσι χάνουμε άδικως τις κούπες και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα . εύχομαι να διαψευστώ φέτος για να μην πηγαίνουμε πάλι στην πηγή και να μην Πίνουμε ποτέ νερό.

    Με την συνεχόμενη και την επαναλαμβανόμενη αυτή η στάση των προέδρων για μια Ακόμη φορά στάθηκαν αδρανεις Οι Αγγελόπουλοι και δεν κάνανε καμία ενέργεια. Να ενισχυθεί περισσότεροι η ομάδα Και γνωρίσαμετον διασυρμό όπως το χθεσινό βραδινό Διότι απλούστατα η ομάδα δεν έχει βάθος στο ρόστερ. Αυτή είναι η αλήθεια η πικρή Και εύχομαι να μη μας στοιχίσει και φέτος.

    Έκτός τούτου το κενό στο τρία δίπλα στο Παπανικολάου το ξέρουν όλοι και είναι γνωστό σε όλους. Είναι μεγάλο κενό και δεν καλύπτεται με τους Λαρεντζάκη και Μάκηςικ.

    Τους χαιρετισμούς μου στο Νίκο 76 , χάρηκα Που σε ξαναείδα, στο Θοδωρή που τα λέει όλα ωραία και στο φίλο μας Φώτη από την κόκκινη Κέρκυρα.

    Καλημέρα σας με υγεία και στα θύματα αιωνία τους η μνήμη.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καιρο ειχα να δω τοσα αρνητικα σχολια. Η κλασσικη καταστροφολογια και ισοπεδωση της πραγματικοτητας απο τον μεσο Ελληνα οπαδο, που βγαινει σαν το σαλιγγαρι μετα την βροχη για να κραξει.

    Μαγκες το εχουμε πει. Φετος στην κανονικη περιοδο μονο απο την δικια μας αποδοση χανουμε. Η μεγαλη μας δυναμη ειναι το "μικρο ροστερ" και η συμπαγης χημεια της ομαδας με τους αυτοματισμους και τις συνεργασιες. Το να φερνουμε παικτες θα χαλαγε τις ισορροπιες, τις οποιες εχει χτισει η ομαδα με πολυ κοπο περσι και αυτην την σεζον.

    Δεν εγινε κατι που χασαμε απο την παμπλουτη Αρμανι. Αυτοι το ηθελαν πιο πολυ, επαιξαν με κινητρο και βρηκαν εναν αντιπαλο που δεν μπηκε στο ημιχρονο. Στο σεφ πριν 2 μηνες ειχαμε παλι δυσκολευτει στην αμυνα τους ( εχουν την καλυτερη της διοργανωσης ), αλλα απαντησαμε με δικη μας πιεστικη αμυνα και η διαφορα εφτασε τους 18 ποντους. Ασχετα μετα που χαλαρωσαμε στο τελος και μικρηνε η διαφορα.

    Το μονο ερωτημα που μενει ειναι πως θα εμφανιστει η ομαδα στα play off. Εκει που θα ειναι ασφυκτικες και κλειστες οι αμυνες και δεν θα επιτρεπουν την κυκλοφορια της μπαλας με ανεση.

    Για αυτο η ομαδα ξεκιναει παντα απο την ΑΜΥΝΑ για να νικησει τους αντιπαλους της, ειδικα απο το 2023 και μετα που εχουμε μονο 2 ηττες συνολικα. Εμεις δεν ειμαστε Μπασκονια ή Βαλενθια που παιζουν μονο επιθεση και τρωνε αλλα τοσα στην αμυνα. Τετοιες στυλ ομαδες δεν θα τα καταφερουν στα δυσκολα.

    Εμεις ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειμαστε παναξια στην κορυφη των κορυφαιων ομαδων γιατι παιζουμε το καλυτερο μπασκετ στην Ευρωπη, με βαση την ποιοτητα του ροστερ μας. Παιζουμε εξισσου καλα στην επιθεση και αμυνα. Μετα απο πολλα χρονια καναμε επιτελους πανω απο 4 σερι νικες! Κατι λεει αυτο.

    Οσοι λενε οτι θα ξεφουσκωσει η ομαδα - οτι ειναι κλειστο το ροστερ - οτι το ενα οτι το αλλο... Να ειναι ευχαριστημενοι που με το μπατζετ μας εχουμε τετοια αποδοση! Και αυτο οφειλεται και μονο στο Προπονητη Μπαρτζωκα και τους συνεργατες του, και σε κανεναν αλλον. Αλλιως με τετοιο μπατζετ θα ειμασταν με το ζορι να παλευουμε οκταδα! Μην γελιομαστε.

    Τελος, η ομαδα δικαιουται απολυτη υποστηριξη. Τους εμπιστευομαι απολυτα και στο τελος θα κριθουνε ολοι και ολα. Η κανονικη διαρκεια της σεζον δεν σου δινει τιτλο ποτε. Πανω απο ολα υγεια να εχουμε εμεις και η ομαδα.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν,όσο για τα εξαπτέρυγα λέγονται αυτοί που λιβανίζουν ανεξαρτήτως κατάστασης και εποχής.Και υπάρχουν σε όλα τα λαοφιλή αθλήματα,στους αγνούς φιλάθλους όμως προκαλούν αηδία και εκνευρισμό γιατί πάνω από όλα είναι ο εκάστοτε πρόεδρος είτε παίζεις με άχρηστα παικτάκια δίπλα σε Σπανούλη -Πρίντεζη είτε έχεις μία σωστά δομημένη ομάδα όπως τα τελευταία δύο χρόνια.Πούλημα τρέλας δηλ.,όπως προείπα.Γιατί οι τυφλοί οπαδοί των προέδρων τα έβλεπαν όλα κανονικά ,όταν μας είχαν με το μικρότερο δυνατό μπάτζετ και πήγαινε χαμένος ο ιδρώτας των παικτών και η ελπίδα των οπαδών.Τα έριχναν όλα στην παράγκα του Τράκη ....και ξέπλεναν κόσμο.Τώρα χαίρω πολύ όλοι λιβανίζουμε ,με την καλή έννοια,αλλά όταν πρέπει θα κάνουμε και σκληρή κριτική,εκτός αν υπάρχει καμία αστυνομία μονάδος και το απαγορεύει.Το ρεντγκολ πάντως είναι δημοκρατικότατο και τα ευχαριστούμε τα παιδιά του σάιτ για το στέκι που μας δίνουν για την αγάπη μας. Αυτά τα ολίγα.Όσο για τον Παράδεισο υπάρχει μόνο καλός,όχι κακός και όποιος δυσκολεύεται να κατανοήσει την αλήθεια του Αναστηθέντος Χριστού,φροντίζει ο ίδιος με την αγάπη και την σοφία του να του τα εξηγεί.Για το καλό των ανθρώπων.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο προεδρος της Ευρωλιγκα ο ντεγιαν μποντιρογκα τις τουρκικες ομαδες τις απαλλαξε απο τα παιχνιδια τους μετα τους σεισμους.Τις δικες μας ομαδες μετα την τραγωδια στα Τεμπη γιατι>?Ας αναλογιστουν μερικοι αδερφοποιημενοι στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ με Σερβικες ομαδες.Ο Ελληνας διαχρονικα επεζησε γιατι στηριχτηκε στις ιδιες δυναμεις βασικα και οχι στις 'φιλιες'.Αιντε μπραβο με τα αδερφια μου αλητες πουλια που τραγουδουσε ο αειμνηστος Βοσκοπουλος.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό reggoal πείτε μήπως δεν το διάβασα απ' τα σχόλια στο δημοσίευμα αν έχει αναφέρει κανείς εντελώς καθαρά και ξάστερα αν η ομάδα -είναι ίσως η μοναδική στην Ευρωλίγκα- διαθέτει έναν καθαρό σκόρερ όπως ο Τζέιμς, Μπάρον, Λάρκιν, Μίτσιτς, Καμπάσο, Νέντοβιτς, Γιουλ, Φερνάντεθ, Γουίλπεκιν, που όταν καίει η μπάλα αυτός να την βάζει με απίστευτη ευχαίρεια στο καλάθι!!!!!
    Αλλά ξέχασα θα βγουν οι .......γνωστοί να πουν μά τότε γιατί εκείνοι που τους έχουν δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό!!!!!!!!!
    Αγαπητό redgoal θα ήθελα να το απαντήσεις εσύ γιατί έτσι τουλάχιστον θα έχει περισσότερη αξία η απάντηση σε ανθρώπους που αυτό που τους νοιάζει είναι ότι αυτό που λένε είναι το σωστό έστω και αν είναι ............!!!!!
    Η ομάδα ευτυχώ ς ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ και καλύπτει κάθε αδυναμία ή κενό αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ γιατί φαίνεται σε κάποια παιχνίδια και ελπίζουμε να μην εμφανιστεί και εφέτος, εκεί που θα κρίνονται οι τίτλοι!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display